Şimdi Ara

Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU] (175. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.517
Cevap
18
Favori
230.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yıl 2020 Olmuş ama inş cevap veren olur :D ben şimdi oyunun ana görevini bitirdim 25.seviyede felan yapmadığım baya bişey var görevleri nasıl bulcam köy köy dolaşsammı nasıl yapsam açıkcası çözemedim bildiğiniz bi yol felan varsa söyleyebilirmisnz


    inş spoilerlı gözüküyordur ben şimdi çelik kardeşliği patlattım ncr finalini yapmak için acaba yanlış mı yaptım anlaşılabiliyormuydu + yes man finali ve home mu artık şanslı 38 deki final neleri değiştiriyor tek tek yapmak istemedim açıkcası onu söylerebilirseniz Teşekkürler. ha bir + daha 1 den fazla takipçi alma şansım varmıdır acaba ed e gitti ncr sonunu yaptığım için onun kasetlerinden 2 sini bulmuştum daha sonra ne oluyor bilmiyorum ama inş çok önemli değildir




  • Kirazoğlu video yapmış.

  • Cpt.Price42 C kullanıcısına yanıt
    Birden fazla takipçi alamazsın. O anca modlarsan olur
    ED-E görevi güzel ya.. Yeni oyunda onu bitirmeye bak spoiler vermeyeyim..
    Diğer sorularına gelecek olursak..



    NCR finalinde BoS ile anlaşma yok, illa ki yok edilecekler, yanlış yapmadın.
    Yes Man sonunda bağımsız Vegas oluyor en barışçıl son, NCR, BoS ve Sezar vs herkesi kovup özgür bir kent yapıyorsun.
    Bay House sonu ise istikrarlı bir son ama bildiğin otokrasi. Bay House tek adam, tek güç (tanıdık geldi mi?) NCR, Sezar vs hepsi basıp gidiyor, Robotlar gelişmiş sürümle sokaklarda geziyor vs vs.




  • Arkadaşlar oyuna türkçe yama yaptım ancak diyologlar hemen geçiveriyo okuyamıyorum yazıları bunun çözümü nedir bilen varsa aydınlatabilir mi ?
  • Oyunu az önce de bitirdim de içime bir sıkıntı düştü. Ortalama oyun sürelerine baktığımda benim 14 saatlik oyun sürem bana çok az geliyor :D Main storye mesela 20 - 30 saat deniyor ama benim ana hikayem bitti. Yan görev de yaptım birsürü. Nasıl oluyor anlamadım.
    Nasıl bitirdiğimi de yazayım bari, ben kendi adıma en sevinebileceğim sonu seçmiş oldum;


    Mr.House'u öldürdüm. Yes Man ile birlik olup Ncr ve Legion'ı Hoover Barajı'ndan öteye sürdüm. Mr.House fena bir adam değildi ama niyetinin tüm grupları yokedip baskıcı bir rejin kurmak olduğunu anlayınca öldürdüm. Onun yüzünden Pearl, Loyal, Jack ve Janet'i de öldürmek zorunda kalmıştım üzüle üzüle, ona da aynı sonu yaşattım. Legion'ı zaten gözüm eskiden beri tutmamıştı. Baraj savaşına kadar Ncr ile çok iyi geçiniyordum ve seviyordum ama onları da Mojave'nin dışına sürmekten başka çarem yoktu maalesef. Benny'ye de acıyıp stealth boy ve bobby pin vermiştim, legion görmez diye ama hepsi üstüme atlayıp öldürünce eski savei açıp öldürdüm tabi.

    Kuryelikten kahramanlığa... Çok iyi oyundu. Aynı ayarda rpgler önerirseniz çok memnun olurum.




  • Einar Solberg kullanıcısına yanıt
    Hocam 14 saat ne 300,400 saatte bitiren insanlar var

    Oyun Öneri:

    1-Vampire The Masquerade: Bloodlines (Aşırı buglu bir oyun oynayacaksan Unofficial Patch 10.6 kurman lazım,Skyrim'den daha fazla buglu diyim combat'ıda Skyrimden beter ama konuşma simülatörü gibi oyun,Türkçe Yaması var)

    2-Star Wars:Kotor (Türkçe Yaması var,gerçek zamanlı durdur komut ver sistemine sahip bir combatı var,Türkçe yaması var)

    3-Star Wars: Kotor 2 The Sith Lords (Fallout New Vegas'ı yapan Obsidian Entertainment'ın yaptığı başka bir güzel Rpg oyunu,ilk oyunla aynı combat sistemine sahip,ilk oyundan farklı olarak pekçok geliştirme mevcut,oyunu oynayacaksan tam keyif alabilmek için Restored Content modunu yüklemen lazım,oyunu erkenden çıkrabilmek için oyundan çıkarılmış çok sayıda içerik,diyalog vs.'yi tekrar ekliyor,en son kaçıncı sürümü çıktı hatırlamıyorum, Türkçe yaması yok ama şu anda üstünde çalışılıyor diye biliyorum)

    4-The Outer Worlds (Yine Obsidian Entertainment'ın 2019 yılında çıkardığı uzay ve alternatif tarih'e sahip bir gelecek temalı bir Rpg oyunu,Türkçe yaması vardı galiba emin değilim forumda bununla ilgili birşey görmüştüm aratırsan bulursun)




  • Ragnarok333 R kullanıcısına yanıt
    Hocam ben oyunların hikaye tarafına daha çok odaklandığım için hep onun üzerinden gittim. Bitirdiğim her görevle beraber diğer görevde ne olacak diye merak ettim o yüzden böyle kısa sürdü. Savaşa girmekten kaçındım çoğu zaman, mesela bir tane bile cazador veya deathclaw öldürmedim. Hatta deathclawlarla sadece bir kez karşılaştım onda da anında ölünce kaçtım oradan, yolu uzattım.
    Dün explorer perki varmış onu gördüm internette, dedim acaba kaç tane yer var haritada. Gördüğüm gibi oha lan dedim. Benim keşfettiğim yerlerin sayısı tüm yerlerin sayısının 5te 1i gibi bir şey. Hoover Dam savaşından önceki saveden başlayıp o perki alıp oraları keşfetme planlarım var. Companion görevlerini de yaparım muhtemelen.

    Rpgde benim için önemli olan combat sistemi, grafikler değil, tabi fnv deki kadar kötü combat sistemi olmaması da önemli (vuruş hissiyatı 0). Benim için önemli olan questler, hikaye, diyaloglar, seçimlerimin oyuna etkisi. Fnv son söylediğim açıdan oynadığım en iyi oyundu.

    Oyun önerileri için teşekkürler hocam. Kotor ara ara aklıma geliyor ama hiç başlayamadım. İlkini duydum ama fikrim yok, sonuncuyu da hem çok övüyorlar hem çok yeriyorlar ama severim diye düşünüyorum.
    Aklıma mass effect geldi bu arada. Önce onu oynamak lazım




  • bu şaheserin türkiyedeki eski incelemelerine bir baktımda genelde hiç hak etmediği düşük puanları almış, bizim inceleme sitelerinin oyundan anlaması bu kadar işte bu arada tüm haritayı görüp gezmek için harita kaşif perkini alın yan görevlerin hepsini oynarsınız bu sayede.
  • Cihan4292 kullanıcısına yanıt
    Oyunun düşük puanlar aldığını hatırlamıyorum hocam, gayet iyiydi puanları...mükemmel puanlar alamamasının nedeni oyunun efsane şekilde bug lı olmasıydı
  • Arkadaşlar selam. Üçüncü oyunumu oynuyorum. Sniper karakterle bayağı bir oynadım level 20 olduk. Sezar'a yanladım bu oyunda ilk kez. Yalnız NCR bana düşman oldu ve adım attırmıyorlar. Terörist damgası yediğim için gittiğim her yerde inzibatlar takılıyor peşime oyun zevkimin içine ettiler. Ncr'ın tuttuğu bazı merkezlerden görev almıştım, onları yaptım, görevi tamamlamaya gidiyorum kafama sıkıyorlar vallahi delirecem. Nasıl düzeltirim bunu?

  • Mesih düzeyinde karma sahibiyim level 50 olunca sıfırlama perkini açsam mı? daha doğrusu şu sebeple soruyorum, ncr ile düşmanım oyun başından beri ncr görevleri ile alakalı bir iki başarım var onları yapmak istiyorum. Bu karma sıfırlama perkini alınca ncr'ın bana bakış açısı da sıfırlanacak mı?

  • Son iki sorumun cevabını ben vereyim bari. Bir grup size düşmansa o grubun kıyafetiyle aralarında dolaşabiliyorsunuz ancak çok efektif olmuyor. Bir şekilde yakalanıyorsunuz. Görevlerini falan da yapamıyorsunuz zaten. Ben bir tane Ncr görevi vardı hoover barajındaki gözü bandajlı elemandan aldığımız, onu iki oyunumda da denk getirememiştim, son oyunumda yapayım dedim, plansız hareket edip bir kez sezara yanaşınca gene olmadı. Kısmet değilmiş demek ki.


    Ellinci seviyede açılan karma sıfırlama perki sadece karmayı sıfırlayıp buna göre size bir iki bonus ekliyor. Grupların bakış açısı değişmiyor. Ben ek paketler bitince direkt son göreve gidip oyunu sezarın zaferiyle bitirdim ve kenara kaldırdım. Her seviyede perk veren mod dışında bir mod kurmadım. O modu da şiddetle tavsiye ederim. Oyun bence dengesiz bir zorlukta. Full sneak kastığım halde yine de overpowered olamadım. Oyunda level scaling olsa gerek. Sanırım bir kez daha New Vegas oynamam F4NV gelene kadar.





  • Cyberpunk 2077 sonrası rpg açlığımı doyurmak için tekrardan başladım aga bu rpg ise Cyberpunk ne?
  • Ana ekran fotoğrafı geldikten sonra bir 10-15 saniye bekletiyor. Normal mi? Fotoğraf gelir gelmez oyuna girmenin bir yolu var mıdır? Oyun hızlı açılmadığı zaman oyuna girme hevesim azalıyor.

  • Inflamous I kullanıcısına yanıt
    Normal diye biliyorum bende de aynı şekildeydi . Mod ekledikçe de artıyor süresi diye biliyorum .
  • JackTim kullanıcısına yanıt

    "an open-world, action-adventure story" adamlar kendi profillerinden bile RPG tagını kaldırmışlar.


     Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU]
  • KuroiKenshi K kullanıcısına yanıt

    Tam aksine modladıktan sonra o bekleme gitti nedense. :)

  • Inflamous I kullanıcısına yanıt
    Bende tam tersi olmuştu . Ondan dolayı öyle dedim. Çözüme kavuştuysaniz ne mutlu.
  • Arkadaşlar bu oyunda remnants bunker diye bir bölge buldum terminalden giriş yapmaya çalıştığımda izin vermedi internetten araştırıp arcade gannon ile 5 farklı yere gitmem gerektiğini gördüm 4 tanesine gittim diyalogta girdi fakat daha önceden kelly ile işbirliği yapıp verileri sildiğim için dr hildern benimle konuşmak istemedi haliyle arcade gannonun diyaloğuda girmedi yakın zamanda savede almadım bunun bir çözümü var mı
  • bana bu oyunun save dosyası lazım ingilizceden çevrilen son 2 dlcsini oynamak için tekrar yükledim ama eski savelerim yok. l.road ve old world blues dlcleri oynanmamış halde kayıt dosyasını nereden bulabilirim ? diğer önceden türkçesi çıkan dlcler oynanmış olabilir.

  • 
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.