Şimdi Ara

Fallout 76'da haksız yere bannlanıp daha sonra aklandım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
83
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba işin özetini geçeyim. fallout76 oynarken arkaplanda nox android emulator ve sanal makine kali linux açıktı. oyunda afk evin içinde beklerken oyunda olduğumu bile unutacak kadar uzun süre nox emulatorde bir başka program ile uğraşıyordum. bu sırada cpuid.exe yerine cheatengine açtım yanlışlıkla, "daha açar açmaz hay aksi" dedim programı kapatamadan fallout 76 çöktü kapandı ben işime devam ettim. daha sonra yarım saat felan sonra fallout 76 yı açıp oyunuma devam ettim. bundan bir kaç gün sonra giriş ekranında 4:8:2000 koduyla hata aldığımı gördüm bethesta desteğe yazdım bannlandığımı söylediler hile yaptığımı söylediler.


    tam 10 gün günde 2-3 kere taciz edecek seviyede support'a yazdım hile kullanmadığımı ama onlar cheat engine ile hack yaptığımı iddia ettiler bende durumu buradaki gibi bire bir anlattım. ama kullandın diyorlar. yahu kullanmadım diyorum hala ısrar ediyorlar robot cevaplar veriyorlar.


    bende en son dedim ki. oyunlarda cheat engine in yasak olduğumu bannlanma ihtimalinin yüksek olduğumu bilmeyecek kadar salak değilim. ve istersem sürücü dijital imzalarını siler değiştirir eset nod32 anti virüs adını yapar istersem bu şekilde hile yapardım dedim ama 13 yıllık steam hesabım üzerinden oynuyorum tek bir oyunda hile veya cezam yok dedim biraz inatlaştıktan sonra benden söz vermemi isteyerek (kabul ettiler hile yapmadığımı) ve hesabımı açtılar ancak arkaplanda başka bir şey açmamamı bu sefer rica ettiler. işin özeti haklıysanız ve bundan eminseniz adalet arayışınızı asla bırakmayın 10 günde 30 defa ticket ile mesajlaştım gerçekten hile yapsam istersem 300 gün yazayım yine açmazlardı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 7 Aralık 2023; 20:44:5 >







  • Arkadaşım 1000 dolarlık csgo hesabını sırf Metin2 pvp serveri için açtığı 7x damage hilesi yüzünden kapattırdı.

  • OptikForm kullanıcısına yanıt

    o nasıl oluyor bildiğim kadarıyla cs:go da direk oyun motoruna müdehale etmezsen kaynak dosyaları değiştirmezsen ceza yemiyorsun. arkadaşınız size yalan söylemiş olabilir. metin 2 de çalışan hile cs go yu kapattırmaz.

  • Kapandı, kendisi akrabam yalan söylemeyeceğine eminim. Aşırı emek verdiği bir hesaptı.

    CS:GO haksız VAC ban yemek | Technopat Sosyal

    Benzer konular var.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.