Şimdi Ara

FAKİRLERDEKİ ÜREME SEVDASI DURDURULAMIYOR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
4
Favori
7.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
173 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Geçen para isteyip duygu sömürüsü yapan bir kadına dedim bunu, sana ne benim çoçuğumdan felan demeye başladı. E bana ne senin fakirliğinden o zaman zavallı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşı karşıtları kondom karşıtları aynı

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fakiri çuvala koymuşlar şeyi sığmazmis ya, buda ona benzemiş biraz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fakirler çok cocuk yapıyor.
    Zenginler çok çocuğun yaptığı pisliği tek çocuk ile yaptırıyor.
    Fakir yapınca suç, zengin yapınca hak. Bak bakalım fakir çocuğundan kaçı memleketi soyuyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu işin önüne geçmek aslında kolay, çok doğuran kadınların rahmini alacan bitti gitti al sana nüfus kontrolü....


    Gerçi o zaman da vahşisiniz derler..halbuki kadına iyilik yapmaktır bu 40 ında çökmesin diye.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcebi001 -- 20 Eylül 2021; 9:40:46 >
  • Doğuda 10 çocuğu olan bir adamla röportaj yapıyorlar, "dayı malın mülkün hiçbirşeyin yok, niye 10 çocuk yaptın?"

    Adamda "Kurak bir yerde 1-2 tane ağaç dikersen ilerde büyük ihtimal gölgesinde dinleneceğin ağacın olmaz, o nedenle çok ağaç dikeceksin" diyor..

    Çocuk açısından kötü ama baba için kötü bir plan değil...

    Zaten yukarıda yazmışlar, zor şartlarda daha fazla üremek şeklinde evrimleştik soyun devamı için, işe de yarıyor..çoğu durumda nicelik niteliğe üstün geliyor...

    Biyolojimiz ile savaş da olmaz, savaşabiliyorsanız önce karşı cinsin peşinde koşmayı bırakın bırakabiliyorsanız..

    Yani üstünde kafa yormaya gerek yok, su akar yolunu bulur..

  • Kondom ve doğum kontrol yöntemleri tersine gelişim gibi birşey oldu dünya üzerinde maalesef. Bilinçli insanlar bu yöntemleri bilip uyguluyor ve bilinçli bir şekilde çocuk dünyaya getiriyor. Bilmeyenler ise dediğin gibi 3er 5er doğuruyor sürekli maalesef. Sonrası malum. Ulan sana sevişme diyen de yok ne bu sürekli çocuk dünyaya getirme merakı. Yapacağın ufacık bir korunma yöntemi.



    Hatta bununla ilgili bir film izledim Capernaum. Herkese de tavsiye ederim. oradaki çocuk ailesini dava etmişti beni neden dünyaya getirdiniz diye fakirlik içinde. Az bilinen ama kaliteli bir film olduğunu düşünüyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anticor -- 20 Eylül 2021; 10:37:17 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fırat.ç.

    Geçen para isteyip duygu sömürüsü yapan bir kadına dedim bunu, sana ne benim çoçuğumdan felan demeye başladı. E bana ne senin fakirliğinden o zaman zavallı.

    aynen öyle yaptıklarının bedelini başkalarına ödetmeye çalışıyorlar

  • çocuk rızkıyla gelir karışmayın insanların işine.FAKİRLERDEKİ ÜREME SEVDASI DURDURULAMIYOR 

  • Bırakın istedikleri kadar üresinler. Doğanın buna tepkisi olacak elbet. Dengeyi sağlayabilmek için salgın hastalık olur, doğal afetler olur, küresel ısınma olur. Doğanın da bir kanunu var, bildiği var. Sonsuz kere üreyemezsin. Dünya savaşı çıkar 1 milyar insan ölüverir bir anda. Bu kadar nüfusa kaynak dayanmaz. 3.Dünya savaşında kitle imha silahları da kullanılacağından çok fazla insan ölür. Denge bir şekilde sağlanır. Ama tercihim az nüfus, fazla üretim, yüksek refah.

  • bakanın: "sana iş-maaş veriyoruz ama sen teşekkür edeceğine bu maaş yetmiyo diyosun" diye fırça attığı doğuştan görme engelli bi adam vardı, eşi de doğuştan görme engelliydi. bakanı eleştirdik falan, sonra bi baktık adamın 6 tane çocuğu var. şu anda kaç çocuğu vardır bilmiyorum. tıbbi tedavi alıp kendilerini kısırlaştırmadılarsa belki 9-10 tane çocukları vardır çünkü adamın yaşı da geçkin değildi hani.

    benim ebeveynler de bu profil. biz 4 kardeşiz ama babam hiçbirimize üniversite okuyalım diye beş kuruş para vermedi, lisede bile yol parasını zar zor alabiliyoduk adamdan. evlenme konusunda da hiçbir desteği yok. babam zaten çalışmıyo evde yatıyo, bakmayacan neden çocuk yapıyon. sonra geliyo bana diyo ki: "bilmemkimin çocuğu evlenmiş, senin ev aldığın semtten daha iyi bi semtte ev almış, sen neden evlenmiyon sen de evlensene, sen o semtten ev alamıyon mu?" yahu bahsettiği kişi oğluna evin peşinatını kendi verdi, evlenirken düğün masraflarını karşıladı, hatta oğlunun arabasının da peşinatını verdi. zaten iş arkadaşlarımın da tamamı böyle evlendiler böyle ev aldılar. ben ise her şeyi kendim yaptığım gibi yetmedi 3 kardeşime üniversite okuyabilsinler diye yıllarca para yolladım evin abisi olarak. bizim peder olacak hayırsız kendisinin dünyaya hayrının olmadığını algılayacak kadar bile zekaya sahip değil. kasıtlı yapıyor değil, gerçek anlamda "düşünemiyor" yani o kafa yok. geliyo beni babalarından sonsuz destek alan tanıdıklarla kıyaslıyo.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 20 Eylül 2021; 12:33:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Fakirliği normal kabul edince fakire suç atmak kolay oluyor. Dünyada servetin %50'si nüfusun %1'inin elinde. Dünya nüfusunun %71'inin serveti toplam servetin %3'ü ediyor. %71'in mal varlığı 10 bin doların altında. Bunu normal kabul edip fakiri fukarayı suçlamak çok basit. Dünya ekonomisi battle royale oyunu gibi olmuş sırayla herkes fakirliği tadacak. Son bir zengin, son bir Jeff Bezos kalana kadar herkes fakir olacak. Orta sınf tüm dünyada kaybolmaya başladı. Fakirlik girdabı yavaş yavaş herkesi içine alıyor. Gelin buna bir çare bulalım, sosyal politikaları arttıralım, zenginden alıp fakire verelim desek vay komünist vay sjw vay efendim bilmem ne olur. Dünyanın asıl sorunu ve sorunun nedeni açıkça aşağıda ortada. Baştan aşağı adaletsiz ve dengesiz bir düzen var. Birileri doğuştan sefalete mahkum edilirken bir gecede 10 asgari ücret harcamayı dert etmeyenler var. Gençlerimiz resmen beyin özürlü olmuş. Şu adaletsiz düzen adamları zerre rahatsız etmiyor. Bu konuda yazan tipler eşcinsellerden, renkli saçlılardan, komünistlerden rahatsız olduğu kadar bu düzenden rahatsız olmuyor. Hatta kendisi fakir olduğu halde %1'i can hıraş savunan serbest piyasacı tipler var. Bu dünya hepimize fazlasıyla yeter hatta artar bile ama bu kafayla değil.


    FAKİRLERDEKİ ÜREME SEVDASI DURDURULAMIYOR




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hamza5806

    +1500

    Afrika'ya acımak aptallıktır kendilerinin secimi kıtlık

    Alıntıları Göster

    Çünkü zengin parasıyla fakir karısıyla oynar şaka bir yana bu fakirlerin çoğu cahil ve bilinçsiz insanlar o kadar cahiller ki ne prezervatif bilirler ne korunma mesela ben 15 yıllık evliyim ve 13.5 yaşında bir oğlum var ve maaşım kıt kanaat yetiyor yani niye bakamacağım çocuğu doğurayım ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilim bunu hayatta kalma içgüdüsü ile açıklıyor. Doğaya da baktığınız zaman yavrusunu büyütüp yetişkin hale getirebilecek canlıların 1-2 yavru yaptığını ancak bir şekilde güçsüz, yavrularını koruyamayacak durumdaki canlıların yeri geldiğinde onlarca yavru yaptığını görürsünüz.


    En klasik örnek olarak da büyük beyaz köpek balıkları ve kaplumbağalar buna örnek verilebilir. Birisinin doğal düşmanı neredeyse yok denecek kadar azdır. Doğal olarak da yavruların yetişkinliğe ulaşma ihtimali çok yüksektir. Doğal olarak bir tane çok güçlü yavru yapmak o türe yeter. Öte yandan onların yemi durumunda olan kaplumbağalar için baktığınızda yavrularını koruma güçleri olmadığı için onlarca yavru yaparlar.


    İnsanlardaki durum da biraz bununla alakalı. Durumu olan adam 1 tane çocuk yapıyor ve o çocuğun bir şekilde bir yerlere gelmesini sağlıyor. Nesil de bu şekilde devam ediyor. O 1 çocuk zengin olarak hayatına başlayıp yine kendisinden sonrakilere bu durumu aktarıyor.


    Fakirler ise bir şekilde içgüdüsel olarak çok yapayım ki belki içinden birisi adam olur kafası ile çok çocuk yapıyor görüşü var.





  • Fakirlere ötenazi uygulansın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaş kaç? Şöyle söylim kardeşim olay burs değil olay burs alıp daha iyi eğitim alması Benim teyze kızı oğlunu kolejin sınavlarına soktu.. senelik 60 bin TL normal fiyatı senelik diyorum! sınavlarda yüzde yüz başarı ile geçti bursun yüzde 70i bizden yüzde 30 u sizden olarak anlaştılar.. Şimdi düşünürsen hem arkadaş çevresi iyi olucak hem doğru düzgün arkadaşları olucak.. Şimdi şu zamanda sen devlet okuluna sokarsan bin bir tip tanicak çocuk her telden arkadaşı olucak kolejle kıyasla bakalim.. Sen kira veriyorsan giderler o biçim imkanı yok koleje senelik 60bin TL vermeye.. aylık 5 bin TL yapıyor.. Ama napiyorsun zeki bir çocuğun var güven veriyor ben bunu kolejin sınavlarına sokuyorum.. Başarılı olmasına rağmen burs vermiyorsa haykırmakta haklı arkadaşım ( diğer söylediklerinde haklısın çok çocuk toplumun huzurunu bozuyor)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilenthillDream -- 20 Eylül 2021; 12:50:42 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Demiş ki bi atasözü; "Zengin parasıyla, fakir karısıyla oynarmış."

    Saygılar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen kanka Afrikalılar yazılım öğrensin doğru diyorsun

  • kabakara61 kullanıcısına yanıt

    baban iyi götürmüş gibi ya da sağlam yatırım yapmış.doktor maaşıyla özelde çalışsa kendine özel ofisi bile olsa.bugünlerde o geliri elde edemez 5 ömür boyu çalışsa da.zamanında dolar 1tlden daha az oldugu için.kafası borsa altın menkul kıymetlere bastıysa tabi.1.700.000 küsür doları olması normal.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.