Şimdi Ara

@fabricioramirez Edebiyat Analiz ve Tahminler (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
27
Favori
3.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • beyler ben de yazmadım ama içimde kaldı 38+ ney amk .oh kuş gibiyim iyi çalışmalar kolay gelsin
  • fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    Kanka ne yalan söyleyeyim amacim senin siralamani vs irdelemek değil yanlis anlama. Bana inandirici gelmiyor bu dediklerin ama. Bana kanitlamak gibi bir zorunlulugun yok saygı duyuyorum sana. İstersen atabilirsin tabii ki eğer yanılıyorsam özür dilerim senden ve herkesten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ceyhunceyhan kullanıcısına yanıt
    Hocam uzatmayın lütfen.

    Ayrı başlık açabilirsiniz varsa benle bir derdiniz konuşuruz iki medeni insan gibi.

    Ben sizin şahsınız hakkında bir şey demedim lakin siz fazla abarttınız.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: savcınız

    Hocam şöyle diyeyim bana ilk yapılan ithama bakarsanız,

    Moral bozuyormuşum .. vs vs.. ben Ebd-Sos netlerimi daha yeni belirttim benimki saygısızlıksa onların ithamlarına ne demeli?

    En iyi olduğumu felan iddia etmedim lakin birinin netlerine bilmeden sallamak ne derece etik sizce?

    Edb-Sos alanında çözmediğim deneme sayılı haliyle yetkin olduğumu düşünüyorum.

    Konu sahibiyle olan samimiyetimden ve saygımdan ötürü varsa söyleyeceği olan ayrı başlık açabilir.
    ben sana ego kasıyorsun demedim aynı zamanda amacımın çamur atmak olmadığını da söyledim okumamışsın bile artık nasıl ateş bastıysa gayet mantıklı şekilde teknik olarak imkansıza yakın olabileceğini izah ettim ceyhunceyhan'da izah etmiş ki çoğu kişi katılıyordur bu fikre sesini çıkarmıyordur.bu durumda olan türkiyede 5 kişi ya vardır ya yoktur onlarında forumla işi olmaz olsa bile gelip burada bahsetmez.bu forumda faydalı konu ayağına bir sürü murit kazandın onların verdiği bir gaz var sen de bana ilk verdiğin orantısız ofansif yanıttan belli oluyor zaten bu durum.ceyhunceyhan'ın yazdıklarına cevap bile verememişsin on numara izah etmiş olayı biraz terledin gibi ?




  • ilginc insanlar var hocam.adam gelmis inanmiyorum demis soyledigime. Yav gecen sene sinav sonuc gunu atmisimdir foruma zaten sonucumu.Sonuc da bir sey degil yani 7k geldi. 37+ 38+mevzusu da cok uzadi sen 32lere dusuyorsan ac bir daha calis ne diyeyim yani.Konulara hakimim,bildigim detaylar uc bilgiler de var bilmediklerim derya deniz.Cografya genelde 6 geliyor hem bilgi hem yorum kismina hakim oldugum icin.Tarih 9 geliyor agirlikli olarak.Edebiyatta 22-23. Ne var bunda anlamadim adam divanda tanzimatta ne soruyor zaten 2 senede ahraz olsa ogrenir.Cumhuriyetten detay konular kaciyor. 24-9-6 seklinde geldigi de oluyor.Napalim yani illa her mesajdan once annemizin kizlik soy adi ile sinav sonuc belgesi mi atalim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-9A6DA2655

    Bu mesaj silindi.
    sorun yok dostum kimseyle kişisel bir derdim yok benim.sadece olayın realitesi bana çok düşük geldi merak ettim altında neler yatıyor diye arkadaşın bana gereksiz şekilde ofansif yanıt vermesine rağmen ben yine sakince cevapladım neyse dediğin gibi büyüyebilecek şeyler değil fakat bu konudan herkesin çıkarması gereken çok şey var herkesin umarım herkes çıkarabildiğini çıkarır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 3 Haziran 2020; 1:45:46 >
  • ceyhunceyhan kullanıcısına yanıt
    @fabricioramirez Edebiyat Analiz ve Tahminler


    buyur hocam sinav sonucu.tyt mat ve ayt tarihten dogru yaptigim 1er soru iptal oldu.ilk halleri kalmis aklimda o acidan ozur dilerim.yerlestirme sonucumu da atacagim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @fabricioramirez Edebiyat Analiz ve Tahminler


    denemelerimi de whatsapptan veya telegramdan atabilirim istersen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayt fenin çeyreği zorlukta bile değil edebiyat sosyal kısmı nasıl feni +38 e sabitleyip edebiyat-sosu sabitleyemiyosun bence saçma bi eleştiri yapmışsın
  • fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısınız biz de sizin ekmeğinizi yiyoruz sonuçta. Tebrik ederim umarım bu yıl da güzel bir başarı elde edersiniz ben sizler gibi güzel bir sıralamaya ulaşamayacağımı düşünsem de sizlerin sayesinde bir iki net çıkarabilirsem hem size hem de kendi adıma ne mutlu. 150 k ile ea dan mezuna bıraktım çok iyi bir sıralama olmadığını biliyorum arkadaşım sayesinde tanıştım dh ile siz gibi yardımsever insanları görmek çok mutlu etti matematikte çok sıkıntılarım var umarım sınav anında yapabildiklerimi heyecan ve rehavete kapılıp yapamazlığa düşmem herkesin dilediği bölümlerde olmasını isterim. İyi geceler dilerim. Bu şekilde konu başlığı açarsanız burdayım sağ olasınız

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    Gerek yok hocam. Amacim kimseyi yargilamak degil zaten dogru bildigimi soyluyorum sadece. Bastan 87.75/51.75 deseydiniz zaten gıkım çıkmazdı. Neyse bu sene hedeflediginiz yer gelir insallah iyi geceler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunceyhan -- 3 Haziran 2020; 1:55:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet ama lisede edebiyat tarihe falan da çalışmıştım fizik-biyoloji bunlarla kıyaslanamaz zorluk olarak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Taylan durder

    ayt fenin çeyreği zorlukta bile değil edebiyat sosyal kısmı nasıl feni +38 e sabitleyip edebiyat-sosu sabitleyemiyosun bence saçma bi eleştiri yapmışsın
    çeyreği zorlukta bile değil :D olay şimdi ea-mf kavgasına dönecek hakim olmadığın konular hakkında yorum yapma



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 3 Haziran 2020; 1:54:9 >
  • Konu da amacindan sapti.Amacim belki iki uc katkim olurdu birilerine ama neyse artik.İlk mesaj sabit.Ece Ayhan da kadin degilmis sacmalamisim orada kusura bakmayin.Yine de cikabilecegini dusundugum icin silmiyorum.Aynisini tarih ve cografya icin de yapacagim 1 kisiye faydali olursa yeterli benim icin gerisi onemsiz.

    Bir de insanlar neden gercek kimlikleriyle yer almadiklari bir ortamda hava atmak istesinler ki?Hicbirinizi tanimiyorum siz de beni.Hic art niyet yoktu savciniz hocamla konusmamda.Kendisi ile 2 ay once konusmustuk o oralar ben 35-36larda takilmistim bana tavsiyeler vermisti o nedenle sormustu bana nasil geliyor diye.baska bir amac yoktu yani. Sozel derslerim hep iyiydi 9-10da ortalamami hep sozeller kurtardi.Gecen sene de fena olmayan turkce-sos ve edeb-tarih-cog yaptim. Matematigim vs iyi degil cok.Geometrim rezil durumda. 11.sinifta fizik yapamiyorum diye tm'ye gectim.inanmayanlar icin gecen seneki sonuc ve yerlestirmemi de konuya attim.

    İyi geceler dilerim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • hakim olmadığımı nerden çıkardın 2 alanı da gördüm çalıştım sen herhalde ayt fiziği görmemişsin anlaşılan
  • ceyhunceyhan kullanıcısına yanıt
    Ben hic net hesabi yapmadim 12de de bu sene de. Hep dogru olarak baktim.O nedenle oyle yazmisimdir.Bazen ilk defa gireceklerin kafasinda bir seyler olussun diye net olarak yazmisimdir.Kotu bir niyet yok.Benim bakis acimla alakali.Denemelerden sonra yanlislarimi toplamam hic dogru uzerinden konusurum.Net olarak da dediginiz gibidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.