Şimdi Ara

Evlilik bu mudur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
0
Favori
6.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sildim
    dürüstçe paylaşmaya değmezsiniz çünkü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biri -- 27 Mayıs 2006; 19:24:23 >



  • bi kere esinden ayril. cunki onu aldatmissin ve daha da onemlisi onu sevmiyorsun. onun zamanini calmaya hakkin yok.
    sevgiline gelince, daha once yasadiklari onemli degil ama seni aldatmis ona guvenme sansin kalmamis. sevgilinden de ayril.

    Kendine hem sevebilecegin hemde guvenebilecegin birini bul.
    bence mantikli olan bu.
  • Zaten kafanda boşanmışsın gibi görünüyor ama tekrar gideceğin kıza da güvenmiyorsun. Durumun çok vahim boşanır da o kızla evlendiktan sonra kız seni tekrar aldatırsa vicdan azabından yaşayamazsınve kafanı duvarlara vurabilirsin. Bence evliliği kurtarmaya bak ..
  • Sevgilinin ailesi de ilginc. gercekten yuksek ahlaki degerlere sahip bir aile. arkana bakmadan uzaklas derim!
  • bence evlılıgını devam ettırıp sacma sapan ınsanları aklından sılmelısın senı bı kere aldatan 1000 kerede aldatır
    esıne barı sadakatlı ol ama paylasarak cınsellık bazen sorun olmaktan cıkıyor her zaman ıstek onemlı ıstedıkten sonra olmayacak hıc bır seyın olmadıgına ınanıyorum...
  • yahu adam karisini aldatiyor ve sevmiyor. bizden yardim isteyen kisinin kendisi olmasi onu sucsuz yapmaz ki. tamam karisini sevmeyerek evlenmis hatayi yapmis ama ortada cocuk yok. karisinin ekonomik ozgurlugu de var. dolayisiyla bu hatayi devam ettirecek bir durum da yok. adam karisina cok buyuk haksizlik yapiyor.
  • Ben burada cezve'ye katılıyorum. Eşin durumdan habersiz. Önce ona bu durumu açmalısın. Bu şekilde onu kandırmaya hakkın yok diye düşünüyorum. Eğer bu duruma sesini çıkarmazsa, sorun yok. Ama doğal olarak, bu yaptığına tepki gösterirse, hazır çocuk da yokken, en iyisi yolları ayırmak. Sevgilin ve ailesi de belki senin maddi durumun nedeniyle bir evlilik beklentisi içine girmişlerlerdir. Bunu kendi kafanda tartıp, eğer sonuç, öyle olsa bile kafana yatıyorsa ve ileride de aldatılma riski seni rahatsız etmiyorsa, git onunla evlen. Sen eşini aldattığına göre, zaten o haliyle kabul ettiğin birinin seni sonradan aldatması da sana dokunmaz belki. Ayrıca sadakat diye birşeyin de sonradan öğrenileceğini hiç sanmıyorum. Bunun üç sene sonrası var, beş sene sonrası var. Öğrense bile sonradan -hayat monotonlaşınca- unutmayacağı ne malum? Alışmış kudurmuştan beterdir.
  • aile kafami bozdu benim yaw. kizlarinin mutlulugunu baska birinin mutsuzlugu uzerine kurmasina ses cikarmiyorlar. pes yani. bence bu arkadasimiz. bu aileyi iyi bulmus. tencere yuvarlanir kapagini bulur hesabi. kusura bakma egri oturalim dogru konusalim. bence boyle.
  • boşanmanızı tasvip etmiyorum

    ilk eşiniz ile hayatınızı devam ettirmenizi dilemekteyim
  • bence ilk başta karına onu sevmediğini ve hatta cinsel istek bile duymadığını uygun bi dille anlatmasılısın daha sonra da hayatında başka bir kadın olduğunu ve onu sevdiğini söylemelisin ve boşanmak istediğini anlatmalısın...

    Bence bu evliliğin yürümesi size ve ilerde doğucak çocuğunuza zarardan başka bir şey getirmez...
    Obür kadına gelince belliki gençliği başına vurmuş ve erkeklerle gönül eğlendiriyor ama senin de maddi durumun iyi diye seninle evlenmek istiyor aileside bu şekilde olduğu için destekliyor...

    Bence boşandıktan sonra ondanda ayrıl git şöyle bi tatile kafanı dinle hayatını gerçekten onunla birleştirmek istediğine eminsen sonra evlenirsin bu arada onunda aşkını sınamış olursun. Ama erkeklere bu kadar düşkün birinden çok şey beklememelisin bence...

    Bide arkadaşlar adam bi hata yapmış olabilir bellikide üzgün o yüzden mesajlarımızda kırıcı olmayalım...
  • Bence eşine biraz yaklaşmayı dene,
    Eşinl birlikte iyi bir tatile çıkabilirsin.
    Sanki ilk defa birlikteymişsiniz gibi davranmayı dene.
    Farklı şeyler yapmaya çalış. Bir yuva kolay kolay kurulmuyor, ilk önce onu ayakta tutmak için elinden geleni yap, eğer bu tür birşey olmuyorsa diğer alternatiflere bak derim.
  • Bu kız 20 yaşında ve bu zamana kadar da bir çok kişiyle birlkte olmuş ve en önemlisi seninleyken bile bir başkasıyla olabiliyorsa şöyle durup sakin bir şekilde düşünmekte fayda var.Sizin maddi durumunuza gelince tamam her şey güzel olabilir ki bu kızın sizinle olan birlikteliğinin detaylarına inmekte de fayda var.Ailesi sizi ister çünkü zaten bu kızlarının yaptıklarından gelen bir bıkkınlık ve onunda mutluluğu için sizin gibi birisini uygun görüyor olabilirler ama işte asıl sorun onu başlarından kurtarmak ve maddi durumu iyi olan biriyle hayatını sürdürmesi.Eşinize gelince belki geçmişte olan bir kaç hatalar sonucu iş evliliğe gelmiş olabilir ama sizin onunla olan ilişkiniz ne düzeyde?Çevremize şöyle bir baktığımızda x şahıs türkiye güzeliyle beraberlik kuruyor ama ondan sonra onunla ilgili bir doyuma ulaştıktan sonra çabucak bıkabiliyor.Hayat sadece böyle de güzellikten ibaret değil.Ona karşı da cinsel soğukluğunuz olsa da sorunun kaynağına inmeye çalışırsanız daha iyi olur.Ama şunu da unutma ki evlilik son derece kutsal bir görevdir.Şöyle git bir kaç gün yaşadığın yerden uzaklaş ve senin için en uygun çözümü bulmaya çalış.Geçmişte eşinle ilgili de gerçek bir aşkın olmaması ve onu elde etmek için çok ciddi bir çaba sarfetmemiş olman da ondan kolay soğumanı sağlayabilir.Eğer boşanmak istiyorsan da bu kızla evlenmen gerçekten de uygun gelmiyor.Bunlar bir haz gibi.Nasıl ki balın ağzından midene inmesi sırasında ki geçen süre gibi sürekliliği olmayan ve çok kısa.Birde işin dini boyutu var ki bu da tamamiyle senin inancınla ilgili.Onu da vereceğin karar konusunda işin içine katarsan daha iyi olur.
    Sonuç olarak hangi kararı verirsen ver senin için en hayırlı ve mantıklı olanı ver.Umarım hayatının geri kalanı daha huzurlu ve mutlu bir şekilde geçer.




  • Kusura bakma ama 20 yaşında bir kız birçok kişi ile birlikte olmuş ise senle iken ve senden sonrada birçok kişi ile birlikte olacaktır.
    Bence sen evliliğini kurtar belli bi yaştan sonra başka bi yaşantı şekline geçiş yapmak zor olacaktır senin için.
    O kızla birlikte olduğunu düşün aradaki yaş farkını bilemiyorum belki kendini yaş farkından dolayı ezik hissedeceksin belki kız bu ezikliği hissedip sürekli seni kullanacak ve başkalarıyla birkite olacak.
    Boşver sen evliliğini korumaya bak ve eşine sen onu nasıl görmek istiyorsan oyle olmasını söyle.Yani cinsellik konusunda eksik yönleri varsa onları giyim tarzı saç şekli nebilieyim hareketleri beyenmediğin ve değişmesini istediğin şeyleri ona iletmeye çalış bence!
  • sildim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biri -- 27 Mayıs 2006; 19:24:48 >
  • İkisinide bırak..ve kendini asla suçlama..hayat insanı bazen böyle açmazlara sokabiliyor..
  • dostum okuduğum kadarıyla alıcağın en mantıklı karar ilk olarak sevgilinden ayrılmak, nedenlerini arkadaşlar geniş boyutlarda ele almışlar.kimse ayrılık acısından ölmemiştir, kahırdan ölenler war ama.
    ikinci olarak eşinle ilişkini kurtarmak için biraz daha çaba harcamalısın, olmuyosada ayrılmak dünyanın sonu deil. otuz geç bi yaş deil
    ayrıca sana yazdıklarından ötürü teşekkür ederim, ailemde benim mantık evliliği kurmamı bekliyor, bikaç ay içinde nişan falan planlıyolar, ve benim en büyük kabusum ilerde hiçbirzaman onu sevemiyeceğim, dokunuşundan hissettiklerini ben simdiden hissediyom, eniyisi buna yol erkenken bi son wermek.
    durumun için tüm samimiyetimle üzüldüm, umarım ileride pişmanlık duymıycağın en doğru kararı verirsin.....




  • eşini kazanmaya çalış bence çıkcağınız tatili yeni bir başlangıç say carli ye katılıyorum bir yuva kolay kurulmuyor
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Evren</i>
    <br />bence bu baştan yanlış ayrıca biraz değişik gelebilir ancak nette tanıştığın çıkan kıza neden güveniyosun...? erkeklerin nette nası amaçları varsa hatunlardada ayrı nette olmaz dostum...
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

    Kesinlikle katılıyorum!
  • pardon yanlışlıkla relpy ımı sildim yazıcıoglunun quote'unda aldığı yazı benim ve hepte arkasındayım....(pardon beyler)
  • abi ben şu açıdan bakardırm

    netten tanıdıgın ve senin eşinin oldugunu bilen birisi yarın seni aldatabilir

    çünkü senin evli oldugunu biliyor ve bilerek seni elde etmeye çalışıyor

    karaktersiz bir hareket ve kişilik
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.