Şimdi Ara

Evlilik bu mudur? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
0
Favori
6.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • abi çok zor bir durum , durumu en zor kılanda aşkla evlendiğin ve seni hala çok seven eşin. yoksa direk boşan , yapabilirsen sevgilinle birkaç yıl dost hayatı yaşa , bana kalırsa ondan da bıkarsın veya bu ilişkide yürümez. eşin sana dokununca tecavüze uğradığını söylüyorsun ya , merak ettiğim diğer hatunu tanımadan önce de böylemiydi . yoksa mutluydun da sırf macera olsun diye daldığın bir olaydan böyle yerlere geldi mevzu .

    birazda acı konuşayım : her ne olursa olsun , bence hakkında bu kadar güzel şey söylediğin eşine çok büyük ayıp etmişsin ve sevgilim dediğin kişiye güveni sorgulayacağına , onlar sana ne kadar güvenmeli onu sorgulamalısın . çünkü anlattığın kadarıyla şıpsevdi veya bu tür ilişkilerde çok acemi bir kişiliğin var (esas olan çok yaşamak değil , yaşadığından ders almaktır) . bu doğrultuda aynı tür bir ayıbı sevgiline de yapmayacağını garanti etmek yanlış olur kanımca.

    bana kalırsa eşinle adam akıllı konuş (kesinlikle önceden ne konuşacağını iyi bir düşün ve defalarca prova yap) , ona bazı sorunlar yaşadığını ve bir müddet yanlız kalmak istediğini , onu çok sevdiğini ve kesinlikle ayrılmak istemediğini gerekli olanın sadece zaman olduğunu söyleyebilirsin mesela , ki bir süre ayrı kalıp tekrar beraber olmaya kalktığınızda senden iyice soğumuş olmasın . ayrılık ve bir müddet zaman herşeyi çözer . belki onu özler ve değerini anlarsın belkide onsuz hayatın daha güzel olduğuna karar verirsin . ayrılık sonundaki duruma görede boşanmak veya tekrar beraber olmak isterseniz bunu karşılıklı konuşarak halledin , yaptığın bu ayıp karşısında en azından bu fırsatı tanı eşine , hemen kestirip atma. tatile çıkın ama ayrı ayrı , yoksa iyi olacak derken her gün her saat yüzünü görmekten daha da soğursun eşinden .

    çok zor bir durum ama ne parayla nede kukuyla saadet olmaz , hafif hatundan da uzun vadeli eş , mutlu bir evlilik olmaz bunuda unutma . ama dersenki 3-5 yıl şaapar onuda bırakırım senin insafına kalmış . (senin durumun malesef bunu gösteriyor) . millete de ders olsun , mutlu bir evliliğin , güzel bir hayat ve seni çok seven bir eşin varsa bu tür maceralardan kaçının . yoksa böyle kaçar işte ipin ucu .yok mutsuzsan ve aldatmaya niyetin varsa , önce boşan ondan sonra yap ne yapıyorsan . çok üzücü bir durum gerçekten .




  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by YAZICIOĞLU</i>
    <br />
    Boşver sen evliliğini korumaya bak ve eşine sen onu nasıl görmek istiyorsan oyle olmasını söyle.Yani cinsellik konusunda eksik yönleri varsa onları giyim tarzı saç şekli nebilieyim hareketleri beyenmediğin ve değişmesini istediğin şeyleri ona iletmeye çalış bence!
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

    abi kesinlikle bir diğer anahtar budur . mutlaka uygula . eşin seni gerçekten seviyorsa hiç düşünmeden kendini geliştirecektir zaten. ve şuna inan , isterse hemen her kadın son derece baştan çıkarıcı olabilir ,tabi doğru bir yönlendirme ve akılcı tavsiyelerle . ilişkinizin radikal yeniliklere ihtiyacı var , durum da iyise bir süre ayrı takılın , beraber dağcılık , dalma , vs aktivitelerde bulunun ve değişik çevrelere girin . bir de merak ettiğim bu tür bir ortamda biri eşine kur yapsa ne hissedersin , eğer içinde biraz sevgi kırıntısı varsa iyice ateşlenir ve kıskanırsan durum iyiye gidiyor demektir .




  • Zaman herşeyin ilacıdır. Her ne yaparsan yap, ne kadar çok seversen sev bir süre sonra unutursun. Asıl olan saygıdır. Saygı duyduğun, seninle birlikte olmaktan mutlu olan ve kesinlikle seni seven kişi ile birlikte ol.
  • arkadaşım milletin yazdığına hiç bakmadan sana bunlari yaziyorum,
    yaşım 26.
    1- sana yalan soyleyen bir insanla nasil bir hayat surebilirsin ki (esinin sadakati sevgilinin yalani:sec birini)
    2- sirf cinsellik icin birinin pesinden kosmaktasin,hayat cinsellik degil.esinlen cinselligin alasini yasarsin yeterki ona o gozle bak,yeterki iste
    3- seni aldatan seninleyken baskasiyla olan birine ilerde cocuklarin da olucak nasil anne olucak cocuklarina,bunlari dusunup izdirap cekmiycekmsin.
    4- seninle oynamadigi ne malum,seni sadece sex ve paran icin istemedigini nasil anlayacaksin.
    5- ailesi kizlarinin ne oldugunu biliyormu.
    6- guzelligini kullanan birini mi aklini mi kullanan birini istersin.
    7- sana karsi da guzelligini orasini burasini kullandigi belli..
    8- esine birsey anlatma,sevgilinden ayril,esinlen de derhal ve hemen cocuk yapin,boylece evlilige sarilirsin...
  • yani seni seven bir esin var daha ne isteyebilirsin ki!
  • sevgilim dedigin insana da asik filam degilsin onunla yatakta yaptiklarina asiksin,baska birseyine asik degilsin,bu acik ve net ortada
  • sen hayatta birşeyleri kaybetmenin acısını tatmamışsın daha
  • 30 yasındasın 20 yıl sonra 50 yasında olacaksın, yanında kimin olmasını istediğini iyi dusun,
    Hayat bu hersey gelebilir basına, Sen ayaga kalkamazken Sana sevgisini verecek kisiyle ol bence,
    Seni bırakıp kaderine terkedecek kisiyle degil.

    hayat bazı hataları affetmez, yaptıklarını omrunun sonuna kadar cekersin
    ve bundan Seni kimse kurtaramaz. Bu yuzden hayat ucuz, basit bir oyun degildir,
    ucunda elimizdeki tek ve en degerli sey olan yasamımızı riske attıgımız bir sürectir.
  • sildim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biri -- 27 Mayıs 2006; 19:25:10 >
  • öncelikle ben de 4 senelik evliyim ve 29 yaşındayım.

    arkadaşım önce git babana söyle seni bir güzel dövsün. (başkası döverse gururuna dokunabilir.) Annem hep "erkek kısmı dişi köpk kuyruğunu sallasa acaba bana verir mi diye ümitlenirmiş" der. kardeşim bu bizim fıtratımızda var. o yüzden evliysen kızlardan uzak duracan. bunu 30 yaşına gelip öğrenemediysen gelir burada 18 yaşındaki arkadaşlardan tavsiye alırsın işte... bu durumunu küçümsemiyorum dikkat etmesem ben de senin durumunda olabilirim, ben önlem almamana kızıyorum.

    şimdi 20 lik kız için 100. baskı yapmayacağım topicteki herkesle aynı fikirdeyim.
    ilişkini irdeledin mi, kendini yeterince tanıyor musun? eğer öyleyse
    aşağıdaki soruları hiç düşünmeen cevaplaman lazım
    bu kız senin neyine aşık?
    cinsel gücüne/parana/zekana/karakterine/kariyerine/diğerleri
    eşinden baştan itibaren mi hoşlanmıyorsun yoksa yeni mi başladı.
    olayın temeline inersen soğukluğu hangi hareketi başlattı.

    bence sakın çocuk yapma bir kişinin(karının)hayatını kaydırmışsın, bi de masum bir çocuğun hayatıyla oynama.

    ya şimdi ne seni ne de eşini yeterince tanıyoruz. oturup düşün...
    boşanırsanız eşin ne kadar zarar görecek. ailesi var mı aynı şehirdeler mi. tek başına yaşayabilir mi.sen sapık birisi misin boşandıktan sonra eşini rahatsız eder misin. başka biriyle evlense tepkin ne olur. evlenir mi. ömrünün sonuna kadar tek başına mı yaşar. ya ne bileyim işte her şeyi detaylı olarak düşün hatta düşündüklerini yaz sonra oku.

    boşandıktan sonra sen ne yaparsın. o kızla mı evlenirsin karıştırdığı haltları hazmedebilirmisin yoksa ilk kavgada yüzüne mi vurursun. 5 sene sonra çocuklarının yüzüne bakarken anneniniz başkaları ile de yatmıştı diye aklına gelirmi? bir iş gezisine giderken aklın evinde karında kalır mı? eşinin iş yerinde tanıştığı ve senin tesadüfen karşılaştığın uzunboylu yakışıklı mesai arkadaşlarını görünce aklına acaba bununlada mı diye bir soru düşer mi?

    sen ikinci ile evlendikten 6 sene sonra da yine netden çok sevimli 23 yaşında bir hatuna yine aşık olabilir misin? bu seferde ikinciyi boşayıp üçüncüyü mü alacaksın?

    eğer eşinden boşanıp o kızla da evlenmezsen ne yapmayı düşünüyorsun? (bu seçenek olursa bence kafayı yersin)

    bu ve buna benzer yüzlerce soruya cevap verip ona göre hareket etmelisin.

    benim edindiğim tecrübe birisine aşıksan onu ancak başka bir aşk unutturabilir. e sen evlenmişsin şimdi o metodu da uygulayamazsın. kusura bakma da çok poka batmış gibi duruyorsun.

    Bence YAPMAN GEREKEN:
    o kızı unutup karını sevmen ve olaylardan da hiç karına bahsetmemen. (merak etme karın anlamıştır zaten)

    Ama yapman gerekeni yapabileceğine inanmıyorum.
    öyle olunca da diğer seçenek kalıyor. karını boşa ve o kızı al. mutlu olursan ne ala. tersi bir durumda ne yapayım kendim ettim kendim buldum dersin. böylece nefsine laf dinletebilirsin. insanlar bazen tecrübeleri hiç dikkate almak istemezler illa da kendim göreyim derler.
    unutma tecrübe hayatta yenilen kazıkların bileşkesidir.




  • derhal ve acilen sevgilim dedigin kisiden uzaklasmalisin.gidebiliyorsan baska sehre bilem yerles.karinla eski duygularini ona asik olmayi dene.insan bazen guzellik disinda da bir suru seye asik olur.en azindan karinin sana duyduklarina asik ol.onu mutlu et,gorceksin sende mutlu olcaksin,kafan rahat olucak,1-2 yil sonra da 1 cocuk ile pekistirirsiniz olayi.
    haaa cesaretin varsa karina anlat olayi,anlatma demistim ama en azindan senin ne oldugunu bilmeye ve senin de sonuclara katlanmam gerek.seni anlar ve kabul ederse onu dunyanin en buyuk aski ile sevki seni afetsin...
  • Ben 10 yıldır evliyim ve iki çocuğum var.Sen evlilikten birşeyler bulamazsın.Malcolm un dediği gibi karşına başka biri çıksa sen onada aşık olursun.Seninle birlikteyken bile seni aldatmış.Onunla evlendikten sonra daha rahat aldatır.İçinde her zaman bir kuşku acaba der durursun.Daha sonra kendine bile hesap veremezsin.Ve sen acayip bir adamsın seni aldatan biriyle nasıl birlikte olabilirsin.
  • valla billa en sonda ceker silahi dayarsin anlina vurursun kendini,bunlar cekilcek dayanilcak seyler degil valla billa sonu kotu
  • sizi geçmişe eski aşklarınız götürmez, bugünkü aşksızlığınız götürür.

    Marianne William
  • bence esini ve diger kızı ayrı ayrı degerlendir. cunku karsılastırma yapılamayacak bir durum.Yani kız olmasa esinle devam etmesini istermisin yoksa oylesine bir surec olarak gecer mi hayatın.bunu sor kendine.Diger yandansa o kızla esin yokmuş bekarmıssın gibi degerlendir ilişkini.Cunku bazen ortamlar ve durumlar normal seyleri cekici kılabiliyor.duzgun bir yasamdayken macera cok cazip gorunuyor ama belki sen bu duzgunluge alıstıgın icin o yasam sana ters gelecek.bunları sor kendine bunları dusun.. ben anı yasamayı severim,gelecege gore yasamam hiç.benim 33 yasında bir arkadasım vardı.Karısıyla harikaydılar,1 kez bile aldatmamıstı 10 yıllık evliliklerinde.Sonra bir kıza biranda asık oldu ve eşine 1 yalan bile soylemedigi halde yalan soylenmeye basladı onun için.Ustelik kız da ona asıktı.kız da 21 yasındaydı. Ve adam karasız dı senin gibi ama esiyle sevişmiyorlardı ve kız onu ucuruyordu.Benzer bir durum yani.Ve birgun esi ondan ayrılmak istedigini soyledi,kızı duymus.Bu da ona herseyi anlattı ve bosanmaya karar verdiler.Adam bir anda bunalıma girdi.Ve kızı da bıraktı yalnız kalmak istedi.Cunku karısının varlıgına okadar alışmıştı ki onsuzluk,duzenin bozulması ve haytının bambaska bir şekle donusmesi adamı altüst etti. Herşeyin büyüsü bozuldu anlayacagın. Cok fazla düşün bence.




  • anaaa adam vurdu galiba kendini ses filam yok?
  • :=)))))))
  • [bwlng]
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by tuncay</i>
    <br />[bwlng]
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    [dont]
    Ölünün ardından ağlanmaz[dont][dont]
  • Benim tavsiyem karınızdan boşanın ,genç sevgilinizle evlenin.Genelde benim çevremden bunu yapanlar hep sefil oldu işleri bozuldu.Herkes arkalarından bak falancaya ne hale geldi ohh olsun diyor.
    Sonucu bize bildirirsiniz bir on yıl onra bizde bakarız hep böyle mi oluyor ona göre bizde davranışlarımız ayarlarız :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.