Şimdi Ara

Evlenecegım kızın bakıre olması (ciddi) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
2
Favori
13.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kız bulabildin mi hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu yakında gider
  • Bakire tabiki bulunmaz hint kumaşı, enteresan bir deneyim olur, ama iş evliliğe gelirse aksine negatif bir durum. Toplum olarak bakireliğe o kadar odaklanmışız ki, bakire olmayanlar bakireyim diye binbir türlü icat çıkarmışlar, daha evlilik başlamadan aldatmaya başlamışlar. Ben şahsen evleneceğim kişinin bakire olmamasını tercih ederim. Bu baskı ortamında bunu açık yüreklilikle dile getiren kişinin yalan söyleyeceğini düşünmüyorum. İnsanoğlunun en iğrenç özelliği de yalan söylemesidir zaten...
  • 7.65 kullanıcısına yanıt
    sanırım bekaret kaybetmeyi sek sek oynamak gibi sanıyorsunuz.diğer taraftan kızlara giydiren arkadaşlar bu kızlar erkeklerrle ilişki kuruyor.kendi hüner yada diğer kızların hünerleriyle yapmıyorlar bu işi.azıcıkta iğneyi kendinize batırın.bence eşlerin bakirelik car curt davalarını bibirleirne bile söylememeleri gerek.ipin ucunun nasıl kaçacağını şimdiden bilemezsiniz.kişi karşısındakini az çok tahmin etmeli.ne kadar iğrenç bi durum aşkım ben daha önce yaptım demek.erkekleri de es geçmiyorum.ilişki kurduğu kızların listesini tutan ,sağda solda anlatıp böbürlenenlerin inşallah çükleri kopar.ilginçtirki bizim ülkemizde modernlik uçkurdan başlıyo.bide ayfon alarak
  • yaa beyler birisiyle her türlü şeyi yapmış biri içün nasıl önemli olan bedeni değil ruhu diyebiliyorsunuz? bakire olup aldata da bilir okey buna bişey demiyorum ama bi kız daha önce erkeklerle sevişmişse bi kişiye ömrünü adaması bence çok zor. düşünsene yani daha önce yattığı erkeklerle seni kıyaslıyor kafasında ne beter bi durum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı yaştayız. Bazen ben de arzuluyorum fakat kızla yapacaklarım ve sonrası, senin benim gibi insanlar? Kızı sevebilecek temiz kalpli insanlar? Hadi 1-2 sene beraberlikte olağan birşey olabilir kimse bana 2-3 haftada veya 2-3 ayda bir sevişen yiyişen kızı savunamaz. (Tabi erkek olduğum için kız diyorum erkekler içinde aynı durum)
    Sen dikkatli düşünceli davranıyorsan aynı muameleyi hakediyorsun. Bu konuda kafa yapımız aynı. İhanet gibi geliyor banada. Ama böyle düşünen insan sevdiyse görmezden gelebilir bazı şeyleri. Bu konuları düşünmek hele ki bu zamanda çıkmazdan başka bir şeye sokmaz bizi. Ben herşeyi oluruna bıraktım. Her olay için kararlarımı o an gelince veriyorum.Sende bu duruma mahsus böyle yap.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Kalbindeki patlak zarı diktir" diye bir şarki sözü var. Olayı tek cümle ile açiklamiş. Şimdi beni şey görme bende evleneceğim kişinin bakire olmasini istiyorum ama ne bakireler var fahişelerden beter. Asagisi önemli evet ama kalbinin zari patlamasin bu dahada önemli



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-45B2DF028 -- 29 Haziran 2016; 12:46:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ağzı bakire değilse napacaksın ? Onu nasıl test edeceksin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burda bekareti bu kadar önemseyen insanlar varda bu önemsemeyip çakıp geçenler nerede acaba dhdamı takılmıyolar
  • geçmişini napacan evlendiğin kişinin dürüst mü değil mi yalancı mı değilmi bunlar onemli.bekaret falan 2. planda şizofrence bence..bu kafayla herkes salar seni kusura bakma resmen hakaret ediosun .. onun dsında haketmek meselesıde yanlıs bence .. uygun denılır haketmek bakırelıklemı oluyo lan ne malca dusunceler bunlar..bakir biri bakir biriyle evlenmesi uygundur..ne hakkı ne şeyi malmısınız lan beğenenler var birde ...
  • Öncelikle samimi olduğun için seni tebrik ediyorum. ikincisi kardeşim gerçekten güveneceğin bir insan değilse evlenme zaten bunu da ilişki geçtikçe anlarsın. ayrıca ilişkin ilerledikçe kızı yeterince tanırsın ve sana yalan söyleyip söylemediği anlarsın yoksa bu işi testle anlaman mümkün değil. (diktirir, farklı yolla ilişkiye girmiştir falan filan.) Ek olarak bakire olmayan kızlar evlenirim diyenler ya da ciddi ilişki yaşarım diyen kişilerde ilk başta sorun etmemeleri doğal ama sonra ilişkiniz ilerledikçe bazen bu durum size ağır gelebilir, mutsuz olabilirsiniz kıza kötü davrana bilirsiniz o yüzden büyük konuşmamakta fayda var.
  • Bu tür kültürel değerlere takılmamalısın bence :) Belki zor gelecek bunu ve benzeri şeyleri aşmak biliyorum, insan kendini çok zor değiştiriyor. Hayatımda şunu gözledim, değişen insan kazanıyor. Burada sana ''belki arkadan yapmıştır, belki oral yapmıştır'' demeyeceğim :). Örneğin ben kültürlerle etkileşim içinde oldum kimi kültürlerde de belli bi yaştan sonra hala bakire olan kadın anormal karşılanıyor (bkz. Almanya, Amerika).

    Eşinin insanlığı ve dış görünümü önemli olmalı senin için, inan ki bunlar olmayınca istediği kadar bakire olsun. Şimdi şu cevabı duyuyorum aklından ''bakire olup güzel ve iyi bir kadın yok mu''. Var tabi ki :)

    Bence bekaretin mantığını sorgulamalısın, yani bu nedir, kızlık zarının asıl amacı nedir (doğum sonrası mikroplardan korunmak), bunu senin için değerli kılan şey ne.Din kısmına gelince, dinine saygı duyuyorum; fakat, eşini dine göre seçmemelisin. Çünkü bugünün devrinde bazı şeyleri yapmak imkansız gibi bir şey. Önemli olan sorgulamak, otur saatlerce, günlerce, hatta aylarca sorgula :) Kendine dürüst ol, en kötüsü de insanın kendinden kaçmasıdır.




  • BAYANLARA GÜVENMEYİN.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: marvellous123

    Bu tür kültürel değerlere takılmamalısın bence :) Belki zor gelecek bunu ve benzeri şeyleri aşmak biliyorum, insan kendini çok zor değiştiriyor. Hayatımda şunu gözledim, değişen insan kazanıyor. Burada sana ''belki arkadan yapmıştır, belki oral yapmıştır'' demeyeceğim :). Örneğin ben kültürlerle etkileşim içinde oldum kimi kültürlerde de belli bi yaştan sonra hala bakire olan kadın anormal karşılanıyor (bkz. Almanya, Amerika).

    Eşinin insanlığı ve dış görünümü önemli olmalı senin için, inan ki bunlar olmayınca istediği kadar bakire olsun. Şimdi şu cevabı duyuyorum aklından ''bakire olup güzel ve iyi bir kadın yok mu''. Var tabi ki :)

    Bence bekaretin mantığını sorgulamalısın, yani bu nedir, kızlık zarının asıl amacı nedir (doğum sonrası mikroplardan korunmak), bunu senin için değerli kılan şey ne.Din kısmına gelince, dinine saygı duyuyorum; fakat, eşini dine göre seçmemelisin. Çünkü bugünün devrinde bazı şeyleri yapmak imkansız gibi bir şey. Önemli olan sorgulamak, otur saatlerce, günlerce, hatta aylarca sorgula :) Kendine dürüst ol, en kötüsü de insanın kendinden kaçmasıdır.

    Çok güzel yorumlamışsınız hocam ben 31 yaşındayım 6 7 yıl önce olsa derdimki bekaret herseydir saçmalamayın öpüşen kadın bile almam.derdim ama çok gezip görünce çok insan ile tanışınca kadında sadece bekaretin olması kişiyi mutlu etmiyor bekareti olan hiç.bi.erkek görmemiş kızlarla evli.olanları.görüyorum onlarda mutsuz yani her sabah uyandığımda oley karımın bekareti bana ait diye düşünüp mutlu olmuyorsun :) evlenmiş boşanmış biriyle evli arkadaşım var inan çok mutlu önemli olan senden sonrası bende her erkekle yatan kız istemem ama geçmişte herkes bişeyler yaşayabilir kadının hoşgörüsü beni nasl mutlu edeceği önemli bekareti var ama surat iki karış hamarat değil hiç bi özelliği olmayan bi kızı ne yapayımki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bekaret 2.planda mı. ekşisözlükten sonra diğer meriç yetiştirme merkezi donanım haber oldu sanırım.
  • Senin kafan bakire degil o daha tehlikeli... Ayrica derdinizi s.....m.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • burası türkiye başka bir ülke değil avrupa değil yani.burada insanlar en ufak bir sebepte birbirini öldürüyor ve son yıllarda bu cok cok arttı.bayanlara olan şiddet rekorlar kırıyor.ondan sonra en ufak bir kavgada erkek bayana sen böyleydin bakire değildin diye laf söylerse ne olcak.olcakları herkes tahmin ediyor.burası avrupa değil .burası türkiye.
    hatunu alana kadar ayıya dayı derler ama ilerde hatunu aldıktan sonra en ufak bir kavgada bayanın yüzüne vurur bakireliği sonra birsürü kavgalar.bunlar cok olur türkiyede.cevrede gördüğüm kadarıyla böyle.bunu ben değil tüm türkiye bana gösteriyor.gözlemlerim böyle.
  • Konu biraz eski ama umarım konu sahibi arkadaş olayı sadece bir zardan ibaret görmekten vazgeçmiştir.
    Dilerim bütün insanlar vazgeçer.
  • Buradaki insanların dediğine takılma derim ben. Kaldı ki bence kızlık zarının hiç önemi yok benim için. Yani şöyle söyleyeyim, bakire bir kız diyelim 7 puan alıyor, bakire olmayan de 7 puan alıyor. Hangisini seçerdim bilmiyorum.Bakire kız 7 puan, bakire olmayan 8 alırsa; bakire olmayanı seçerim :).Puanlama sistemi kötü bir benzetme fakat gözünde somutlaştırmak için yaptım.
    Hatta bana kalırsa evlilik bile çok mantıklı değil, iki kişi birbiriyle birlikte olduğunu kabul ediyorsa evlilik sadece dostlar çarşıda görsün gibi bir şey. Düğün kültürü mesela. ben düğün yapmak istemiyorum, onun yerine ileride eşimle yurtdışı turuna çıkabilirim :). Düğün sektörü çok ilginç bir şey, tamamen düğün salonlarının para kazanması üzerine kurulu bir sistem. Ben buna karşıyım.

    biri de meriç yetiştirme yeri demiş. meriç ne bilmiyorum.




  • Automobilista kullanıcısına yanıt
    Şu hediye paketi örneğini bırakın artık bay geldi, bakkaldan yumurta mı alıyosunuz?
    Canlı kanlı insana hediye paketi benzetmesi yapan bizden başka millet yoktur.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.