Şimdi Ara

EVDE VÜCUT GELİŞTİRME.. AMA NASIL???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar daha önce kilo alma ile ilgili soru sormuştum. gelen cevaplar genelde kesinlikle spor yapmam gerektiği yönünde. salona gidecek kadar düzenli bir hayatım yok maalesef. çalışma saatlerim gece- gündüz karışık oluyor. ama evde olduğumda zaman ayırabilirim galiba. yaz ayları geldi malum bir çok kişi aynanın karşısına gecince vücudunu şekle sokmaya hevesleniyordur. şimdi benim istediğim burada evde yapılabilecek hareketleri ve program önerilerini paylaşmamız. ve minimum para harcayarak hangi aletleri almamızı tavsiye edersiniz. 2 dumbell la bu iş olurmu?
    daha önce açtığım konuyu okumayanlar için tekrar belirteyim. kilolu değil zayıfım. yani istediğim biraz kilo alıp birazda ağırlık çalışarak şekilli bir vücut ortaya çıkarmak. tamam arnold olma hayalimiz yok ama şöyle biraz kol göğüs vs. ortaya çıksa fena olmaz herhalde..
    lütfen işi bilen ciddi arkadaşlar yazsın. eminim bir çok arkadaşın işine yarayacaktır paylaşımlar.
    teşekkürler

    daha önceki konu için tıklayın







  • arkadaşlar kimsenin ilgisini çekmiyor mu bu konu? yada kimse birşey bilmiyor mu?
  • Dambıl alman iyi olur ama 5kg olmasın, 12-13 kilo olsun ve tak çıkarlı olsun. Ayrıca sana bedava aletler; İki sandalyeyi arasında bir omuz genişliği kadar mesafe olacak şekilde yerleştir. Bir üçüncü sandalyeyi de 1.5 mt aşağıya koy, yani 3 sandalye T şeklinde yerleştirilmiş olsun. Üzerinde şinav çek ama göğsünü mümkün olduğunca aşağıya sarkıt ve hareketi yavaş yap. Göğüs ve triseps için iyi harekettir. Yine iki sandalyeyi sırt sırta ver aralarını bir omuz boyu aç ve kollarınla üzerine çık, kendini yavaşça aşağı sarkıt ve mümkün olduğunca aşağıya in, ayaklarında mümkünse yere değmesin, ama çok zorlanırsan ilk zamanlarda hafif yere basabilirsin. Tüm hareketlerde önemli olan doğru ve yavaş yapmak.
  • Evde ağırlık çalışan birisi olarak yazıyorum.
    Öncelikle 3 ay salonda uzman hocalar eşliğinde ağırlık çalıştım.Hangi hareket nasıl yapılır, ne neden önce ve sonra yapılır.Nefes açma, esneme ve kapanış gibi çok ayrıntılı bir iştir. vucut çalışmak. O sebeple önce 1-2 ay spor salonunda çalışmanı öneririm. Güzel olduğu kadar tehlikeli bir spordur da.Mesela herhangi bir hareket esnasında yanlış soluk alıp verme yada nefes tutma direk bayılmana sebebiyet verir.O yüzden önce uzmanından öğrenmelisin.Arkasından kitaplarla evde çalışabilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orgeneral -- 5 Ağustos 2007; 17:50:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.