Şimdi Ara

Saçlarım Dökülüyor Yaş: 17

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
67.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar saçlarım dökülüyor mu ne oluyor bilmiyorum ama kafamın ortasının sol ve sağ tarafı açılmaya başladı.

    Ben genellikle bu sorunun 30 yaşından sonra olduğunu biliyordum.

    Benden neden erken başladı. Ne yapmam gerek. Yardım edin lütfen!



  • Doktor değilim ancak bildiğime göre öyle bi yaş sınırı yok 20-25 yaşında gezipte kel olan adamlar var .
  • Peki ne yapmalıyım?
  • Öncelikle kelliğin yaşı olmaz benim de yaşım 20 ama ben de kelliğe doğru gidiyorum yanlardan, bu işin büyük bir kısmı genetikle alakalı sülalene bak deden baban amcaların kelse sen de büyük ihtimal kel olursun bunun çaresi en kısa yoldan saçlar dökülünce ektirmek şampuanla falan olmuyo bu işler .
  • Ailede var mı kel olan ya da saçı baya dökülmüş olan ? Eğer yoksa bu kadar kafana takma kafana takarsan daha çok dökülür. Hücreler 24 yaşına kadar yenilenmeye devam eder yani dökülen saçın yerine yenisi çıkar tabi genetik bir sorun yoksa.


    Birde saçının ön sağ ve sol tarafları açılıyo demişsin zaten oralar genelde açılır pek takma kafana.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n0fx -- 14 Eylül 2009; 12:09:16 >
  • Sülalede kel yok. Ama babamın çok hafif ön leri açık. Ama benim ki bu yaşta babamın açıklığını geçti. oloğan veya normal birşey değil bu.

    Bioxin ffelan işe yaramaz mı?
  • eğer banyoda sabun la saçını yıkıyosan saçların çok çabuk açılır bide saçına asla kolanya dökme beyazlatır veya döker.en iyisi ektir hacı
  • ben doktora gittim rogan diye bi ilaç yazdı. güvenip alamadım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fifa_05 -- 16 Eylül 2009; 20:39:27 >
  • Bende seninle aynı yaşlarda sayılırım ve aynı şikayetlerden bende müzdariptim.Bu konudaki yaşadıklarımı bir konuda yazmıştım.Aynen alıntı yapıyorum.
    quote:

    Orijinalden alıntı: Xallez

    Arkadaşlar hepinizin yazdıklarını okudum ve size şöyle söyliyim.
    Benimde saçlarım tıpkı sizler gibi çok dökülüyordu.Hatta geçenlerde lavobada saçımı yıkarken lavoba tıkandı ve açmak için saçları aldığımda nerdeyse 5 tutam saç geldi elime.
    Ayrıca benim saçlarım çok pis bi şekilde yağlanır.bugün yıkasam yarına kafam öyle bir olurki sanki 1 aydır yıkanmıyorum.. o derece yağlanırdı.
    loreal,head and shoulders,clear,panten aklınıza ne gelirse en az düzenli olarak 1 ay kullandım...fayda etmedi.En son 4 gün önce bioxin şampuan ve yanında serumunu aldım.Tabi şampuanın çeşitleri var.kuru saçlar,yağlı saçlar için filan.
    yağlı saçlar için olanını aldım.İnanın şimdi saçımı yıkadığım zaman en fazla 5 tel saç geliyor.Sabahları kalktığım zaman yastığımda hiç saç yok.Eskiden saçlar ağzıma girerdi yatarken.Ve kesinlikle yağlanmadan eser yok.Bu kadar kısa sürede fayda edermi demeyin gerçekten ediyor.
    bioxin kullanıp işe yaramadı diyenlerde var ama bende çok faydalı oldu ve kesinlikle verdiğim para sonuna kadar helal olsun.
    Tek sorun serumları açmak.Şişe genelde kırılıyor.ama onunda bi hqal çağresi bulunur




  • benimde 17'de başladı saç dökülmesi bendeki genetik ve şuan yaş 20 hala dökülüyor önler, tepe kısmı seyrekleşti böyle giderse 24'e gelmeden kel olurum heralde
  • arkadaslar erkek tipi saç dökülmesinin tek çaresi propecia adlı ilacı kullanmak en az 6 ay kullanmak gerekiyor biraz yekün tutuyor ama bence değer..
    Bu ürün Propecia 1 mg 28 tablet Saç çıkarıcı tablet (Finasterid) adlı bir ürün
    Bu ürünü sadecehttp://www.viscoti.com/tr/urun.php?AnaIDi=&AltIDi=&temelID=&page=&id=41 da buldum
  • Bioxin'i bende tavsiye ediyorum. Saçlarım dökülüyordu, hayvanat oldu şimdi.
  • Finasterid ve Minodoxil su anda senin icin cok erken,yasin daha 17.

    bence Bioxini falan deneme,cok fazla arkadasim kullandi,hic biride memnun kalmadi.

    Medobiotin al,Solgarin Cinkosunu al,bitkisel ürünler var,Prirorin,Revigen,Shenmin tabletler,bunlari düsünebilirsin.

    Revivogen sampuan,Revita sampuan var.

    Medikal sampuanlar oldukca iyi,Nizoral,Konazol,Sedolin.

    Biraz arastirma yaparsan.hangi ürünü almayi düsünüyorsan,önce iyice arastirmalisin.
  • Düzenli bir şekilde Bioxcin şampuan kullan.
    Şimdilik bu kadarla yetin.
    Zaman ilerledikçe minoxidil, finasteride falan kullanmaya başlarsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blufer -- 26 Eylül 2009; 21:43:40 >
  • benimde 17sinde başladı.. finasteride ve minox için erken.. onlar kadar etkili ama bitkisel olan bir ilaç var vinifolin diye aratırsan googleda görürsün.. kullanım şekli falan yazıyor aynen öle kullan.. şampuan olaraksa ketekonazol içien bir şampuan al haftada 2 kere yıka 10 dkk kafanda dursun köpükler..

    ancak bundan önce doktora görün ve kan testi yaptır.. kafanada takma;)
  • minoxidil kullanın. çevremde verdiğim 2 kişi de dökülme durdu. yeni saçlar çıkmaya başladı. İran menşeili Pak-Darou firmasının ürününü satıyorum. link aşağıda. saygılar.

    http://sites.google.com/site/minoxidilturkiye/
  • saç dökülüyor derken ne demek istedınız yanı saçınız döküldüğünde tekrar çıkmıyormu kelleşıyormu yoksa tararken falanmı bır mıktar dökülüyor ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tgye155 -- 9 Ekim 2009; 4:55:29 >
  • Merhaba,

    Dönemsel olarak saç dökülmesi artabilir normal koşullarda günlük 100-120 arasında telin dökülmesi normal karşılanıyor saçın kendisini yenilediğinden ötürü.
    Fakat dökülen tellerin yerine yenisinin çıkmaması yada bu bahsedilen miktar dışında çok da fazla saçın dökülmesi sorun olarak görülüyor.

    Yaşım 25 yaklaşık 1 senedir bende de dökülmeler başladı saçımın ön ve yan taraflarında seyrelmeler mevcut bu konuda dermatolog ve saç ekim merkezlerine gittim doktorun verdiği ve kullanmış olduğum Spectral'den bir sonuç alamadım aynı şekilde Bioxcine'den de.

    Fakat 1 senelik süre içerisinde aşırı derecede stresli bir dönem geçirdim özel hayatımda ben sebebini buna bağladım çünkü artık dökülme durdu...

    Forumlarda ve internet piyasasında genelde Minoxidil ürünleri önerilir tavsiye edilir fakat kullanmadım sülalede genetik olarak çekebileceğiniz birisi var ise genlerde varsa illaki dökülme kaçınılmaz olacaktır mesela benim babam 52 doğumlu saçlar beyazladı ama hala fırça gibi neredeyse benden fazla... ama dayım kel...

    Herkesin bünyesi, derisi ve ilaçlara göstereceği tepkiler farklıdır bu nedenle ben kulaktan dolma bilgiler ile değil işin ehli bir doktora danışmanızı öneririm neticede onlarda saç köklerine bakarak test yaparak size uygun ilacı önererek tedavi sürecini başlatıyorlar




  • İncelemenizi tavsiye ederim;

    http://www.hgf.com.tr/index.html

    Açıklamayı okursanız faydalı bir ürün olduğunu anlarsınız. Ben henüz kullanmadım ürünü, ancak erkek tipi saç dökülmesinin testesteron seviyesindeki ani artışlardan kaynaklı olduğunu biliyorum. Bu üründeki bitkisel formülün yanısıra bir de testesteronun saç derisine yaptığı etkileri engellediği iddia edilen bir madde var. Mantıklı gübü görünüyor, denemeye değer.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.