Şimdi Ara

Etkinleştirilen iPhone'ların sayısı düşüyor: Kullanıcılar yeni modele geçmiyor! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 13 Pro'dan 15 Pro Max'e geçtim, hiç bir fark yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayloft H kullanıcısına yanıt

    Bence insan kendi attığı linki başlığına bakıp paylaşmamalı. Zira komik ve saçma bir kaynak olan Cumhuriyet'in haberine göre Almanya'da Iphone kullanıcılarının oranı % 30-40 aralığında. Satıştan bahsetmiyor bile. Mevcut, hali hazırda (hangi yılı baz aldıklarını göremedim) kullanılan cihazların dağılımını vermiş. Yani bana karşı tez olarak attığınız, lakin okumadan attığınız Cumhuriyet denen saçma sitenin, bir yerleri kaynak olarak gösterdiği haberi "Avrupa'da Iphone satışları düşük" diyor. Ben de onu diyorum zaten.


    AB+Britanya 500 milyon civarı bir nüfusa sahip. Iphone kullanıcı sayısı 150 milyon düzeyinde. Iphone satışı ise bu dünyanın en refah ve zengin bölgesinde 30-50 milyon arasında. Ki bunların büyük çoğunluğu operatörlerin kampanyaları ile alınan cihazlar. Yani 200 euro peşinat, ayda 20 30 euro taksitle alınan telefonlar.


    Tabii ki anlamamanızı anlıyorum. Nasıl olabilir bu kadar ucuzken alınmaması diyorsunuz. Biliyorum aklı almıyor insanın. D sengment araçları Orta Doğu göçmenlerinin aldığını görünce şaşırıyor insan. Yıllık 80 bin euro geliri olan adamın neden 10 yaşında Corsa kullanıyor anlayamıyoruz. Nasıl oluyor da herkes çok rahat şekilde 5.20 alabiliyorken Clio, Corsa, 208 gibi düşük modelleri alıyor bu insanlar? Biz bunu anlayamıyoruz farkındayım. Çünkü yokluktan geliyoruz.





  • hayloft H kullanıcısına yanıt

    Aslında ihtiyacımız olmayan özellikleri sanki o özellik olmazsa ölürmüşüz, günü çıkaramazmışız gibi algılatıyor. Kapitalizmin en güçlü ve sert markalarının başında geliyor Apple.

    Yeni işlemci duyuruyor, eski işlemciden yüzde şu kadar fazla video izlersiniz vs diyor.


    Ekran desen, yıl olmuş 2024, halen baz modelde 60hz ekran koyuyor. Bazı arkadaşlar arayüzün hızı nedeniyle farkı anlamazsınız dese de , 120hz ile 60hz arasında fark hissediliyor. Hele 240hz ekranlar yaygınlaştığında 120lere burun kıvıracağız.


    Apple’ın güncelleme konusunda eli zayıfladığı gerçek. Ancak ios market ve müşteri memnuniyeti açısından halen iyi durumda. Uygulamalar sistemle oldukça uyumlu olduğu için telefon yorulmuyor.


    Tablodaki düşüş devam edecek zira katlanabilen telefon segmenti büyüyor, androidde işletim sistemi iyice hafifledi ve cihazların gücü her segmentte arttı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 2 yıldan fazladır iphone 13 sahibiyim ondan önce 7 vardı. sıradan bir kullanıcı olarak 13'den 15'e geçmek için hatta 16 çıksa geçmek için hiçbir sebep yok neredeyse aynı. sonuç bu.

  • wolkanca kullanıcısına yanıt

    aynı telefonu kullanmak sıkıcı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fearless_tr kullanıcısına yanıt

    iPhone 4S - 199$

    iPhone 5S - 199$

    iPhone 6S - 705$

    iPhone 7 - 649$

    iPhone 8 - 699$

    iPhone X - 999$

    iPhone 11 - 799$

    iPhone 12 - 829$

    iPhone 13 - 799$

    iPhone 14 - 799$

    iPhone 15 - 799$


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani elinde iphone 12 olan vatandaş 15 e geçmek için neden göremiyor tasarımsal olarak neredeyse aynı ufak değişikler dışında. İşin teknik mutfak kısmında iyileştirmeler var lakin 12 yi satıp mutlaka 15 almam gerek denilen bir durum da yok gündelik kullanımda ikisi de canavar gibi güçlü kamera desen sosyal medyaya atmak için iphone 12 hala yeterli düzeyde. Ekran desen ikisi de OLED. Ee elinde 12 olan adam 15 almayı tercih etmiyor haliyle parasını telefondan kazanmıyorsa eğer işi tamamen pc ve telefon üçgeninde dönmüyorsa.

  • C. S C kullanıcısına yanıt

    Samsungun şu yatay katlanan telefonlar çok iyi duruyor ya incecik çerçeve açınca tablet kadar oluyor masaya koyup film dizi youtube vs akar gider. İşlemcisi güçlü baya tüm özellikleri en son teknoloji.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.