Şimdi Ara

Ertuğrul Holosko'yu harcamayı düşünüyor herhalde?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • antalya maçında ve siroki brijeg maçında gördüğümüz gibi adam 10 milyon euroluk bi golcü yıldız olmasına rağmen sağ açıkta oynatılıp, resmen harcanıyor.sadece mücadele etmeye çalışıyor ama eski yaptığı aradan kaçmalar ve ya gol arayışları hiç yok, yüzündeki ifadede hiç memnun değil ertuğrul adamı resmen çift forvet oynatmamak için harcıyor oysa bu adam en az bobo kadar fizikli ve süratli.. bana kalırsa ertuğrul benim gördüğüm en korkak teknik direktörlerden biri çünkü önelemede elenme korkusu ile siroki gibi zayıf bir mahalle takımına bile çift ön libero ile çıkıyor ve en önemli oyuncularından holosko'yu harcıyor, serdar özkan'ıda ters tarafta oynatıyor bu ertuğrul'a iki ön libero'nun yanlış olduğunu anlaması için gerçekten sağlam bi yenilgi lazım sizce neden bu tavrında ısrar ediyor ?







  • Geçen seneki tek ön libero çok mu doğruydu ?
  • Telloyu sol açığa almadıkça ve holoskoyu harcamayı bırakana kadar Beşiktaş maçlarından zevk alacağımı zannetmiyorum.
  • geçen seneyle karşılaştırmak çok yanlış bu sene zapo ile sivok iyi dikiş tutturur. iki ön libero zayıf anadolu takımı taktiğidir.. tabi önemli maçlarda iki ön libero oynayabiliriz ama böyle maçlarda çok yanlış, lig maçlarında hele hiç zevk vermez antalya maçında ilk yarıda gördük, pozisyon eksikliği vardı
  • Dünyada bu taktiği sadece zayıf Anadolu takımları mı oynuyo?
    Biraz takımın oturmasını bekleyin şu maçtaki oyunu nasıl beğenmediniz anlamadım
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Nvidiati

    antalya maçında ve siroki brijeg maçında gördüğümüz gibi adam 10 milyon euroluk bi golcü yıldız olmasına rağmen sağ açıkta oynatılıp, resmen harcanıyor.sadece mücadele etmeye çalışıyor ama eski yaptığı aradan kaçmalar ve ya gol arayışları hiç yok, yüzündeki ifadede hiç memnun değil ertuğrul adamı resmen çift forvet oynatmamak için harcıyor oysa bu adam en az bobo kadar fizikli ve süratli.. bana kalırsa ertuğrul benim gördüğüm en korkak teknik direktörlerden biri çünkü önelemede elenme korkusu ile siroki gibi zayıf bir mahalle takımına bile çift ön libero ile çıkıyor ve en önemli oyuncularından holosko'yu harcıyor, serdar özkan'ıda ters tarafta oynatıyor bu ertuğrul'a iki ön libero'nun yanlış olduğunu anlaması için gerçekten sağlam bi yenilgi lazım sizce neden bu tavrında ısrar ediyor ?

    Holosko forvet oynayacaksa +Delgado'lu kadro olacaksa kimler oynamalı sence?




  • Her maç taktik değiştirerek bir yere varamayız. Bence bugünkü diziliş ve kadro çok iyiydi. Sadece Tello'nun yeri yanlış. Her ileri çıkışında hem pozisyon üretiyoruz, hem de Tello geri dönemediğinden pozisyon veriyoruz.
  • holoskoda iş yok bu sene oynadığı pozisyonda değil.geçen yıl geldiğinde de sağ açıktaydı ama tıkır tıkır iş yapıyodu.holoskoyu koyup kimi lesicen BOBO yu mu? holoskonun kendine gelmesi lazım nerde görev veriliyosa orda oynıycak o kadar burada önemli olan bireysel başarı değil takımın başarısı!
  • ee geçen senede bazı maçlar sağ kanatta oynadı ve süper performans gösterdi bence kendisinde bi sorun var
  • quote:

    Orjinalden alıntı: maestro_34

    holoskoda iş yok bu sene oynadığı pozisyonda değil.geçen yıl geldiğinde de sağ açıktaydı ama tıkır tıkır iş yapıyodu.holoskoyu koyup kimi lesicen BOBO yu mu? holoskonun kendine gelmesi lazım nerde görev veriliyosa orda oynıycak o kadar burada önemli olan bireysel başarı değil takımın başarısı!

    Holosko birçok oyuncunun oyundan düştüğü anlarda bile sürekli geriye koştu sadece ofans olarak bakıncada fena değildi zamanla yerine alışır
  • Çift ön liberö ile pek bişi yapamayız. Bunu bir kaç başlıkta daha yazmıştım. Tekrar yazıyorum.. 4 defans 2 ön libero etti sana 6 futbolcu birde kaleci var 7 kişi. ileride sadece 4 futbolcu var. 2 kanat 2 forvet olucaktır bunlar. Eğer Messi, Ronaldinho, Eto'o, Henry (Geçen sene ki Barcelona 4lüsü) yoksa iyi defans yapan takımlara karşı gol atmanız çok zordur. Ancak Antalya maçında olduğu gibi karambol gol atabilirsiniz diye düşünüyorum.
  • tek ön libero olduğu zaman kimseyi kesmiycekki , delgado da çift forvetin arkasında zaten..

    defans : serdar kurtuluş,sivok,zapotochny,tello ( sol beke başka biri koyulabilir sol açığa tello geçer bence normali o'dur )
    ön libero : uğur inceman ya da cisse
    orta saha : serdar özkan , delgado , aydın karabulut ( aydın yerine tello sol açıkta olursa sol beke i.üzülmez geçmek zorunda mecburen )
    forvet : bobo , holosko ( duruma göre nobre olabilir )

    işte bu sistem bana göre ve benim konuştuğum çoğu beşiktaşlıya göre daha oturaklı bir takım olur holosko gibi adam harcanmaz serdar özkan sol tarafta değil sağ tarafta oynatılır




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Nvidiati

    tek ön libero olduğu zaman kimseyi kesmiycekki , delgado da çift forvetin arkasında zaten..

    defans : serdar kurtuluş,sivok,zapotochny,tello ( sol beke başka biri koyulabilir sol açığa tello geçer bence normali o'dur )
    ön libero : uğur inceman ya da cisse
    orta saha : serdar özkan , delgado , aydın karabulut ( aydın yerine tello sol açıkta olursa sol beke i.üzülmez geçmek zorunda mecburen )
    forvet : bobo , holosko ( duruma göre nobre olabilir )

    işte bu sistem bana göre ve benim konuştuğum çoğu beşiktaşlıya göre daha oturaklı bir takım olur holosko gibi adam harcanmaz serdar özkan sol tarafta değil sağ tarafta oynatılır

    bu oyuncular ve taktikle büyük maçların hiçbirinde başarılı olamadık geçen sezon ortada hatta belediye gençler gibi kritik maçlarıda kaybettik, uzun vadede başarı isteniyorsa çift forvet+Delgado ile oynamaktan vazgeçip kadro istikrarını yakalamak gerek, kolay rakiplere 3-5 atmak marifet değil.




  • Holosko 25 gol mü atcam diyodu ne
  • UçanTürk hocam ama geçen seneye göre çok büyük farklar var.. sana çok büyük fark gibi gelmiyo sanırım ama Baki&Gökhan Zan gibi adamlar yerine Sivok&Zapo var, ölü Ali Tandoğan yerine diri Serdar Kurtuluş var.. Uğur İnceman var... Bobo'nun transferden dolayı kafası karışık değil,yani kararlı ve istekli bir Bobo var... hangi taktik ile çıkılırsa çıkılsın geçen seneki kadro ile hiç bir hedef gerçekleşemezdi zaten
  • Holosko forvete demek Çift forvet demek, çift forvet tek önlibero demek. Dolayısıyla Holosko oynadığı yere alışmalı ya da kulübeye ısınmalı...
  • Ne alakası var harcamakla? Beşiktaş bu sene çift ön libero oynayacak takımda Delgado olduğu için, Delgado da forvet arkası oynadığı için Beşiktaş tek forvet olarak mücadele edecek. Deivid normalde forvet oyuncusu ama Fener'de 2 senedir açık oynuyor kimse konusmuyor. Holosko açık oynadığı zaman herkes harcanıyor diyor. Yedek oturmasından iyidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.