Şimdi Ara

ERKEKLER METRO İSTANBUL'DA ÇALIŞAMAZ!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
3
Favori
15.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
157 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Grkwnxs G kullanıcısına yanıt
    Bizde sizin gibi insan olmayanlardan iğreniyoruz.Sen siyahi değilsin veya eşcinsel değilsin veya bir kadın değilsin die kendini üstün görüyorsun.Yazık bu Dünya sizin gibilerden iğrendimi düzelicektir.Oldu olucak herşeyi sana göre yapsaydık.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben böyle işin taa ...


    Biz erkekler iş bulduk da sıra bunlara geldi. İş yok lan memlekette. Erkeksin diye sana iş vermiyorlar. Bunun neresi etik şimdi? Bayan olsan en kötü babandan emekli maaşın kalıyor. Erkekler ne b.k yesin lan? Ölelim mi amonyum kobalt?


    Sırf bu ayrımcılık yüzünden sektördeki işimden istifa etmiştim. Diploma notu 2.12, tecrübe 0 ama bayan olduğu için işe alınıyor ve 4 ay sonra senin üstün oluyor. Bütün işi sen yaptığın halde ve 5 yıldır çalıştığın halde maaşına zammı o alıyor.


    Bıktırdınız lan artık sjwciler. Topunuzun köküne kibrit suyu ERKEKLER METRO İSTANBUL'DA ÇALIŞAMAZ!!! 

  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

    Hocam bu dediğinize katılıyorum da. Bütün devletin ballı işlerine kadın kotaları konuluyor. Şimdi üstüne yüzde 92 gibi küfür gibi oranlar veriliyor.


    Peki bize ne kaldı ? İnşaatta çalışmak , kanalizyon bakımı ne bileyim hayvancılık böyle sacmalik mi olur ? Yani erkeklerin iş alanını daraltmanin övünülecek ne yani var ?

    Ben kadın çalışmasın demiyorum kesinlikle. Fakat haketmedigi şekilde sırf kota var diye birinin hakkını yiyerek gelmişse , birde bunu halkın vergisi ile kurulan bir isleymede yapmışsa benim midem bulanıyor artık bu anlayıştan.


    Erkek veya kadın farketmez işe alımlarda sadece tek bir kriter olmalı. O işin gereklerini en iyi sağlayan veya sağlayabilecek İNSAN o ise girebilir bu kadar NOKTA.


    Ben kadın veya erkek görmek istemiyorum. İstanbul'da çok büyük bir yolsuzluk şebekesi çöktü son seçimle beraber, İmamoğlu herşeye rağmen eski yozlaşmış belediyeden çok daha iyi fakat bu yapılara bu insandan ve hayattan kopuk uygulamalar benim sinirlerimi oynatıyor açıkçası.


    Kadına destek olacaksan bu kotayla devlet memurluğu bu peşkeş çekmekle olmaz. Bu kadın veya erkek herkese nitelikli eğitim vermekle , iş ahlakı vermekle , hakedenin hakettiği yere gelmesini sağlamakla olur. Kadınlar nitelikli olup rekabette hakederek yerlerine gelirler. Ama bu şekilde getirirsen bu sadece yozlaşma getirir. Çünkü kadın veya erkek farklı değildir ikiside benzer biçimde yozlasir çünkü hepimiz insanız.


    Daha bu basit gerçek bile bilinmiyor. Birde AYRİMCİLİK yapıp bu ahlaksızlığın başına POZİTİF lafı getiriyorlar ya ahlaksızlığı normallestiriyorlar ya deliriyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Toplumsal normlarla evini geçindirmek ile yükümlendirilmis Erkek işsiz.

    Yorumum bu kadar..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Periah kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle dediklerine katılıyorum, aynı fikirdeyiz. CHP vs eleştirilecekse bu tip mevzular üzerinden eleştirilmeli. Yapıcı olmayan, propaganda soslu bomboş eleştiriler hiçkimseye, hiçbir konuda fayda getirmez.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.dogrulukpayi.com/bulten/turkiye-de-calisma-hayatinda-yasanan-cinsiyet-esitsizligi


    Hep aynı altright tipler gene gelmişler. Netflix eşcinsellik propagandası yapıyor, amazon sağcıların kitaplarını sansürlüyor, kadınlar işlerimizi çalıyor. Bu adamların işleri güçleri yok gelip forumda böyle konular açıp bunlara mesaj yazıyorlar paso. Üşenmezsen oku ne yazdıklarını. Hepsi hikmeti kendinden menkul, öznel, propagandavari mesajlar. Bu ara azınlık düşmanlığı yapmıyorsunuz bak bayadır onu farkettim. Ya unuttunuz ya insani olarak gelişme gösteriyorsunuz. Çalışan nüfus içinde kadının oranı belli. Ücretli çalışanlar içinde kadınların erkeklerden daha az kazandığı belli. OECD ülkeleri içinde kadınların işgücüne katılımında en geri sırada olduğumuz belli.


    Kardeşim gidin işinizle gücünüzle uğraşın, Kadın düşmanlığı yapıp, eşcinsel düşmanlığı yapıp. Kafayı amazona, netflixe takıp elinize bir şey geçmeyecek. Okulunuzu falan okuyun. 4chan'da reddit'te Qanoncuların bilmemnecilerin yazdıklarıyla, redpillcilerle, flat earthcülerle, anti-vaccinecilerle beyninizi sulandırmayın. Türkiye gibi memlekette yaşıyorsun elin Amerikalısının derdini kendine dert ediniyorsun. Burada Trump-Biden kavgası yapan adamlar var ya. Hakikaten artık üzülüyorum sizin için.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hetşat -- 20 Haziran 2021; 13:36:6 >




  • Uzun uzun yazmış trol efendi. DH lı uzun yazı yazmaz ve okumaz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hetşat kullanıcısına yanıt
    %92 kadın istihdamı ne demek. Yukarıya oku savunan adamlar bile ironi zannetti ama gerçek. Azınlık düşmanlığı ile alakası yok bu konunun. Bizim vergilerimizle maaş alan insanların işe alınırken ayrımcılığa uğraması ile alakalı bu konu. Aynı pankartı %92 erkek şeklinde yazsalardı tepki göstermeyecek miydin? İki yüzlü olma hayatta bir doğrun olsun.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aklıma bu geldi

  • Fifti fifti yapsınlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ERKEKLER METRO İSTANBUL'DA ÇALIŞAMAZ!!!





    Kaynak:Tuik




    Erkek istihdam oranı ile kadın istihdam oranı arasında dağlar kadar fark var. Bırakında bir firmada kadın istihdam oranı yüksek olsun. Cahallıkta nirvana yapmayın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surpentor -- 20 Haziran 2021; 14:21:51 >
  • Ekoya oy verenler düşünsün :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence güzel bir iş.


    Sizin kendi çevrenizde nasıl bilmiyorum ama hala kadın işi değil o diye etrafta çok tip dolaşıyor

    1. Kadın iş bulamasa bile evlenebilir kimse ona neden çalışmıyorsun demez normal karşılanır. Erkek iş bulamaz ise evlenemez evlense bile boşanır.
    2. Kadın iş bulamaz ise Babası öldüğün de veya eşi öldüğün de maaşını alır iyi kötü hayatta kalabilir. Erkeğin babası ölürse 18'e kadar maaş alır sonra ne yaparsan yap ister **** ol ister iş bul çalış kimse karışmaz.


    İş konusunda her zaman öncelik erkeğin olması gerekir. Genel de erkek evi geçindiriyor. Ailesi öldüğün de maaş alamıyor.

  • Bu nasıl bir saçmalık? Bir insanı sırf kadın diye işten çıkarmak ile sırf kadın diye işe almak arasında ne fark var? İki durumda da liyakate taban tabana ters düşüyor ve göz göre göre bir kısma haksızlık yapıyorsun!

    Şimdi bu adamların ne suçu vardı da işten çıkarıldılar veya işe alım sırasında elendiler? Hani nerede liyakat? Bu ne kadar iğrenç bir zihniyet. Şimdi bu zihniyetin, elinin altındaki kadrolara akrabalarını dolduran zihniyetle ne farkı var?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Surpentor kullanıcısına yanıt
    Eşitlemek için ne yaparsın biliyor musun. İki cinsiyete de eşit kadro açarsın zamanla o oran oturur. Ama bu bile bizim toplum yapısına aykırı. Toplumda erkek evi geçindirmek zorunda. Kadına çalış derken bile ayaklarının üzerinde dur denir evine katkı yap denmez. Bunu biraz düşün.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pisikletçi

    Bu mantıkla akp adam kayırma yapmıyor çünkü torpilsiz girenler var işe. Ne zaman hepsi torpille girer o zaman liyakatsizlik olur.

    Büyük laf ettin şimdi bir dur bakayım bunu ispatlaman lazım, metroda çalışan kadınlardan hangisi ya da hangileri Imanoğlu'nun akrabası ya da tanıdığı, isim ver delil sun o zaman g*t olduğumu kabul eder susup otururum..


    Liyakat ile çok farklı bir konu.. Burdaki amaç belediye kadrosunda %50 %50 oranını sağlamak ve devam ettirebilmek..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ser Jorah Mormont

    Cidden kimse anlamadı mı bu afişlerin anlamını? :D


    Aslında orada yazılan şeyler gerçekte kadınlara yapılıyor, afişte ise 'erkekler' olarak değiştirerek kadınların o söylemler karşısında nasıl hissettiğini erkeklere hissettirmek istiyorlar.

    Konunun içerisinde bu mesajı aradım, teşekkürler. Dediğin gibi kimse anlamamış, ağlar mısın güler misin. Senin yorumuna cevap olarak yazılan açıklamayı bile yine yanlış anlamış konuyu açan.ERKEKLER METRO İSTANBUL'DA ÇALIŞAMAZ!!! 

  • Belediyede amaç liyakattir %50 50 oranını tutturmak değildir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.