Şimdi Ara

Eren Erdem 'Chp Halk tv ye aylık 2 milyon TL ödüyor' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

    Farkındayım Zafer deyince parçanız tutuşuyor. Ancak o hiçbirşey olamaz dediğin adam geçen seçimlerde kurduğu ittifakla seçime yön verdi. Kısacası Ümit Özdağ ve Zafer Partisi çapından beklenmedik ölçüde büyük yumruklar atabilen bir parti.


    AKP milyonlarca Arabı vatandaş yapmaya devam ettikçe Zafer'de yükselmeye devam edecek.


    Trump, Milei, Wilders bu adamların hangisine şans tanınıyordu? Aynısı Türkiyede de olacak çünkü Erdoğan inatla mülteci doldurmaya, inatla mültecileri vatandaş yapmaya devam ediyor. Halkın tepkisine kulaklarını tıkıyor.


    Not: Bugün üst üste boşuna Zafer Partisinin ilçe başkanları tutuklanmıyor. Ancak korkunun ecele faydası yok.


    artı gerçek
    İtalyan gazeteci D'Eramo: Dünyada parayla vatandaşlık satışının yarısından fazlasını Türkiye yaptı
    https://artigercek.com/amp/dunya/italyan-gazeteci-deramo-dunyada-parayla-vatandaslik-satisinin-yarisindan-277917h?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 26 Aralık 2023; 2:43:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Periah kullanıcısına yanıt

    Aynen seçime yön verdi aynen :) AKP'ya kazandırmak için iyi çalıştı bu bir gerçek helal olsun...O olmasa Sinan Oğan'ı aday yapmasa riske girebilirdi seçim ! Ayrıca barajı geçemiyerek çoğu yerde oylarıda böldü iyi oldu !


    Yerel seçimlerde de aynı performansı bekliyorum. Hiç bir ittifaka girmeden Özellikle CHP'nin güçlü olduğu yerlerde oyları bölerek gene çok güzel AKP'ye çalışacaktır Zafer partisi benden söylemesi...


    Not: Zafer partisi ile başkanınınon tutuklanma gerekçesinide söyleyebilsen KEŞKE... ( Ayrıca o isim Adli kontrol şartıyla serbest bırakıllmış zaten. )



    milliyet
    Zafer Partisi Kayseri İl Başkanı adli kontrolle serbest bırakıldı
    https://www.milliyet.com.tr/gundem/zafer-partisi-kayseri-il-baskani-adli-kontrolle-serbest-birakildi-7048370




  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

    Evet ondan Erdoğan rakibi Kılıçdaroğlu gibi en zayıf muhalif aday olmasına rağmen koşa koşa gidip Aliye den yardım istedi değil mi? Aliyev mudahale etmeseydi, dışişleri bakanlığı kullanılmasaydı belki Erdoğan Kılıçdara dahi yenilme korkusu içindeydi.


    EYT belasıda Erdoğan'ın koltuk gidiyor korkusundan çıkmadı mı?


    Sen şunu anlamıyorsun. AKP eridi, tükendi, yıprandı partide Erdoğan dışında birşey kalmadı. Akp'nin oyları yuzde 35lere düştü ve eriyor. Sırf CHP karşıtı propaganda ile dağılan seçmenini tutmaya çalışan bir Erdoğan var.


    O nedenle Zafer gibi İyi Parti gibi AKP tabanını çözebilecek partilerden Erdoğan inanılmaz derecede çekiniyor. Çünkü mülteciler den en büyük zararı AKP tabanı gördü - görüyor. Zafer Partisi ise bu konudaki rahatsızlığın sesi konumunda Erdoğan halkın tersine gitmeye devam ettiği sürece, mültecileri desteklediği sürece Zafer güçlenecek beğenin veya beğenmeyin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şu paraları seçim zamanında halka verseler CB adayı çoktan başkan olmuştu. Hiçkimse CHP'yi savunmasın. Hazineden yapılan yardımı yandaşlarına harcıyorlarsa iktidarı hak etmiyorlar demektir. Adında halk olan bir parti halka harcayacak bu kadar basit.


    2014-2020 arası hep CHP'ye oy veren ben son 4-5 seçimdir vermiyorum. Çünkü biliyorum rezilliklerini.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 26 Aralık 2023; 3:12:29 >
  • Periah kullanıcısına yanıt

    Sanırım burada yapılmaya çalışılan eleştiri şu: Ola ki Halk TV seyircisi varsa ve bu kanalın tarafsız olduğunu düşünüyorsa kesinlikle tarafsız olmadığını göstermek. Ama kanalın tarafsız olmadığını zaten bilen biliyor. 2m ise zaten para filan değil dandikten adı çıkmış, kenar mahallade cücük kadar bir ev alınabilir o paraya. Bir kanal için, siyasetçiler için, iş adamları için, şirketler için, zenginler için para değildir 2m.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 26 Aralık 2023; 4:30:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes imkanı kadar yolsuzluk yapıyor, imkanı kadar hırsızlık yapıyor, imkanı kadar hak yiyor, imkanı kadar yandaş topluyor, yemliyor.


    Chp'nin imkanları bir kaç büyükşehir belediyesi ve hazine yardımı. Bu kadar imkana sahipler. Akp ülkede hem yerel hem merkezi her şeyin sahibi neredeyse. İmkanları çok, haliyle imkanı kadar yapıyor.


    Chpli arkadaşları anlıyorum. Az yapabildikleri için kızgın, kırgınlar. Onlar da Akp yandaşları gibi çok istiyor.


    Normal vatandaş kardeşim. Sen haline yan. Gelen geçen sana giriyor haberin yok.

  • Sadece 1 kamu bankasının yandaş kanallara ödediği reklam parası 1 milyar lira... Hiç bir kamu bankası yada kurumu halk TV, krt TV , flash TV'ye reklam vermiyor. Bu kanallar nasıl yayın yapacak? sadece uydu kirası milyonlarca lira canlı yayın aracı da aynı şekilde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu hepinizin vergileri ile beslenen sığınmacılara harcanan milyarlar varken Kılıçdaroğlu'nun 3-5 arkadaşı daha beslenmiş çok mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gcb1903 kullanıcısına yanıt

    Yalnız burada bir yolsuzluk yok. Parti devletten aldığı parayı reklam amaçlı olarak kullanıyor zaten bunun için partiye para veriliyor. Bahsedilen parada öyle acayip bir rakam değil.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Algıya bak ahahahahah

    Reklam için para vermiş olamaz mı?

    Kaldı ki 2 milyon para mı lan? Kümes bile alınmıyor o paraya.


    Erdoğanın demirörene aldırdığı 900 milyon dolarlık medya grubunun hesabını sorun önce. Adam ödemiyor bile borcu ne haciz var ne tutuklama

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ödüyorsa bana ne? Devlet belli bir oyun üzerinde oy alan siyasi partilere yardım yapıyor. Nereye harcadıklarından bana ne?


    Ha diğer taraftan kamu kurumları benden alınan vergilerle birilerine sürekli ilan, reklam veriyor. Yahu en basiti bu devirde mahkemeler mesela bilmem ne kararı için hala gazeteye niye ilan verir? Kim okuyor? Kim gazete alıyor? O kararları takip edenler bile İnternetten takip ediyor, kim gazeteden takip ediyor o ilanları?


    Olayı basit bir örnekle anlatmak gerekirse. Ali Veli'ye diyor ki "bak eşin eve her gün başka erkek alıyor. Perdeler kapanıyor..." Veli de diyor ki "yahu senin de hanım geçen bakkal Hüseyin bir şey dedi eşin de bakkalın ortasında Hüseyin'in esprisine güldü"

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.