Şimdi Ara

Erdoğan: “Kuva-yı Milliye neyse, Hamas da odur!”

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
2.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet reis kafasına koymuş, borsayı 10 bin yaptırmayacak :D yine başladı "Hamas kankimiz" söylemlerine



    Conflict (@ConflictTR) on Xtwitter
    🔴 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kuvâ-yi Milliye neyse Hamas'ta odur.
    https://twitter.com/ConflictTR/status/1780537240025739508


    Furkan Bölükbaşı (@furkancerkes) on Xtwitter
    Recep Tayyip Erdoğan: Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez
    https://twitter.com/furkancerkes/status/1780535423598534922



  • son hançerini saplayıp öyle gidecek.

    önceki Biden görüşmesinde ülkenin yeminli tercümanını götürmek yerine Kavakçı'yı tercüman yapmıştı çünkü Biden'a verdiği taviz ne Türk halkının ne de Türk anayasasının kabul edebileceği birşey değildi (Afgan ordusu)

    şimdi son hançeri Hamas'ı almak olacak. kendi medyasından: "onları kabul etmeyen kişiler İsrail kölesidir" diye yayın yaptıracak (uçağın yakıtını, metali-teli kendi göndermemiş gibi)

    Kuvay-ı Milliye'yi Dünya'nın büyük bir kısmı tarafından 'terörist örgütlenme' olarak kabul edilen ve İsrailli sivillere yönelik katliam hareketi ile gündem olan Hamas ile bir tutmak Kuvay-ı Milliye'yi küçültmekten ve lekemekten başka birşey değildir.Kuvay-ı Milliye birlikleri ne zaman sivil Rum köylerine saldırıp buradaki sivil ahaliyi toplayıp katliam yaptı?Ne zaman hrıstiyan sivil azınlıklara yönelik saldırılar gerçekleştirdi ve bununla övündü?Tüm Milli Mücadele tarihi boyunca yapılan tüm kongrelerde ve verilen meclis kararlarında özellikle hrıstiyan sivillere yönelik bir saldırı yapılmasına karşı durulmuş ve hrıstiyan siviller dahil müslüman sivil ahaliye zulmeden Kuvay-ı Milliye birlikleri olursa hepsi İstiklal Mahkemelerinde yargılanıp cezalandırılmıştır.Hamas,İsrailli sivillere saldıran örgüt üyelerini cezalandırdı mı yoksa onlara sahip mi çıktı?

    Haklı...


    -Kuva-yı Milliye festival basıp adam öldürüyor.

    -Kuva-yı Milliye savaşı başlatıp kendi halkını tehlike altında bırakıyor.

    -Kuva-yı Milliye Tüm Dünyada Terör Örgütü olarak görülüyor.

    -Kuva-yı Milliye yakaladığı kadınları cariye olarak kullanıyor.

    -Kuva-yı Milliye tekbir getiriyor.

    -Kuva-yı Milliye getirdiği tekbirle kafa kesip direklere asıyor.

    -Kuva-yı Milliye her İsrail'in saldırısıyla çil yavrusu gibi dağılıyor.

  • Uzak yakın alakası yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son hançerini saplayıp öyle gidecek.

    önceki Biden görüşmesinde ülkenin yeminli tercümanını götürmek yerine Kavakçı'yı tercüman yapmıştı çünkü Biden'a verdiği taviz ne Türk halkının ne de Türk anayasasının kabul edebileceği birşey değildi (Afgan ordusu)

    şimdi son hançeri Hamas'ı almak olacak. kendi medyasından: "onları kabul etmeyen kişiler İsrail kölesidir" diye yayın yaptıracak (uçağın yakıtını, metali-teli kendi göndermemiş gibi)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 17 Nisan 2024; 13:39:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milli Mücadele olmadı Kurtuluş Savaşı yalan diyenlerin; Saltanatçıların, Atatürk düşmanlarının Kuva-yı Milliye seviyesine geldiklerini görmek güzel.


    Şu malumların hilkat garibesi rejimleri bir yıkılsın, ciğerleriniz patlayana kadar 10. Yıl Marşı okuyacağınız günler de gelecek  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 17 Nisan 2024; 13:41:24 >
  • Hamas'a niye terör örgütü diyorlar. Terör örgütü olmaması ne için ne yapması gerekir?
    Taliban'a niye terör örgütü diyorlar; Afganistan'ı işgal edenlere karşı savaşanlara karşı Kuvayi Milliye neden denemezmiş.? Afganistan iç savaşına katılan diğer örgütler terörist olmuyor, ama Taliban terörist oluyor.
    Suriye'de Suriye Özgür Ordusu'na terörist diyenler, neden örneğin Haldi Şabi'ye terörist örgütü diyemiyor.

    Türkiye uzun yıllardır Afganistan'da iç savaşta Özbek olan örgütü destekledi. Hatta bir zamanlar bizzat devlet katında bir bakan örneğin Kemal Zeybek sanki Özbek Örgüt'ü bakanıymış gibi çalıştı. O sıralarda da ABD'nin PKK'ya destek vermesinden şikayet ediyordu.

    Fazla uzun yazmaya gerek yok. Ne demek istediğim anlaşılmıştır. Bu bölgede en tutarsız insanlar bizim ülkemizde . Bunun en büyük nedeni dindara, dindarlığıa İslam'a karşı olan inanılmaz kindarlıklarıdır.

    Hamas teröritmiş. Bu iddianın tutarlı hiç bir açıklaması yok. Ne akademik açıdan, ne sosyolojik ne açından, ne siyaset açısından hiç bir tutarlı tarafı yok.

    Gerçi Türkiye'de bu konuda tutarlı olan ne var ki. Örneğin Irak Kürdistan'ı terörist değil, Suriye kürdistan'ı terörist.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • hamas gazzede çok daha aktif olmalıydı. israil gazzede elini kolunu sallaya sallaya operasyon düzenliyor. şuana kadar israil gazzede binlerce kayıp vermeliydi. benim gördüğüm hamas yer altındaki tunellere saklanmış, bizler gibi bombardımanı izliyor.

  • bu rabia olayına benzemesin.  


    hamas falan dersiniz sonra bi bakmışsın terörist olarak tanımlamışsınız. aktroller, hamas ı güzelleme yapacağım derken vitesi devran döndükçe R yapabileceğinizi unutmayın.  


    tecrübe sabit 

  • Kuvay-ı Milliye'yi Dünya'nın büyük bir kısmı tarafından 'terörist örgütlenme' olarak kabul edilen ve İsrailli sivillere yönelik katliam hareketi ile gündem olan Hamas ile bir tutmak Kuvay-ı Milliye'yi küçültmekten ve lekemekten başka birşey değildir.Kuvay-ı Milliye birlikleri ne zaman sivil Rum köylerine saldırıp buradaki sivil ahaliyi toplayıp katliam yaptı?Ne zaman hrıstiyan sivil azınlıklara yönelik saldırılar gerçekleştirdi ve bununla övündü?Tüm Milli Mücadele tarihi boyunca yapılan tüm kongrelerde ve verilen meclis kararlarında özellikle hrıstiyan sivillere yönelik bir saldırı yapılmasına karşı durulmuş ve hrıstiyan siviller dahil müslüman sivil ahaliye zulmeden Kuvay-ı Milliye birlikleri olursa hepsi İstiklal Mahkemelerinde yargılanıp cezalandırılmıştır.Hamas,İsrailli sivillere saldıran örgüt üyelerini cezalandırdı mı yoksa onlara sahip mi çıktı?





  • yok artık ya bu kadarda olamaz be



    çanakkale geçilmiyodu artık geçiliyor diyen şahsın söylediği gibi bir şey olmuş bu hamas teroristtir avrupa birliği bile bunu böyle kabul etmiş




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 17 Nisan 2024; 17:0:13 >
  • Haklı başka bir versiyonu tabi arap ve islam düşmanlığından anlamak isemezler

    Adamlar dünyanın en büyük açık hava hapisanesinde yaşıyor toprakları 1940 lardan beri milim milim ele geçiriliyor ne yapçaklardı?

    Her ülkenin teröristi başka batı ya göre pkk da terörist değil artık kürt özgürlükçü vatanseverler, topraklarını koruyorlar bizlere faşik türklere karşı hadi onuda kabul edin kursunlar kürdistanlarını. 

    Marşımızda yazdığı gibi medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 18 Nisan 2024; 0:25:35 >
  • Değildir.

  • Kuva-yı milliye Rum kadınları çocukları kaçırıp işkence mi yapmış bilmiyordum vay ahlaksızlar. Bunlar hep Halil inalcık yüzünden bize tarihi yanlış aktarmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özgür Suriye Ordusu'na da Kuvayi Milliye benzetmesi yapmıştı bir zamanlar. Yıllar içinde görüldü ki; Suriye'de Esad rejiminin kontrolündeki yerlerde savaş bitti, diğerlerinin kontrolündeki yerler ise Suriye ile aramızda takoz işlevi görüyor.

  • Hamas = pkk. Birebir aynısı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuva-yi Millliye'yi nasıl bir terör örgütüyle karşılaştıryor anlamadım..

  • Lağım fareleri ile bir olamaz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hamas'ın bazı intihar saldırıları:


    06.07.1989: 22 ölü

    06.04.1994, otobüste: 8 ölü

    13.04.1994, durakta: 5 ölü

    01.06.2001, diskotekte: 21 ölü

    09.08.2001, restoranda: 15 ölü

    09.03.2002, kafeteryada: 11 ölü

    31.07.2002, üniversitede: 9 ölü

    04.10.2003, restoranda: 23 ölü


    "Bu saldırılarda siviller, çocuklar, masumlar öldürüldü. Hamas gibi canlı bomba saldırıları düzenlemiş kanlı bir örgütün Kuvay-i Milliye gibi temiz ve pak bir teşkilatla bir tutulması ne dramatik.


    Kuvayi Milliye çocuk mu katletti?

    Sivil mi katletti?

    Her şey mübah mı dedi?


    Kuvayi Milliye, başkent işgal edildiğinde, meclis basıldığında, şehirlerde katliamlar yapıldığında, bir gün olsun Anadolu'daki gayrimüslim mahallelerini yaktı mı? Katliam yaptı mı?


    Mustafa Kemal'in gayrimüslimlere zarar verilmemesi yönünde pek çok talimatı ve emri var."


    adam süper anlatmış.


    Con Sinov (@lordsinov) on Xtwitter
    Hamas'ın bazı intihar saldırıları: 06.07.1989: 22 ölü 06.04.1994, otobüste: 8 ölü 13.04.1994, durakta: 5 ölü 01.06.2001, diskotekte: 21 ölü 09.08.2001, restoranda: 15 ölü 09.03.2002, kafeteryada: 11 ölü 31.07.2002, üniversitede: 9 ölü 04.10.2003, restoranda: 23 ölü
    https://twitter.com/lordsinov/status/1780644944631193960



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 17 Nisan 2024; 20:23:13 >




  • gene başlamış nevrozlu gibi anlık reaksiyonlara. başımızı ağrıtacak. Borsa zaten zor günlerden geçiyor.

  • ry4n kullanıcısına yanıt

    Biri senin topraklarını işgal edip seni fakilik sefilliğe, kendilerinide zenginliğe sefaya mahkum ederse biraz empati yaparsın o basılan konser merkezi yakını insanların kapatılmış suyu kuyularıydı.

    Herkes kendi tarihini süt pak görür 1.5 milyon ermenin güle oynaya gittiğini yada 1964 olaylarında çok şeker pamuk şeyler olduğunu sanıyorsan komik. 

    Dersimde gene lunapark ortamı vardı k.k dedeniz dilinden düşürmüyordu dersim de düzenlenmiş çılgın partiyi uçaklardan halka atılan havai fişekleri hep anlatırdı  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 17 Nisan 2024; 20:41:5 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.