Şimdi Ara

Erdoğan'dan Suriyelilere vatandaşlık açıklaması (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
697
Cevap
4
Favori
11.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • emrecanbabaa E kullanıcısına yanıt
    Ben ogrenci evinde makarna yerken, 200 lira burs icin elimin ayagimin kopmasi gerekirken, bu adamlara havadan asgari ucretten daha fazla burs verilmesi sizin icinize siniyor mu acaba meraktan soruyorum? Ya da 1-2 sene psikolojik bunalim seviyesinde oss ye hazirlanirken,kazanamadigi icin intihar eden genclerin bile oldugu bu sistemde bu arkadaslara kim bilir ne kolayliklarla universiteye alacaklar? Kaldi ki bizim ekonomimiz 3 milyon vasifsiz elemani kaldiracak seviyede mi dolar 3 lira olmusken?
  • vay be
  • almanya için örnek verecek olursak . almanyanın aldığı tüm mülteciler 18-40 yaş arası ve çok büyük bir kısmı erkek bu şu demek oluyor. almanyanın iş gücüne ihtiyacı var ve bu mültecilerden faydalanıyor.

    bizde de bu durumun tam tersi var . kendi işini kuran çalışan vergi veren çok çok az ama bunun dışında ülkeye her türlü zarar sağlayan istemediğin kadar var.dilencilerin yanı sıra kusura bakmayın ama f***şelik yapan bile çok fazla var . bunlar her türlü hem ahlaki hem manevi hem maddi zarar .

    tamam ülkelerinde savaş var anlıyoruz ama bu kadar insanda tedbirsiz ülkeye sokulmaz hem ülkedeki vatandaşa yazık hemde mültecilere.

    bugün geldiğimiz noktada da bu anlattıklarıma rağmen birde vatandaşlık verilecek diye bi açıklama yapılıyor.yemin ediyorum aklım hayalim almıyor. ama bunlar ne için hepsi sadece OY için . sadece sinirli değilim aynı zamanda gerçekten ama gerçekten çok üzülüyorum . yazık günah...




  • Saçma. O halde bizde Suriye topraklarını Türkiye'ye katalım. Ondan sonra verilsin vatandaşlık, isteyene!
  • Oy versinler diye degilse bende bisey demiyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında geçici vatandaşlık gibi bir şey olsa iyi olur. Kimin ne olduğu belli olur hiç değilse.
  • bu zihniyet defolup gitmeyene kadar bu ülke hep bok çukurunda olacak. hala daha insanlar bunlara oy veriyor kafayı yiycem.
  • Oy verin akpye verin koyun kılıklılar yine secimlerde yüzde 50 olcak. İmkanım olsa saniye durmam şu ülkede.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suriyelileri istemeyenler;
    -Suriyeliler büyük sorunlara neden olacaklar,dili,kültürü,ırkı farklı milyonlarca insan.Üstelik çok hızlı ürüyorlar,ülkenin nüfus yapısını değiştiriyorlar.Vatandaş olunca da oy kullanma,siyasete atılma hakkı elde edecekler.İlerde arapçı parti kurup meclise girmeye çalışabilirler.İkinci kürt sorunu olayıyla karşı karşıya kalacağız.Etnik sorunların olumsuz etkileri uzun yıllar devam eder.Bunları bir an önce göndermeliyiz.

    Suriyeliler kalsın diyenler;
    -Sus pis Irkçı.
  • Bizim tirana bak..Adam tek başına 3 milyon suriyeliyi vatandaşlığa alacak..Yani bir referanduma götüreyim falanda yok..Çünkü götürse kabul edilmeyeceğini çok iyi biliyor.Bu adamın yaptıklarının acısı bundan değil ama çocuk ve torunlarından kesin çıkacak..
  • Ülke tarihinin gördüğü en büyük hainliklerden birisidir şu tayyibin yaptığı , akp li ler .ötlerine kına yaksınlar.
  • Akp ye oy verme dönemi artık bitti. Yeter amk

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkenin geleceğine dinamit konulmaya devam ediyor. Zaten az gelişmiş bir ülkeyiz. Bu suriyeliler yüzünden işsizlik,nüfus ,problemi,ırkçılık, suç oranlarının artması ve eğitimsizlik gibi bir sürü problemimiz olacak. Gelişmiş ve refah seviyesi yüksek bir ülke hayalimiz biter.
  • AKP'lerin AKP'den vazgeçmesi için rantlarının bitmesi lazım halen anlayamadınız mı?2 türlü AKP'li var 1.si AKP sayesinde bi yerlere gelmiş cebine para giriyor saygı görüyor bu adamların çoğunluğu okullarda başarısız olmuş ticaretle uğraşıp altlarında AUDI A5 olan tiplerdir.2. tür ise 1.türlerin laflarına kananlar.Bu işin bir dava olduğuna inanıp peşlerinden gidenler bunların cebinde para yoktur geneli cahil genç kitlelerdir.1.türün vazgeçmesi için cebine giren paranın kesilmesi lazım 2.türün vazgeçmesi için ise başına bişey gelmesi lazım.
  • Konuşma sırasında bi.kadın 5 yaşındaki çocuğum öldü bi başsağlığı dilemediniz vatandaşlıktan bahsediyorsunuz diye isyan etti duydunuzmu bunları

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • 15 yıl sonra bunlarda bağımsızlık ister zaten çok üreyip duruyorlar.!
  • Yahu ben bu işi anlamıyorum sanki onlar mülteci değil biz mülteciyiz. Sınavsız üniversiteden tutun , iş ve sağlığa kadar bizden bile daha üstün haklar verildi onlara şimdide vatandaşlık veriliyor. Yakında evde verirler arabada. Avrupada olsa bunlara bırakın bu kadar hak vermeyi kamplardan dışarı kuş uçurtmazlar bizde giren çıkan belli değil Allah sonumuzu hayır etsin ne diyelim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında Akpartiye oy verseydiniz adam 400 milletvekilini çıkarsaydı bunlara hiç gerek kalmayacaktı 😂😂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlar burada "2.sınıf vatandaş olmaktan,Suriyelilere verilen bursların Türk öğrencilere verilmemesinden,onlara yapılan yardımların Türklere yapılmamasından,bi arkadaş bahsetmiş hastalık taşımalarından,eğitimsiz kültürsüz olmalarından,kendi insanımıza zarar verebilme potansiyeline sahip olmalarından" bahsedilmiş genel olarak.Ama bazı beyinsizler sadece Müslüman sadece Arap diye yapıyorsunuz bunları diyor.İşte Türkiye'nin en büyük sorunu bu.Adamın beynine soruyor;bunlar niye Suriyelileri istemiyor beyinde:''onlar Müslüman Arap olduğu için istemiyolar'' diye cevap veriyor.Halbuki o adam şurada insanların neden istemediğini anlattığı yüzlerce mesajdan 1 tanesini okusa beynide daha az yorulacak.
  • xBlitzkriegx kullanıcısına yanıt
    Evet.Bu olay referanduma veya halk oylamasına sunulmadı sonuçta..Aynı bugün bizde olduğu gibi devletin kendi kendine aldığı bir karar..İllaki bu olaydan hoşnut olmayan kesim olmuştur.Özellikle ırkrçı kesim
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.