Şimdi Ara

Erdoğan'dan Suriyelilere vatandaşlık açıklaması (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
697
Cevap
4
Favori
11.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gelecekte bunların kuracağı örgüt "Suriyelilerin vatandaşlık alması"nı doğru bulanların çocuklarını torunlarını askerde öldürünce "oğlum şehit oldu " diye ağlamayın. Oğlunuz niyazi oldu. Sizin destekleriniz ile.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendi vatandasi bayramda parasiz ne yapacagini dusunuyorken, suriyeli diye acidiklarimiz suriyeye tatile gidiyorlar..

    bu kadar sigir nasil oluyorsunuz gercekten aciklayin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madem öyle bir şey atıyor ortaya RTE, referandum yapılsın halka sorulsun. Bakalım halk istiyor mu suriyelilerin vatandaşlığa alınmasını. Sarayından bakınca ortam güllük gülistanlık görünüyor tabi.
    Yakında ekmek bulamayan pasta yesin derse şaşırmayacağım. İş o boyuta doğru gidiyor.

    Şimdiden suyu ısındı zaten bu misafirlerin. Başladılar şimdiden neden arapça tabelalar yok, burada sadece Türkler yaşamıyor diye ayak sürtmeye. Düzce'de sokaklarda erkekleri geriden izliyor kadınları dileniyor. Sonra bir baktım VW Transporterlara doluşup gittiler. Kolay parayı keşfetmişler yani hayırlı olsun. Bunlar ülkeye böyle yayılmışken, çoluk çocuktan haraç kesmeler başlamışken, kızları kadınları taciz etmeleri başlamışken bir de vatandaşlığa almak cuk oturmuş.

    Artık anlıyorum hedef 2023 teki kasıt 2023'e kadar ülkenin içine edip karıştırmak ve toprak bütünlüğünü bozmak. Zaten eşbaşkanı olduğu BÜYÜK ORTA DOĞU PROJESİ bunu gerektiriyor.




  • Aklım almıyor artık nereden nereye geldik şu ülkenin haline bak kimsenin yüzü gülmüyor.
    Hayır bide daha bu yapilanlari savunan insanlar var.Kendi kendimizi bitiriyiroz haberimiz yok yazık vallahi yazık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • babanın malı lan bu ülke her gelene vatandaşlık alsın
  • Suriyeliler adam değildir.Gram şerefleri olsa kaçmayıp savasirlardi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MonsterMMORPG

    bence bu olay hiç bir tehlike oluşturmuyor

    adamlar zaten yaşıyorlar

    savaş sürdüğü sürece zaten gönderemiyoruz

    savaş bitince zaten pek çoğu geri dönecek

    ha solcuları üzebilir çünkü oy kullanabilecekleri için

    Henüz tehlike oluşturmuyor.10 yıl sonra bunların sayısı 3 milyon değil 7 8 milyon olucaktır.Sonra ülkenin anasını belleyecekler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emrecanbabaa


    quote:

    Orijinalden alıntı: Tremonster


    quote:

    Orijinalden alıntı: emrecanbabaa

    Şaşırıyorum bütün yorumlara, gerçekten üzülüyorum. Sadece arap olduğu için, müslüman olduğu için, ülkenin batısından değilde doğusundan geldiği için mi bu nefret.

    Gerçekten anlamıyorum. Bizde müslümanız ve siyasi politik sebeplerden dolayı bizim ülkemizde de savaş çıkabilir. Biraz empati yapın istiyorum, Avrupaya gittiğinizde yada orta asyada bir ülkeye gitttiğinizde size nasıl davranılsın istersiniz.

    Bu insanların içinde bilim adamıda var, doktoru, avukatı, denetçisi de var, hepsinden öte bizler gibi onlarda insan. Gidecek bir ülkeleri yok şuan. Ne yapalım yakalım mı, öldürelim mi. Nedir bu nefret anlamıyorum.

    Ülkede 10 kişiye sorsan Amerikaya gider misin diye 9'u bir dakka düşünmeden gider. Peki ister misiniz sizede böyle davransınlar. Sizin hakkınızda da forumlarda konu açılsın, istemiyoruz gitsinler, pis barbar Türkler desinler.

    Gerçekten anlamıyorum, insanların içindeki bu nefreti, birbirine olan tahammülsüzlüğü gerçekten anlamıyorum.

    Bu mesajı okuyan ve anlayan herkesten ricam; dışarı çıktığınızda lütfen bir iyilik yapın tanımadığınız birine. Hiç bişey yapamıyorsanız, tanımadığınız bir insana içten bir gülümseme ile halini hatrını sorun.İnsanlık, iyilik, sevgi bulaşıcıdır. Kalplerimize yerleşen nefret, haset, düşmanlıktan kurtulmamıza yardımcı olur.

    Selamlar,


    PS: Sizden ricam olayı siyasi partilerle bağdaştırmayın, farkettiyseniz siyasi hiç bir mesaj yada algı yok mesajımda.



    Eeh sahte hümanistliğiniz yetti be. Din ayağına bir milletin ırzına geçiliyor, hala arap müslüman bilmem ne. Çomağın ucu size dokunmuyor diye bu utanç verici gevşekliğiniz. Ama ucu size dokunduğu anda imdat çığlığınızı duyacak tek bir kişi kalmayacak. Ülkeyi iç savaşa doğru sürüklüyorsunuz dinciler.

    Saygısız kişilik,

    Bak yukarıda senden öncede bir kaç kişi alıntı yapmış, cevap vermiş, kendi fikirlerini beyan etmişler. Okudum, anlamaya çalıştım, saygı duydum, bazılarına da saygı duymadım. Am kimseye saygısızlık yapmadım.

    Çirkin şahsiyet, şimdi senin mesajınla alakalı bir kaç kelam etmek istiyorum. Bana sahte hümanist demişsin, çomağın ucu size dokunmuyor diyerek beni ötekileştirmişsin, gevşek demişsin(nasıl bir hadsizlik, attığım mesajda güzel bir dil kullanmaya çalıştım gerçekten üzülüyorum) ve son olarak dinci.

    Sen çok güzel bir örneksin ülkenin gelişememesinin önündeki engellere. Bana göre o Suriyeliler değil, senin gibi; başka fikre saygısı olmayan, kendinden olmayana hakaret, saygısızlığı kendine hak gören şahsiyetler, bu ülkede yaşamamalısınız.

    Senin adına çok üzülüyorum. Senin yetiştireceğin çocukların adınada. Umarım senin gibi olmayan insanlarla tanışıp, bu uygun olmayan davranışlarını düzeltirler.

    Sana başka cevap vermek istemiyorum.

    Diğer arkadaşlara selamlar,



    Kusura bakma. Bu milletin 14 yıldır ırzına geçenlerin ve destekçilerinin karşısında hala konuşmaya, 2 kelam etmeye, zararın neresinden dönülürse kardır yapmayın etmeyin artık yazık günah demeye devam ediyorlarsa insanlar, sabırlarından, umutlarındandır. Mesajının elle tutulur hiçbir yanı yok, ama beni hakaret etmekle, kibar konuşmamakla vs. suçluyorsun. Farklı fikirlere kapalı olan ben değilim. Farklı fikirlere kapalı olan, 14 yıldır bu ülkeyi parçalamaya, bu milleti asimile etmeye çalışanların destekçileridir. Çünkü nuh deyip peygamber demediler. Ülkenin geldiği nokta ortada. Ne yazık ki geri dönüşü olmayan bir yola girdik ve bunun sonu herkes için kötü bitecek. Ne yazık ki. Bakalım öteki tarafta nasıl hesaplaşılacak, nasıl ödenecek tecavüz edilen bu hakların, kıyılan canların, zehir olan hayatların karşılığı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • oy toplama derdinde çakal ..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: neS aY miyilkraF

    Millet size turk demiyor. Diyenide gormedim. Ona bakarsan macarlarda turk mogullarda. Bu turkluk olayini anlamadim. Gelen hecen turk olmus
    Ne olursan ol insan ol. Ister turk ister bulgar isterse arab ol ne fark eder ? Insan olamadikca turk olsan ne yazar ???

    Sen kendini çok mu türk sanıyonsun kırma kertenkele seni. Irkçılığa laf ederken sen kendin ırkçılık yapıyorsun. Algı yaratma aklını alır tüm forum senin. Klavyede artistlik taslamak kolay, bu işi yapan insanlara saygınız olsun. Klavyeden antropoloji profesörlüğü taslamak kolay.
  • Acilen ülkeye askeri darbe yapılması gerekiyor aksi taktirde ülke bölünecek ve iç savaş çıkacak ortada can pazarı yaşanır her gün binlerce ölü olur
  • Karar çıktıktan 24 saat sonra mesajımı hatırlayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünya düzdür diyen adam forumdaki birkaç kişiden daha mantıklı konuşuyor.
  • kafaniza kaziyacagiz demissin. gel dene bakalim sonuclarini hep birlikte gorelim. kim kimi nasil kafasina vurarak kaziyormus.

    edit. imla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paldov -- 3 Temmuz 2016; 17:45:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: operator22

    Acilen ülkeye askeri darbe yapılması gerekiyor aksi taktirde ülke bölünecek ve iç savaş çıkacak ortada can pazarı yaşanır her gün binlerce ölü olur

    Darbe yapabilme potansiyeli olan herkesi içeri alıyorlar hocam.
  • Bir ülkenin içine nasıl edilir izliyoruz.Gerçekten çok yazık,bir zorba her istediğini yapıyor bizler ise yani ülkenin gerçek sahipleri,hiç bir şey yapamıyoruz.Eserinizle gurur duyun yüzde 50...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zoulkharnein

    Tüm ırkçı ve atayizler çıldırmış. Ne güzel lan

    Ateist değilim,ırkçı da değilim. Geleceği düşünecek beyine sahibim. Senin sahip olamamanın çilesini ben çekemem troll bey.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vernon Schillinger -- 3 Temmuz 2016; 17:49:07 >
  • Cezanin oranini nasil biliyorsun cumhuriyet savciligi size rapormu veriyor.Ateş olsan kendini yakarsin.Boyle tehditlerle korku cumhuriyeti kurdunuz,baştan ayaga kadar takiptesiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi social -- 3 Temmuz 2016; 17:49:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrecanbabaa E kullanıcısına yanıt
    Kusura bakma da, iyimserliğin çok doruklarda. Bu adamların bize faydası yok, zararı var. Eğitimli olanları zaten Avrupa ülkeleri alıyor, adamlar bayramda bayram tebriğine ülkelerine nasıl gidebiliyor? Bu durumda nasıl çocuk yapabiliyor? Geçici bir süre misafir etmek başka bir şey, o ülkenin tapusunu vermek başka bir şey. Din kardeşlerimiz olabilir ama vatanımızın bütünlüğünü düşünmek zorundayız, gelecekteki Türk nesli için tehlike arz edici durumların olmaması açısından, böyle bir şey kabul edilemez.
  • En başından beri biliyoduk zaten söyledik geri gitmicekler diye 5 bin 10bin değil ki 3-4 milyon vatanını satmış insandan bahsediyoruz dostlar artık tek tavsiyem bireysel silahlanmanız çok değil en fazla 2023de suriyeden farkımız kalmaz
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.