Şimdi Ara

ERDOĞAN'DAN SEÇİM VAATLERİ: DAHA FAZLA DEMOKRASİ,REFAH,HUZUR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
1
Favori
11.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
163 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: malatya6089

    Aslında o zamanı anlatacak çok şey var senin araştırman benim anlatmamdan daha iyi olur ama kısaca şöyle özet geçebilirim zannedersem

    Pehlevi başa geçmeden önce yönetim de yine ailesi vardı ülkeye demokrasi getireceğim ayağına halkın değerlerini bastırmaya çalıştılar o zamanlar meclis kuruyorlar fakat son karar hep şah a ait en bastakiler hep zenginlik içinde yaşarken Halk fakirlikten kırılıyordu bunu Google a şah ında sarayı yazarak bulabilirsin (aksarayı andırmıyor değil) Dindar Halk zulme karşı humeyni nin yanında yer alıyor (arada bayağı bir detay var tabi) şah bakıyor bu kesim güçleniyor meclise en azından 1 kişiyi temsilen alayım diyor(Muhammed Musaddik) fakat şah ında pek istemediği fakat ülkenin milli değerlerini güçlendiriyor diye göze batıyor ve suikast düzenleyip öldürüyorlar halkın pek sabrı kalmıyor ve hareketler yavaş yavaş başlıyor humeyni etrafında dindar olan olmayan büyük bir kalabalık oluşuyor şah ise ülkeyi düzeltmek yerine humeyni yi sürgüne yolluyor önce ırak ardından Türkiye ve sonunda Fransa ya sürgüne yolluyor her gittiği yerde radyodan ve kasetlerden yayın yapmaya çalışıyor en sonunda 79 da halk devrime gidiyor (bu arada o zamanki konuşmalarını bence dinlemelisin) ülkenin durumu ise halkın parasını altına yatıran bir Pehlevi var ortada olaylar şiddetlenince şah ülkeden kaçıyor ve saraya saldırıyorlar(sarayın içi altınlar ile kaplı) fakat şah altınlar la beraber Amerika'ya kaçıyor ardından Halk önce Amerikan konsolosluğu na saldırıp görevlileri rehine alıyorlar ve orada bazi belgeler de buluyorlar ki belgelerde feto nunde adı geçiyor ülkede tam huzura erdik derken kim başkan olacak seçimi yapılıyor humeyni başkanlikdan çekiliyor ve demokratik bir seçim olsun diye seçim kendi dışında her kesimden aday gösteriliyor ve kendini demokrat diye oy alıp aslında Amerika güdümünde olan bir başkan seçiliyor en başta halka çalışıyor süsü veriyor fakat sonradan anlaşılıyor foyasi devrimden sonra Amerikalılar temas için geliyor fakat humeyni reddediyor(kendi konuşmalarından bakabilirsin) ardından İran Irak savaşı çıkıyor zaten gerisini de eğer istersen araştırabilirsin dediğim gibi bunları benim yazmam yerine araştırman daha iyi olurdu ama ben ozetlemeye çalıştım fakat araştırmadan birşeyler yazmak pek hoş değil humeyni için yazılan makale lerden 1ini okudum az önce ak-it gazetesi nden üst kısımda belgelere göre diyor fakat ortada belge yok sadece İngiltere de yaşayan bir adamın iddiaları var pek de inandırıcı değil
    Teşekkür ederim. Okuduklarımdan pek farklı değil aslında yazdıkların. Ben sadece Humeyni'nin sözlerine değindim. O da daha fazla özgürlük ve demokrasi sözü vermişti halkına. Olanlar ise ortada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • tam inanacağım bir gülme geliyor.



    doğrusu: daha fazla borç daha fazla vergi daha fazla gss daha fazla kyk borcu daha fazla enflasyon daha fazla faiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 yıldır aynı ülkenin adamları, aynı vaatler "demokrasi getireceğiz"



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helpmexxc -- 26 Nisan 2018; 11:25:7 >
  • Oldu ben başka partilere de bakıp geliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler chplilerin özlediği demokrasi....

    Açık oy gizli sayım...


    ERDOĞAN'DAN SEÇİM VAATLERİ: DAHA FAZLA DEMOKRASİ,REFAH,HUZUR
  • Allah daha fazla demokrasiden refahtan huzurdan korusun bu milleti.
    Aman diyeyim dur ha
    Gerek yok dahasına dur gurban olsunlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Morgoth Draqe

    Ya şuna cevap verme, bırak konuşsun kendi kendine. Nasıl olsa kendi mukayese yeteneği sürekli kendisini haklı çıkartıyor.
    ya hayir asu hanimi eskiden beri bu forumda gorurum kendisi basen mantikli mesajlar atar ama hemen partiyle ilgili hakli bir elestiri veya benim yaptugim gibi tavsiye niteliginde birsey olsa tamamen alakasiz ve farkli yonde cevap verir,daha sonrada siz tekrar cevap verince cevap vermeyi birakir,cok ciddiye almasamda cok kendine guveniyor bu yuzdende mesajla cevap vermeyi seviyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Azını bulduk da çoğu kaldı hamınıınınnnaaaaa...
  • Yeni vergiler geliyor desenize, hadi hayırlı olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her seçim de aynı terane. Cidden inanan var mı bu sözlere?



    Her seçim daha çok demokrasi daha çok refah dedi durdu kendileri. Sonrasında ortalık hep kan revan ve ekonomi batış modunda oldu.



    Gülünüz geçiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 400'ü verin huzur içinde çözülsün dedikten sonra alamayınca huzuru gördük. umarım bu seçim zamanı benzer şeyler olmaz.
  • @malatya6089

    Adam "Dinde zorlama yoktur" sözünü, "İsteyerek olmazsa, zorlayarak olacak" diyerek içeninden açık gezenine milleti asmış kesmiş :) Şöyle adamları kahraman gibi anlatmayın. Din bu değil kardeşim.
  • Chp ' nin ( pkk zaten bu vaadlere tapıyor ) her zaman ki sözlerini kopyalamış RTE



    İlginç olan sol parti siyaseti son 60 yıldır bitik !



    RTE & Ak Parti bu seçimi de kazanır.....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 yıl ve 8 seçim kazanmış



    400 milletvekilini almak için birsey yapması söylemesi yadırganmamalı.



    Sol partiler bu iş için kan dökülsün politikası ( kaos ve sokaga çıkma cagrısı yapıyorken ) yaparken bence RTE kendince haklı,



    16 yıllık iktidarı sence bırakır mı ? Sen Atatürk ve inönü tek başına ne kadar bu ülkeyi yönetti biliyormusun !?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: capo di capi

    Her seçim zamanı aynı muhabbet. Duyda inanma. Yolcudur Abbas bağlasan durmaz.
    Dünya siyaseti , liderlerin mesajları ve orta doğuya giriş sebebi nedir biliyormusunuz ?



    " Demokrasi götüreceğiz "



    RTE & Ak parti bu demiş çok mu ? Avrupa ve ABD nüfusu ortalama 500 milyon dersek ! Sadece savaslar da öldürdükleri insanlar da bir Türkiye nüfusu olmuştur son 200 yılda



    Chp ve HDP demokrasi getirecegine , bırak bence secmenin %49 oy verdigi iktidar getirsin ( yalan söylesin de inanalim biz de )

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • magicool M kullanıcısına yanıt
    Bana da denk geldi daha önceden o yüzden yazdım. Öyle seviyorsanız
  • “Delilik, aynı şeyi tekrar tekrar yapıp farklı sonuçlar beklemektir.” Albert Einstein
  • Ben şu an buna bakıp gülüyorum ama bu haberi görüp "hüloğğğ 2023" diyen ciddi bir kesimin olduğunu aklıma getirince de gülüşüm bir anda somurtmaya dönüyor. İşin acı olan tarafı, halkın büyük bir bölümünün bunlara tereddütsüz inanması.

    Ayrıca baştaki hükumetin seçim vaadi vermesi de bana aşırı saçma geliyor. "Sen zaten baştasın, hatta çok uzun bir süredir baştasın. Neredeydin bugüne kadar?" diye sormak gerekmez mi?
  • Oooh oramada demokrasi buramada demokrasi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.