Şimdi Ara

ERA (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.054
Cevap
1
Favori
217.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ne dicekler söker boyarız çıtaları diycekler..çıtalarımda bişey varmı bilmiyorum dikkatimi çekmedi ama cantlar soyulmaya başladı ufaktan bana dedilerki cant kapakları iyice dökülsün foto çekilcek gibi olsun yenileriyle deişiriz..
  • ya fena araba degil işte ha bu rada hayırlı olsun
  • selam

    arkadaşalar ben toyota alamadım. elimdeki araçla takas yapmadılar. sonunda bende dizel era aldım STİL modeli.direksiyon tıkırtısı ben de şu an yok. araç 2500 km oldu 1 haftalık. gri renk boyada soyulma ve dökülme yok. jantlar alaşım olduğu için kapakları yok. jant kapağı soyulması gibi bişey yok. sorun yok şu an. en çok otomatik klimayı sevdim, bu klima harika yaa her şeyi kendi ayarlıyo.




  • era kullanan arkadaşlar memnun mu?yeni araç sayılır,ufak tefek sorunlar zamanla hallolur.
  • Sayın cevizkabugu biraz daha ayrıntıya girebilirmisiniz.

    Yakıt durumu ve performansı nasıl ?

    110 Bg lik güç hissediliyormu ?

    Aracın iç mekanı sizi tatmin ettimi ?

    Hoşunuza giden ve gitmeyen kısımlar neler oldu.

    Birde resimler koyarsanız iyi olur.

    Son olarak Era Stil kaç paraydı indirimlerle kaça aldınız.

    Hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin.

    Saygılarla...


    quote:

    Orjinalden alıntı: cevizkabugu

    selam

    arkadaşalar ben toyota alamadım. elimdeki araçla takas yapmadılar. sonunda bende dizel era aldım STİL modeli.direksiyon tıkırtısı ben de şu an yok. araç 2500 km oldu 1 haftalık. gri renk boyada soyulma ve dökülme yok. jantlar alaşım olduğu için kapakları yok. jant kapağı soyulması gibi bişey yok. sorun yok şu an. en çok otomatik klimayı sevdim, bu klima harika yaa her şeyi kendi ayarlıyo.




  • selam

    Hyundai Accent Era 110hp dizel aracın yakıt durumu şöyle; gecenlerde otobanda 150 km hız ile test ettim. depoyu tekrar fulledim km'de 149 bin yakmış. 150km süratle normalden fazla yakıyor. araç daha 2500km de 1 haftalık araç. 90km sabit hızda gidersek bu rakam km'de 100bin tl altına bile düşebilir. araç yeni diye fazla yakıyor şimdilik.

    perfonmans; aslında ben perfonmans hastası biriyim. ayağımın altında sürekli iyi giden araçlara hasta olurum. bu konuda sadece bir dizel araç için süper diyebilirim. albea ve clio dizellerden çok süper. hatta bu tür araçların benzinlileri bile bu araca kafa tutamaz. bu araçtan sonra eğer bir 1300 multijet albea kullanırsanız, multijet denilen motoru beğenmeyebilirsiniz. hiç gitmiyormuş gibi gelir.

    klima otomatik dijital süper bişey. mp3 çalar direksiyondan kumandalı harika bir şey. araç bana göre donanımı güzel. iç mekan yeterli konfor harika. süspansiyon normalden yumuşak. bu araç hep düzgün yol istiyor. bozuk ve çukurlu yolu sevmiyor. yumuşak süspansiyon salınımlı olduğundan araçtakileri bozuk ve kasisli yollarda sallayabilir. çok bozuk yol olması gerekiyor yanii sallaması için. otobüse binmiş gibi hissediyorum bazen kendimi acaip yaylanıyor (özellikle otobanda viyadüklere girip çıkarken).

    ben era stil versiyonunu aldım. diğer modellere göre donanım daha güzel. baz model team la arsında 3.250 ytl var. fiyat olarakta 33.800 civarı ancak indirimlerden sonra bu fiyat düşüyor. şu an 1.800 ytl kampanya indirimi var. daha sonrası pazarlık oluyor yanii. aslında fiyat olarak bakarsanız albea dizel ve clio dizele göre fiyat makul sayılabilir. (donanımlarını karşılaştırın fiyatlarını da)




  • bende de benzinli select var önceki sayfalarda epey yazdık orasını burasını ama en önemlisi süspansüyonu.. süspansüyonu yurdum yollarına uyumlu olsa aslında 4/4 lük bir araç olacak.. kazık arkadaş resmen.. çocukken bilyalı arabalar yapardık tahtadan çakarak aynı onlar gibi... nostalji oluyor bi yerde ama sevemedim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the engine -- 11 Kasım 2006; 9:35:51 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: the engine

    bende de benzinli stil var önceki sayfalarda epey yazdık orasını burasını ama en önemlisi süspansüyonu.. süspansüyonu yurdum yollarına uyumlu olsa aslında 4/4 lük bir araç olacak.. kazık arkadaş resmen.. çocukken bilyalı arabalar yapardık tahtadan çakarak aynı onlar gibi... nostalji oluyor bi yerde ama sevemedim


    dostum bu süspansiyonlar bana eski kullandığım ford taunus aracımı hatırlattı. yanlız bunda farklı olan biraz daha salınımlı olması, otobüs gibi yaylanıyor. harbiden kendimi otobüs kullanıyor sanıyorum bazen.




  • uzun yolda sorun yok evet kasislerden geçerken tekerler sanki yerden kesiliyor ve salınımlar devam ediyor zıp zıp zıplıyor otobüs gibi ama teker üstü gbi..

    ya bozuk yola girince adam da hiç keyif bırakmıyor langur lungur arka yolcular kafayı sağa sola rahatlıkla vurur..amortisörler le helezonalr arasında bi uyumsuzluk var servisin söylediği astra bu süspansiyonu 10 senedir kullanıyor..viraj kabiliyeti çok güzel ama bizim yollar malum ekseri bozuk yamalı..
  • Arkadaşlar daha ayrıntılı bilgi verebilirmisiniz.

    Mümkünse resimlerde koyarsanız iyi olur.

    Örneğin ben Getz 1.3 ile ilgili olumsuz yönleri Hyundai ye bir mail atarak bildirmiştim.

    Getzde benim gördüğüm olumsuzluklar:

    1- 1.300 cc motor ve 16 valf olmaması nedeni ile beygir gücü düşük. Motor arabayı taşıyamıyor araçta serilik ataklık yok. Hyundai bunu değiştirdi 1.400 cc 16 valf 97 Bg motora döndü.

    2- Direksiyon içerisinden kolunuzu sokarak yol bilgisayarı butonuna ulaşılıyordu buda tam bir kaza sebebi idi. Hyundai bunuda değiştirdi. Yol bilgisayarı butonu direksiyonun sağ tarafına alındı ama yinede kullanışsız.

    3- Ön plakalık emaneten duruyor ön plakalıktaki düz zemin oldukça küçük. Otomatik yıkamaya girdiğimde bir kaç kez plaka kırıldı.

    4- 80-90 Km hıza ulaşıldığında arka camları açınca aşırı rüzgar sesi geliyor.

    5- Anten cama gizlenebilirdi. Otomatik yıkamaya girerken anteni sökmek zorunda kalıyordum.

    6- Arka bağaj eşiğinden bavullar geçirilip bagaja konurken bu bölümdeki boyalar gelen darbeler neticesinde kalkıyordu. Hyundai bu sorunuda çözdü yeni kasalarda bagaj eşiği boyasız.

    7- Müzik sistemi direksiyondan kumanda edilemiyor. Hyundai yurtdışında satılanlarda direksiyondan kumandalı müzik sitemi koyuyor ama TR de nedense bu özellik halen yok.

    8- Arka cam sileceğinde fasıla yok. Ya kapatacaksınız yada sürekli çalışacak. Aslında çözüm çok basitti ön cam sileceği nasıl çalışıyorsa arka cam sileceği devreye girdiğin ön cam sileceği gibi çalışsa yeterdi.

    9- Yol bilgisayarı oldukça kısır. Anlık km bilgisi vermiyor. Bazı markaların yol bilgisayarı araçta yanmayan far olduğunda dahi bilgi verirken Hyundai nin yol bilgisayarı araçta yol bilgisayarı var densin babından koyulmuş gibi.

    10- Araba arka bagaj kısmında sadece 20 cm daha uzun olsa oldukça büyük bir bagaj hacmi olur ve çoğu aile için bu araba tercih sebebi olurdu. Bagaj çok fazla küçük olmasada bazen yetersiz kalabiliyor.

    Hyundai ye attığım mailde daha hatırlayamadığım bir çok konuyu yazmıştım getz için. Bunların bir kısmı düzeldi bir kısmı halen duruyor. Mesela arka camda fasıla olmaması halen devam eden bir eksiklik yada müzik sistemine direksiyondan ulaşılamaması.

    Şimdi kısmetse ERA alayım diyorum ama verdiğiniz bilgiler beni tatmin etmedi.

    Aracın artılarını eksilerini yazarsanız yada bunu almasaydımda şunu alsaydım dediğiniz olmuyormu aklınızdan geçmiyormu.

    Ben dizelle benzinli arasında kaldım ama param müsait olmaz ise 1.6 style modelini alıcam kullananlar motorunun oldukça performanslı olduğunu söylüyorlar.

    Saygılarla...




  • bugün servisteyken

    satışada uğradım bi

    era yeni model çıkartmış start diye

    hiçbişey yok

    klima bile

    21.3 lira
  • @Ebu Computer

    arkadaşım yukarıdaki yazıların haricinde ne gibi ayrıntı istediğini anlamadım..?
    yani biz motor uzmanı değiliz. ya da aracı biz imal etmedik.
    sadece satın aldık kullandık.
    olumlu yönleri oldukça fazla olan bir araç bu. olumsuz olarakta sadece bozuk yolu sevmiyor diyoruz o kadar. istediğin başka bir bilgi varsa '' şurası nasıl diye? '' yaz, biz de cevaplamaya çalışalım. istersen araçları bayilerde test edebilirsin.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: the engine

    uzun yolda sorun yok evet kasislerden geçerken tekerler sanki yerden kesiliyor ve salınımlar devam ediyor zıp zıp zıplıyor otobüs gibi ama teker üstü gbi..

    ya bozuk yola girince adam da hiç keyif bırakmıyor langur lungur arka yolcular kafayı sağa sola rahatlıkla vurur..amortisörler le helezonalr arasında bi uyumsuzluk var servisin söylediği astra bu süspansiyonu 10 senedir kullanıyor..viraj kabiliyeti çok güzel ama bizim yollar malum ekseri bozuk yamalı..


    10 günde 2750 km oldu. ben hep otobanda ve istanbulda çevreyolunda felan kullanıyorum. sokak arasında ya da bozuk yollarda işim genelde olmadığı için memnunum. düzgün yolda süspansiyon çok iyi. dağda bayırda işim de yok zaten. bana göre iyi hep sehir dışı kullandığımdan olsa gerek.

    kabaca bir hesap yaptım benzinli araçla bu km.lerde bu yolu gitseydim en az iki kat yakıt masrafım olacaktı. sanırım bu sene kesinlikle 50.000- 60.000 km yol yapmayı planlıyorum. benim için karlı bir araç yanii.




  • gercekten performas olarak güzel bir arac.özellikle ara hızlanmaları güzel.kalite olarak ta sınıfına göre yeterli sayılır.yol bilgisayarında en düşük 5.2 lt/100km gördüm.sakin kullanımda dahada asagı ınebılır.
  • arkadaş ayrıntı istemiş aklıma gelenleri önceki sayfalarda değinmemize rağmen bir özetleyeyim..herkesin araçtan beklentileri farklı olabilir, geçmiş araç tecrbüeleri beğenisini belirleyebilir kimisi fiyat/performansa bakar kimisi servis imkanlarına ve garantiye kimisi ekonomiye v.s.

    benim clioHB 2001 aracım vardı, araç almak gibi bir planım yoktu açıkcası aracımdan çok memnundum.. boş zamanlarımda arkadaşlarla plazalara gidip araçları test ediyorduk era vgti i yi test edince araç aklımda kaldı.. performansı şaşırtıcı aracın, adeta koltuğa yapıştırıyor ara hızlanmalarda.. 110hp/240nm tork bu segmentte hiç bir araçta yok.. ancak araç bana biraz pahalı geldiği için 1.4 select modelini alabilidim uygunda aldım mayıs ayında 22.5 a geldi şu andaki rakamları biraz uçuk buluyorum..(28.900 liste 2.700 indirimle 26.000 sanırım 25 e alınır peşin)

    aracın artı ve eksilerini kullanıcısı olarak özetleyeyim objektif olduğumdan emin olun kullananlar hak vereceklerdir..

    artılar/eksiler:

    aracın en büyük artısı 5 yıl garantisi ayrıca medline den 1 yıllık ücretsiz ambulans hizmeti ve ücretsiz sağlık danışma hizmeti veriliyor..bir de eğitimle ilgili bir bağış yapmış oluyorsunuz unuttum ismini camda stickeri vardı..bakımları 15.000km de bir..

    aracın direksiyondan kumandalı,6 hoparlörlü,mp_3 çalarlı müzik sistemi var ses kalitesi ortalama düzeyde..çok iyi desem yalan olur..cd filan seçme yada atlaması yok..

    direksiyon yükseklik ayarı var direksiyon hızlandığınızda sertleştiği belli olmasada elektro servo ve son derece hafif..

    aynı şekilde debriyajda hidrolik tüy gibi ancak yukarda kavrıyor, alışılabilir..

    ön sis farları standart gayet işe yarıyorlar ancak aracın kısa hüzmeli farları bence iyi aydınlatmıyor.. far yükseklik ayarı var.

    sinyal kolları ve kumandalar gayet ergonomik yerleştirilmiş silecek kumandası fasılalı olarak ayarlanabiliyor fonksiyonel bir ayrıntı..

    yol bilgisayarı basit olmakla birlikte, ortalama yakıt tüketimi ( anlık değil ancak sıfırlanırsa 500m lik kısmı gösterdiği için anlık gibi kullanılabiliyor) ,benzinliğe kadar kalan km,depodaki yakıtla gidilebilecek tahmini km,dış ısı ve genel km gibi 4 bilgiyi içeriyor.. tek eksisi kumandasının direksiyonun solunda biraz ters bir noktada olması bence müzik sistemi gibi direksiyonun üzerinde olabilirdi...

    depo kapağı ve bagaj kapağı içerden açılabiliyor 20 liği pencereden uzatabiliyorsunuz aynadan bakıyorsunuz..

    aynalar elektrik kumandalı ve ısıtmalı. arka cam resistansıyla birlikte devreye giriyor bu sabah anında eritti buzları buharlar çıkıyor arka camıda 2 dakkada eritebiliyor..

    bagaj gayet kullanışlı eski accentlerden 15lt daha büyük bagaj filesi var ıvır zıvırı içine koaybiliyorsunuz.. bagaj döşemesinin altında stepnenin iki yanında bölmeler var yangın söndürücü,ilk yardım çantası,takoz,çekme halatı filan rahatlıkla sığdı ortada bişey kalmadı..

    aracın genel ölçüleri yeterli diz mesafesi baş mesafesi bir önceki accente göre artırılmış 7.5cm daha yüksekti sanırım iki teker arasıda eskisinde 2.42 yenisinde 2.50 diye hatırlıyorum..

    elin çekik gözlüsü her turlu ayrıntıyı düşünmüş.. güneşliklerde uzatma mevcut.. güneşlik aynalarının kapaklarını açtığımızda lambaları yanıyor.. torpido gözünde de lamba var.. tavanda 2 önde ,1 arkada harita okuma lambası var fasılalı olarak sönüyor ve çok iyi aydınlatıyor.. ayrıca tavanda birde gözlük saklama gözü mevcut..

    çakmaktan hariç ayrıca 12v soketi var,her kapıda şişe koyma gözleri,kapaklı gözler,direksiyon altında şemsiye koyma gözü,elfreni arkasında yine bardaklıklar ve bozuk para gözleri var.. arka ortada kol dayama yeri mevcut onda da bardaklıklar var küllük sökülerek oralara koyulabiliyor..

    sürücü koltuğu yükseklik ayarı var her araçta standart olmalı bence özellikle boyunuz uzunsa.. koltuk kumaşları %100 naylon belki kolay silinebilir ama pek kaliteli değil.. döşemeler çok açık renk taban çabuk kirleniyor ama aydınlık bir hava katıyor araç içine..

    bence aracın dizelini yada 1.6 cvvti ını almaya hiç gerek yok.. 1.4 16v 97hp/128nm torklu motor aracı gayet iyi taşıyor.. eskisinin 1.3 12v 82hp olduğu düşünülürse bu 1130kg lık aracı gayet güzel kaldırıyor yakıt tüketimi makul.. şehir dışı 5.5lt şehir içi 8 gibi bir tüketimim var.. ancak motorsoğuk havalarda hemen kontak yapıp gaza abanırsanız gaz yemiyor.. boğuluyor ve bir kezde lambda sensörünün lambası var egsoz sembollü onun yandığını gördüm böyle bir esnada.. gaza bassanızda gitmiyor.. ancak soğuk havalarda (-) 1 dakika kadar beklenirse böyle bir sorun yok..son sürat sanırım 200 ü geçer ,otobanda 180 e kadar rahat tırmandım ancak viyadüklerde yan rüzgarlar şerit kaydırdı aracı güven vermedi uygun koşşullar yoktu..

    motor gayet sessiz rölantide hiç ses ve titreşim yok..ancak yüksek devirlerde izolasyon iyide olsa 4000d/d dan sonra bağırmaya başlıyor sanırım motor karekteristiği böyle motorun her yanında kia/hyundai amblemleri var..

    kaputtada ayrıntılar düşünülmüş akü muhafaza içinde,cam suyunda bile seviye tespit çubuğu var ne kadar kaldığı görülüyor..

    uzaktan kumandası var eğer kumandadan kapatıp anahtarla zorlarsanız aracın alarmı devreye giriyor onuda yapmışlar..çalıyor..

    havalandırma harika diyebilirim klima anında buz yapıyor aynı şey kış içinde geçerli ısıtması 2 dakika sürmüyor.. polen filtresi torpido gözünün arkasında rahatlıkla söküp temizleyebilirsiniz..

    4 cam elektrikli çocuklar kurcalamasın istiyorsanız önden iptal edebiliyorsunuz şöför harici camları.. şöför camının ayrıca tek dokunuşta açılma özelliğide var..

    benim aracımda bridgestone B250 185/65/14" H serisi lastik geldi lastik uzun ömürlü iyi yol tutan bir lastik olabilir ama yüksek performans serisi olması nedeniyle tam bir kazık.. bazılarında pirelli P6000 geliyor onlarda farklı değil sanırım.. goodyear,michelin yada nokian gibi yumuşak hamurlu lastikler olsa hem daha az lastik sesi gelir kabine hemde süspansüyona yardımcı olur diye düşünüyorum ama nerden baksanız bir 500 kaat demek bu..yol tutuşuna birşey demiyorum felaket viraja giriyor başarılı..frenlerde güzel..

    süspansüyon gerçekten korkunç benim bulunduğum şehirde yollar da çok kötü yol demeye şahit lazım.. yaylar ve amortisörler sanki birbirinden habersiz çalışıyor.. arkadaki yolcular çok rahatsız oluyor gerçekten.. langur lungur sallıyor..küçük kasislerde sorun yok..servisin bana söylediği astralar bu süspansüyonu 10 yıldır kullanıyor.. isterse 100 yıldır kullansın kesinlikle Türkiye şartlarına göre değil..sırf bu nedenle keşke clioHB imi satmasaydım diye düşünüyorum..şehirlerarası yollarda yüksek hızlarda araç kasisten geçerken tepeüstü köprü üstü gibi araç yaylanmaya devam ediyor.. sanırım sorun amortisörlerin çok yumuşak (darbeleri emmiyor )yaylarında çok sert olması bir uyumsuzluk kesinlikle var..

    kabin içi sınıfına göre kaliteli işçilik sorunsuz..toyotadan kopyeleme bir çok detay var... (direksiyon,ızgaralar ..araç dışında da var ön panjur,sisler,kapı kolları vs) ancak oto teypcisi arkadaş konsolun siyah kısımlarının boya olduğunu aslında gri olduğunu soyulabileceğini dikkat etmem gerektiğini söyledi..
    servise sordum evet dediler alkollü bişey sürme kalkar dediler getzlerde aynıymış.. son zamanlarda konsolun sağ tarafından çıtırtılar gelmeye başladı sökeceklerdi serviste segmanları getirdiler ben gitmedim henüz.. servis gayet ilgili ancak ilden ile tutum nasıldır bilemiyorum.. aracın cant kapaklarının boyası accentlerdeki gibi dökülüyor iyice dökülsün resmini çekeriz değiştirirz dediler pek umursamıyorum 5 yıl garanti var nasıl olsa..

    stilde 2 airbag var eğer gp alsaydım 2 milyar kadardı abs+esp 8 airbag olacaktı.. araç amerikadaki crashtestlerde 5 yıldı sahibi.. >>burdan bakabilirsiniz videolarıda var<<<

    euro ncapa henüz girmedi ama kia rio sedan aracın %100 aynısı araç o 4 yıldız aldığına göre era da güvenlidir herhalde..

    aracın benim beğenmediğim şanzumanı var birde.. geri vitese geçişler sorunlu bazen geçmeyeceği tutuyor.. renolar gibi mandallı bunlar ilerde.. kitapçığında da yazıyor debriyaja bas bırak tekrar dene filan.. önce 1 e takıp sonra tekrar geriye deniyorum oluyor.. ama tuhaf.. plazada hepsine baktım hepsi aynı..geri vitesleri rahat geçmiyor takılıyor..

    aracın altı ve çamurluk içleri silikon kaplı.. ama davlumbazlar ya yarım yada açık yerler var tam bilemiyorum ziftli yoldan filan geçince daha sonra çakıl atıyor takır tukur sesler geliyor sanki çıplak saca çarpıyor gibi.. yağmurlu havalarda da su kum çarpma sesi duyuluyor eski aracımda böyle birşey yoktu orda bi izolasyon sorunu var gibi..

    aklıma gelenler bunlar umarım almayı düşünen arkadaşlara yardımcı olabilmişimdir..amma yazmışız bu arada



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the engine -- 11 Kasım 2006; 9:25:38 >




  • valla helal olsun

    hiç üşenmeden yazmışın
  • yazdım valla taksit taksit.. inşallah üşenmeden okumuşundur
  • quote:

    Orjinalden alıntı: the engine

    yazdım valla taksit taksit.. inşallah üşenmeden okumuşundur


    bende bişeyler yazayım ek olarak.

    bende stil dizel modeli var.

    deri direksiyon simidi ve vites topuzu, alaşım jantlar, arka kol dayanağı ve bardaklık, yolcu hava yastığı,en önemlisi dijital otomatik klima (ben çok tuttum bu aleti), 110pc 16valf dizel motor var.

    klimanın otomatik olması çok güzel bişey. hava durumuna göre havalandırma mazgallarını camdaki buğ çözmeye kendi ayarlıyor. faz hızı motor soğukken en yavaş şekilde başlıyor ve motor sıcaklığına göre artıyor. camlardaki buğular kaybolunca ayaklara otomatik olarak geçiyor. bir süre hızlı fazda içersini ısıttıktan sonra fan devri yavaş yavaş azalıyor, sen sadece auto tuşuna basıyorsun o kadar.

    ara hızlanmalar ve perfonmans çok iyi. yerinden fırlayan atak bir motor her zaman gücü hissettiriyor. aracım dizel olduğu için rolentede biraz takırtılı çalışıyor tarktöre benzer bir ses var. buna rağmen sarsıntı ve titreme yok. yolda bu sesi kesinlikle duymuyorsun. sanırım sadece rolentede çalışırken bir de 1. vitesten 2 ye geçerken duyuluyor. 4. viteste 160 km hıza nasıl geldiğimi bile anlayamamıştım beaa.




  • Sayın the engine üşenmeden bu güzel aydınlatıcı bilgileri yazdığınız için teşekkürler.

    iki sorum olacak:

    1- Klima açıldığında motor çekişinde bi düşme olur bu düşmeyi hissediyormusunuz.

    2- Şu an kullandığım Getz 1.300 cc 90km hız ile giderken sollamalara girdiğimde hızlanmak için zorlanıyor ve sollamalarda bana güven vermiyor. 1.400 cc 97 Bg arabanızda böyle bir sorun varmı sollamalarda sorun yaşıyormusunuz.

    Tekrar teşekkürler.

    Saygılarla...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: the engine

    yazdım valla taksit taksit.. inşallah üşenmeden okumuşundur



    okudum hepsini
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.