Şimdi Ara

Epey zaman once buldugum bir taş (Fosil) ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar yillar once kaplumbaga fosiline benzer bir tas buldum gercek fosil de olabilir hala elimde yaklasik 15 cm capinda. Aslinda merak ettigim tasin uzerinde igneyle desen yapilmis gibi degisik gorunmekte. Su an pek foto secenegi yok bir tane ekliyorum konuyla alakali bilgisi olan arkadaslardan malumat bekliyorum. Ehemmiyeti olan bir tas midir?


     Epey zaman once buldugum bir taş (Fosil) ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toron Alp -- 30 Ocak 2015; 18:15:40 >



  • Fikri olan birileri vardir umarim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Can sıkıntısından oyle forumda dolasiyordum rastgele buldum konunu. Bu fosil echinodermata yani derisi dikenliler subesinden echinoidea sinifina ait deniz kestanesinin fosili. Kaplumbaga fosili degil yani :)
    Jeoloji gibi sacma bir bolumden mezun olmak anca boyle sorulara cevap olmaya yariyor sanirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S60Doctor -- 2 Şubat 2015; 13:50:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: S60Doctor

    Can sıkıntısından oyle forumda dolasiyordum rastgele buldum konunu. Bu fosil echinodermata yani derisi dikenliler subesinden echinoidea sinifina ait deniz kestanesinin fosili. Kaplumbaga fosili degil yani :)
    Jeoloji gibi sacma bir bolumden mezun olmak anca boyle sorulara cevap olmaya yariyor sanirim.

    İlk kez duydum acikcasi tesekkur ederim bilgi icin. Peki cok fantastik, rastlanamaz bir sey degil o halde degil mi? Ayrıca okudugun bolum cok degerli bence sistemin sorunu sizin boyle dusunuyor olmanız.
  • Yani yasina bakarak buldugunuz yerin yasiyla ilgili tayinde bulunabiliriz. Ama daha baska bir fosil bulmus olsaniz epey para eden fosiller var tabiki.
    Ne bileyim kucuklugumden beri elektronik istiyordum. Cok da heveslenmistim lehim havyam, devrelerim filan vardir. Bi uydu fabrkasinda bu konuyla ilgili calismisligim da var 5-6 sene.
    Kismet degilmis demek istemiyorum insan istedikten sonra elektronigi de kazanirdi ama napalim. Jeolojiyle de faydali olunabiliyormus :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsan sevdigi isi yaparsa basarili olur. Bence iyi kotu meraki vardir amcanizin o yuzden bu yerlere gelmistir. Bizim okulda da hocalar danismanliktan filan epey para aliyolar.
    Ulkemiz sartlari insani sevdiginiz meslegi yapmaktan uzak kiliyor malesef. Gerci kendi donemimdeki sira arkadaslarima bakiyorum, herkes devlete sirtini dayama, garanti para pesinde. Yani bu dogru, ozel sektordu, muhendislik burolariydi ne olacagi belirsiz olarak geliyor. Bakalim bende okulda kalmayi dusunuyorum yuksek lisans, doktora derken deneyecegim. Ondan onceki planim yurtdisinda yasayan ablamin yanina gitmek orda yasamak. Kismet artik :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana kalırsa millet olarak tembeliz maalesef. Özel sektör konusunda bize de yıllarca telkinlerde bulunuldu. Mesela ben konsevatuvar birakip grafik tasarıma geçtim her sey yeniden baslamisti ve bambaska alanlardi:) Sonucta ozel sektordeyim ve inanılmaz paralar dondugunu goruyorum sektor ne olursa olsun. Kendini pazarlayabildigin muddetce muthis paralar kazanabiliyorsun. Bir seyi sevebilmek için insanın o şey hakkında bilgisi, fikri olmasi lazim. Şu an yaptigim işi on sene once soyleselerdi gulerdim heralde. Özel sektörü düşünecek insanlar gerçekten hırslı olmalı yoksa sonuç hüsran maalesef. Ne olursa olsun insan üretebilecegi bir iş bulmalı kendine. Üretmedigin her iş bir muddet sonra işkenceye donusecektir kanımca. Konu konuyu aciyor, sonuç olarak karar vermek en önemli basamak gelecekle alakalı..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toron Alp -- 2 Şubat 2015; 16:50:50 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.