Şimdi Ara

engelli kişi olmayan apartmana engelli park yeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Binamıza ait kapalı otoparka yeni gelen yönetici çevre düzenlemesi yaparken bir tane park yerine engelli tabelası astı. Bu yere park edenlerin sileceğini falan kaldırıyor. Aslında güzel olan bu uygulama binamızda engelli plakaya sahip olan kimse olmadığı için malesef yerimizi heba etmemizle sonuçlanıyor. Park yeri sıkıntısı olmasa dert değil aslında ama 44 tane daire olan yerde 10 tane park yeri olunca ve dışaraya park etme imkanları da kısıtlı olunca büyük bir sorun haline geliyor bu uygulama. Dediğim gibi engelli birisi olsa canım feda ama böyle birisi yok ve yerimizi boşa harcadığımızı düşünüyorum. Size sorum buna benzer bir durumla daha önce karşılaştınız mı? Bu durumu nasıl bir çözüme kavuşturabilirim? Teşekkürler.



  • Bu durumu yöneticiyle konuşarak çözebilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamin engelli bir akrabasi var ve sik sik ziyarete geliyorsa ondnlandir.

    Bu yarz durumlar apartman toplantisinda gorusulur oy birligiyle karar defterine yazilir. Karar defterinde yoksa noterden ihtar cekebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emin değilim ama bu galiba apartman yönetim planında olması gereken bir şey sanıyorum.
    Biz de apartmanı müteahhide vermiştik; 1,5 sene evvel taşındığımızda hem kapalı otoparkta hem de açık otoparkta bir adet engelli park yeri tahsis edilmişti iskan için incelemeye geldiklerinde bakıyorlarmış diye duydum...
  • bize söylediğin gibi ona da söylesen laftan anlayan biriyse çözüme kavuşur.
  • Yöneticiyi takdir ettim. Kural kuraldır. Gelişmiş ülkeleri ve medeniyetleri büyük yapan şey kurallara sorgusuz sualsiz uymalarıdır. apartmanda engelli olmasa bile misafir olarak gelebilir. Gelişmiş toplumların bizim gibi toplumları sevmeme sebeplerinden birisi sürekli kendi çıkarlarımız için kurallara uymamaktır. Engelli rampası önüne park eden kişileri uyarıyorsun çomar çomar suratına bakıyor. Böyle bir toplumu ben sevmiyorken başkası nasıl sevsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.