Şimdi Ara

Engellenen kişilerin konudaki mesajlarında profili dahi görünmüyor (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • eskiden bloklananların mesaj yazdığını görebiliyorduk. şimdi güncellenmiş bu ve artık hiç görmüyoruz bu kişileri   ben çok memnun oldum bu güncellemeden.


    emeği geçenleri tebrik ederim. + teşekkür ederim. gereksiz bir sürü ayrıntı görünüyordu,artık görünmüyor  

  • "Engellenen kişiyle normal bir üyenin konuşmasında üye sanki kendi kendine konuşuyormuş gibi algılanabiliyor"

    Forumun böyle komedi durumlara yol açmasına güldüm ancak şaşırmadım.

    DH Forum bitik.

    Ben bu yıl bıraktım bu forumu, en sonunda. Ancak bitik olduğu için bıraktım.

    Bak örnek vereyim. En cok Yazılım Geliştirme / YG bölümüne giriyordum, o bölüm bitik, ancak neden bitik ? YG ile ilgili konular Konu Dışı / KD altında açılıyor artık ! Düşünebiliyor musunuz, YG altında açılması gereken teknik yazılım konuları, "Konu Dışı" altında. Geçen yıl üşenmedim saydım. Belirli bir dönemde YG üzerine YG altında 20 konu varsa KD altında 30 konu vardı.

    Ancak salt konu sayısı da sorun değildi, KD altında açılan YG konuları daha canlı oluyordu. Örneğin KD altına bir YG konusu açsam 3-5 kişi yorum bırakıyor ise, YG altına 1 kişinin yorum bırakması bile sürpriz oluyordu.

    Nitekim YG'ye gelen iyi üyeler teker teker azalıyordu.

    Artık YG altında YG bilen kimse kalmadı gibi. Ben vardım, ben de yokum 1 yıldır.




  • Tuğkan-0153 kullanıcısına yanıt

    Aktifliği daha az olan daha kenarda kalmış forum bölümlerinin görünürlüğünü veya erişebilirliğini çoğaltacak düzenlemeler yapılabilir belki. Burada her zaman cevap verecek birileri var ama bazı bölümler gerçekten toz tutuyor. Bu yönden haklısınız. Bir takım alt başlıklar organik kitlesini koruyabiliyor hatta yeni katılımlar elde edebiliyor ama koruyamamış olanlara bir el atılabilir. Organik kitlelerinin yaratılma yolları aranabilir. Yeni bir alt forum açılması için talepte bulunabilme özelliğinin esasında bir maksadı da o ama varolana çeki düzen getirecek bir yapısal düzenleme veya özellik siteye kazandırılabilir. İşlevsel bir öneriniz varsa çekinmeyin söyleyin. Böylece burayı da yeniden sevebilirsiniz.

  • Bloklanan forum üyesinin, ne konumuza, ne mesajlara, nede pots atarken izin verilmemesi gerekiyor, yani karşı tarafla hiç bir etkileşim olmamalı bence, 2-tarafta hayelet olmalı, bu şekilde olursa bütün forum bölümlerinde sükünet olur...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi codered1983 -- 1 Mart 2024; 21:24:37 >
  • codered1983 kullanıcısına yanıt
    peki diyelim ki siz beni blockladiniz ama benim bundan haberim yok o zaman nasıl olacak hocam öyle olsa ben bu konuya yazamam mesela
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.