Şimdi Ara

En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Periah , Periah Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.482
Cevap
21
Favori
75.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Öne pucnh Man hatatimda hiç oturup anime izleyecegimi düşünmezdim bence harika

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız

    Great Teacher Onizuka(GTO)

    Gto insanı yoran cinsten bir anime. İzlerken cidden yoruluyorsunuz fakat bu emeğin karşısında ara sıra beğendiğim düşünceler ve olayları görüp bir yandan da tad alabildiğim için bir şekilde sonuna kadar izlemeyi başardım.

    Animenin eksilerinden bahsetmek gerekirse

    - Eski
    - Ecchi sahneleri bazı kişileri gıcık edebilir oldukça açık sahneler içeriyor.
    - İnsanı gıcık eden sevimsiz bir şekilde çizilmiş yan karakterler.
    - Kaba komedi unsurlarının cidden bayması vb...
    - Basit kurgu, gerçeklikten kopuk oluşu vb...

    Yani Gto'nun kusurlarını bulmak hiç zor değil hatta anime bunları yer yer gözünüze soktuğu için belli noktalarda gözlerinizi devirerek izlemeniz işten bile değil...

    Animenin bir diğer yüzü ise bütün bu eksilerine katlandığınızda karşınıza çıkan ve insanların içlerindeki çaresiliği, sıkıntıları, yalnızlığı ve kırılma korkusunu işleyebilmesi. Kırık insanların dışarıya karşı acımasız görünürken aslında bu acımasızlığın kendilerini incinmekten korumak için kabuğa çekilmekten başka birşey olmadığını göstermesi aynı sorundan muzdarip insanları bence bam telinden yakalıyor. O açıdan animeyi izlerken yer yer belki kalbiniz buruluyor veya belli anlarda bir tatmin duygusu alıyorsunuz.

    Ayrıca bölümler güç bela bir şekilde ilerledikçe yavaş yavaş seriye, karakterlere ve ortama ısınıyorsunuz ve özellikle son 10 bölüm için yazının başında bahsettiğim animeyi izlerken yorulma olayı kayboluyor ve akıcı bir biçimde bölümleri izliyorsunuz. Yani zaman içerisinde çorbaya atılan malzemeler suyun içerisinde eriyip birbirine karışmaya ve ortaya lezzetli bir yemek çıkmaya başlıyor. Ama bütün bunlar bu animeyi bir şahaser vb yapmaya yetmiyor.

    Artıları olduğu kadar eksileri de olan, emek verirseniz karşılığını alacağınız fakat bu karşılığında o kadar muazzam olmadığı bir seri GTO kesinlikle bir zaman kaybı değil fakat çok büyük beklentilere girerek izlemenizi önermiyorum. Herkese iyi seyirler : )

    10/6




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 14 Eylül 2020; 20:44:40 >




  • İlk sayfa güncellenmiştir. Eğer değiştirmek istediğiniz puanlar olursa beni alıntılayarak konuda belirtebilirsiniz. Genel güncelleme yaparken bu istekleri dikkate alıyorum.

    İyi forumlar.
  • Classroom of the Elite 7.8/10

    Ben ana karakteri sevdim. Konusuda yaratıcıydı.Hele filozofların sözlerinden alıntı yapıp başlamaları her bölümde güzel olmuş. Tek sıkıntı şuydu: Yan karakter etkileyici değildi. Yani mesela death note L vs Kira izleyebilirsiniz ama bu animede Kira var L yok gibi düşünebilirsiniz. Ana karakter zeki ama bir Kira değil tabii.Ozetle guzel anime olmuş ama aman yarrabi bu neymiş böylelik anime de değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anormal zirve -- 1 Kasım 2020; 18:26:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >





  • Deadman Wonderland

    Kısaca konusundan bahsetmek gerekirse sıradan ve mutlu bir okul hayatı olan Ganta adında bir çocuğun hayatı birgün dersteyken kırmızılı bir adamın pencereden içeri girip Ganta dışındaki herkesi katletmesiyle kabusa döner. Hastanede gözünü açar, tutuklanır ve bir komploya kurban giderek bütün bu katliamın suçu onun üzerine yıkılır. Bütün bunlar yetmiyormuş gibi birde Japonya'nın ilk özel sektöre ait hapishanesi olan Deadman Wonderland'a gönderilir ve zaten hayatının olabilecek en kötü şekle büründüğünü düşünen Ganta için asıl kabus burada başlayacaktır diyebilirim.

    Deadman Wonderland'ı izledikten sonra künyesine baktığımda bir shounen anime olduğu yazılıydı fakat içerdiği şiddet ve psikolojik ağırlık yönünden bir shounenden çok daha fazla seinen animelere yaklaştığını söylemeliyim. Evet bu animede şiddet ve kan yönünden ellerini hiç korkak alıştırmamışlar. Bu konuda ise bence şiddetin sunumundan çok daha önemli olan nokta bu şiddetin arkasının dolu olup olmaması.. Örneğin Helsing Ultimate'de de kan gövdeyi götürüyor fakat bunun içi boş ve seyirciyi çekmek amacıyla konmak için konmuş olduğunu görünce ve eserin kusurlarını kapatmak için şiddet veya cinsellik kullanıldığını düşünmeye başladığımda o animeden hızlı bir şekilde soğuyorum. Fakat Deadman Wonderland'a bulunan şiddet benzeri pekçok animeye göre daha gerçek. Çünkü animenin bize vermek istediği mesaj birtakım manyakların sırf canı istediği için ortalığı kan gölüne çevirdiği düşüncesinden ziyade Deadman Wonderland dünyasında varolmanın bu şiddeti ve deliliği kucaklamakla ancak mümkün olduğu algısını yaratmak. Yani şiddet bu dünyanın bir gerçeği ve burada yaşayanlar için sıradan bir olguya dönüşmüş. Böyle bir ortamda kapalı kalan insanlar ya yokolup gidiyor yada varoldukça zihinleri bozuluyor diyebilirim.

    Bu tarz bir paragraftan sonra beklentiler çok yükselmiş olabilir fakat her ne kadar ilgi çekici ve başından sonuna kadar beni çeken bir anime olsa da Deadman Wonderland'ın kurgusu mükemmellikten uzak. Ana karakterin anlamsız bir şekilde saflığı, kurgunun ilerlemesi için konuşmak zorunda olan karakterler veya bazı karakterlerin kırıklığını anlatmak için gösterilen backstorylerdeki zorlama kişilikler gibi birçok kusur var. Ama genel olarak izlerken kesinlikle sıkılmaıdm ve sıkılacağınızı da sanmıyorum.

    Deadman Wonderland'ın animasyon ve müzikleri kesinlikle ayrı bir paragrafı hakediyor. Genel olarak animasyonlar güzel olmakla birlikte benim dikkatimi çeken nokta şu oldu. Animasyonları o kadar güzel ayarlamışlar ve sesleri de buna uydurmuşlar ki karakterlerin saldırıların bir derinlik hissiyatı alıyorsunuz. Yani bir cisim uçarken veya çarptığında o uçma veya çarpma hissiyatını ekran başında hissettim. Ana karakter tüm gücünü kullanıp bir saldırı yaptığında animasyonlar ve sesler bizimde ekran başında onun ağırlığını veya fizik kurallarına uygun gerçek gibi hareket ettiğini hissettiyor adeta. Buna bayıldım. Çarpma, vurma, ilerleme yani etki tepki gayet güzel hissediliyor. Sesler ve müziklerde gayet güzel. Sizi havaya sokmak konusunda kesinlikle başarılı.

    Hem ana karakterler hemde yan karakterler kesinlikle ilgi çekici. Ganta pısırık ve ağlak fakat bir yandanda intikam ateşiyle tutuşup gerektiğinde kavga etmesini biliyor. Ne çok sevdim nede nefret ettim kendisinden. Shiro, Deadman Wonderland ile bütünleşmiş bir karakter ben kendisini sevdim. Muhtemelen bu anime aklınıza geldiğinde ilk Shiro oluşacaktır zihninizde. Diğer yan karakterlerde altı doldurulmaya çalışılmış ve bir prototipden daha fazlası haline getirilmiş kimseler. Hepsinde çok başarılı olmamış fakat en azından denemişler.

    Sonuç olarak ben bu animeyi kesinlikle beğendim. Yarım kalmış ve muhtemelen devamını hiçbir zaman göremeyeceğimiz bir seri. Blu Ray versiyonunu izlememe rağmen anime sansürlenmiş ve animeyi izlerken sansürlenmiş olduğuna dair hiçbir intiba almadım baya bir kan gövdeyi götüyordu fakat bu animenin efsanevi bir sansürsüz versiyonu varmış ve nette blu ray versiyonları dahil hiçkimse bu versiyona ulaşamıyor anladığım kadarıyla : ) Her neyse böyle animeler çok çıkmıyor kıymetini bilelim : )

    10/8




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 12 Eylül 2020; 23:13:22 >




  • Kakegurui 8.1/10

    Yine lise animesi bu sefer zengin öğrencilerin olduğu lisede öğrenciler okulda kumar oynuyor. Tabii ki kumar sonucu borçlu olanlar var ve bunlara hayvan deniliyor.Kimisi kul oluyor kimisi dışlanıyor. Ta ki okula yeni bir kız öğrenci gelene kadar.

    Eğer psikopat karakter sevmiyorum derseniz bu animeyi önermem. Çünkü aşrı derece de var. Aynı zamanda Ecchi sahnelerde var. Animede sevmediğim kısımlar ana karakter ana karakter değil. Daha çok 3. göz gibi.Olayı anlatıyor sadece.Bir diğer kısım ise öğretmenler Animede unutulmuş. Sevdiğim kısmı animede zeki karakterler var olması ve akıl oyunlarının dönmesi oldu.
    En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anormal zirve -- 1 Kasım 2020; 18:24:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Anormal zirve kullanıcısına yanıt
    Bu animeyi unutmustum. Sayende tekrar hatirladim. Listeme ekliyorum.

    Bu arada anime sektoru gitgide tvlerin kontrolunden cikip Netflix, Funimation, Crunchyroll gibi yayincilarin kontrolune girmeye basladi. Bu durum tvlerin sınırları nedeniyle animelerin belli cizgilerin arkasinda kalmasi durumunu degistiriyor. Yani siddet, cinsellik vb daha rahat kullaniliyor. Fakat umarim bu serbestlik yuzunden asiriliga kacmanin suyunu cikarmazlar.

    Not: Bu arada ilk sayfaya 300 anime yazdim neredeyse hala her yazilan anime listede olmayanlardan geliyor : D . Bir yandan hosuma gidiyor bir yandan kızıyorum. Hosuma gidiyor cunku arsiv genisliyor, hosuma gitmiyor cunku listedeki herbir animeyi 3-5 farkli kisi izlese o animeye dair genel bir kalite algisi olusacak.

    Burada harika bir konu ve arsiv olusturduk.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 5 Eylül 2020; 8:39:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Periah

    Bu animeyi unutmustum. Sayende tekrar hatirladim. Listeme ekliyorum.

    Bu arada anime sektoru gitgide tvlerin kontrolunden cikip Netflix, Funimation, Crunchyroll gibi yayincilarin kontrolune girmeye basladi. Bu durum tvlerin sınırları nedeniyle animelerin belli cizgilerin arkasinda kalmasi durumunu degistiriyor. Yani siddet, cinsellik vb daha rahat kullaniliyor. Fakat umarim bu serbestlik yuzunden asiriliga kacmanin suyunu cikarmazlar.

    Not: Bu arada ilk sayfaya 300 anime yazdim neredeyse hala her yazilan anime listede olmayanlardan geliyor : D . Bir yandan hosuma gidiyor bir yandan kızıyorum. Hosuma gidiyor cunku arsiv genisliyor, hosuma gitmiyor cunku listedeki herbir animeyi 3-5 farkli kisi izlese o animeye dair genel bir kalite algisi olusacak.

    Burada harika bir konu ve arsiv olusturduk.
    Aynen arşiv güzel olmuş. Ben de daha önce anime izliyordum ama buraya yazmıyordum. Yavaş yavaş yazmaya başladım.

    Ben Kan vahşet seviyorum ama her şeyin aşırısı kötüdür. Umarım abartmazlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız


    Ecchinin bittiği ve hentainin başladığı noktada duran 3. sınıf kalitede bir anime. +18 sitelere girmenin alternatifi olarak düşünülebilir en fazla : D

    10/4



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 1 Aralık 2020; 19:12:50 >
  • En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız


    İlk başta anime konusuna yazsam mı kararsız kaldım çünkü çizimlerden daha çok CGI efektleri ve bilgisayar animasyonlarıyla oluşturulmuş bir filmdi. Fakat seslendirmeler japonca(seslendirmenin ingilizce olmasını tercih ederdim fakat kısa sürede japoncaya da alıştım), yapımcılar japon ve filmin sonunda akan yazılarda japonca olunca buraya yazabilirim dedim.

    Dragon Age filminin hitap ettiği tek kitle 2009 yılında çıkan efsanevi oyun serisini oynamış insanlar. Geri kalan kişiler içine pek birşey ifade etmiyor. Sıradan ve klişelerle dolu hikayesine eğer oyunları biliyorsanız o dünyayı görmek adına katlanabilirsiniz fakat daha fazlası yok.

    Kısacası bu harika evrene adım atmak istiyorsanız kesinlikle başlayacağınız nokta oyunlar olsun, bu filmi de oyunları oynadıktan sonra daha fazlasını, üzerinde Dragon Age yazan tüm içerikleri tüketmek istiyorum derseniz bakabilirsiniz.

    10/6



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 6 Eylül 2020; 22:45:8 >




  • Ne zha (2019)

    Bayildim,çinliler harika bir is cikarmislar ortaya.bu sene izledigim en basarili anime

    9/10

    https://www.imdb.com/title/tt10627720/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicomedia66 -- 6 Eylül 2020; 23:50:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nicomedia66 N kullanıcısına yanıt
    Çin anime filmlerini seviyorsan Da Yu Hai Tang animesini de önerebilirim.

    Bu filmi de listeme aldım. İlk defa duydum.
  • Periah kullanıcısına yanıt
    Saol hocam hafta sonu indirdim henuz izlemedim, bende firsat bu firsat sunuda tavsiye ediyim,izledim ama burda paylasmamistim.muhtesemdi bu film de.

    https://www.imdb.com/title/tt9288776/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicomedia66 -- 7 Eylül 2020; 22:37:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Periah

    Bu animeyi unutmustum. Sayende tekrar hatirladim. Listeme ekliyorum.

    Bu arada anime sektoru gitgide tvlerin kontrolunden cikip Netflix, Funimation, Crunchyroll gibi yayincilarin kontrolune girmeye basladi. Bu durum tvlerin sınırları nedeniyle animelerin belli cizgilerin arkasinda kalmasi durumunu degistiriyor. Yani siddet, cinsellik vb daha rahat kullaniliyor. Fakat umarim bu serbestlik yuzunden asiriliga kacmanin suyunu cikarmazlar.

    Not: Bu arada ilk sayfaya 300 anime yazdim neredeyse hala her yazilan anime listede olmayanlardan geliyor : D . Bir yandan hosuma gidiyor bir yandan kızıyorum. Hosuma gidiyor cunku arsiv genisliyor, hosuma gitmiyor cunku listedeki herbir animeyi 3-5 farkli kisi izlese o animeye dair genel bir kalite algisi olusacak.

    Burada harika bir konu ve arsiv olusturduk.
    @Periah Şimdi yazacağım iki anime de ilk mesajda yok. yapacak bir şey yok. Benim kendi listem bitene kadar devam.


    En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız

    Jinrui wa Suitai Shimashita
    Bölüm Sayısı: 12
    Türü: Fantastik, Komedi, Seinen
    Bu animenin belli bir konusu yok. Her bölüm farklı bir şeyler anlatıyor bize. Bölümün birinde Türk mutfağına bile hafiften değinmişler. Animenin Türkçe adını söylersem ne olduğunu anlarsınız: "İnsanlığın Düşüşü" diye çevirmiş anitr fansub. Ama insanlığın gerilemesi, bozulması veya çürümesi de diyebiliriz bence. Çok fena göndermeler var. Yani alt metni çok güçlü bir anime bu. Mesela yukarıdaki resim pamuk prenses ve 7 cücelere gönderme. Ayrıca bu animede Miyazaki kalitesi görüyorum. Miyazaki deyince benim aklıma görsel şöleni olan, çocukları eğlendirecek senaryosu varken alt metni de güçlü olan animeler gelir. Bu anime de tam olarak öyle.

    8/10



    Chuunibyou demo Koi ga Shitai!

    Türü: slice of life, komedi, dram, romantizm okul

    "Where is my identity?" diyor ending müziğinde. Aslında ending müziği sözleri anime hakkında her şeyi anlatıyor. Ama izlerken bunu anlamak zor. Yukarıda gife bakınca hiç ciddiye alamıyor insan. 😂 Çünkü bu animede herkes psikopat. Bir tane normal insan olmaz mı ya? Neyseki psikopat olup da yandere olmamış karakterler. Aslında her zamanki gibi 4 bölüm kuralı yaptım. Devam etmeyecektim ama hadi ilk sezonu izleyim bari dedim. 12 bölüm izlemiş oldum. Evet, 4. Bölümde bırakmış olsam farkına varmayacağım dram türü vardı. Gerçekten o dram hissini verdi, duygulandım. Fakat romantizm kısmı aşırı klişe, daha önceden benzeri izlememiş olsam severdim büyük ihtimal. Fakat malesef sevemedim. Bazı sahneler baya fantastik çekilmiş. Sihir türü animelere gönderme yapılmış. Gerçekten hoştu. Kyoani'nin yaptığını belli eden çok güzel grafikler var animede. Müziklerini de çok sevdim. Özellikle ending her defasında dinledim, atlamadım. Fakat konusu neden böyle? Konusu ise anime isminde söylüyor zaten:
    chuu(ortaokul)ni(2)byou(hastalığı) : bildiğiniz kompleksli ergenlik dönemlerine verilen isim.
    demo > olsam bile
    koi(aşk-sevmek)
    shitai(istiyorum)

    Üzgünüm kyoani ilk sezonda bırakıyorum.

    5/10

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız


    Bazı sezonlar sarıyor, bazı sezonlar diğerleri kadar sarmıyor. Ama animasyonlar çok başarılı. Büyük bir bütçe ayrıldığı çok belli. Beşinci sezonu bekliyorum.
  • En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız


    Teknik anlamda çok güzel bir anime, manzaralar, animasyonlar vb güzel, müzik seçimi animenin tarzına uygun, hikaye klasik zaman yolculuğu konusu...

    Animenin tarzı fantastikten daha çok gerçekçi diyebilirim. Çizimler olsun, seslendirmeler ( bu tarz filmlerdeki seslendirmelere bir türlü alışamadım fazla sıradan geliyor...), animasyonlar ve konunun işlenişi dahil herşey bundan nasibini almış. Fakat ben bu tarz bir konu anlatılırken gerçekçilikten ziyade daha büyük birşeyler bekliyorum. Bilmiyorum fantastik bir kurgu olabilir veya birtakım organizasyonlar işin içine girebilir arka planda önemli bir komplo döner gibi ama bu filmde bunlar yok daha çok zaman yolculuğu yapabilen sıradan liseli bir kızın bu gücü sıradan hayatında kullanmasını izliyoruz. Çöpçatanlık, yüksek notlar alma, başına gelecek kazalardan sakınma ve bunların yan etkileri yani zamana müdahale ettikçe hayatında kaçırdıkları veya onun için güzel olan bir değişimin başkalarının başına aştığı işler vb...

    Başından sonuna kadar düzgün bir kurgusu var.Gerilim anları ve hiç beklemediğiniz birkaç sürpriz dahil hiçbirşey unutulmamış. Yani uzaktan bakınca güzel bir anime olması için gereken pekçok şey var ve izlediğinizde bu tarzı seven arkadaşların çok beğeneceğine eminim. Ama dediğim gibi bir türlü ben bu filmin içine giremedim.

    Puanım:
    10/7



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 8 Eylül 2020; 23:10:53 >




  • @maybe4you burada şikayet ediyorum fakat son yazdığım 4 animeninde hepsi yeni : ) Ayrıca son 10 animenin 9'uda listeye yeni girecek toplamda. Bakalım bu iş nereye varacak, önemli olan yeni veya eski değil, konuya katkıda bulunmak. Belki ilerde buradaki yazıları toplayıp ayrı bir site bile açabiliriz.

    @Francesco Gobbani yazdığınız animelerin sonunda puanda belirtirseniz ara sıra toplu olarak ilk sayfadaki veritabanına ekliyorum hocam bilginiz olsun.
  • maybe4you kullanıcısına yanıt
    Bu arada animenin japonca adını çevirmek çok iyi olmuş. Adamlar baya konuyu yazmışlar animenin adına
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Periah

    @maybe4you burada şikayet ediyorum fakat son yazdığım 4 animeninde hepsi yeni : ) Ayrıca son 10 animenin 9'uda listeye yeni girecek toplamda. Bakalım bu iş nereye varacak, önemli olan yeni veya eski değil, konuya katkıda bulunmak. Belki ilerde buradaki yazıları toplayıp ayrı bir site bile açabiliriz.

    @Francesco Gobbani yazdığınız animelerin sonunda puanda belirtirseniz ara sıra toplu olarak ilk sayfadaki veritabanına ekliyorum hocam bilginiz olsun.
    Daha final yapmadığı için puan vermedim. Bittiğinde puan vermeyi düşündüm.
  • En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız

    Gakkougurashi!
    Bölüm sayısı: 12
    Türü: slice of life, okul, psikolojik, korku, gizem

    Bu animenin konusunu iki kelimeyle anlatmak mümkün: "dark moe"

    Gakkougurashi! klasik slice of life ve okul animelerinin özelliğini taşıyor. Fakat asıl ilgi çekici olan tarafı psikolojik tarafı. Yani konusunda bahsetmediğim "dark" tarafı. Bu anime aslında tam bir kapana kısılmışlık animesi ve bilinmeyen dünyanın gizemi animesi. Bilinmeyen dünya derken de pandemiden bahsediyorum. Kapana kısılmışken ve pandemi dünyasının gizemi varken insanların akıl sağlığını korumaları gerçekten kolay iş değil. Bu anime de bunu çok iyi bir şekilde anlatmış. Üstelik daha korku türünden bahsetmedim bile. Şahsen ben psikoloji-korku-gizem türü kombosuna bayılıyorum. Hele müzikler de iyi olunca mükemmel oluyor. Ama böyle güzel bir animenin 12 bölüm olması da insanı üzüyor. Fakat finali güzeldi hatta belki de fazla güzeldi. Tek kötü yanı slice of life klişelerinden biri olan "her zaman denize-havuza vakit vardır" durumu olmasıydı. Sırf bu yüzden bir bölüm fan service'e kurban bitti. Sonuç olarak güzel anime, tavsiye ederim.


    Aslında bu anime pek çok yönden "ben efsaneyim" filmine benziyor. Neyse filmi izlemeyen varsa film spoileri olmasın.

    9/10

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.