Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
41.214
Cevap
602
Favori
6.456.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yine doktorunla konus ama yuda HGF'yede bir goz at istersen. ayri bir topic konusu bile olabilir Ankarada Bahcelievlerde ekim yapan bir merkezin tavsiyesi oldugunu duymustum.simdi beni saticisi falan sanacaklar ama bireysel olarakta kullaniyorum.139 liraya 3 tup aldim suan ikincisine basladim. acikcasi boyle bir basari beklemiyordum..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bugrahan18

    Yine doktorunla konus ama yuda HGF'yede bir goz at istersen. ayri bir topic konusu bile olabilir Ankarada Bahcelievlerde ekim yapan bir merkezin tavsiyesi oldugunu duymustum.simdi beni saticisi falan sanacaklar ama bireysel olarakta kullaniyorum.139 liraya 3 tup aldim suan ikincisine basladim. acikcasi boyle bir basari beklemiyordum..



    ben artık böyle ilaçların işe yaradığına inanmıyorum minoxil kullandım bioxcin kullandım o kadar umut uğraş sonuç sıfır o yüzden ben bundan sonra böyle şeylere para vermem akıllı olanlarda vermez insanları sömürüyorlar umutlarıyla oynuyorlar ben hiç öyle saçları çıkan ahenkle danseden :) birini görmedim bu ilaç sayesinde tek çözümü ekim bence illaki kullanmak istiyorsan kullanırsın 1 senede döküleceğine 6 ay daha geciktirirsin belki.ben bu ilaçlara 500 600 lira para vermişimdir en az herkesden bu kadar para aldıklarını düşünsene kelliği kafasına takan milyonlarca erkek var milyoner oluyor hepsi ben artık bunlara kuruş vermem.bence saç içinde bence en uygun şey kimyasal içermeyen sabunlar yeşil sabun defne sabunu ben bunları kullanıyorum artık sizede tavsiye ederim.seni suçlamak için söylemiyorum beni yanlış anlama sen kullanıyor olabilirsin ama ben artık böyle şeylere para vermem 100 100 derken bi sürü para gider bir kere ektiririm taksit taksit öderim hem içim rahat eder hem kafam acaba işe yarıyacakmı diye bekleyip durmam iyice psikolojisi bozuluyor insanın.
  • benim merak ettiğim konu ekilmek için enseden vs.. yerlerden saç alınan bölgelerin akıbeti hakkında. buradalardan sonuçta saçlar kökleri ile birlikte alınıyorlar. operasyon sonucunda saç alınan bu kısımlar seyrek kalmıyorlar mı?

    bende alından ensenin ortasına kadar saç kalmadı ya da kalmayacak gibi görünüyor diyelim yaş oldu 30. sürekli aklımda ektirmek var ama gerek yanlış operasyon resimleri gerekse saçların şu dik dik çıkma ihtimali e tabi bir de etrafımızda yaşayan insaların olumlu olumsuz veyahut da laubali tepkileri hep bir adım geri atmama neden oluyor.
  • SN qtrendy,

    ben bu işe kalkışırken herkese şunu söyledim: kaybedecek bişeyim yok. benim fotografları gördüysen eger ensem dahi seyrek ama 3000 kök daha kötü yapmayacak. bulunduğu yer itibariyle üstten gelen saçlar o boşlugu kapatacak aşağıya dogru egilim yani. yaşınız 30 ve bence paranızda varsa ve benim gibi kaybedecek bişeyiniz yoksa ektirin. sonuc olumsuz oldugunda ne olacak? 4000 tl ve 2 hafta yıllık izin ! bence göze almaya deger. ya olumulu olursa bundan sonra daha mutlu olacaksınız. ha yok böyle de mutluyum diyorsanız hiç düşünmeyin.
  • @semamca_07

    dediklerinin buyuk cogunluguna katilmakla beraber hic bir ise yaramaz deyip kestirip atmaman gerektigini dusunuyorum.
    zaten bende ilac yada sprey kullaninca saclarin mukemmel olacagina asla inanmam. para ve zaman kaybina yol acan pek cok urun oldugunu biliyorum. gecici sonuclarida hic sevmem.topic mopicde bana ters. azicik olsun benim olsun isterim.

    dedigim urunu digerlerinden ayiran iceriginde barindirdigi ve yukarida bahsettigim etken 2 madde.bunlarin tibbi olarak etkisini kanitladikalrini makalelerden biliyorum. ise yarar yada yaramaz en azindan sac ektirene kadar var olan saclari koruyacak, belki guclendirecek hic sanmiyorum ama dokuleni cikaracak ve en azindan insana moral verecek birseyler araniyor.cunku sac ektirmek icin yasimin biraz daha ilerlemesi gerekiyor.tek bir operasyonda hersey hallolsun istiyorum ve o zamana kadar hic birsey yapmadan beklemek benim icin zor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bugrahan18

    @semamca_07

    dediklerinin buyuk cogunluguna katilmakla beraber hic bir ise yaramaz deyip kestirip atmaman gerektigini dusunuyorum.
    zaten bende ilac yada sprey kullaninca saclarin mukemmel olacagina asla inanmam. para ve zaman kaybina yol acan pek cok urun oldugunu biliyorum. gecici sonuclarida hic sevmem.topic mopicde bana ters. azicik olsun benim olsun isterim.

    dedigim urunu digerlerinden ayiran iceriginde barindirdigi ve yukarida bahsettigim etken 2 madde.bunlarin tibbi olarak etkisini kanitladikalrini makalelerden biliyorum. ise yarar yada yaramaz en azindan sac ektirene kadar var olan saclari koruyacak, belki guclendirecek hic sanmiyorum ama dokuleni cikaracak ve en azindan insana moral verecek birseyler araniyor.cunku sac ektirmek icin yasimin biraz daha ilerlemesi gerekiyor.tek bir operasyonda hersey hallolsun istiyorum ve o zamana kadar hic birsey yapmadan beklemek benim icin zor



    haklısın tabiki dökülmeyi ne kadar yavaşlatırsan o kadar iyi ama sonuçta bunlar kimyasal içerikli ilaçlar ben minoxidil den çok ümitliydim mesela araştırırken kullanan çoğu kişi saçım çıktı süper bir ürün şöyle böyle diyordu reklamlarındada 16 hafta sonra kesin sonuç gibi ibareler vardı ama ben 4 ay kullandığım hale 1 tane bile saç teli çıkmadı bende birde morali bozuluyor insanın senin ürünün hikayesi nedir anlatırsan dinlerim sende ne gibi olumlu etkileri oldu ve yan etkisi varmı yada mesela minoxidil de kullanmayı bıraktığın anda çıkan saçların döküleceği söyleniyordu yani süreklli kullanım şarttı senin kullandığında da durum böylemi ? eğer aklıma yatarsa bende kullanabilirim en azından dediğin gibi dökülmeyi yavaşlatır.
  • HGF yi kullanmaya baslayali 45 gun oldu. suan 2. spreydeyim. 3 kutu birden siparis vermistim 139 liraya maloldu. yaninda verilen sarimsak sampuani ile birlikte kullaniyorum.sabah ve aksamlari 6-7 kez sprey dugmesine basiyorum.2 gunde birde sampuanla yikiyorum. denemedim ama para iade garantisi var. bos kutulari memnun olmadigini belirterek verince ucreti iade ediyorlarmis.ama dedigim gibi ornegini duymadim. yaptigi ilk etti saclari yogun bir sekilde dokmek oldu. sonra dökülme tamamen durdu. daha sonra o saclar ilk ayin sonunda yerini daha kuvvetli saclara birakti diyebilirim. bu tespiti hem cevrem hemde 2 ayna kullanarak bende gozlemledim. yalniz sac olmayan yerlerde sac cikarma henuz yok (acikcasi olacaginida sanmiyorum) ama bunun icin 90 gun kullanilmasi isteniyor. bu sürenin sonunda ne olacak görecegiz.

    hikayesi bu. kullanimi kolay. akma, kokma, yapisma biryere sinme yok. kutulari kucuk kucuk sık seyahat eden biri olarak tasimasi kolay.hemde kolay kolay bitmiyor. bir aydan fazla gdiyor boyle oluncada diger urunlere göre ekonomik diyebilirim. mucizevi degil ama ise yariyor. sadece sabir ve düzen gerekli. iceriginde Minoxidil ve finasterid var. finasterid, Minoxidilin kaliciligini sagliyor (mus) o yüzden yararli etkileri kullanimdan sonra devam edecekmis. özellikle ansiklopedik bilgi koymadim nette sayfalarca yazilar var bakabilirsiniz.

    iyi bir ekime kadar simdilik bunu deneyecegim. ama dediginiz gibi saclarin ahenkle dansetmesi boyle urunlerle imkansiz. gunu kurtarma cabalari. ona ragmen bu katalogdaki en iyi ürün.
  • neyse konuyu dagitmadan sac ekimi yaptiran ve yaptirma asamasindaki arkadaslara baglanalim son durumlar nasil?

    atgmen mezoterapiyi ne zaman yaptiracaksin ankarada bununla ilgili nette birkac yer buldum ama nasil oluyor cok bir fikrim yok.
    fehmi armaniyi arastirdinmi hic?
  • selamlar tekrardan dostlarım ..
    4.aydayım gelişmeleri yazıyorum ..

    şu an gayet iyi ön taraflar iyice kapanmaya başladı ... fakat şöyle bir sorunum olmaya başladı ,sağ kulagımın arkası doğuştan açık,oraya da ekim yaptırmıştım,fakat o kısımlar dik çıkmaya başladı kötü bir durum bu sorunu paylaşacagım ekim yapan yerle.. yoksa diğer ön taraflar fena değil memnunum..

    foto eklerim
  • acaba transmed'de sac ektiren varmı? bu konuda deneyimi ya da duyumu olan arkadas paylasabilirmi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drecho -- 4 Ekim 2010; 17:56:54 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drecho

    acaba transmed'de sac ektiren varmı? bu konuda deneyimi ya da duyumu olan arkadas paylasabilirmi?


    Transmed'in iyi bir merkez oldugu kisa arastirmalar sonucunda ortaya cikiyor ama arkadaslar pahali bulmuslar; birinci sayfada orasi hakkinda kisa bilgiler var. lakin ektiren varmi onu bilmiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugrahan18 -- 4 Ekim 2010; 20:53:26 >
  • carlsteiner bioxcin hakkindaki yorumlarina aynen katiliyorum malesef bende deneyenler senin kadar olmasada zaman ve para harcayanlar arasindayim.
    bende dediklerinin on katini yilan yagi icin soyleyim sakin ama sakin yaklasmayin illet birsey yani bu kadar gereksiz seylere para ve zaman harcamaktansa sac ekimi en mantiklisi.

    bastan belirteyim uygun ekim yeri bulana ve zamani gelene kadar HGF kullaniyorum sadece. en azindan olanlari korumasi hedefim.birde arada ekim icin alinacak donor bolgeyede suruyorum gelecekteki saclarima yatirim amacli benim kullandigim yuda HGF birde YU-DALİ var aralarindaki fark HGFnin icinde finasterid olmasi(ymis). yani etken maddenin (Minoxidil) kaliciligi diye acikliyorlar uzmanlari. resim cekme ve yukleme hususunda teknik aksakliklar yasiyorum araba aldigim gun cep telefonum bozuldu nazardan dediler :P cok foto cekme ve yukleme durumum yok ama eski fotolardan birkacini alip urun bittikten sonraki halinide cekip yanyana eklerim isterseniz. az once tekrar baktim iyiye gidiyor gibi.

    4 yildir saclariyla ugrasan birisi olarak sunuda tekrarlayim dokulme yasayan saclar icin en mantiklisi sac ekimi. sagolsun buradaki arkadaslarda hicbir cikarlari olmadan deneyimleri ve paylasimlariyla bizlere yol gosteriyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bugrahan18

    quote:

    Orijinalden alıntı: drecho

    acaba transmed'de sac ektiren varmı? bu konuda deneyimi ya da duyumu olan arkadas paylasabilirmi?


    Transmed'in iyi bir merkez oldugu kisa arastirmalar sonucunda ortaya cikiyor ama arkadaslar pahali bulmuslar; birinci sayfada orasi hakkinda kisa bilgiler var. lakin ektiren varmi onu bilmiyorum.


    tesekkurler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozzyouz

    selamlar tekrardan dostlarım ..
    4.aydayım gelişmeleri yazıyorum ..

    şu an gayet iyi ön taraflar iyice kapanmaya başladı ... fakat şöyle bir sorunum olmaya başladı ,sağ kulagımın arkası doğuştan açık,oraya da ekim yaptırmıştım,fakat o kısımlar dik çıkmaya başladı kötü bir durum bu sorunu paylaşacagım ekim yapan yerle.. yoksa diğer ön taraflar fena değil memnunum..

    foto eklerim


    memnun olman cok iyi ozzyouz.
    dik cikan yerde aci problemi yasamis olabilirsin ama yatis pozisyonundan falanda kaynaklaniyor olabilir.
    resimlerini bekliyoruz..
  • Yeni resimler eklemek sorun değil arkadaşlar ama gerçekten gözle farkedilir bir değişim görmek için sabırla beklemek gerekiyor bu ortada çünkü ekilen saçlar yaklaşık 15-20 gün kafanızda duruyor sonra tekrar dökülüyor ve çıkmasını beklemek tam bir ızdırap. Gözle görülür farklılıklar olduğunda zaten resimler eklenecektir siteye diye tahmin ediyorum.
  • merhabalar arkadaşlar... forumda tüm mesajları okudum... 1 sene olmuş ama forumun başında "turuncusakal" rumuzlu bi arkadaş vardı. Atilla Kaya ya ektirmişti o adamı çok övüyorlar. Eğer hala "turuncusakal" forumu takip ediyorsa resimlerini bizimle paylaşabilirmi ? yada Atilla Kaya da ekim yaptıran arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilirler mi ?
  • Beyler benim de önlerde açılma var baya baya belirmeye başladı. Daha 19 yaşındayım üniversiteye yeni başladım. Yeni bi ilaç gelicek yurtdışından Regaine diye ( doktor söyledi ) . Bu ilacı kullanan var mı ? Saçlarda her hangi bir gürleşme sağlıyo mu? Gerçi durdursa bile kardır... Çok stresli bi adamımdır zaten bu hızlandırıyo olayı... Aynen devam ederse ektirmeyi düşünüyorum ben de.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GodSmacker

    Beyler benim de önlerde açılma var baya baya belirmeye başladı. Daha 19 yaşındayım üniversiteye yeni başladım. Yeni bi ilaç gelicek yurtdışından Regaine diye ( doktor söyledi ) . Bu ilacı kullanan var mı ? Saçlarda her hangi bir gürleşme sağlıyo mu? Gerçi durdursa bile kardır... Çok stresli bi adamımdır zaten bu hızlandırıyo olayı... Aynen devam ederse ektirmeyi düşünüyorum ben de.


    kafana takma taktikca daha cok dokuluyor saclarini dagit kisa tut simdilik.
    umutlarini kirmak istemem ama dokulme sebebi genetikse ilac falan kar etmiyor; . ilac sadece kullandigin zaman ise yariyor paran olmadi alamadin, eczanede bulamadin bir yere gittin goturemedin bir haftada hic ilac kullanmamissin gibi oluyor.ne anladim ben bundan ihtiyar kalp hastalari gibi elimizde ilaclami gezecegiz.
    sahsim adina uygun zamana kadar sprey kullanmaya karar verdim. sonrasinda iyi bir plastik cerrah bulup bu ekim isini halledecegim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fathieagle

    merhabalar arkadaşlar... forumda tüm mesajları okudum... 1 sene olmuş ama forumun başında "turuncusakal" rumuzlu bi arkadaş vardı. Atilla Kaya ya ektirmişti o adamı çok övüyorlar. Eğer hala "turuncusakal" forumu takip ediyorsa resimlerini bizimle paylaşabilirmi ? yada Atilla Kaya da ekim yaptıran arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilirler mi ?


    atilla kayanin iyi ekimler yaptigini biliyoruz hatta sakaklara sac ekimi deyip google gorsellerinden aratirsan atilla kaya isimli ekimler gorebilirsinki şakaklara ve basin orta kisimina ekim yapmak çok zor ve klasik ekim yapanlarin birçogunun bu işi beceremeyecegi soylenir.
    iyi olmasina iyidir ama parasininda iyi oldugunu duydum yinede bir araştir derim bizide bilgilendirmis olursun

    edit: siteyide veriyim

    http://www.sacekimiresim.com/yazi/sakaklara-fue-sac-ekimi/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugrahan18 -- 6 Ekim 2010; 13:51:22 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bugrahan18

    quote:

    Orijinalden alıntı: fathieagle

    merhabalar arkadaşlar... forumda tüm mesajları okudum... 1 sene olmuş ama forumun başında "turuncusakal" rumuzlu bi arkadaş vardı. Atilla Kaya ya ektirmişti o adamı çok övüyorlar. Eğer hala "turuncusakal" forumu takip ediyorsa resimlerini bizimle paylaşabilirmi ? yada Atilla Kaya da ekim yaptıran arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilirler mi ?


    atilla kayanin iyi ekimler yaptigini biliyoruz hatta sakaklara sac ekimi deyip google gorsellerinden aratirsan atilla kaya isimli ekimler gorebilirsinki şakaklara ve basin orta kisimina ekim yapmak çok zor ve klasik ekim yapanlarin birçogunun bu işi beceremeyecegi soylenir.
    iyi olmasina iyidir ama parasininda iyi oldugunu duydum yinede bir araştir derim bizide bilgilendirmis olursun

    edit: siteyide veriyim

    http://www.sacekimiresim.com/yazi/sakaklara-fue-sac-ekimi/


    sağol bugrahan18... atilla kaya yı araştırdım verdiğin linki gezmiştim daha önce... doğru haklısın parası baya iyi ama işine göre para alıyo diye düşünüyorum...
    atilla kayayı sormamın nedeni daha önce fut yöntemiyle, 2006 yılında mega hair transta, ekim yaptırmıştım. araştırmalarıma göre ilk olarak fut yöntemiyle ekim yapanların son şansı en çok kök alınabilinen fue yöntemiyle 1 seans daha olmasıymış. bundada işimi şansa bırakmak istemiyorum.

    saçlarım çok erken yaşta 2003 yılında 18 yaşındayken döküldü. o zaman fue baya pahalıydı, imkanım fut a yetiyordu. mega hair transtakilerde o şekilde yönlendirdiler. tabi onlar için bi önemi yoktu.

    ense bölgesinde tam 26 dikiş izi var olursa bunuda kapattırmak istiyorum. artı ön bölgede saç çizgimden ekim yapıldığı anlaşılıyor bunuda düzelttirmem gerekiyor.
    alım yapılacak alanın çok seyrek kalmasından ve son şans gibi gördüğümden kötü olmasından korkuyorum.
    bu nedenlerle tek atımlık kurşunumu en iyi şekilde değerlendirmeliyim...
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.