Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
41.214
Cevap
602
Favori
6.456.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sırt üstü yatmanızın sebebi lokal anestezi ile uygulanan ilaçların saç alınan bölgeden dışarı çıkması. malum 3000 adet delik var. Eger sırt üstü yatmazsanız ekim yapılan yerlere enjekte edilen ilaçlar alnınızdan gözlerinize iner ve şişmeler(ödemler) oluşur. Çok rahatsız edici bir durum ama yapacak bişey yok.
    Hastane işi profesyonelce yapıyor (doktor hariçinde). Hemşireler uzmanlaşmış. İlla çok saç ekimi yapayım diye greft almıyorlar. Saç alınan bölgenin estetiğine dikkat ediyorlar. Benim yanlar ve ense seyrek olduğu için 3050 adet alabildiler. Fazla alamayacaklarını estetik olarak iyi olamayacaklarını söylediler.
    TAbi asıl iş 4. gün sonunda başlıyor. Güneşten oldukca uzak durmak, darbelere maruz kalmamak, elinizi saçınıza degdirmemek zor ama zorunlu. Verilen ilaclar ve losyon+şampuan ile hergün yıkamaya devam ediyorsunuz. ilk yıkamadan 7. yıkamaya kadar oluşan kabular ( toplamda 6000 delik var kafada ve bütün deliklerde kanama var az olsada onlarda kuruyunca kabuklaşıyor) En önemli iş bu yıkamalar çünkü o kadar nazik olmalısınız ki ekilen saçlar yıkamada telef olmasın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atgmen -- 27 Eylül 2010; 23:51:13 >
  • tekrar hayirli olsun bende bu isin diplomanin degil uzmanlarin yapabilecegine inaniyorum ama elbetteki bir cerrahin sürecte bulunmasi cok onemli.

    bende ankaradayim. sac dokulmem yogunlasali ve cevremde sacsizligim konusulmaya basladi baslayali gizli gizli ekim yeri ariyorum
    arastirmalarim esnasinda bu isin ankarada da iyi yapildigina dair bilgiler gordum siz neden istanbulu tercih ettiniz veya hic ankaradaki merkezlere baktinizmi? armani falan gibi?

    tavsiyeleriniz ve tecrubeleriniz icin tesekkur ederiz, sirt ustu yatmanin onemini bir arkadas anlatmisti sagolsun. tavsiyeye uynayip yuzunun uzerine yatmis ve yuzu sismis ama birkac gun icinde iyilesmisti.

    resimlerinizi sabirsizlikla bekliyoruz saci cikan kaciyo siz onlardan olmayin :)

    edit: tabi surec cok uzun ekimden sonra 4 ay beklemek gerekiyor hergunde resim cekip ekleyecek halleri yok. biraz empati yaptimda



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugrahan18 -- 28 Eylül 2010; 0:01:56 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Haszen

    Moy arkadaşım çok değerli vaktini foruma ayırdığın ve saç ekim olayıyla ilgili bizi aydınlattığın için teşekkür ediyorum.Acaba saçınla ilgili yeni resimlerin var mı foruma eklersen çok seviniriz.Bir de Ensar hastanesinde ektirdim demiştin.Randevuya nasıl gittin direk hastaneye mi gittin randevu için yoksa ayrı bir saç ekim yerine randevuya gidip ekim olayını mı hastaneye yaptırdın..



    Birşey değil yardımcı olabiliyorsam ne mutlu, Öncelikle yeni resim daha çekmedim yakında çekip ekleyecegim, direk hastaneye gittim yüz yüze konuştuk ve orada hastanenin yan tarafında yaptılar.Görüştügüm kişi zaten Dermotolog ve hastanenin başhekimi aynı zamanda sahiplerinden biri, yani diğer yerler gibi hastanelerle anlaşan saç ekim merkezi isminde ayrı bir doktor değil.
  • Birincisi ankarada yapan yerler var ama İstanbul'dakiler kadar uzmanlaştıklarını düşünmüyorum. Buradakiler klinik tarzında. GOP'da 4-5 yer var ama gittiğim yerde Güney Kore'den tutunda Almanya'dan gelen hastalar da vardı. Ve çoğunluğu oradan memnun olup tavsiye edenler tarafından yönlendirilmiş. Ankarada mesela FUE yöntemini geliştiren dr.Muttalip kevser var ama ilk görüşme dahi 200-250 Tl. işini iyi yapıyor ama bunu onun kadar olmasada yapanlar da var. İstanbul'da hem hastane ortamı var hemde biraz gezmek istedim yıllık izin aldığım için. ilk 4 gün biraz sancılı. ben mesela pansumanımı 8 saatte bir yaptırıyordum çünkü akıntılar çok vardı. Ankaradan gelen bir arkadaş daha vardı o da öneri üzerine gelmiş. yani genellikle istanbul tercih ediliyor.
  • paragozlere kurus yok piyasada ne adamlar var ya fikir danismaya para istenirmi ayip walla.
    hocam gelismeleri ve resimleri bekliyoruz
    herkese hayirli geceler..
  • Ekim yaptıran arkadaşlara bende birşey sormak istiyorum.
    Ekim yaptıran değerli arkadaşlar Ekim yaptırdıktan sonra Ekiminizi gerçekleştiren firma yada hastane size ekimden sonra kalan saçlarınızı korumak için birşey önerdi mi ? Önermediyse bu durumu sordunuz mu ? Sonuçta ekilen saçlarınız tekrar dökülmeyebilir lakin varolan saçlarınız dökülmeye devam edebilir.Eğer ekim yapılmayan yerlerde döküldüğünde tekrar ekim yapmanız gerekebilir.(Tabi alabilecek yer kaldıysa) İlaç tedavisi önerildiyse size finansteride(prosar,propecia)+minoxidil dışında sunulan bir öneri varmıdır ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minoxidilonlinesatis -- 28 Eylül 2010; 4:39:42 >
  • Haklisin ekimden sonrada dokulmeler olabilir. Bazi kisilere yuda hgf onerildigini duydum. zaten onun icindede bahsettigin etken maddeler olsa gerek.

    birde sac derisine igne ile bir sivi enjekte ediliyor. icerigini bilmiyorum ama bilimsel olarak kendini kanitlamis sadece 2 madde var; Minoxidil ve finasterid
  • Saç ekim sonrası igne yöntemiyle yapılan güçlendirme/besleme işlemine mezoterapi deniyor. saçlarım ince ve zayıf olduğu için mezoterapi önerdiler. 2.aydan itibaren haftada 1 kez 3-4 hafta yaptırmam gerekiyormuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atgmen

    Saç ekim sonrası igne yöntemiyle yapılan güçlendirme/besleme işlemine mezoterapi deniyor. saçlarım ince ve zayıf olduğu için mezoterapi önerdiler. 2.aydan itibaren haftada 1 kez 3-4 hafta yaptırmam gerekiyormuş.


    e-mail atmıştım ulaştımı acabaa...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atgmen

    Saç ekim sonrası igne yöntemiyle yapılan güçlendirme/besleme işlemine mezoterapi deniyor. saçlarım ince ve zayıf olduğu için mezoterapi önerdiler. 2.aydan itibaren haftada 1 kez 3-4 hafta yaptırmam gerekiyormuş.


    ekim yaptirdiginiz yer yapacak degilmi? yani oyle olmasi gerekir diye dusunuyorum..
  • Saç ektirdiğim yer İstanbul olduğu için Ankara'da mezoterapiyi yaptırmayı düşünüyorum. zaten hastane kendi hastalarına 100 TL ye diğerlerine 150TL ye mezoterapi uyguluyormuş. gene para anlayacan.
  • sayın atgmen arkadaşım merhaba
    öncelikle geçmiş olsun.darısı başımıza
    ankaradan gittim demişsiniz.çevre hastanesinde görüştüğünüz doktorun yada kişinin ismini belirtebilirmisiniz.hastanede 4 günmü kaldınız ve ücreti 3500tl dahilmiydi.bende ankaradan gideceğim ama nasıl bir program yapılmalı nerde kalınmalı bunlarıda araştırıyorum.tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.selamlar
  • evet bu iste hersey parayla..

    hastane burada olsaydi mezoterapiyi paket icerisinde alabilirdiniz. birde kendilerinin yapmasi durumunda daha iyi olur diye dusundum hani saclariniza mezoterapi olsaydi daha iyi olurdu gibi bir manalari kalmaz.

    bende istanbul fikirine acik olmakla beraber bu isin ankaradada iyi yapilabilecegini dusunuyorum ama herkes oraya gidiyorsa (yada gitmek istiyorsa) elbet vardir bir hikmeti..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugrahan18 -- 29 Eylül 2010; 0:53:23 >

  • Merhaba enerji06,

    Özel Çevre hastanesi saç ekim koordinatörü Fatoş hanım ve yardımcısı Eda hanım var. Onlarla iletişime geçtim. info@sacekimturkiye.com adresine mail atarak bu kişilere ulaşabilirsin. Tüm sorularımı mail atarak sordum. En son telefonla aradım. Fatoş CAN:0 532 568 23 45- 0 212 229 02 02

    Bana gönderdiği cevaplardan biri şöyle:
    "Bu söylediğim rakamlar ortalama ve 1 seans rakamlarıdır..Eğer şehir dışından gelecekseniz Bu ücretin içine şehir içi transferler, konaklama ve yapılacak olan doktor görüşmeleri de dahildir.saç ekimi için ortalama yapılacak olan işleme göre değişmekle birlikte 2-4 günlük zaman yeterlidir..saç ekimi operasyonumuz 8-9 saat sürmektedir..işleme karar verdiğiniz takdirde 4-5 gün öncesinden aramanız ve randevu almanız gerekmektedir.. "

    Daha önceki cevaplarımda da belirttiğim gibi orada doktor ilgilenmiyor, tüm işi hemşireler yapıyor ama dediğim gibi uzmanlaşmışlar. Pazar günü akşam hastaneye gittim, kan tahlillerimi hemen yaptırdım, sabah operasyon başladı. Odalar tek kişilik:klima,televizyon,banyo,tuvalet,elbise dolabı var ama sonucta hastane orası,ymekleri hiç hoşuma gitmedi mesela. Ücret olarak 3000-4000 greft arası 3500 TL ; 2000-3000 greft arası 3000 TL ödüyorsunuz. "Verilen rakamlar seanslık peşin rakamlardır, kredi kartı ile ödemek isterseniz tek çekimde +%8 taksitte + %18 fark etmekte olup 8 taksite kadar yardımcı olmaktayız" diye mail atmışlardı. yani maaş kartınızı bile kabul etmiyorlar çünkü size fatura kesmiyorlar. Apartman aidatı toplama için kullanılan makbuzlardan veriyorlar. Yoksa vergi ödeyecekler. İlla kredi kartı ile ödemek istiyorsanız vergiyi size ödettiriyorlar, yani KDV'yi.

    Hemşireler, Eda hanım veya Fatoş hanım hastaneye girmenizden itibaren ilgileniyorlar. SAç ekim sonrası saat kaç olursa arıyorum bilgilendiriyorlar şöyle yap böyle yap diye.

    Ama orada saç ektiren biriyle tanıştım. Geçen sene 3500'e yakın greft ektirmiş ama saçlar çıkmamış. Tekrar gelip görüşmüş ve o kişiye ücretsiz tekrar ekim yaptılar ve "kanal açan hemşirenin suçu" demişler. Ücretsiz yapmaları güzel bir şey ama o kişinin 1 senesine ve 3500 saç köküne oldu olan. Çektiği sıkıntılar cabası artık.
  • merhaba mmmas arkadaşım,

    kusura bakma msn'i fazla kullanmıyorum ama bu forum ortamında sorularını sorarsan sana cevabını kesinlikle atarım. Benim paylaştığım mesajları da oku. daha detaylarını anlatabilirim. senin sorularınla ögrenmek isteyen herkes ögrenebilir. çünkü çevre hastanesi aklımda falan yoktu. ben de bu forumda anlatılanları okudum sonra bi mail atayım dedim oradan karar verdim. orayla ilgili olumsuz bir yazıya rastlamadım ve oraya karar verdim. Diğer yerleri bilmediğim için karşılaştırma yapamıyorum.sadece yazılanlarla karşılaştırıyorum siz de öyle yapın. çevre hastanesiyle ilgili detaylı bilgi veren olmadı benden başka.hepsini birleştir oradan karar vermeni tavsiye edebilirim ancak

    Resimleri de paylaşacam ama nasıl yükleyeceğimi bulamadım. yardımcı olacak varsa saç ekim önce, saç ekimden 3 gün sonra, yıkama sonrası (4.gün), 15. gün fotografları var.
  • http://www.tinypic.com bu adrese girip resimleri teker teker upload edebilirsin arkadasım. yuklemenin sonunda karsına 4-5 lınk cıkıcak sen en alttakı lınkı bıze yazacaksın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scary -- 29 Eylül 2010; 17:03:45 >
  • atgmen hayırlı uğurlu olsun umarım istediğin sonucu alırsın en kısa zamanda bende ekim yaptırmayı düşünüyorum bakalım nasipse kasım sonu yada aralık ayı gibi yazdıklarını okudum sıkıntılı bir süreç gerçekten de çok dikkatli olmak gerekiyor senin yazdıklarından sonra gözüm korktu açıkçası korku filmi gibi diğer arkadaşlarda yazmışlardı ama seninki daha zor gibi geldi :) ben istanbul estetica saç ekim merkezinde yaptırmayı düşünüyorum istanbulda annemin kuzeni var tanıdığı doktorlar varmış ondan haber bekliyorum eğer o bir yer önermezse eğer istanbul estetica da yaptırıcam andrew arkadaşımızda orada yaptırmış ve memnun kaldığını biliyorum resimlerimi gönderdim inceleme sonunda 3000-3500 greft ekim yapılacağını ve ücretin 2500 tl olduğunu söylediler bana peşin veremiyeceğim için kredi kartıyla ödeme yapabilceğimi söylediler üzerine vergi vs. eklenirmi bu fiyatın veya taksit yaparsak ilave ücret alırlarmı bilmiyorum onları randevu almadan önce arayıp öğrenicem detaylı olarak o zaman tekrar yazarım tekrar hayırlı olsun fotoğraflarını dört gözle bekliyoruz diğer ekim yaptıran arkadaşlarında öyle herkese iyi akşamlar.
  • Herkese merhaba ve iyi akşamlar,

    Fotograflarımı paylaşıyorum insallah işinize yarar ve bir fikir verir. Saçım ince telli, düz, zayıf ve oldukca yağlı bir yapıya sahip. Erkeklerde saçın hiç dökülmemesi gereken bölgeler (faullerden kulak arkası,ense) dahi ben de seyrek.berberim dahi sen nasıl saç ektireceksin nerden alacaklar diyordu. Hastanedekilere de bunu söyledim ve yanlardan çok alıpta daha çok seyretmeyin dedim.

    SAÇ ekime karar vermeme sebebiyet veren saçım : saç olmayan kısım çok var. tek seansta kapanmayacak dediler ama buna da şükür. 8 ay bekleyecegim.

    http://i56.tinypic.com/2wfqmat.jpg
    http://i51.tinypic.com/4t66ue.jpg

    SAç ekimi sonrası yıkamadan önceki hali

    http://i53.tinypic.com/2d286bk.jpg
    http://i51.tinypic.com/1z2kbj4.jpg


    saç ekim sonrası ilk yıkama sonrası

    http://i51.tinypic.com/99q6g6.jpg


    15.gün saç alınana yer-ense: yavaş yavaş uzamaya başladı ama halen kızarıklıklar var sağ tarafta. Görüntü 12 Megapiksel ile çekildi.SAç ekilen yerde hissislik azaldı ama halen devam ediyor. Dökülmeler başlamadı. 3050 greft alabildiler sizde fotograftan anlayacaksınız alınacak saç yok kuaförüm de demişti.

    http://i52.tinypic.com/idhmhl.jpg
    http://i54.tinypic.com/ehnpc2.jpg


    asıl 8 ay sonrası önemli benim için bekleyip görecegiz bakalım

    Herkese selamlar tekrar
  • sonuclar insallah istediginiz gibi olur.suan icin birsey soylemek erken ama acik olan bolge ve alinan miktara gore gayet basarili bir ekim olmus.
    tekrar gecmis olsun. mezoterapi ile dahada guclenecegini dusunuyorum.
    sampuan, ilac yada sprey onerdilermi?
  • Teşekkürler bugrahan18,
    Valla ben de bunu ögrenmek istiyorum. Sürekli hastanedekilere soruyorum bundan sonra ne kullanmam gerekiyor diye. önceden bioxcin kullanıyordum. şimdi ne kullanacagimi bilmiyorum açıkcası. Revivogen şampuanı önerdi bir tek. detay vermedi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atgmen -- 30 Eylül 2010; 22:06:31 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.