Şimdi Ara

elektrikli bisiklet motoru, hub motor satış yeri (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
199.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bence pek kullanışlı değil
  • Bayır aşağı giderken belirli bir hıza sabitleyip, elektrik üretimi şeklinde frenlemek lazım. Yani dc motoru çevirince motora elektirk ürettirip aküyü doldurmak lazım. İnilen bayırın % 50 seviyesine çılabilecek bir sistem geliştirilebilse süper olur.
    Mesela bir kamyona tutundunuz, aküyü doldurmak için süper fırsat, belki akü ile değil de basınçla ya da yayla çalışan bir sistem de olabilir.
    Dururken şarz için ise, park ettiğinizde güneş ve rüzgar panellerini açar şarzı sağlarsınız.

    Peh süper oldu be.
  • Akülerden biri kışın balkonda ihmal edildiği ve az şarj edildiği için hasar görmüş. Üstteki kapağı araladım ve saf su koydum. Ölmüş akü gözünü toparlar diye umutlandım. Bu akü tek başına 14.4 volta kadar şarj sırasında yükselebildi. Tamamen normalmiş gibi. Fakat şaşırtıcı olan diğer dolu ve dinleme sonrası voltajı ölçülen aküler 12.8 volt yani full dolu gösterirken bu akü 12.3 volt gösteriyor yani bir gözü saf su koymayla düzelmedi. İnternette 12 volt 12 amper akü fiyatları çok düşmüş kargo ücreti almayan ve tanesini KDV dahil 38 TL. ya satan bir firmadan 3 adet yeni akü aldım ve taktım. Aküler şarjlı olarak geldi fakat yeniden 14.4 volta kadar şarj etmeden (ama aşırı şarj etmemeye de dikkat ederek) kullanmak istemedim.
  • Merhaba cenapcevlı, mesajlarını zevkle okudum ve zaten nıyetımde olan bu olaya karşı iştahım ıyıce arttı :) acaba bende yapabılır mıyım dıye araştırmalara başladım. Ufak ufak verilerı elde edıyorum. Yalnız bu konuda benı bılgılerınle bırazcık yonlendırmenı ıstıyorum. Işe nereden başlamalıyım, bu ıslemler ıcın yapmam gereken ılk 3 ış nedır, malum bıyerlerden baslamak lazım :) teşekkurler sımdıden
  • arkadaşlar ben size ekobis maxi öneririm çok iyi 40-45 km/h hız yapıyor ve heryönden herkesin gözdesi daha fazla bilgi almak içinhttp://www.elektriklibisiklet.gen.tr/ adresine bakabilirsiniz.bende aldım kullanıyorum sakın karırmayın diyorum
  • merhaba arkadaslar ben mondial es 2 aldım 25km hızla gidiyordu ben onu 40 km 50 km hıza cıkartırdım akünün ömrü kısalıcaktır suanda akülerimin bitanesi 12 v 14 ah ben bunların ikisini 12 v 20 ah yapsam cok bi değisiklik olurmu bisikletin gidisinde???
  • Ne işe yarıyor bu bisiklet? Motor gibi hız yapamaz ve bisiklet gibi havasıda olmaz, nerede kullanılır sizce.
  • Saygı değer arkadaslar değerli cenap hocam ben üç tekerli bisiklet yaptım.Resimlerini yayınlayacağım fakat amacım bunu 4 tekerli yapıp sol arka tekerden elektrikli bir bisiklet haline cevirmek yeterli bilgiye sahip değilim ve çok param yok tost işi yaparak geciniyorum araçın yaklaşık kasayla birlikte ağırlığı 300 kg bu aracı elektrikli olarak yürütmem için yardımınıza ihtiyacım var değerli arkadaslarım.İsmini EVRİM koydum.Ve tamammen kendim tasarladım yaptım.yaparken insanlar sen kimsin yapamazsın olmaz delimisin yapılmışı var alsana demelerine bakmayın ne olursa olsun bişeyler üretemezsek bağımlı kalırız en buyuk kotulukse düşüncenin kırılması yardımlarınızı bekliyorum.Saygılarımla....
  • resim

     elektrikli bisiklet motoru, hub motor satış yeri
  • resim 2

     elektrikli bisiklet motoru, hub motor satış yeri
  • resim 3

     elektrikli bisiklet motoru, hub motor satış yeri
  • Elektrikili bisikletler hakkında E-bisiklet Dünyasında yazılar yazıyoruz. Ayrıca yeni açmış olduğumuz http://www.forum.e-bisiklet-dunyasi.com köşesinde kullanıcıların kendi deneyimlerini paylaşmalarını diliyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: edison_emre

    Selamlar;

    Scooter'ımdan söktüğüm MY1016 kodlu 250Watt 24Volt 14A motoru satıyorum. Projesinde ya da scooterında ihtiyacı olan bir arkadaşa 150YTL'ye verebilirim. Resimdekinin aynısıdır. Geçtiğimiz yaz bir heves alıp maksimum 5-10km yol yaptım. Kenarda duruyor... İlgilenen olursa ÖM atabilir.

    />


    Bende bisikletim için bu tarz sistem kurmayı düşünüyorum, butür uygun bir DC motor bakınıyorum..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sky762005

    Sayın arkadaşlar elektrikli bisikletlerde kullanılan hub motor,türkiyede satılıyor mu?Bu motorun distribitörü varmı?Dünya genelinde satılan yerleri araştırdım adresler aşağıda.Fakat türkiyede bulamadım.Kendim yapabilirmiyim.Saygılar.Şimdiden herşey için teşekkürler.

     elektrikli bisiklet motoru, hub motor satış yeri


     elektrikli bisiklet motoru, hub motor satış yeri


     elektrikli bisiklet motoru, hub motor satış yeri


     elektrikli bisiklet motoru, hub motor satış yeri


    Tanıdığım bir abi bunlardan getiriyor yurdışından hatta bir arkadaşı bende gördüm motor yapmış akülü yakın tabanlı




  • Dc motor bulunur Hocamda.Güncel fiyatlardan haberi olan arkadaşlar biraz paylaşırlarsa iyi olur.50cc Bir moped alıp Dijital 1-2ıvır zıvır eklemeyi düşünüyordum ancak.Elektrik olayının ne kadar kullanışlı olduğu konusu sanırım 50cc motordan farksız olacağından.Elektrikliğe kayacağım.Enerji firmasında Çalıştığım için Akü ve enerji olayı bana çok uygun fiyata geliyor.Ama tek derdim elektrikli bir taşıt.Çinden motoru direk getiren arkadaşlar var mıdır acaba?
  • kKonu açılalı baya olmuş, bende araştırıyordum bu siteyi buldum.
    http://akifmotor.com/urunler/elektrikli-bisikletler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmetufo

    kKonu açılalı baya olmuş, bende araştırıyordum bu siteyi buldum.
    http://akifmotor.com/urunler/elektrikli-bisikletler

    Geri dönüş yapmıyorlar. Kağıt üzerinde gösteriş amaçlı bir şirket kurumsal çalışıyor
  • Mc_Leopard kullanıcısına yanıt
    Selamlar hub motor için bir site buldum
    http://www.kasimpasabisiklet.com/e-bike-hub-motor-jant
    ilgilenen arkadaşların işini görür umarım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Seçkin035

    Selamlar hub motor için bir site buldum
    http://www.kasimpasabisiklet.com/e-bike-hub-motor-jant
    ilgilenen arkadaşların işini görür umarım

    iyi bulmuşsunuz da hocam fiyatlar çok uçuk yau :D aliexpress'de 50 dolara satılan kitteki motoru tek başına 80 dolara koymuş adam. aliexpress'de de kargo ücreti var tabi. yok mu çin'e giden gelen biri :D
  • kordinaryus1 kullanıcısına yanıt
    ali expeste lifepo4 tipi akü fiyatları ortalama ah/0.7-1.5$ dan satılıken yani
    12.8V 60Ah akü için ortalama amper saat fiyatı 1 dolar dersek
    3.2V 60Ah=60$*4 hücre 240$ akü fiyat
    ülkemiz de
    http://www.dekamarine.com/store/?catId=73&gId=518453&pId=516660
    12.8V 60Ah lifepo4 akü
    3,586.84 TL / Adet ten satılıyor varın siz hesaplayın farkı!!!
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.