Şimdi Ara

Elder Scrolls Online Türkçe Çeviri Eklentisi - Turkish Scrolls Online

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar. Yaklaşık 2 senedir sonuçlandırmaya çalıştığım uğraşımı paylaşmaya karar verdim. Bu süreç boyunca kendim çevirmeyi, ekip kurmayı, eş zamanlı dosya düzenleme programları kullanmayı, lokalizasyon sitelerinde gelen bağışlarla çeviri projesi yürütmeyi ve daha bir çok yolu düşündüm. 1 milyon satırdan yaklaşık 1000 tanesini 1 ayda zor çevirebildiğimi gördüğümde düşünebildiğim en mantıklı çözüm çeviriyi yapay zeka ile çevirmek oldu. Özetle oyun içerisinde göreceğiniz şey kendi çevirim ve yapay zekadan çıkmış ama yine benim düzenlediğim çevirim olacak.


    Kuruluma dair gerekli açıklamalar için :

    Videolu Anlatım - 

    Balgamovyoutube
    TurkishScrollsOnline - ESO Türkçe Dili Eklentisi 0:26 - Kurulum 01:21 - Kurulum (Program ile) 02:23 - Discord Kanalı 02:57 - Oyun İçi Kurulum 03:18 - Çeviri Durumu ve Oyun İçi Örnekler 05:16 - Çeviriye Dair Linkler : Eklenti Linki - https://www.esoui.com/downloads/info3689-TurkishScrollsOnlineTrke.html Gerekli 2. Dosya (LibMediaProvider) - https://www.esoui.com/downloads/info56-LibMediaProvider.html Minion - https://minion.mmoui.com/ Discord Sunucusu - https://discord.com/invite/26nN6ByhmD Twitch - https://www.twitch.tv/balgamov Projenin amacı hiçbir zaman maddi getiri sağlamak değildi. Kanalıma abone olmak, videoyu beğenmek ya da bağış göndermek zorunda değilsiniz. Ama yine de bağışta bulunmak istiyorum diyorsanız ; https://www.bynogame.com/tr/destekle/balgamov Son olarak bana tüm aşamalarda -özellikle kodlama kısmında- destek olan, ESO'da kullanılan en önemli eklentilere yaptığı katkılarla bilinen Sharlikran 'a sonsuz teşekkür ederim :) Eğer siz de etmek isterseniz :) - https://sharlikran.github.io/
    https://www.youtube.com/watch?si=Lm-avAyEV0Bwwu87&v=ew0hpxEmrKU&feature=youtu.be


    Steam Rehberi -

    steamcommunity.com
    Steam Community :: Guide :: Turkish Scrolls Online - Elder Scrolls Online Türkçe Çeviri Eklentisi
    https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=3114483729


    Discord Kanalı Davet Linki - 

    discord
    Join the Turkish Scrolls Online - ESO Türkçe Çeviri Discord Server!
    https://discord.com/invite/26nN6ByhmD




    Her ne kadar aylardır düzeltmeler ile uğraşsam da çeviride benim göremediğim pek çok hata bulunuyor. Oluşturduğum discord kanalında öncelikli olarak değişmesi şart olan hataları bana gönderirseniz gerekli düzeltmeleri yapıp belli zaman aralıklarıyla eklentiyi güncel tutmaya çalışıcam.


    Çeviride bana destek olmak, oyun dosyalarını düzenlemek ya da kendi çevirinizi yapmak isteyebileceğinizi düşünerek discord sunucusunda nasıl yapılacağını detaylıca anlattığım bir kanal da bulunmakta.


    Geceleri çeviri düzeltmeleri yaparken twitch yayını da açmayı düşünüyorum.

    Katılmak isterseniz ; twitch.tv/balgamov

    Son olarak bana tüm aşamalarda -özellikle kodlama kısmında- destek olan, ESO'da kullanılan en önemli eklentilere yaptığı katkılarla bilinen Sharlikran 'a sonsuz teşekkür ederim :)

    Eğer siz de etmek isterseniz :) -> sharlikran.github.io








  • Güzel haber. Ellerinize sağlık.

  • Yapay zeka nasıl çeviriyor bilmiyorum ama deepl translatore çevirtip düzenleme yapılsa daha iyi olur
  • Güncel addon düzenli olarak hata ve çeviri güncellemesi almaktadır.
  • Yıllardır bu mantıkla kim çevirecek diye bekliyordum. Şu an Türkçe olarak yeniden başladım ve gerçekten kendi dilinle oynamak ayrı bir lezzet. Çeviride gayet kaliteli ve anlaşılır. Elinize sağlık, çok teşekkürler.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.