Şimdi Ara

Ekrem İmamoğlu'nun otobüsündeki gazeteciler (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
15.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Gençler, vız gelir tırıs gidersiniz.
    İmamoğlu öyle diyor.

    Ona göre oy verin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmamoğlu "Ben davet ettim" dese de bu işte bir tuzak var gibi...Danışmanı davet etmiş!

    Birileri kendini aday gösterebilmek için önündeki engellerden kurtulmaya çalışıyor gibi (KK, Akşener'i falan kendi adaylığına ikna etmeye çalışıyor gibi)

    Aynı olay İnce'nin de başına geldi.Adamı bir çırpıda harcadılar (tabii söyledikleri, yaptıkları da bu süreci hızlandırdı) Şimdi de aynı senaryo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekrem İmamoğlu'nun otobüsündeki gazeteciler
    Ekrem İmamoğlu'nun otobüsündeki gazetecilerEHA MEDYAtwitter
    “İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: 📌"Bütün konuşmalarımın arkasındayım. Sadece ve sadece vız gelir tırıs gider sözümden dolayı özür diliyorum." https://t.co/To63djdEIH”
    https://twitter.com/i/status/1522881924922056705

    Bugün "vız gidelir tırıs gider" lafından ötürü sadece özür dilemiş.Diğer konuştuğu konuların arkasında durduğunu yine söylüyor.Bİr sonraki miting konuşmasında artık imamoğlu atacağı adımlarla kendi kaderini net belirler zira hükümete yakın isimleri davet edeceğini açıklamıştı.


    Bugün ise imamoğluna yeni bir tartışma daha açıldı.İmamoğlunu desteklediği bilinen Fenerbahçe başkanı Ali Koç,imamoğlu için "Fenerbahçe kulübüne bordo mavi kravatla geliyor. Bir de utanmadan Fenerbahçe'ye hakaret edilen kitap hediye ediyor.Umarım Fenerbahçelilerin, Ekrem İmamoğlu'na hangi şehrin belediye başkanı olduğunu hatırlatma günleri gelmez." sözleriyle gündemde.


    Son bir gelişme ise CHP Trabzon Gençlik Kolları yöneticisi Mete Duringa, Ekrem İmamoğlu'nun Nagehan Alçı'yla olan fotoğrafını eleştirdiği için parti tarafından istifasının istendiğini söyleyerek istifa etmiş.





  • Jöleli için de aynı düşüncedeydim, Metin Feyzioğlu için de bu adam için de. Hepsi şovmen. Belki Mansur öyle değildir diye umut ediyorum. Yoksa halk hak ediyor görüşüm ağır basacak Cengiz gibi halkın bi tarafına koyanlardan olup çıkacağım. Bu kadar beceriksiz muhalefet yapmak gerçekten zor iş. 10 tane madde yazarım insanların derdi neredeyse hiç biri muhalefetin umurunda değil. Nasıl olacak o iş? Yabancılara gidip bize destek verin biz size ülkeyi uzundan daha iyi peşkeş çekeriz diyerek mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulup getirdiğiniz adaylar hep değişecek ama eleştirdiğiniz zihniyet ve kişiler hep taraf değiştirip o getirilenlerin yanında yer alacaklar.


    Z kuşağı "bu baştakini değiştireceğiz" yerine "bu düzeni BİZ değiştireceğiz" demeden bir halt olmaz.

  • Fenerbahçe taraftarı da İmamoğlu na kızmış.

    Masus mu yapıyor çevresinden gaz mi alıyor.

    Ben oldum ne yapsam da bana ses etmezler mi diyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmamoğlu, isim vermeden kendisine Nagehan alçı konusunda tartışan partililere cevap verdi;


    • "Bu konu benim nezdimde kapanmıştır. Benim yol arkadaşlarım, kurumumu temsil eden hiç kimse bu konuyla ilgili tek bir cümle etmeyecek, edemez, tek muhatabı benim."
  • İktidar cephesinde ne kadar falso olaylar oldu, Erdoğan'dan hesap soracağım diyen Süleyman Soylu İçişleri Bakanı oldu; adamlar her türlü şartta birlik beraberlik içerisinde olmayı beceriyor, bizim muhalifler en ufak bir olayda bile İmamoğlu'na cephe almayı, ayrışmayı marifet sayıp aba altından sopa gösteriyor, adamın doğduğu büyüdüğü şehrin takımı şampiyon olduğunda tebrik etti diye linç etmeye yer arıyorlar, futbol kitleleri çok iyi kontrol eden bir uyuşturucudan başka bir şey değil son olarak da otobüsünde nagehan alçı var diye demediklerini bırakmıyorlar, hiç kimse kusura bakmasın da herkes hak ettiği şekilde yönetilir, muhaliflerde dahil bizim gibi millete erdoğan gibi yöneticiler müstahak, adam sırf trabzonlu diye aday olursa oy vermeyeceğim diyen fanatik fenerbahçeli bi arkadaşla geçenlerde tartıştım, nitekim bu kendini muhalif sanan fanatik fenerli kişiler veya en ufak bir olayda ayrışmayı marifet sayanlar, ekrem'e oy yok diye rest çekenler Erdoğan'la 2028'e kadar yönetilmeye mahkumdur.

    Dip Not: 1994 yerel seçimlerinde RTE %25 oy alarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olmuştur, aynı seçimde sol parti olarak bilinen DSP ve SHP birlikte seçime girmiş olsalardı alacakları oy oranı %32.68 olacaktı. Bölündüğümüzde karşı tarafın elini güçlendirmekten başka bir şey yapamayız, eleştirmek ayrı konu ama en ufak bir olayda Ekrem'e oy filan yok şımarıklığı yapmanın şu şartlarda hiçbir gereği yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uncrowned king -- 8 Mayıs 2022; 8:9:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bayramda evinde otursaymış kendisi için daha hayırlı olacakmış.Sanal alemde adamı linç etmeye devam ediyorlar...artık ne kadarı Chp'li, fırsattan istifade ne kadarı Akp'li bilemem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uncrowned king kullanıcısına yanıt
    Bu mantıkla sağa oy vermeye devam.

    Eleştirmeyecek isek neden sol diye bir şey var.

    Biat edeceksek her yapılana eyvallah edeceksek akp destekçilerin den farkımız nedir?

    Aba altından sopa göstereceksin ki kendine çeki düzen versin.

    Nasıl ki akp seçmeni zor da olsa AKP ye seçim kaybettirdi buda bir uyarı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şansa seçilmiş birisi, kafa yapısının CB'den farklı olmadığı belliydi millet abarttı da abarttı kendisini. "aynı ırmağın suyunu içmiş kişiler", mikro milliyetçilik, köprüyü geçinceye kadar demokrasi trenine binmek, gömlek çıkartmak elbette beton lobisinin emrinde olmak olmazsa olmazları zaten. Buna oy vereceğine CB'ye oy ver daha iyi en azından ne olduğu belli birisi.

  • Vay be oturdu diye adama neler neler dediler.

    Ben mıntıkasında kaçak işçi çalıştırıldığı için mesleğinden atılan polis amiri tanıyorum, ülkenin İçişleri bakanı çıkıp kaçak çalışanlara göz yumdugunu itiraf ediyor ses seda yok kimsede.

    Adam kanunun bana yüklediği görevi savsaklattiriyorum dedi resmen. İki üç adamla oturmak bundan daha büyük kabahat ha.

    İnsanoğlu çok kötü bi yaratiksin cok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt

    Güya muhalif geçinenler futbol fanatikliği yaparak İmamoğlu'na kızıp olası CB adaylığında oy vermeyecekse veya sandığa gitmeyip boykot edeceklerse, 2023'den sonra olacak olanlara da şimdiden hazırlıklı olsunlar.

    İmamoğlu'nu 2 gündür nasıl linç edeceklerini şaşırdılar, muhalif seçmenin çoğunlukta olduğu Ekşi Sözlük'te bile 2 gündür malum durumlardan dolayı adamı yerden yere vuruyorlar.

    (İmamoğlu'nun süreci iyi yönetemediğini söyleyebiliriz; ama yangına körükle gidecek kadar da pire için yorgan yakmaya gerek yok diye düşünüyorum.)


    FB Başkanı Ali Koç bile İmamoğlu'na çatacak yer alıyor, Ali Koç'un dün yaptığı açıklamalara baktım; İmamoğlu'nu kendi dişine göre görüp o da saldırmış ve aynı gün cumhurbaşkanına en büyük siper olmuş camiayız şeklinde bir açıklama da yapmış. Sözde muhalif ve Atatürkçü gibi görünenlerin, cumhuriyetin son kalesi fenerbahçe diyenlerin esasında kime hizmet ettikleri ortada fazla söze gerek yok, birileri otobüste Nagehan'ın ne işi var diyerek yaygara koparıyor diğerleri Trabzonspor üzerinden İmamoğlu'na saldırıyor; çünkü ülkenin en büyük sorunu bunlar değil mi? Yapıcı eleştiriye eyvallah ama iktidar cephesinde linç etmek için fırsat kollayan muhalif taklidi yaparak ortalığı kızıştıran aktrolleri de iyi hesap etmek lazım.

    En ufak olayda hemen linç etmek için yer arayan bir kitle ve muhalif taklidi yapan aktrollerin de gazlamasıyla galeyana gelip FB taraftarından İmamoğlu'na oy yok diyerek kendilerince ders vermeye çalışanlar unutmasınlar ki 2023 seçimlerinin telafisi yok, mevcut şartlarda gönlünüz ve vicdanınız el veriyorsa 2023 seçimlerinde Erdoğan'a oy verin ki İmamoğlu dersini (!) alsın...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueyed -- 8 Mayıs 2022; 8:44:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ah Ekrem ah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mansur Yavaş Cumhurbaşkanı adayı olsun da herkes rahatlasın.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • blueyed kullanıcısına yanıt

    İmamoğlu bu kadar antipatik şekilde devam ederken inadına halkın karsısına aday olarak sürülürse 2. Ekmeleddin riskine neden olur.


    İmamoğlu kendi hırsının kurbanı oldu.


    Lütfen artık millete ne koyarsak seçeceksiniz tarzı bir dayatmayı sakın yapmayın çünkü ters tepiyor. Onumuzdeki günlerde anketler yapılır İmamoğlu'mu yoksa Yavaş'ı kim önde görünüyorsa aday olarak konur.


    Dediğiniz gibi ülke mahvolmanın eşiğinde bu zamanda hiç kimsenin hiç kimseyi halka dayatarak son şansı riske atmaya hakkı yoktur çünkü bir daha bu fırsatı yakalayamabiliriz bu hızla mültecilere vatandaşlık dagıtılırken...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 8 Mayıs 2022; 8:50:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blueyed kullanıcısına yanıt
    La bi git Fenerbahçe rakibi hangi takımın taraftarı isen gelmişsin İmamoğlu yalakaligi yapıyorsun.

    Sizin istediğiniz aman RTE gitsinde kim gelirse gelsin.

    O işler öyle yürümüyor bırakın İmamoğlu tapıcılığını.

    Alı koç çok doğru konuşmuştur.
    Zamanında Yeni stadında RTE yi yuhalayan GS lileri keyifle izliyordunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 8 Mayıs 2022; 11:49:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nagehan Alçı son günlerde gündem olan İmamoğlu otobüsünde olması konusunda yeni bir açıklama yaptı;


    Ekrem İmamoğlu'nun otobüsündeki gazeteciler



    Nagehan Alçı:


    "Sahte muhalifler Ekrem İmamoğlu’na saldırarak Devlet nezdinde konfor alanlarını genişletiyorlar. Kendilerini garanti altına alıyorlar. Sahtekarlık var.Bu fotoğraf üzerinden İmamoğlu’na saldıran bu sahte muhaliflere iki kötü haberim var..Bu fotoğraftan hareketle İmamoğlu’na saldıranların hiçbiri mevcut siyasal rejimin muhalifi değil. Bilakis rejime faydalı kişiler. Hepsinin de zihinleri Devlet’in kontrolünde.Korkaklıkları yüzünden istemeseler bile şu an bunlar zihinsel manada Devlet’in hizmetkarları. Ekrem İmamoğlu’na bu şekilde saldırarak Devlet nezdinde konfor alanlarını genişletiyorlar. Kendilerini garanti altına alıyorlar. Ortada tam bir sahtekarlık var.”





    • Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi: "İmamoğlu’nun Cumhurbaşkanlığı adaylığı mücadelesine malzeme olmaya niyetim yok. O nedenle İmamoğlu davet ederse kabul etmeyeceğim."
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.