Şimdi Ara

Ekrana bastirinca citirti sesi geliyor 5s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba bugune kadar bir sorun yoktu ama su an 5s cihazda home tusuna yakin bolgede bastirinca ekranda citirti gelmeye basladi normal degil sanirim ne yapmaliyim degisim gecerli olurmu cihaza tertemiz bakiyoruz biyerinden bisey cikiyor ne ilginc

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Aynı sorun bende de var sağ üst köşede.Randevu aldım götürücem ama randevu aldık ya çıt çıt ses gelmiyor.Çok az içeri giriyor ekran.Randevu almadan önce çıt çıt sesleri , gıcırtı sesleri falan şimdi tık yok.Normalde bu sorundan götürürseniz değişim yapılıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zorlu Center Apple Store'da sıfırıyla değişiyor
  • Ankaradayim hocam bi oneriniz varmi apple center yok maalesef genpa garantili cihaz sikinti cikarirlarmi acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda bir aradakş yazmıştı kesik kart kullanmaktan oluyor diyip değişim yapmışlar ama bir daha ayı sorunlar gelirse değişim yapılmayacak diye not almışlar.Şimdi açıklasınlar bakalım kesik kart home tuşunun oraya nasıl etki diyor diye bir çok iphone 5/5s de olan bir sorun Apple store da direk değiştiriyorlar ama Genpa ne yapar o konuda bilgim yok.
  • Genpa da değiştirir büyük ihtimal ama uzun sürer, onlar Apple ile iletişime geçiyorlar Apple değiştirin derse değiştiriyorlar bu süreç 20 günü de geçebilir daha erken de bitebilir. Apple Store'da anında karar verilip uygulanıyor.
  • Kesik kartta kullanmiyorum hocam sallama o bahane yani cihazlar hatali. Birde tum ekrana yayildi artik citirti :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uçan Pırasa kullanıcısına yanıt
    Çok incelttiler sağlamlık konusunda en iyi 4s

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu üretim hatası...

    Kesik kart kullanma vs,de apple store'da işe aldıkları eski genpa, telpa, brighstar elemanlarının falan uydurması, illa herşeye bir açıklama getirecekler ya !!! Mantıklı olsun, olmasın, salla yeter... Bir de demişki "bir daha değiştirmem ona göre haaaa..." yapma ya... Racon kesiyor eleman, kendini halen eski işyerinde servis kabul'de falan zannediyor herhalde..

    Benim 5s'de de var, ama sol üst köşe ses yapıyor ve genel olarak üst taraf alt tarafa göre ekran daha dışarda, bastırınca içeri giriyor, çıkıyor..

    Ama takmıyorum...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reason -- 2 Eylül 2014; 16:52:38 >
  • arkadaşlar dün iphone 5s imi değiştirdim. şöyleki benim değişim kararı 2 ay öncesinden çıktı ama ellerinde cihaz olmadığından kağıt verdiler arıcaz sizi dediler. ben istanbula döndükten sonra dün gittim, yeni randevu felan açtılar. sorunlarımdan biri de arkadaşın ki gibi sağ üst ekran içe girip çıkıyordu, çıtırtı sesi geliyordu arada. yetkili kişi de normalde artık bu cihazlar değiştirilmiyor, ekran değişim sistemi geldi 1,5 hafta önce kadar, ekranı değiştiriyoruz sıfırı gibi oluyor dedi. dedim orjinalliği bozulmuyor mu veya farkediliyor mu, birebir aynı oluyor zaten cihaz ile yapıyoruz dedi, hiç bir şekilde anlaşılmıyor, biz bile sonradan geldiğinde kayıtlardan bakınca anlayabiliriz anca dedi. ayrıca orta tuşta ekrana bağlı olduğunda orta tuş sorunu olduğunda da ekran değişimi yapılacak artık dedi. iyi mi kötü mü bilemedim, italya da değişim koşulları burdan daha ağırmış öyle söyledi.
  • Apple sapitti zaten ya hayirlisi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AntHC

    Forumda bir aradakş yazmıştı kesik kart kullanmaktan oluyor diyip değişim yapmışlar ama bir daha ayı sorunlar gelirse değişim yapılmayacak diye not almışlar.Şimdi açıklasınlar bakalım kesik kart home tuşunun oraya nasıl etki diyor diye bir çok iphone 5/5s de olan bir sorun Apple store da direk değiştiriyorlar ama Genpa ne yapar o konuda bilgim yok.

    Hocam o bendim eyvallah hatirladigin icin duygulandim bak simdi :))))))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekranın en üstündeki metalde çok çizik oldu bu nedenle değişim yapılıyor mu kullanıcı hatası mı deniliyor? ekranın sağ köşede oynuyor ve ses tuşlarının yanında kasaya tırnak girebiliyor. bunlardan değişim olur mu yoksa o tırnak girmesi olayını göstermeyeyim mi?
  • SWAP olarak aldığınız telefonları iyice kontrol ediyor musunuz? ben hala sıfır olduklarına inanmıyorum açıkçası.. SWAP cihaz alıp da bir ton sorun yaşayan onlarca kişi var..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makale_Helvetia -- 2 Eylül 2014; 22:19:12 >
  • Acikcasi degisime sicak bakmiyorum ama huyluyum biraz bu ses cok takiliyo kafama

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim iphone 5 te aynı sorun vardı ekrandaki plastaki koruyucu değiştirince çıtırtı kayboldun anlamadım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dtcfli

    benim iphone 5 te aynı sorun vardı ekrandaki plastaki koruyucu değiştirince çıtırtı kayboldun anlamadım

    Jelatinmi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet onu çıkarınca çıtırtı gitti.donanımsal bişey değil.jelatin home tuşuna değerse öyle bi ses geliyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.