Şimdi Ara

Kamera koruyucu lensler görüntü kalitesini düşürüyor mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
26.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bütün kamera ya cam şeklin de takılan değil de her bir kamera’nın üzerine takılan bu camların görüntü kalitesi üzerin de negatif bir etkisi’nin olup olmadığını merak ediyorum. Deneyimleyen arkadaşlar aydınlatırsa seviniriz.

    Kamera koruyucu lensler görüntü kalitesini düşürüyor mu







  • Var tabi ki. Özellikle Yurt Dışı Amazon’da kullanıcı yorumlarını inceleyin şikayetleri görürsünüz. En fazla da flare efekt yani ışık yansıması ve gece çekim sorunu oluyor. Olmayanlar var mı var tabi ancak çok iyi inceleyin. Bende sorun yok diyene de inanmayın 😊



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 12 Ocak 2022; 10:20:14 >
  • gps.navigation kullanıcısına yanıt

    Ben de öyle düşünüyorum eğer düzgün bir şey bulabilirsem almak istiyorum hocam değerli yorumunuz için teşekkür ederim.

  • MUNCH M kullanıcısına yanıt

    Özellikle 13 serisinde ben yurt dışında memnun olana pek denk gelmedim. Yurt içinde zaten düzgün şekilde buna vakıf olan çok azdır. Takıyor farkında değil sorunun. Flaş sırasında sıkıntı, pozlama sıkıntısı, odaklama sorunu, vs çok sorun var. O nedenle bunları bilip cidden korumak isteyenler lensi kaydırma kılıfla kullanıyorlar çünkü kötü etkiliyor.

  • gps.navigation kullanıcısına yanıt

    Ben zaten takma taraftarı değilim hocam belirttiğim gibi ancak belki memnun olan belirttiğiniz gibi sorunlar çıkarmayan bir marka varsa kullanırım dedim ama aradığım gibi bir ürün yok sanırım kullanmayacağım.

  • Tabi ki kaliteyi düşürüyor. Yukarıdaki arkadaşın bahsettiği gibi en başta lens flare sorununu artırıyor. Ve kamera koruyucu almanın hiçbir manası yok.

    Bir iPhone’daki en sağlam parça lenslerin olduğu kısım. Safir kristalden üretiliyor. Zarar görme ihtimali ekstrem bir şey olmadığı sürece imkansız. Her yerde bas bas bağırarak bunu söylüyorum ancak insanlar hala lens koruyucu alıyor. 12 Pro’dan önceki telefonum olan iPhone 7’yi olabilecek en hor şekilde kullandım. Kumundan çakıl taşına her türlü ortamda yerlerde süründü. Taşlara sürttü neler neler. Kamera lensine en ufak bir zarar gelmedi.

    En pahalı en kaliteli koruyucuyu da alsanız kaliteye etkisi olur. Tamamen göz boyayan, yanıltıcı bir pazarlama ürünü.

  • NomadCRY kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle aynı görüşteyim kullanmama kararı aldım ben de hocam

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.