Şimdi Ara

efsane oyun denilen God Of War (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pascal533

    quote:

    Orijinalden alıntı: NECO ksk

    başlığa bak yoruma bak çıkardığı sonuca bak türkiyede rekor satış yapan bir oyundan bahsettiğinin farkındasın değilmi,ayrıca nerden biliyorsunki,herkesin bu oyunu elden çıkardığını,bende şimdi böyle bi iddia atayım ortaya alanların yüzde 1 i oyunu elden çıkarıyor,gidipte sor bakalım,oyun kötü olduğu içinmi elden çıkarıyor yoksa online oynanmadığı için gow hayranıda olmadığı için oyunun değeri düşmeden piyasadaki yeni oyunları alabilmek içinmi elden çıkarmaya çalışıyormuş saçma bi soru saçma bi başlık,nedir insanlardaki bu oyuna olan art niyet anlamıyorum,bazılarının zoruna gitsede god of war efsane bir oyundur bunu kimse değiştiremez,ayrıca ben kendi oyunumu satmadım 120 tl ye aldım ve arşive kaldırıyorum hatta gidip bi tane daha alıcam


    Bak neco arkadaşım bu basit bi soruydu başlık açmanın önemli konuları içermesi gerektigini bilmiyordum bu forumda o kadar manasız konular varki yok ona kızıyorum buna kızıyorum dersen işin içinden çıkamazsın konunun silinmesini zaten istedim herkese göre saçma olabilir yorum yapmak zorundada deilsin haklısınız açılmış bi konunun içindede bunu sorabilirdim ki bunu yapmalıydım gereksiz fuzulü yorumlar orda kalırdı, he senin dilindende konuşmasını bilirim ama haybiye ceza almayalım umarım yöneticiler bir an önce konuyu kitler, sabır nereye kadar deilmi?

    mesele senin konu açıp açmaman değil bu beni hiçmi hiç ilgilendirmiyor,mesele açtığın konudaki değinmek istediğin,ayrıca bunu söyleyen sadece ben değilim okursan diğer arkadaşların yazdığı yorumları belki biraz ne demek istediğimi anlayabilirsin,
    kızgınlığım kişisel değil yanlış anlama bu tip açılan bütün konulara bir gow fanı olarak haksız bulduğum için kızıyorum,ama şununla karıştırmayın herkes bu oyunu beğenecek diye bi iddiam yok sadece beğenen insanlara biraz saygı gösterilmesi gerektiğini anlatmaya çalışıyorum
    bu forumda benim kim olduğumu az çok bilen biliyor konuşma ustubunuda bilirim,benim dilimde sen konuşamazsın zaten,kal sağlıcakla




  • quote:

    Orijinalden alıntı: pascal533


    quote:

    Orijinalden alıntı: Daxteroy

    Ben buna sadece gülerim.


    Sen gülmeye devam et dostum ben adam gibi ikinci elde neden bu kadar çok satan oldugunu sordum havy rain in de online bölümü yok ama bak bakalım kaç kişi satıyor gow 3 alan adam ertesi sabah satışa koydugunu gördüm bu kadar basit yorumun pek gerekli deil sonuçta devlet meselesi tartışmıyoruz saçmalıyor diyenden tutta gülene kadar herkes var küçük bir soru bu kadarmı tepki görür bu kadarmı saygı kaldı millette ben kimsenin yazısını aşagılamadım begenmedigime yorum yapmam olur biter.





    ama heavy rain'in yapımcıları bile oyunu hemen elinizden çıkartmayın, çünkü dlc olarak yeni bir oyun gibi eklentiler olacak dedi. sence heavy rain'i satmayanlar sırf bu dlc'ler için satmıyor olabilirlermi?




  • Arkadaş kendi yorumunu yapmış arkadaşlar. Benim şahsi fikrime gelecek olursak ps3 te korsan oyun olmaması sebebi ile oyunu alan arkadaşlar oynadıktan sonra değeri çok fazla düşmeden ellerinden çıkartıyorlar. Böylece çok fazla zarara uğramadan yeni oyun alabiliyorlar bu kadar basit oyunun kötü olması çok düşük bir ihtimal..
  • yalnız şunu söylemekte fayda var.gow'un eleştirilmeye çalışılan yanları bile diğer oyunlara göre çok daha iyi durumda
  • god of war 1-2 çok iyidi.Ama gizlice çiktilar bu kadar beklenmemişti hatta ansızın çıktı.Kısa dendı.Okadar çok bekleniliyorduki hemen oynanıp bitirlidi.Süper özellikleri olmasına rağmen çok süper bişi bekliyorlardı.Yani oyun olduğunu unuttular.Bundan dolayı.Ben okadar beklemedim ama oynadıktan sonra gow 123 çok sevdim.
  • God of war 3 pazar günü sony bayinden 129 ytl vererek aldım işlerimden dolayı oynama fırsatı bulamadım. Bu oyunun 1-2 oynamamıştım oyun hakkında en ufak bir fikrim yoktu son oyunun başlangıç kareleri hariç, daha sonra forumun ikinci elinde bu oyunu bir çok kişinin satışa çıkardıgını görünce acaba 129 boşamı verdik diye, bu başlıkta küçük bir soru sordum oyunu eleştirme gibi bir niyetim olmadı, sonuçta anlamsız eleştiriler aldık saglık olsun herkesin görüşüne saygımız var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: paypay88

    god of war 1-2 çok iyidi.Ama gizlice çiktilar bu kadar beklenmemişti hatta ansızın çıktı.Kısa dendı.Okadar çok bekleniliyorduki hemen oynanıp bitirlidi.Süper özellikleri olmasına rağmen çok süper bişi bekliyorlardı.Yani oyun olduğunu unuttular.Bundan dolayı.Ben okadar beklemedim ama oynadıktan sonra gow 123 çok sevdim.

    biraz da oyundan ne istediğine bağlı aslında.gow 3 çıkmadan önce daha fazla öfke,intikam,tanrılara işkence tarzı şeyler bekliyordum fazlasıyla buldumayrıca oyunun güzelim senaryosuna nasıl laf edebiliyorsunuz anlayabilmiş de değilim hala.neyse zaten beni ilgilendirmez.isteyen istediği oyunu oynar.ben yıllardır beklediğim oyunuma kavuştum ve de çok mutluyum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: pascal533


    quote:

    Orijinalden alıntı: Daxteroy

    Ben buna sadece gülerim.


    Sen gülmeye devam et dostum ben adam gibi ikinci elde neden bu kadar çok satan oldugunu sordum havy rain in de online bölümü yok ama bak bakalım kaç kişi satıyor gow 3 alan adam ertesi sabah satışa koydugunu gördüm bu kadar basit yorumun pek gerekli deil sonuçta devlet meselesi tartışmıyoruz saçmalıyor diyenden tutta gülene kadar herkes var küçük bir soru bu kadarmı tepki görür bu kadarmı saygı kaldı millette ben kimsenin yazısını aşagılamadım begenmedigime yorum yapmam olur biter.


    Arkadaşım adam oyunu elden çıkarıyor diye fiyasko olacak hali yok. Herkes beğenmeyebilir yada arşivlemek istemeyebilir; ama böyle bir oyuna fiyasko demeye ben sadece güler geçerim. Yazınıda aşağılamadım. Tatsızlık olmasın.




  • bana göre 2. oyun daha güzel geldi 3. oyun çok güzel fakat senaryo filan zayıf geldi 2. oyun konu olarak daha iyi bence bide biraz kolay geldi oyun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pascal533
    ....., havy rain olsun uncharted 2 olsun hiç bir oyun bu kadar kısa zamanda ikinci el piyasasına yıgılmadı


    Alanı çok olunca satanıda aynı oranda çok oluyor doğal olarak.
  • Yazdıklarımı iyi anlayan adam zaten bana yazmazdı. ben ne diyorum siz ne diyosunuz ,eksileri artıları yazdık dahada yazayımmı neler eksik var ?

    Fanlar üzülür sonra

    Bakın herkes GOW sevmez,ben GOW seviyorum,kratos gerçekten işini bilen acımasız bir savaşçı,mitolojide geçen kötülüklerin canına okuyon azrail gibi,lakin bu oyunun son serisini harika ediyormu ? bence değil daha öncede yazdım,eğer ben oyunu eleştiriyorsam bu konudaki hiçbir üye bana tepki gösteremez,O şekilde hakkı yoktur beni ancak yapımcılar eleştirir,GOW Fanı olan eleman neyse bende öyleyimdir o nerden ne şekilde oyunu temin etmiş'ise bende aynı şekilde temin etmişimdir + eğer GOW Yapımında emeğiniz geçti ise tmm benide eleştir ama ? ben fanım sen bu oyuna laf diyemezsin diyen adam zaten çocuk aklı vardır msj'ını bir kere okur tak bloğu koyarım hiç affetmem o elemanın msj'ını görmemek için.. yazıcaksanız doğru orantılı teknik değerlerle yazın bende anlıyayım ..SAYGILAR




  • quote:

    Orijinalden alıntı: pascal533

    God of war 3 pazar günü sony bayinden 129 ytl vererek aldım işlerimden dolayı oynama fırsatı bulamadım. Bu oyunun 1-2 oynamamıştım oyun hakkında en ufak bir fikrim yoktu son oyunun başlangıç kareleri hariç, daha sonra forumun ikinci elinde bu oyunu bir çok kişinin satışa çıkardıgını görünce acaba 129 boşamı verdik diye, bu başlıkta küçük bir soru sordum oyunu eleştirme gibi bir niyetim olmadı, sonuçta anlamsız eleştiriler aldık saglık olsun herkesin görüşüne saygımız var.




    ama kardeşim bu şekilde açıklayarak sormadın, dedinki direk olarak bu oyun ikinci ellerde dolaşıyor ve her oynayan satıyor oyun acaba kötümü diye sordun...
  • Ps3'te olmazsa olmaz oyunlardır; MGS, GOW, UC. Ötesini bilmem ama ekonomik nedenler dolayı satışa çıkıyor bu oyun
  • Koleksiyoncu değilsen satman gayet normal
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.