Şimdi Ara

Efes Pilsen - Panathinaikos

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet Arkadaşlar Efes Pilsen TOP 16 daki son maçlarını oynuyor ve PAO karşısında işi mucizelere kalan Efes ne olursa olsun bu maçı almalı sizce maçın sonucu ne olur maç İstanbul Abdi İpekçi spor salonunda ümidimiz tabiiki Efesin kazanması ama Pao şu an çok iyi bir durumda bu yüzden Efesin işi çok zor



  • ilk maçtan beter olcak efes
    türk telekoma güveniyorum,canla başla oynamaları gerekiyor.
  • Efes bu sene ümidi kesin.Türk Telekom'u izleyin bu sezon.
  • geçmiş olsun.
  • Telekom da zora soktu gibi..
  • Panathinaıkos çok çok iyi bir takım ve bu takımı yenmek içinde hatasız oynamamız gerekirdi..İyi mücadele ettik ama yaptığımız hatalar, verdiğimiz ribaundlar ()özellikle de ilk yarıda..) Pano 'nun ilk yarıda düşük yüzdeli şut atmasına rağmen maçı kaybetmemize neden oldu.
    Biz bu maç ile elenmedik ..Bundan önceki Prokom ve ilk turdaki kazanacağımz maçları kaybetmemiz nedeni ile Efes bu sene çok erken veda etti.
    Efes'in bu sene en önemli sorunu bence 1 numara'dan çok 2-3 numara da idi.. Granger 'in sakatlığı , Cenk'in kayıp olması , Mustafa 'nın da yeterli kapasitesi'nin olmaması nedeni ile Drew Nıc. bu pozisyonda tek kaldı..
    Her ne kadar sistem oyuncusu olsa da ve elinden geldiği kadarı ile verimli olmaya çalışsa da Mustafa Abi Efes gibi büyük hedefleri olan takımda ilk 5 çıkıp da 20-25 dk oynayacak oyuncu değil..Hücum 'u çok sınırlı..Madem Mustafa bu kadar süre alacaktı o zaman Ömer - Alper'in günahı ne idi ? Şunu da unutmamak gerekiyor ; Mustafa bu kadar süreyi zorunlu olarak aldı ..Büyük ihtimal Oktay Hoca'nın planı bu değildi..
    Cenk ise beni çok büyük hayal kırıklığına uğrattı..Çok şeyler bekliyordum kendisinden..Nasıl bu hale geldi anlamıyorum..Her ne kadar Oktay Hoca'nın da yanlışları oldu ise de bu konuda en büyük hata kendisinde...
    Seneye NBA 'ye gitmeyi düşünmüyordur herhalde. Nasıl ki geçen sene 1 sene daha ertelemeyi seçti ise de bu sene de öyle yapmalı..
    Granger için de fazla birşey yazmak doğru olmaz..Çok büyük sakatlık geçirdi döndükten sonra da elinden geleni yaptı..
    Seneye kesinlikle kalmalı bence çok yararlı olur 2 sene önceki gibi..
    Ermal ve Haisplip için de : Ermal son maçlarda formsuz ama bu geçici bence , Marcus da çok fazla dışarıda oynaması bence yanlış dışarıdan içeriye bir anda içeri drive edebilecek ve faul sorunu yaratabilecek iken 3'lük atması yanlış girince sorun olmuyor ama girmeyince ??
    Artık seneye ; kadro oluştururken cimri davranılmamalı , dengeler bozulur vs..diye düşünülmemeli..Uzun rotasyon da fazla sorun yok.Önemli olan kısa seçimleri..Guard pozisyonunda Kerem dönse iyi olur diye düşünüyorum ama istemez tahminimce.Kerem olmayacağına göre de paraya kıyıp adam gibi bir guard getireceksin..Cüneyt ve Can'da kalmalı bu arada.

    Hem Efes , hem de FB.Ülker için söyle bir düşününce aklıma gelen ilk isimler bence ; Sani Becirovic ,Ukic, Pablo Prigioni , Zisis alınabilir pekala..Aslında Dejan'ın gelmesini çok isterim ama Roma'da mutlu olduğunu ayrılmayı düşünmediğini okumuştum bir yerde. FB.Ülker için değil ama Efes için Basile de alınabilir..




  • avrupa da temsilcimiz kalmadı defteri toptan kapadık Telekom da yenildi son anlarda yazık oldu
  • bu sene avrupada birşey yapamadık seneye inşallah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.