Şimdi Ara

XBOX SERIES / EA Sports FC 24 - Pro Clubs

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • KRALLAR FC (Xbox Series Konsolları İçin Pro Clubs Takımı)


    Şuanda FIFA 23 oyununda aktif olarak klasman maçlarına çıktığımız ve dünya genelinde 1. klasmana yükselip mücadele ettiğimiz,

    yeni dönemde de EA Sports FC 24 oyununda KRALLAR FC olarak yer alacak Pro Clubs takımımıza yetenekli takım arkadaşları arıyoruz.

    Eğer FIFA 23 oyununuz var ise şimdiden aramıza katılabilir, deneme ve klasman maçlarına çıkabilir ve yeni çıkacak EA Sports FC 24 oyunu ile birlikte ilk 11'imizin değişilmez ismi olabilirsiniz.




    Şimdiden genişleteceğimiz ve sistemini oturtacağımız yeni kadromuzla

    EA Sports FC 24 ile birlikte PRO CLUBS TÜRKİYE üzerinden XBOX eMAJOR LEAUGE e katılmak istiyoruz.

    Bu konuyu açmamızın en önemli sebebi budur.





    KRALLAR FC TAKIMINA KATILIM ŞARTLARI


    - Tek sabit kuralımız, Pro Clubs bünyesinde yarattığınız karakterin gerçekten siz olmasıdır.

    Yani adının, soyadının, yaşının doğruluğu kadar tipinin, kilosunun, boyunun da birebir sizinle aynı olmasını rica ediyoruz.

    Kısacası hepimiz sahaya çıkarken "kendimiz" olarak çıkıyoruz.


    - Maçlarımızı genellikle hafta içi akşam 22:30 veya 23:00 da buluşarak yapıyoruz.

    22:30 da buluşamıyorsak 23:00 a kadar bekliyor, en az 5 oyuncu sayısına ulaşınca klasman maçlarına çıkıyoruz. Zaten tahminen 4-5 maç yapıp 1 yada 1.5 saat sonra kapatıyoruz.


    - Takımımızın 3 oyuncusu PS5 konsoluna geçiş yaptığı için şuanda aktif olarak 6 oyuncu ile yolumuza devam ediyoruz. Takım oyuncularımız yaşı 25 - 40 arası değişiyor.

    Kurmuş olduğumuz bir whatsapp grubu üzerinden aktif olarak irtibat sağlıyoruz ve çoğunluk hangi gün en uygun ise o gün maçlara çıkmaya fikir birliği ile özen gösteriyoruz.


    - Takımımıza kim katılırsa katılsın, katıldığı günden itibaren eski yeni ayırt etmeksizin eşit haklara sahip olduğunu belirtmek istiyoruz.

    Başkan seçiminden kaptan seçimine, maça çıkış şeklimizden maç içi varyasyonlarına kadar herkesin fikrine ve yorumuna saygı duyuyoruz.


    - Takımımız, oturan bir kemik kadroya sahip olduğu için aramıza katılacak yeni arkadaşlarımızı işleyen bir sisteme dahil ederken "nerede oynarsan kendini daha iyi hissedersin" mantığı ile kadromuza dahil ediyoruz.

    Yani ben yeniyim, beni defansa koyarlar, kaleye geçirirler, adamlar şu kadar zamandır beraber oynuyorlar, kendime iyi bir mevkide yer bulamam demeyin.

    Başta da söylediğimiz gibi 1. klasmana yükselmiş, dünyanın en başarılı kadroları ile mücadele eden kemik bir kadromuz olduğu için aramıza katılan yeni arkadaşlarımızı en verimli ve rahat olacakları şekilde takım sistemine dahil ediyoruz. Kimse kendini sonradan katılacağı için geç kalmış hissetmesin. Sağlam ve faydalı bir santrafor yada takımın maestrosu olabilecek bir forvet arkası iseniz bizimle çıkacağınız ilk maçtan itibaren talep edeceğiniz ve faydalı olurum dediğiniz o mevkiyi size emanet edebiliriz. Yeter ki alacağınız görevde gereğini yapın.


    - Son olarak, ilk maddede söylediğimiz gibi takımızın tek sabit kuralı vardır ve bu kurala uymak zorunludur.

    Yarattığınız ve kariyer yaptığınız karakterinizin adı, soyadı, boyu, kilosu yani kısacası her şeyi birebir size benzemelidir.

    Biz sahaya hayali kahramanlar yaratarak değil "KENDİMİZ" olarak çıkıyoruz.





    KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIMIZ BANA PM'DEN ULAŞABİLİRLER.

    KENDİLERİNE XBOX ID VERECEĞİM. BENİ XBOX SERIES KONSOLLARINDAN EKLEYEBİLİRLER.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ASKERTUNGA -- 10 Temmuz 2023; 9:55:23 >







  • EA SPORTS FCyoutube
    Welcome to the club. Welcome to #EASPORTSFC. See the full reveal of #FC24 on July 13: https://youtube.com/live/OF7VyAI5vsg Featuring the voice of Daniel Kaluuya. Subscribe to see more from EA SPORTS FC 24: http://bit.ly/pzw4VD
    https://www.youtube.com/watch?v=-vL01jbgENE&feature=youtu.be
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.