Şimdi Ara

EA FC 24 [PC ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.635
Cevap
64
Favori
69.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • EA FC 24 [PC ANA KONU]



    PC, PlayStation ve Xbox platformlarında bu sene Cross-Play oynanacak Pro Clubs modunda Türkiye Ligi'ne Katılmak İçin Resmi Discord Sunucusu: https://discord.com/invite/ProClubsTurkiye




    PC platformu için eski adı FIFA serisinin yeni adı EA FC 24 olan serinin; Ağustos ayı ortası veya sonuna doğru çıkması planlanıyor.


    Oyuna dair tüm detayları bu konu üzerinden sürekli güncel sağlayacağım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingSezenist -- 9 Eylül 2023; 15:36:50 >







  • Hayatımda oynadığım en kötü fifa bu. Rezil leş bi oyun.

    - R1+dribbling olayı saçma sapan bir şey. Kaleci dahil istediğin her adamla bu dribblingi yap bir kaleden diğerine rahatça gidersin biraz becerikliysen.
    - Kısa paslar rezalet ötesi. Oyun bilerek top kaybettiyor size. Paslaşma denen şey oyunda yok.
    - Kadın karakter olayına hiç girmicem 50 defa söylendi. Paketlerden bunların çıkması insanı deli ediyor.
    - Optimizasyon bana göre sıkıntı yine. Akıcılık zayıf. Köşe vuruşunlarında kasma var.
    - Kaleciler yine evlere şenlik. Köşeden gelip kalecinin önünden aşağıya doğru atılan paslar %100 geçiyor.
    - X veya Kare tuşu ile topu almak için hamle yaptıgınızda top adamın önünde kalıp duruyor. Aldım dediğiniz topları alamıyorsunuz sizin oyuncunuz düşüyor. Top adama geçiyor.
    - Oyunda güncelleme gelmesi gereken yerler var. Mesela maça girdiğimizde seremoni ve devre aralarında full ses müzik veya konuşma sesleri geliyor. Ben oyun sesi kapalı oynuyorum ona rağmen sesler çıkıyor. Ayarlardan da kapama yeri yok.


    Bunlar bi çırpıda hatırladığım oyunun kötü yanları. Bu oyun olmamış maalesef. Güncelleme ile düzelmezse oyunu erkenden bırakıcam.

    FIFA International Soccer (1993) dan beri Fifa nın en kötü oyunu desem abartmış olmam. Bu sene de o kadar ümiyliydik ki, kardeşim ve ben önsiparişle aldık. Onca paramız çöp oldu.

    Öyle zaman oluyor ki rakipler yanımızdan geçerken müdahale edemiyoruz, kendini akıllı sanan hileciler daha önce oyunun açığından kaynaklanan boşlukları bulup belli

    noktalardan, ceza sahası köşelerinden ya da ceza sahası yayından şut çekip %100 garantili gol atıyor, kornerlerde rövaşata golller garanti.

    Zaten rakibe top çalmak için kayamıyorsun, topu her defasında havalandırıp defans oyuncularınızın üstünden atlıyor, rakibe müdahale imkansız. 

     

    Hile mi yapıyorlar, Zeus gibi top oynuyorlar, paslar tilt oynar gibi ordan oraya 40 metreden - 20 metreden nereden olursa olsun %100 isabetli. Oyun çok çok hızlı

    akıyor, futbolun mantalitesine aykırı. Skill dedikleri saçma sapan hareketlerin

    gerçek futbol ile alakası yok. Gelen rakipleri tatmin etmekten başka birşeye yaramadığınızı düşündüren rakipler geliyor.

     

     Bu adamlar benim sınıfımdan değil, oyunda denge yok, ben meze olmak istemiyorum, futbol oynamak istiyorum. Yapımcılar belli ki oyunun arkasını bırakmış. Çok boş rezil bir oyun.

     

    Fifa 23'te de olan, gamepadle oyuna girdiğimde arka planda mouse imlecini görüyor olması sorununu bu sene de çôzmemişler. Her oyuna girdiğimde ilk iş imleci ekranın en kenarına çekiyorum yoksa menülerde falan gezerken sapıtıyor. Böyle basit bişeyi neden çözmeye tenezzül etmezler anlamam..

    kendi adıma bu oyuna çok şanş verdim. ama gel görki; hiçbir şekilde keyif alamıyorum oyundan. ne defans yapmaktan, ne de hucum yapmaktan keyif alamıyorum.

    son güncelleme ile defans yaparken oyuncular yine mal mal bakmaya, tepki vermemeye, koşmamaya başladılar. slider ayarları ile en zor seviyede kariyer mod yapıyorum. cpu kanattan topu bir açıyor abiciğim, yetişmek, müdahale etmek imkansız. böyle bir simülasyon olabilir mi ya? nerede görülmüş böyle bir şey.


    aynı şeyi ben de yapabiliyorum haliyle... kanattan yardır, sprint tuşuna bas, bütün defans, orta sahadaki oyuncular mal gibi bakıyorlar...

    kimse gelipte bu oyuna simülasyon falan demesin, yanından geçmez... top fiziği de halen kötü. ne şut hissi, ne de pas hissi gerçekci değil.


    yıl olmuş 2023 halen adam gibi bir futbol oyunu yok, inanamıyorum gerçekten...

    insanlar buz pateni yapan, deli gibi hızlı bir oyunu oynamaktan, para harcamaktan keyif alıyor... kimse sahici, gerçekci bir futbol oyunu istemiyor...

  • inş marketi de eklerler cross platforma

  • Açtığı konuya bak. Bir de ANA KONU yazmış; en ufak bir detay veya bilgi kırıntısı eklenmemiş.


    Bu tür üyeler forumda barınmamalıdır.

  • Oyun 29 Eylül 2023'de çıkış yapacakmış.



    EA FC 24 [PC ANA KONU]
    EA FC 24 [PC ANA KONU]EA Sports FC 24 Newstwitter
    “🚨 BREAKING 🚨 EA Sports FC 24 is reportedly launching on September 29, 2023. Both Standard and Ultimate editions will be available. Early access from the Ultimate edition is 7 days (instead of 3 days for FIFA 23), starting September 22. #EASPORTSFC”
    https://twitter.com/FC24News/status/1676580543914205189
  • U2ME2 kullanıcısına yanıt

    Daha bilgi yok çünkü.Gereksiz bir şikayet olmuş.

  • EA FC 24 [PC ANA KONU]
    EA FC 24 [PC ANA KONU]Bölüm Sonu Canavarıtwitter
    “FIFA'nın yerini alacak EA Sports FC 24 için yeni sızıntılar ortaya çıktı. - Sızıntıya göre kapak yıldızı değişiyor, Kylian Mbappe yerine Erling Haaland geliyor. - 13 Temmuz'da resmi olarak tanıtılması bekleniyor. - 29 Eylül'de ise PC ve konsollar için piyasaya sürüleceği…”
    https://twitter.com/BSCLive/status/1677349477064093697?s=20
  • EA FC 24 [PC ANA KONU]
    EA FC 24 [PC ANA KONU]EA SPORTS FCtwitter
    “Welcome to the club. Welcome to #EASPORTSFC. See the full #FC24 reveal on July 13: https://t.co/VqiFi7fgNs”
    https://twitter.com/EASPORTSFC/status/1678418810020438016?s=20
  • FC'nin anlamı ne?

  • mechatengu kullanıcısına yanıt
    Far Cry
  • mechatengu kullanıcısına yanıt

    Football Club anlamına geliyor sanırım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 10 Temmuz 2023; 19:17:55 >
  • Oyunda Türkçe dil desteği yok


    EA FC 24 [PC ANA KONU]
  • EA FC 24 [PC ANA KONU]EA SPORTS FCyoutube
    Welcome to a new era for The World’s Game. Play EA SPORTS FC 24 from 29 September, 2023: http://x.ea.com/76999 Discover the most true-to-football experience ever with HyperMotionV, PlayStyles optimised by Opta, and a revolutionised Frostbite Engine reinventing how 19,000+ authentic players move, play and look in every match: http://x.ea.com/77007 Pre-order EA SPORTS FC 24 Ultimate Edition by 22 August to get a UEFA Champions League or UEFA Women’s Champions League Ultimate Team Hero Item on 27 November: http://x.ea.com/77003 Subscribe to see more from EA SPORTS FC: http://bit.ly/pzw4VD #EASPORTSFC #FC24
    https://www.youtube.com/watch?v=XhP3Xh4LMA8&feature=youtu.be
  • Ön siparişe açıldı.


    Standart sürüm 1200

    Ultimate sürüm 1699



    EA FC 24 [PC ANA KONU]
    EA FC 24 [PC ANA KONU]store.steampowered.com
    Pre-purchase EA SPORTS FC™ 24 on Steam
    https://store.steampowered.com/app/2195250/EA_SPORTS_FC_24
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.