Şimdi Ara

EPİC GAMES FC 24 AÇILMIYOR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
3
Favori
17.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba, epic games de indirim olduğu için fc 24 oyununu aldım. EA uygulaması ile Epic Games uygulaması eş. Yani oyunlar iki uygulamada da gözüküyor. Forumlarda ki tüm çözümlerden tutun yabancı çözümlere kadar ne varsa yaptım. Sonuç sıfır. Oyun hiç bir şekilde açılmıyor. ''YOU CAN DOUBLE CLICK ON GAME TILES TO QUICKLY LAUNCH A GAME' Kısmında kalıyor.




  • Hocam aynı sorun bendede var çözen olursa lütfen yazabilirmi bende herşeyi denedim açamıyorum.
  • İnşallah çözen olur abi ya

  • Ben de almayı düşünüyordum. Nasıl bir çözümü var acaba?
  • Yanılmıyorsam anakarttan bir ayar yapılıyordu. Support özelliğini kapatmak gerekiyordu. Ben öyle çözmüştüm o problemi.
  • Hana-MicHi__ kullanıcısına yanıt

    hocam sorun çözülsün öyle al bence. oyun hiç bir şekilde açılmıyor.

  • depboy28 D kullanıcısına yanıt

    anakart mı? hocam emin misiniz ya?

  • Abi dünden beri kafayı yedim bilgisayarda hiçmi denk gelip çözen yok acaba
  • aynı sorun bende de var. youtube dan bir kaç video denilenleri yaptım oda olmadı.birileri ilgilenirse sevinirim.

  • Epic Games in bu kadar ucuz vermesinden anlamalıydık bi kıllık olacağını
  • hocam sorunun çözümünü bulabildiniz mi, bende aynı sorunu yaşıyorum.

  • ea geçen sene de böyleydi anticheat ekranında kalıyordu. 1 sene boyunca çözümünü bulamadılar ve oyunu açmak için 5 dakika uğraşmak gerekiyordu. en mantıklısı ea ve oyunlarından uzak durmak

  • Arkadaşlar ben korka korka da olsa oyunu aldım. Hiçbir sıkıntı olmadan çalıştı. Dualsense kontrolcüyü de direkt gördü.
  • çözen oldumu arkadaşlar

  • arkadaşlar şuan oyunu tekrardan indirdiğim için deneyemiyorum birisi denesin belki işe yarar aynı problem çünkü


    FIXES, TIPS & TRICKSyoutube
    In this FIFA 23 Fix, I will help you to get your game running again. FIFA 23 is one of the most popular football games on the market but sometimes things go wrong, and your Origin game may not launch. This sometimes occur as a result of the release of new patches or Windows updates. Follow my steps as I explore possible solutions to help you play the game again. Kindly Subscribe, like and share so I can keep supporting the community by uploading more fixes and guides. INITIAL CHECKS 1. Perform the steps in the two previous videos, if those do not work for you, go ahead and follow the guide below UPDATE 1 - https://www.youtube.com/watch?v=mfM0f768MGA UPDATE 2 - https://www.youtube.com/watch?v=g_JSCVkjvbk STEPS TO FOLLOW 2. Locate the install location folder (For Steam, open the app, click on Library, select FIFA 23, right-click, select Manage, and then click on Browse local files) 3. Open the __Installer folder and then open EAAntiCheat folder 4. Right-click on the EAAntiCheat.Installer app and select run as administrator 5. Click the empty box on top with the arrow on the right 6. Click on (Installed) FIFA 23 7. Click on Update 8. Close the app after the update is successful and return to the main FIFA 23 folder 9. Right-click on EAAntiCheat.GameServiceLauncher.dll in the FIFA 23 installation folder and click on properties 10. Select the Digital Signature tab (On the top-left after General) 11. Select Electronic Arts. Inc. under the signature list and click on details 12. Click on view Certificate in the pop-up window 13. Click on install certificate 14. Click on Next, Next and Finish 15. Locate the EAAntiCheat.GameServiceLauncher application in the FIFA 23 folder and repeat step 9 to 15 for it 16. Return to the main FIFA 23 folder, right-click on FIFA 23 and select properties 17. Select the Compatibility tab on the top 18. Uncheck all of the boxes if any of them is checked and click on Apply and then OK 19. If none of the boxes are checked, just click on OK 20. Double click on the FIFA 23 app in the folder to launch the game Cheers, I hope this helps! DOWNLOAD THE EA APP https://www.ea.com/ea-app
    https://www.youtube.com/watch?si=h5f4XdeVNii0DIw_&v=AwQ47QJqD6A&feature=youtu.be
  • Epic'ten kesinlikle EA oyunu almamak için bir sebep. Ben de NFS Unbound aldım iki gündür açılmıyor oyun.


    EPİC GAMES FC 24 AÇILMIYOR
  • Vxiex V kullanıcısına yanıt

    Hocam ben videoya baktım oyun dosyalarından EA Anticheat ile alakalı ayarları yapıyor fakat benim dosya konumumda o klasör yok. Param bildiğin çöp oldu keşke torrent'den indirseydim bu kadar uğraştırmazdı beni.


    EPİC GAMES FC 24 AÇILMIYOR
  • Arkadaşlar sorunu çözdüm galiba Windows güncelleştirmelerinden kaynaklı büyük ihtimalle internette ne kadar çözüm yolu varsa denedim ama olmadı EA Anticheat İnstaller dan Fc2024 yükle dediğim zaman hata kodu veriyordu sürekli Windows 11 kullanıyorum güncelleştirmelerden eksik olan vardı. Windows güncelleştirme yaparken 0x80071a91 bu hatayı alıyordum sürekli bunu düzelttikten sonra güncelleştirmeleri tamamladım EA Anticheat İnstallerdan tekrar FC2024 ü yükledim sorunsuz bir şekilde yüklendi ve açıldı şuanda sorunsuz bir şekilde oynuyorum.

  • 2 gün önce aldım oyunu, ilk 2 gün sorun yoktu ama bugün bu sorun bende de oldu. internetteki çözümleri denedim ama olmadı. çözebilen yok mu?

  • Rastgele denk geldim bu konuya. İndirim bitmeden ben de almayı planlıyorum. Bu problem tam olarak nedir, hiç çözümü yok mu?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.