Şimdi Ara

E-devlet askerligim kismi guncellenmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar, normalde diger seneye kadar ertelemem vardi fakat yoklama basvurusu yaptim, sonrasindaysa saglik ocagina gittim ve hastaneye sevk aldim fakat surecleri takip edebildigimiz panel bende gorunmuyor ve askerligim kisminda hala ertelemem var olarak gorunuyor. Bunu daha once yasayan oldu mu?




  • Selam, bilen varsa bilgi verirse sevinirim aynı sorun bende de var. Bedelli için ertelemeyi bozarak yoklama yaptım. Şuan yoklamanın askerlik şubesi tarafından onaylanması lazım diyor ve sağlık raporu alınacak. Fakat askerlik şubesi bunu ortalama kaç güne onaylıyor acaba?

    Edit: süreci takip edebilirsiniz diye koydukları link 404 veriyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeg Elsker Norge -- 7 Kasım 2023; 8:27:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jeg Elsker Norge kullanıcısına yanıt

    Hocam yine sende en azindan guncelleme olmus o ekranda, bende o da yok. Ayrica benim bildigim direkt olarak saglik ocagina gidebilmen lazim, bir sey beklemene gerek yok diye biliyorum. Ben de hicbir guncelleme yok ben gittim direkt olarak.

  • Massohcu kullanıcısına yanıt
    Bende sağlık ocağına gitmiştim ve hastaneye sevk edilmiştim, ama süreç hala aile hekiminize muayene olun diyordu. Hastaneden aldığım askerliğe elverişlidir raporuyla askeriyeye gidince düzeldi.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Üst edit: Şans mıdır bilmem, bu mesajı yazdıktan 2 saat sonra hizmet tercihi açıldı.



    Aynı durumu yaşıyorum, 31 aralığa kadar öğrenci ertelemeli olarak görünüyorum geçtiğimiz perşembe yoklama işlemimi başlatıp aile hekiminden onayımı aldım, yoklama takibi butonuna tıkladığımda

    "Askerlik yoklama işlemleriniz devam etmektedir. Askerlik yoklama başvurunuzu güncelleyebilirsiniz. İşlemin hangi aşamada olduğunu ASAL Yoklama Başvurusu Süreç Takibi hizmetini kullanarak öğrenebilirsiniz."


    ancak böyle bir takip hizmeti bende de görünmüyor, zam gelmeden bedelli başvurusu yapacaktım. Askerlik şubesine gitmeden sorunu çözülen oldu mu?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AF12Y -- 13 Kasım 2023; 11:55:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de aradan gecen 1 hafta sonrasinda kendiliginden duzeldi. Bilgilendirmis olayim

  • Massohcu kullanıcısına yanıt

    Hocam selam aynı şekiled bende de güncellenmiyor. Aile hekimim beni hastaneye sevk etti. Hastaneye gittikten sonra otomatik mi düzeldi sende yoksa hastane sevkinden sonra askerlik şubesine mi gitmemiz gerekiyor ? Sevkte doktor bana sıkıntı yok askere gidebilirsin dedi aile hekiminin bana verdiği kağıtları aldı(hastaneye sevk ettiğini gösteren kağıtlar o 5 sorunun olduğu) yolladı beni eve anlamadım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.