Şimdi Ara

Dyson Türkiye Dolandırıcılığı - 2. El Ürünü Sıfır Diye Sattılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
4
Favori
16.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
170 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ekleme 5 - 02.02.2022 - 20:08 —> Hakem Heyeti aşamasında halen. Başvuru yaptım, savunma istendi. Kendileri yanıt da verdi. Ama kaymakamlığa gidip de bakmadım cevaplarına. Son aşama olarak “Bilirkişi yanıtı bekleniyor.” yazıyor an itibar ile. Detayları paylaşmaya devam edeceğim.

    Ekleme 4 - 20.01.2022 - 12:01 --> 08505321144 numaralı Dyson Türkiye Genel Müdürlüğü tarafından arandım. E. Hanım Tüketici Hakem Heyeti'ne yaptığım başvurudan dolayı arandığımı ve mağduriyetimin devam edip etmediğini sordu. Bu soru aslında aldatmaca bir sorun. Mağduriyet giderildi derseniz, anlaşma sağladık diye yanıt verebiliyorlar hakem heyetine.. Neyse...

    Ben de faturanın bin bir türlü uğraşla tarafıma gönderildiğini, bu konuda beni çok uğraştırdıklarını söyledim. Özür dilediler. Ürünün seri numarasın ile ilgili sorunun devam ettiğini, bana 2. el ürün satmış oldukları düşüncesinin hala daha devam ettiğini söyledim. Sizin düşünceniz devam edebilir; ama lütfen bana inanın dedi hanımefendi. :) Dinliyorum dedim... Öncelikle bana teyit amaçlı benden seri numarasını istediklerini Whatsapp üzerinden söyledi. Evet istediler ben de verdim. İşte o arada arkadaşlar sisteme seri numarasını kayıt etmişler dedi. Sorun ondan dedi. Ben de Whatsapp görüşmesi öncesi sorguladığımı, ekran görüntülerinin var olduğunu söyledim. Öyle diyince, sistemden kaynaklı bir sorun olduğunu, seri numarası ile alakalı bazen sistemdeki güncellemeden kaynaklı sorunlar oluşabildiğini söylediler. :) Evet komik buralar. Çünkü yersen... Biz de bu konuda mağduruz, düzeltin diyoruz düzeltmiyorlar falan dedi. Burada IT ekibine söyleniyor. Ben de uzlaşmayı kabul etmediğimi söyledim. Ürünün muhtemelen yenisi gelecek dedim, onda da mı seri numarası kayıtlı gelecek dedim. Bunun garantisini veremiyoruz; ama biz kesinlikle 2. el ürün satmıyoruz dediler.

    ÖZET: Dyson Türkiye görüldüğü gibi; arızalı, kullanılmış, başkasının iade ettiği, garantisi başlamış, sisteme daha önceden kayıt edilmiş cihazları sıfır fiyatına Türkiye pazarında satıyor.


    Ekleme 3 - 17.01.2022 - 14:20 —> Mail adresime fatura geldi. Faturayla birlikte Whatsapp müşteri hizmetleriyle tekrar parça değişimi için görüştüm. Parça stokta yokmuş. :) Şaşırmadık. Sipariş oluşturuldu. Bekliyoruz. Tabii ki sorunum tam çözülmedi. Garanti süreci ile ilgili kafa karışıklığı senediyle hakem heyetine başvurumun devam ettiğini belirttim. Garanti başlama tarihini değiştirdik ama dediler. Anladıklarını çok sanmıyorum beni.

    Ekleme 2 - Hakem Heyeti için gerekli olan Vergi ve Mersis numarasını istedim Whatsapp müşteri hizmetleri aracılığı ile Dyson firmasından. Yanıt gelmedi henüz. Ama istedikten sonra mail ile fatura gönderimi yaptılar. Kullanılmış ürün için hakem heyetine başvuru yaptım.

    Ekleme 1: 17.01.2022 - 12:50 —> Trendyol müşteri hizmetlerini aradım. Ürünün faturasını talep ettim. 72 saat sonra dedi. Dedim çok kolay bir işlem bu. Neden bu kadar uzun? Süreç böyle dedi. Peki dedim neden ürünü faturasız tarafıma gönderdiniz? Dediler ki satıcı faturayı koymayı unutmuş. Ama e-fatura olmadı gerekiyor dedim, onu sa unutmuş dediler.

    13.10.2021 tarihinde Trendyol üzerinden Dyson Türkiye mağazasından Dyson V8 Absolute süpürge satın aldım.

    Satın almadan önce Dyson ile iletişime geçerek, bu mağazanın kendilerine mi ait olduğunu sordum. Evet dediler. Herhangi bir sorun yok.

    2,5 ay kullanım sonrası(16.01.2021) süpürgemin başlığının dönmediğini fark ettim. Başlık temizleme gereği duymamıştım hiç. Temizlik gerekir diye açtım içerisini, baktım 1 parça kırılmış. Sıkılmış, dönmüyor.

    Darbelere karşı ultra dayanaklı diye reklamını yaptıkları ürün, 2 ay dikkatli kullanım sonrası kırılmaya başladı.

    Durumu Whatsapp üzerinden müşteri hizmetlerine 16.01.2021 tarihinde yazdım.

    Ürünün seri numarasını, aldığım tarihi, açık adresimi istediler. Söyledim. Akabinde de faturanın görselini iletmemi söylediler. Tarafıma basılı fatura gelmediğini, mail olarak da gönderilmediğini ilettim.

    Trendyol uygulamasına girdim, fatura görüntüle dediğimde fatura yok gözüküyor. Fatura talebi gönder dedim, satıcıya tablet iletildi diye mesaj geldi. Satıcı da Dyson Türkiye. Dyson’a ilettim durumu. Dedim faturayı dizden talep edecekler. Ama vakit kaybetmeyelim. Zaten fatura sizde, mağduriyetimi gidermek adına süreci lütfen hızlandıralım dedim. Kabul etmediler. 72 saat içerisinde bana dönüş yapacaklarmış.

    17.01.2021 tarihinde yani bugün beni aradılar. Faturanın kendilerinde olmadığını, faturayı Trendyol’dan almam gerektiğini söylediler. Yukarıdaki paragrafta yazdığım durumu anlattım. Ürünün satıcısının kendilerinin olduğunu, Trendyol’unda fatura talebini kendilerine ilettiklerini söyledim. Bana bizde fatura yok, Trendyol ile iletişime geçin dendi tekrar. Son telefon görüşmesini Z. Hanım ile gerçekleştirdim.

    Özet: Ürünü Trendyol üzerinden Dyson Türkiye Yetkili Satıcı’sından aldım. Bana yazılı olarak ya da elektronik ortamda hiçbir şekilde fatura düzenlenmedi. Tarafıma gönderilmedi. Çok sağlam dedikleri ürün 2 ay sonra kırıldı. Kırılan parçanın değişimini talep ettim, faturanız yok diyerek işi yokuşa sürdüler. Satıcı kendileri oldukları halde aracı firmayı bahane ederek değişim ya da onarımı kabul etmediler.

    Not: Bu arada dün ürünü sistemlerine kaydetmek istedim garanti kapsamında değişiklik için, “***** seri numaralı cihaz daha önce sisteme kaydedilmiştir.” uyarısı aldım.

    Whatsapp müşteri hizmetlerine durumu bildirdim. Onlar benim adıma kayıt ettiler. Sonra incelediğimde, garanti başlama tarihi olarak 01.07.2021 yazıyor. Ben ürünü 19.10.2021 tarihinde teslim aldım. Anlattım derdimi; bana kullanılmış ürünü satmış olma ihtimallerini sordum. Tabii ki kabul etmediler. Ürünün garantisi üretim tarihinde 90 gün sonra otomatik olarak başlarmış. :) Öyle söylediler Ürünü bir başkası satın almış, kullanmış. Sisteme seri numarasını kaydetmiş, garanti başlamış. Sonra iade etmiş, bana da bu ürünü sıfır diye satmışlar, üründe kırık parça çıkmış, faturasını da saklayarak, bana vermeyerek beni dolmadırmaya çalışıyorlar.

    Konuyu az sonra Tüketici Hakem Heyeti’ne de açıyor olacağım.





    Dyson Türkiye Dolandırıcılığı - 2. El Ürünü Sıfır Diye Sattılar

    Dyson Türkiye Dolandırıcılığı - 2. El Ürünü Sıfır Diye Sattılar

    Dyson Türkiye Dolandırıcılığı - 2. El Ürünü Sıfır Diye Sattılar

    Dyson Türkiye Dolandırıcılığı - 2. El Ürünü Sıfır Diye Sattılar

    Dyson Türkiye Dolandırıcılığı - 2. El Ürünü Sıfır Diye Sattılar

    Dyson Türkiye Dolandırıcılığı - 2. El Ürünü Sıfır Diye Sattılar

    Dyson Türkiye Dolandırıcılığı - 2. El Ürünü Sıfır Diye Sattılar

    Dyson Türkiye Dolandırıcılığı - 2. El Ürünü Sıfır Diye Sattılar

    Dyson Türkiye Dolandırıcılığı - 2. El Ürünü Sıfır Diye Sattılar

    Dyson Türkiye Dolandırıcılığı - 2. El Ürünü Sıfır Diye Sattılar

    Dyson Türkiye Dolandırıcılığı - 2. El Ürünü Sıfır Diye Sattılar

    Dyson Türkiye Dolandırıcılığı - 2. El Ürünü Sıfır Diye Sattılar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gereqsiz -- 2 Şubat 2022; 20:10:26 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >







  • Hakem Heyeti Zaten sorunumu Çözecektir.... Çok yanlış  


    Hemen başımdan geçen olayı anlatayım çözüyor mu görün ?


    Superbox fiyat artınca vodafone evde internet hizmet aldım modemi verdiler kurulum yapıldı ayda 159 tl ye bağlattım(kurulum eve gelip fişe takıp merkezi arayıp interneti açın demek). 14 gün içinde verdikleri hızın yanına bile yaklaşamayınca cayma hakkımı kullandım. Bana 350 TL modem 159 TL Fatura ve Kurulum ücreti vergiler vs 700 Tl fatura çıkardılar 5 günlük kullanımıma.


    modem iade edersem 350 TL düşeceğini ve 350 TL ödeyerek iptal edebileceğimi söylediler. Modemi iade ettim ellerine ulaştığını ve xxx hesabaına 350 tl yatırırsam sistemin kapanacağını ilettiler ve 2021 Mart ayında yatırdım.


    Temmuz ayında bir avukat aradı. vodafone size ulaşamamış borcunuz takibe düştü 700 tl boçlusunuz. Nasıl olur dedim 350 tl modem 350 tlde ben xx hesabına yatrdım buda dekontum.Hayır dediler siz 700 TL yatıracaksınız biz size 350 modem ücretini 6 ay içerisinde iade edeceğiz öyle olmuyor. Ya saçmalamayın müşteri hizmetleri söyledi böyle yapmamı manyakmısınz siz falan neyse benden 700 TL daha aldılar ve 350 TL iade ettiler.


    Eee benim martta yatırdığım 350 TL ne oldu ?


    Tüketici hakem heyetine başvurdum. Durumu aynı bu şekilde konuşma kayıtları ve dekont ile anlattım. Vodafone den savunmasını istedik dediler. vodafone savunmasını vermedi tüketici hakem heyetine cevap dahi vermedi. tüketici hakem heyeti vodafone savunma vermemiştir , açılan itirazın reddine karar verdi.


    Adamlar savunma bile yapmadan 350 tl min üzerine yattılar.gelecek ay 1 yıl olacak ben parayı yatıralı.


    Yani paranızı alacağınıza emin olmayın. Türkiye burası

    Türkiyede bir firmadan ürün alıyorsan firmanın Türkiye ayağı ile muhattap olacağını hiç bir zaman unutmayacaksın.Unuttuğun an zaten kendileri hatırlatıyorlar bunu.

    Sen V8 almışsın ben V15 satın aldım ilk gelen ürün Filtre arızası verdi üretim hatasıymış güç bela zorla değiştirdiler yoksa tamir edeceklerdi.Yeni gelen üründe bir kaç sıkıntı vardı parçaları fazla hareketli gibiydi.Müşteri hizmetleri görüntülü aradı dedi ki evet bu bir sorun servise gönderin.

    1 günlük ürünü servise gönderdik.Bu bir sorun değil deyip geri göndermek istediler biz de Dyson mağazasına gittik kullanan bir kaç kişiye sorduk bizimki de böyle dediler.Öyle olunca biz de geri gönderin dedik.Adamlar ürünü çizik ve toz içinde dışında koruma kartonu bile olmadan geri göndermişler.Üzerinde bulunan mor renkli lastik kısmı da sökük şekilde.Süpürgeyi sökmeden onu çıkarma şansın yok,mağaza da aynı şekilde yeyit etti bunu.

    Neyse aradık dedik böyle böyle.Servis demiş ki müşteri yapmıştır onu ürün bize öyle geldi biz bir şey yapmadık.Biz de salaktık ya sağlam olan 1 günlük ürünü bozmaya çalışıp geri gönderecektik.Ürün sağlam ve sorunsuz iken neden böyle bir şey yapsın dememiş müşteri hizmetleri inanmış onlara.

    Dedik madem öyle bizim elimizde kutu açılış videosu var fotoğraflar var böyle geldiğine dair sizde var mı kutu açılış videosu.Var göndereceğiz dediler 1.5 ay oldu hala gönderecekler.Ben Dyson Türkiye müşteri hizmetleri ve servisi kadar aptalca iş yapan nalet bir firma görmedim.Kendi mağazası bile diyor müşteri hizmetlerimiz çok kötü bizi çok mahçup edip zorda bırakıyorlar diye.

    Sen 12 bin tlye süpürge satacaksın ama müşteri hizmetleri ve servis işini doğru düzgün bir firmaya vermeyeceksin.Dyson neyin kafasını yaşıyor acaba.Baktım bunlar sallıyor bizi dalga geçiyorlar.Aynı gün verdim hakem heyetine ve şikayetvara da yazdım.Bize de ürün için fatura göndermemişler sorunca bize da unutmuşlar deyip kayıt oluşturup öyle gönderdiler.Artık bilerek kesmeyip vergi mi kaçırıyorlar acaba yoksa bu kadar tesadüf olamaz.Şikayetlerde de var fatura göndermedikleri.Hakem heyeti istiyor faturayı şikayet sonrasında arayıp.6 ay kullanıp yenisiyle değiştireceğim muhtemelen ürünü.Çalışmasında sıkıntı yok ama kozmetik olarak berbat halde.

    Bu konuya yolu düşen,bu firmadan ürün alacaklar asla internetten almasın gitsin görsün mağazadan kendisi alsın.Şikayetvar da son 1 ayda yüzlerce şikayet var %90 ı servis ve müşteri hizmetleriyle alakalı.Ayrıca son çıkan süpürgesi de parasının karşılığı değil,kaliteli ürün üretmiyorlar sanırım artık.Benim filtre değişimi için gönderdiğim süpürgeyi tamir edip muhtemelen başkasına sattılar.Aynı sizin olay,hiç canınızı sıkmayın üzülmeyin.Çünkü; firmanın umrunda değilsiniz,hakem heyeti işinizi çözecektir,merak etmeyin.





    size tavsiyem ürünü garantiye gönderirken de tüketici hakem heyetine başvuru da bulunduğunuzu muhakkak bildirin. cunku ürünün garanti hizmeti ürün satılmadan önce cok önce başlamış. burda bi dalavere var.

    eğerki dyson turkiye tüketici hakem heyetine bu durum icin başvurdugunuzu görünce sizinle iletişime geçicektir.talebinizi iletin. yeni cihaz ve yeni fatura. tamir görmüş veya parçası değişmiş ürünü dahi istemeyin.


    zaten büyük ihtimalle tüketici hakem heyetine başvurmadığınızı söylerseniz size şu sonuç cıkma ihtimali yüksek.


    -kullanıcı hatası sonucu kırılan parça

    -kırılan parça nın tutarı 500 700 1000 neyse. sonuç bu olur.

    Hakem heyetinden bilirkişi geldi.Bizi ve süreci dinledi.Bizim haklı olduğumuzu söyledi notlarını aldı ve gitti.3-4 gün sonra E-devlete düştü sonuç olumlu şekilde.2 aydır arayacağız deyip sürekli oyalan ve suçlu olmalarına rağmen bizi dolandırmaya çalışan firma ne hikmetse karar ellerine ulaşır ulaşmaz bizi arayıp süpürgeyi iade etmemiz için bir kod verdi.Elimize ulaşır ulaşmaz yenisini göndereceğiz dedi.


    Biz de güzelce ürünü kutudan çıktığı gibi paketledik,ama koruma kutusu olmadan gönderdikleri için aynı şekilde gönderdik.Ups evden geldi aldı ürünü.Ürün ellerine ulaştıkları gün bir telefon geldi.Kutunun içinden bataryası çıkmamış unuttunuz mu acaba diye.Biz başımıza gelecekleri bildiğimiz için kutularken ve kargo sırasında detaylı video çekmiştik.


    Ürünü kutusuz göndermiştiniz,içinde ne olduğu ve fiyatı belli biz eksiksiz gönderdik.Kargo firmasıyla iletişime geçebilirsiniz dedik.Bir kaç gün araştırma devam ediyor deyip kıvrandılar ama seve seve yenisini gönderdiler.İçimizin yağları eridi bataryası da kaybolmuş deyince.Sen misin müşteriyi haksız yalanlarla dolandırmaya çalışıp yüzüstü bırakan.Yanlarına kalmadı adalet tecelli etti geçte olsa.


    Ürün elimize gelince açılış videosu çekmeyi de ihmal etmedik.Şimdi eksik çıkar bozuk çıkar yine siz yapmışsınız derler diye.


    Sonuç olarak kendini bilmez yalancı ve dolandırıcı teknik servis çalışanları yüzünden Dyson 400 tl bilirkişi ücreti hakem heyeti masraflarını ödemek ve eski kullanılmış sağı solu çizik pis bir süpürgeyi geri almak zorunda kaldı.Ben Dyson un yerinde olsam bu haltı kim yaptı ve yalan söylediyse onu bulur bütün masrafları maaşından keserdim.


    Kısaca Dyson Türkiye Teknik Servisi rezalet bir yer.Umarım işiniz düşmez ve süpürgenizi göndermek zorunda kalmazsınız.Çalışanlarının güzel bir eğitimden geçmesi gerekiyor Teknik Servis olarak.Şimdilik bir sıkıntı yok,umarım bir daha da olmaz.7 bine aldığımız ürün 14-15 olacak neredeyse.Utanmadan iade edin diyorlardı bir de 7 bin tl ye.

  • Destek olursanız mutlu olurum.

    Hakem heyeti zaten sorunumu çözecektir. Ama Dyson Türkiye Mağazası’nın bu durumunu herkes görmeli.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Eğer gerçekten ikinci el ürünü size sıfır diye sattıysalar ağır REZALET! yukarı!

  • Ben gidip elden v15 almıştım sürekli filtre uyarısı veriyordu direkt iade aldılar yenisini aldım ben de

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • egemen.online kullanıcısına yanıt
    Fatura olayını bu kadar uzatmaları ve ürünün garantisinin başlama süresinin ürünü teslim aldığım tarihten 2,5 ay öncesine ait olması beni bu düşünceye itti.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bay Robot kullanıcısına yanıt
    Trendyol üzerindeki mağaza bize ait dedikleri için satın aldım.

    Dyson Türkiye Dolandırıcılığı - 2. El Ürünü Sıfır Diye Sattılar

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Öne çıkarırsanız sevinirim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • E devlet üzerinden fatura kesilmediğine ve iletilmediğine dair ihbarda bulunun her türlü cezayı alsınlar. Google üzerinden gerekli adımları takip edebilirsiniz.
    Edit: vergi kayıp ve kaçağına ilişkin ihbar bildirimi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skaninei -- 17 Ocak 2022; 12:20:53 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Teşekkür ederim. Tamam bakacağım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • An itibari ile verdikleri yanıt şu:



    Dyson Türkiye Dolandırıcılığı - 2. El Ürünü Sıfır Diye Sattılar

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Düzenleme: 17.01.2022 - 12:50 —> Trendyol müşteri hizmetlerini aradım. Ürünün faturasını talep ettim. 72 saat sonra dedi. Dedim çok kolay bir işlem bu. Neden bu kadar uzun? Süreç böyle dedi. Peki dedim neden ürünü faturasız tarafıma gönderdiniz? Dediler ki satıcı faturayı koymayı unutmuş. Ama e-fatura olmadı gerekiyor dedim, onu sa unutmuş dediler.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Düzenleme: 17.01.2022 - 12:50 —> Trendyol müşteri hizmetlerini aradım. Ürünün faturasını talep ettim. 72 saat sonra dedi. Dedim çok kolay bir işlem bu. Neden bu kadar uzun? Süreç böyle dedi. Peki dedim neden ürünü faturasız tarafıma gönderdiniz? Dediler ki satıcı faturayı koymayı unutmuş. Ama e-fatura olmadı gerekiyor dedim, onu sa unutmuş dediler.

    Sanırım bahsettiğiniz durum da mümkün. Bakıyorum e-devlet üzerinden.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ekleme 2 - Hakem Heyeti için gerekli olan Vergi ve Mersis numarasını istedim Whatsapp müşteri hizmetleri aracılığı ile Dyson firmasından. Yanıt gelmedi henüz. Ama istedikten sonra mail ile fatura gönderimi yaptılar. Kullanılmış ürün için hakem heyetine başvuru yaptım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dyson turkiye garanti hizmetleri felaket kötü. daha siz faturayı alsanız bile garanti ile cok uğraşcaksınız. ben sizin yerinizde olsam direk tüketici hakem heyetine başvuru icin başlarım. dyson turkiye felaket. sabah sattıkları ürünü öğlen bozulsa almıyorlar.

  • Teşekkür ederim. Faturayı zahmet edip de gönderdiler an itibari ile. Binbir türlü dalavere…

    Hakem heyetine başvurumu yaptım.

    Teşekkür ederim ilginiz için.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gereqsiz kullanıcısına yanıt

    size tavsiyem ürünü garantiye gönderirken de tüketici hakem heyetine başvuru da bulunduğunuzu muhakkak bildirin. cunku ürünün garanti hizmeti ürün satılmadan önce cok önce başlamış. burda bi dalavere var.

    eğerki dyson turkiye tüketici hakem heyetine bu durum icin başvurdugunuzu görünce sizinle iletişime geçicektir.talebinizi iletin. yeni cihaz ve yeni fatura. tamir görmüş veya parçası değişmiş ürünü dahi istemeyin.


    zaten büyük ihtimalle tüketici hakem heyetine başvurmadığınızı söylerseniz size şu sonuç cıkma ihtimali yüksek.


    -kullanıcı hatası sonucu kırılan parça

    -kırılan parça nın tutarı 500 700 1000 neyse. sonuç bu olur.

  • dyson turkiye yetkili servisi türkiyedeki kullanıcıları resmen öttürüyor. elini kaptıran kolunu alamıyor. tr deki en kötü servislerden birisi. şikayetvar.com a bakın ne demek istediğimi anlıycaksınız.

  • Elbette.

    Benzer durumları başka firmalar için ne yaptıysam aynı sürecin işlemesini sağlayacağım.

    Fikirleriniz için tekrardan teşekkür ederim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Konuyu buraya da açacağım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Buraya açtığım konunun linkini paylaştım. Trendyol’u aradım, hakem heyetine gideceğimi söyledim. Dyson ile defalarca yazıştım. Şirket bilgilerini isteyince halem heyeti için, fatura tarafıma gönderildi. Anında hem de.

    Telefonla da aradılar. Parça değişimi sağlanacak. Ama stoklarda yok. Şaşırmadım tabii ki.

    Ama ürünün kullanılmış olmadı durumu hala devam ediyor arkadaşlar.

    Hakem heyeti ile durumu paylaştım. Süreç devam ediyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.