Şimdi Ara

Dying Light (2015) [ANA KONU] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.941
Cevap
42
Favori
127.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle 4 gb Gtx770 wf3x +i5 4670k+8gb ram kullanıyorum.

    Oyun ultra ayarlarda bina içinde 65-75fps,bina dışında açık alanlarda ise 50-60 fps veriyor..Kısacası oynadığım 3-4 saat boyunca 45fps'nin altına düştüğünü görmedim.

    Ancak "Vertical Synchronization" ı açınca oyun kendinden geçiyor.Aslında yine sabit 60fps ile oynanıyor ancak ışıklandırmaların olduğu yerlerde aniden 30fps'ye düşüyor.

    Ani fps düşüşü yaşayan arkadaşların vscync'yi kapatarak denemelerini tavsiye ediyorum.
  • Var mı bu oyunu ucuzdan satan bir trader ? GTA V Steam versiyonunu Çinlilerden 70 liraya almıştık, bunda böyle bir fırsat var mı ? (Sizin aldığınız)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 27 Ocak 2015; 19:53:23 >
  • oynamaya başlıyorum geforce.com da ki yazıyı okuyun, driverlarınızı güncelleyin.
  • Oyunda CPU kullanımı dengesiz optimizasyonda sıkıntı var o yüzden darboğaz yapıyor FPS dışarıda düşüyor. Diğer core'lar %40'ta dolaşırken 1. core'u %100'de kullanıyor dışarıda FPS 60'tan aşağı düşüyor bu durumda. Ve mouse ile oynarken titreme var vsync açık veya kapalıyken ama gamepad ile öyle bir sıkıntı yok. Onun dışında oyun maksimum ayarlarda gayet güzel görünüyor, parkur sistemi de AC'nin FPS hali direk. Baya da Türk akımı gördüm isimler halılar falan, zaten şehir Şanlıurfa'dan esinlenilmiş mi ne deniliyordu, yarım saat denedim sadece ama Zafer, Timur falan akıyor yani Türkçe altyazı da olsaymış yakışırmış

     Dying Light (2015) [ANA KONU] Dying Light (2015) [ANA KONU] Dying Light (2015) [ANA KONU] Dying Light (2015) [ANA KONU] Dying Light (2015) [ANA KONU] Dying Light (2015) [ANA KONU] Dying Light (2015) [ANA KONU] Dying Light (2015) [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 27 Ocak 2015; 20:38:48 >




  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    ben alıcam galiba bir rusla konuştum şuana kadar bir sorunla karşılaşmadıgını söyledi ama bundan sonrada olmaz diyemem dedi yani kimse emin değil risk birazda
  • gopgop kullanıcısına yanıt
    8-9 keye satılıyormuş araştırdım 4-pack'dan çıkan kopyalarmış RU-CIS taglı geliyormuş fakat sorunsuz ekleniyormuş.

    Bu şartlar altında tamamiyle ROW olmadıktan sonra bana gelmez. Ben almayacağım alana da hayırlı olsun
  • Ben PreOrder'ı kaçırdım da şuan alsam Zombie DLC'si ile geliyor mu oyun?
  • stabilite rezalet en düşük ayarlarda bile frame düşüyor
  • busterr kullanıcısına yanıt
    bunları sanırsam siz kendiniz çektiniz gtx770 ile baya güzelmiş grafikler (laptop gt750m ile oynadım baya fark var)

    neyse gta V de sistem yetmezse onun için sistem dizilir. Oyun sarmaya başladı bu arada (lakin ciddi ciddi fps sorunu olabiliyor bazen -ben 25,35 fps ye razı olsamda-)
  • oyun güzel baya oynadım... sıkıntı var diyorlar valla var.. tek çekirdeği 100% kullanıyor.. ara sıra takılmalar oluyor ama genelde akıcı oynatıyor..

    ayarlar herşey en yüksekte ve açık. best quality.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OzanSRC

    Ben PreOrder'ı kaçırdım da şuan alsam Zombie DLC'si ile geliyor mu oyun?

    Zombie dlc sini herkes için ücretsiz yaptıklarını açıklamışlardı. Yani evet zombi dlc si ile oynayabilirsiniz.
  • Oyun güzel günler geçtikçe zombiler zorlaşıyor.....
  • Oyunu 3 saat kadar oynadım. İlk izlenimim koca bir balon. Dead Island'dan elle tutulur tek farkı mekan. Onun dışında bir çok şey aynı. Şimdiden oyunun monoton bir yapıda ilerleyeceğini sezebiliyorum ki bu konuda inşallah yanılırım devam ettikçe. Grafikler şu nesilde çok iyi değil ama anlamsız bir kasma var. Epey yamalanacak belli ki. Sesleri çok beğendim çok detaylı. 7 lik bir oyun olmuş. Ne fazla ne eksik.
  • Mesajım bulunsun, takip.
  •  Dying Light (2015) [ANA KONU]
  • steamtrades aracılığıyla 8 CS:GO Keys'e almış bulunuyorum, Cuma'ya kadar iner inş. :)
  • oyun çok mu kötü
  • 6 Saat oynadım bugün , çok güzel bir yapım olmuş ciddi bir havası var , gece leyin dolaşmak gerçekten çok heycanlı.

    10 üstünden 9 kişisel puanım.

    Negatif olarak söyliyceğim optimize sorunları var biraz GTX 780 le FPS düşmeleri oluyor biraz rahatsız edici.Fiziksel kopyaları 1 ay bu yüzden ertelediler herhalde o arada halledicekler bu tarz sıkıntıları.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 28 Ocak 2015; 0:23:26 >
  • Laptopuma güvenmememe rağmen girdim lakin olacak gibi değil güvenmemek de haklıymışım :) neyse biraz patch meç çıkarsa oynayabileceğim seviyeye gelebilir.
  • 7 saate yakın oynadım sanırım.

    Oyunun grafiklerini sona dayadım, vertical size kapattım, çünkü gsync var. Oyunda genel olarak 50/60 arası fps alıyorum ama ciddi anlamda bazı yerlerde bir anlı düşmeler gördüm ama "çook" değil bu, bir kaç sefer. Ekran kartım 780.

    Grafikleri "o fragmanlarda" gösterdikleri kadar iyi değil gibime geldi sanki. Garip bir hava var, yani nasıl desem, crysis'in ilk defa konsola geldiği zaman vardı ya, 3. oyun, oradaki gibi. Etkileşim düşük düzeyde tutulmuş, "nere" açılacak, kapanacak belli, o "boş boş" gezme hissini dağıtmak için rüzgar esiyor, toz ve gazeteler dağılıyor.

    Çok kötü grafikleri yok ama bir donukluk var, arkadaşların da dediği gibi konsol portu gibi duruyor ama değil, ama yine de ne anlamadım..

    Sesler falan güzel, arada giren müzikler hoş, yüz animasyonları "bazılarında" çok detaylı bazılarında rezil.

    Önceki oyunlarda, dead island'dan bahsediyorum, daha mücadele edilebiliyordu, burada mücadele zor, 4 zombi geldiğinde, kaçmak gerekiyor, tabi oyunda bir sürü silah oluşturma seçeneği var, sağ sol karıştırarak elekitirkli bir kaç silah yaptım ama gerçekten zor.

    Skill ağacı "çok" detaylı ve üç aşamalı, ben sevdim açıkçası. O kadar oynamama rağmen "daha" çok açamadım. Bu skill'leri seçerken dikkat etmek gerekiyor, oynanış stiline göre çok önem arz ediyor. En başta açmadığım bir skil'e dönüyorum, eksikliklerini görüyorsun oyunda. O yüzden fena değil..

    Silah yaratma seçenekleri bol, elektirik bağla, balta al, onu düzenle, falan önceki oyunlarda da var, burada da var ama burada "daha" zor geldi bana sanki, önceki oyunlarda bir sehpaya gidiyorduk falan, burada bir karmaşa gördüm nedense.

    Öte yandan "arkadaş" iki zombi öldürüyoruz silahın perti çıkıyor.. bu biraz saçma olmuş, bu kadar zor olmasına gerek yok. Sürekli "koşmak" bir işe yaramıyor, alışıyorsun bir süre sonra.

    Oyunda "geceden" kaçılırsa "bir" yavanlık hakim oluyor ama "gece" oynanırsa, çok daha zor ve çok daha eğlenceli oluyor. yatıp uyumak yerine, yağmurda gece dolaşmak sokaklarda çok daha gerilim dolu bir oynanış veriyor.

    Hikaye iyi gidiyor, diyaloglar oldukça basit, bir sürü yan görev var. Aralarda rastgele görevler de çıkıyor.

    Şimdi bütün bunların sonunda şunu söylemek lazım "deli gibi" deadislan'da olduğu gibi oynamak istiyor muyum? Dİ'landa ki gibi değil, ama yine de bir eğlencesi var, skill'ler açıldıkça yeni silahlar yarattıkça (katana bir bulsam) oyun daha da açılır gibi. Ama eğri oturup doğru konuşmak lazım, "onlarca" fragman yayınladılar, gaz veriler vallaha bir tane o fragmanlardaki gibi slow motion kesemedim :D Grafikler de "sanki" oradan daha kötü duruyor, orada bir cila varmış gibi, anlamadım..

    Oyun "yeniden" oynanmayı "pek" olası kılmıyor gibi geldi. Dİ'la yeni karakterler seçip başlanıyordu. Şimdi diyeceksiniz ki neden Dİ'la karşılaştırıyorsun, mantığı neredeyse aynı o oyundaki gibi, O yüzden..

    Genel olarak, "bu" türü seven benim gibi insanların oyu daha yüksek olacaktır, ama oyunun daha başındayım, bir sürü görev ve olay var ama kendini "tekrar" etme olanağı çook büyük.. Şimdi bir puan ver deseler türü sevdiğim için 75/80 veriyorum..




  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.