Şimdi Ara

Dying Light (2015) [ANA KONU] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.941
Cevap
42
Favori
127.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyunun multiplayer kısmında amaç nedir arkadaşlar?
  • Bu oyuna alan arkadaşlar teamspeak servera gelirse hep beraber takılabiliriz. Dying Light kanal adı altında takılabilirsiniz.

    TS İP: 94.23.171.172:3726
  • Oyunda ilk bölümü bina içi 60fps oynadım.

    İkinci bölüm dışarı çıktıktan sonra inanılma fps düşüşü yaşadım.60lardan 18fpslere indi.

    Amd r9 280x 3gb ekran kartı Amd Fx-8350 8gb ram sistemim.

    İlk başta 60fps başlayan oyun sonradan nasıl bu kadar düştü akla iki soru geliyor.

    -Nvidia yine Amd kullanıcılarına selamı çaktı.

    -Ya da oyun orjinal olmadığı için malum nedenlerden dolayı sıkıntı yaşandı.

    Oyunun grafikleri genel anlamda iyi beğendim.Yalnız bu fps düşüşüyle oynamak pek mümkün değil.Amd yeni grafik sürücüsü mü çıkarır yoksa orjinal mi satın alacağız nedenini bekleyip göreceğiz.
  • hayret yeni çıkan bir oyun için neredeyse hiç muhabbet dönmüyor forumda ilgi pek yok herhalde . fps muhabbeti inşallah bina dışında kötü değildir derken yukarıdaki arkadasın yorumu kötü oldu benim için. malum yerlerden edinip denemeden orjinal almayı düşünmüyorum . sabahtan beri de edinmeye çalışmama rağmen düşük hızda ediniliyor ... Oynayan arkadaşlardan yorum beklemeye devam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kvothé

    hayret yeni çıkan bir oyun için neredeyse hiç muhabbet dönmüyor forumda ilgi pek yok herhalde . fps muhabbeti inşallah bina dışında kötü değildir derken yukarıdaki arkadasın yorumu kötü oldu benim için. malum yerlerden edinip denemeden orjinal almayı düşünmüyorum . sabahtan beri de edinmeye çalışmama rağmen düşük hızda ediniliyor ... Oynayan arkadaşlardan yorum beklemeye devam.

    hocam bende malum yerlerden ediniyorum fakat hız 75 gb akkyi aşmama rağmen gayet hızlı bi kaç saate oyunu yükler yazarım konuya

    ekran kartı 660m
  • Bende oyunu yaklaşık 2 saat civarında oynamış bulunmaktayım. Yukarıdaki arkadaşında söylediği gibi bina içinde herhangi bir sıkıntı yok 40-50 fps en az alıyorum ancak bina dışında maalesef 14-15 fps civarına düşüyor. Steam topluluk merkezinde biraz araştırma yaptım çoğu kişide aynen fps sorunu yaşıyormuş. Sanırım yeni bir güncelleme beklememiz gerekecek. Eğer fps sorununu hesaba katmazsak ben oyunu çok beğendim. Zombileri gündüzde öldürmesi çok zor sadece gece değil. Parkur yapmak ta gerçekten zevk veriyor. Görevler de abartılacak bir şey yok bildiğimiz görevler işte . Ancak bir an önce FPS sorununun halledilmesi gerekiyor. Bu sorunu hesaba katmadan puan vermem gerekirse 10 üzerinden 8.5 .
  • y510 sli kullanıyorum oyun orijinal, şu dediğiniz fps çakılması yok lakin

    motion blur diye bir özelliği kapatmanızı tavsiye ederim. (bu özelliği kapatınca ya fps 2 katına çıkıyor , yada görüntüdeki bulanıklaşma sona eriyor)

    Bu arada yaklaşık 3 saat oynayınca prologue bitmiş oluyor (co-op açılana kadar prologue oyun)

    şu ana kadar pek dolu değildi oyun lakin prologue demesi biraz komik oldu. ayrıca görevler esnasında gezme dolaşma mümkün,
    molotof ve tüp (tüpü ister taş ister bomba niyetine kullanmak size ait) ile zombi öldürmek baya keyifli olmaya başladı.

    (hala ateşli silahım yok o ayrı konu)

    Steamdan alanlar bir alıntılasın co-op girelim.




  • Şimdi oyuna tekrar girdim ve tüm ayarları en düşük seviyeye çektim ''on'' olanları ''off'' yaptım.Gariptir fps sadece 4-5 arttı.Yani normal ayarlarda bina dışı 18fps alırken şuan 23-24fps alıyor.Oyunda farklı bir sıkıntı varmış gibi görünüyor.Umarım en yakın zamanda halledilir.



    Ayrıyaten oyunu twitch üzerinden canlı yayında oynayan arkadaş bina dışına çıktığı bölüme geldiğinde aynı sorunu yaşıyor ve bakın.Tüm ayarları indirmesine rağmen 20fps üstü alamıyor.

    İzlerken süreyi 44:00 ya getirin.Bina dışı bölümün başlangıcı ve donmalar orada başlıyor.

    http://www.twitch.tv/relyonhorrortv/b/616529133

    Not : Lütfen oyunu oynayanlar bina dışında normal ayarlarındaki fps ile en düşük ayarlardaki fpslerini karşılaştırsınlar.Özellikle Amd kart kullanıcıları için bir değerlendirme yapalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaciTTOR -- 27 Ocak 2015; 16:38:52 >




  • Fenomen youtube oyuncusu TotalBiscuit'de oyunun bina dışı kısmında 60fps almanın zorluğuna değinmiş.Bunu sağlayabilmeniz için bir çok ayarı low'a getirmemiz gerektiğini,bişeylerde terslik olduğunu twitterdaki hesabından yazmış.
     Dying Light (2015) [ANA KONU]
  • Aylardır onlarca dakika gameplay video yayınlayacaklarına şu oyunu adam gibi optimize edememişler mi... Bir de anlaşıldığı kadarıyla herkes bu sorunu yaşıyor demek ki herkeste var böyle bir şey. Nasıl böyle alenen hatalar yapıyorlar anlamıyorum.
  • Multiplayer nasıl ? zombide olabiliyormuşuz sanırım multide ? , oynayan arkadaşlar beğendiler mi ?
  • MoRaCe kullanıcısına yanıt
    Hiç denemiyorlar herhalde oyunu...

    Hayır, düşük-orta seviyelerde bazı problemler olur hadi ona eyvallah bir süre, yeteri kadar veri yoktur, çıktıktan 1-2 hafta sonra düzelir falan diye kandırırız kendimizi. Ama en üst seviye sistemlerde bile sorun çıkarıyorsa yuh demek lazım. TotalBiscuit bu işten para kazanan biri ve canavar bir makinası var, o bile en düşüğe ayarlamam gerekti diyorsa vay haline yapan firmanın.
    Şu saçma reklam, hype giderlerinin bir kısmını ürün testine yatırsa bu duruma düşemeyecek yapımcılar ama pek umurları değil, her firma için geçerli neredeyse bu dediğim.
  • Bu oyuna Türkçe yama çok yakışırdı.
  • türkçesi varmı oyunun?
  • Ben bu yapımcıları anlamıyorum. Ya arkadaş fazla ağır bir dil içermeyen bu oyuna neden Türkçe altyazı seçeneği eklemezler.
  • Oyun ertelendiği hâlde sorun çıkıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KARTALIZMA

    Ben bu yapımcıları anlamıyorum. Ya arkadaş fazla ağır bir dil içermeyen bu oyuna neden Türkçe altyazı seçeneği eklemezler.

    aynen hocam
  • Elektrik gittiğinden yazamadım toplamda 4-5 saat oynadım ve story %2 diyordu multiye henüz bakamadım,
    fps vs. denmiş iyi kötü bir akıcılıkta oynuyorum full hd high- medium ve pek çok özellik açık.

    i7 8 gbram gt750m (sli açık değil) gayet tatminkar 2015 yılında çıkan bir oyun için.
    İç mekan dış mekan fps denmiş, ciddi bir düşüş yok (fps ile ölçmedim ama 35-25 arası oynuyorum gibi, donma takılma vb. den dolayı şu grafikle bunla ugraşayım demedim)
    Sadece Motion blur ı kapadım 2 özelliği de hightan mediuma a çektim.

    amd ile sorun yaşanması gayet normal, pek çok oyun açılırken daha nvidia reklamı yapıyor, ha nvidia + intel sistemlerde ciddi sorun yaşayan varsa o zaman düşünmek gerekir.


    Gelelim oyuna, görevler gayet basit şimdiye kadar oraya git buraya git, sorun ise adım başı zombi kaynaması haritanın,
    Kontrol ettiğimiz karakterin hem staminası vasat, hem gücü (koşma ve silah savurma staminaları farklı*)
    Zombileri şu ana kadar molotof ve tüp ikilisiyle alt etmek en kolay gördüğüm yöntem.

    Bu arada yapımcıları şiddetle kınamak lazım ileride bu durum değişmezse,

    ZENCİ ZOMBİLER ABARTISIZ 5 TANE BEYAZ ZOMBİYE BEDEL.




  • Dead Island da çok sorun yaşadığım için bu sorunu almakta kararsızdım ama bir çok kişi iyi ayarlarda oynuyor gerçi yine Steam de sorun yaşayanlar parasını geri isteyenler var ama onlar her oyunda çıkıyor. Anladığım kadarıyla ekran kartınız AMD değilse korkmanıza gerek yok ve kesinlikle güncel driver yükleyin bende şu an satın aldım indirim beklemeyi düşünüyordum ama dayanamadım, tatilde oynayayım güzel güzel dedim. 2-3 saate iner oynayıp yorumlarımı yaparım.
  • steamtrades de 8-9 keye veriyolar iştahım kabardı bi an ama adamların envanterine baktıgımda rus oyunu oldugu ve takas edilemeyeceği kilitli oldugu görünüyor ama ilanlarında ROW etiketiyle satıyolar onu anlamadım

    edit: bug varmış beyler oyun bölge kilitli gözüküyormuş amma her yerde aktif edilebiliyormuş almayı düşünen varsa steamtrades den 8-9 key'e rahat alabilir oda oyun içinden cs go keyi aldıgınızı düşünürsek 5,65x8=45,2 veya 5,65x9=50,85 liraya alabilirsiniz hatta cs go keyini forumda 4 liraya satanlarda vardı dahada ucuza getirebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gopgop -- 27 Ocak 2015; 19:44:47 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.