Şimdi Ara

Dünya doktorlar birliği : Koronavirüs meselesi gerçek değil (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 1 sene önce olmayan ve yeni çıkıp 1.5 milyon insanı öldüren bir hastalığı küçümsemek için başka ölüm sebeplerini örnek vermek ya kötü niyet ya da cehaletle açıklanabilir. Başka hastalıkların olması Covid’in hâlâ günde binlerce insanı öldürdüğü gerçeğini değiştirmiyor.

    Daha iyi anlamanız için söyleyeyim: Geçen sene 18 milyon insan kalp damar hastalıklarından vefat etti. Bunun böyle olması aynı sene içinde kanserden ölen 10 milyon insan olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Tıpkı bu 2 sebebin, 1 yıl önce hayatımızda olmayan bu virüs salgınının günde binlerce insanı öldürdüğü gerçeğini değiştirmediği gibi. Bir ölüm sebebinin olması, diğer ölüm sebeplerinin etkisini düşürmüyor. İsterse günde 1 milyon insan kalp krizinden ölsün. Covid hâlâ binlerce insan
    öldürüyor olacak.


    Daha neden anlamamakta ısrarlısınız? Kötü niyet mi, şark kurnazlığı mı yoksa cidden bunu anlamak zor mu geliyor?

    Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron: "Eğer bu kararlar uygulanmazsa, birkaç ay içinde 400 bin kişi koronavirüs salgını nedeniyle hayatını kaybedecek."

    Uygulama Makroncum. :):):):):) Kalp krizi diye bir gerçek var, o daha çok ölüme sebep oluyor. Boşver, Covid öldürsün insanları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mebasta -- 29 Ekim 2020; 9:5:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mebasta

    Covid ölüm sayıları söylenenden çok daha fazla. İnternette bir sürü örneği var. Ayrıca normal influenza virüsünden daha öldürücü olduğunu düşünüyorum. Ebola kadar aşırı ölümcül olmadığı da gerçek

    Ben de tam tersini düşünüyorum. Kovid ölümleri olarak gösterilen ölümlerin çoğu kovid değil.


    İstersen istatistiklere bak dünya çapında : İtalya'da ölenlerin yaş ortalaması 82! İtalya'da erkeklerin yaş ortalaması 80.8 !


    Diğer ülkelerde de durum öyle. Zaten ölmesi beklenenleri kovid ölümü yazdılar, test olmadan ! ABD ve Avrupa'da kovid ölümlerinin %40-45'i huzur evlerinde ölenlerden geliyor. Kanada'da bu oran %80'lere geliyor!


    Şaka gibi.


    Ya şuna ne demeli : İngiltere gibi bir yerde kovid test sonucun + çıkarsa, istersen trafik kazasında öl, istersen kalpten sen kovid ölümü olarak istatistiklere giryorsun.



    Kovid olayı, dünyanın en büyük sahtekarlığı. Gribal enfeksiyon ölümleri PCR testi ile testsiz kovid ölümü gösteriliyor.


    Boşuna binlerce doktor bu yapılanlar yanlış diye bildiri yayınlamıyor! Ama beyin yıkama dünyada devam edecek. Yeni DÜZEN bunu gerektiriyor.




    Dünya doktorlar birliği : Koronavirüs meselesi gerçek değil


    Dünya doktorlar birliği : Koronavirüs meselesi gerçek değil


    Dünya doktorlar birliği : Koronavirüs meselesi gerçek değil




  • BJK kullanıcısına yanıt

    Bunlar gerçek doktor mu bilmiyorum ama ne yazık ki korku vermeye meraklı çok kişi var. Bunların bir kısmı da ilgi çekmeye çalışan doktorlar.


    Şu aşağıdaki müjdeyi veren ( kısırlık yapıyor diyecek ama utanmadan bi de ne yazmış ) doktorun verdiği araştırmaya girdiğimizde ne görüyoruz mesela : 11 hastada yapılan testlerde testis tüplerinde virüse rastlanmadığı ama sözde hasarın virüse bağlanabileceği "speküle" edilmiş!




    Dünya doktorlar birliği : Koronavirüs meselesi gerçek değil
  • nucro kullanıcısına yanıt

    Doktor zaten açıklamayı yapmış, adamı bunaltmışlar :)




    Dünya doktorlar birliği : Koronavirüs meselesi gerçek değil
  • BJK kullanıcısına yanıt

    korona testi pozitif olması kişinin başka hastalıktan ölmediğini garantilemiyor. hemde hiç. anlamak istemediğiniz nokta bu.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Akordiyon

    korona testi pozitif olması kişinin başka hastalıktan ölmediğini garantilemiyor. hemde hiç. anlamak istemediğiniz nokta bu.

    Bir adamın kalbi sağlık nedeniyle tam kapasite ile çalışmıyor olsun ve bu adam kalbinden bıçaklansın. Adam kalp yetmezliğinden yaşamını yitirdiği zaman, doktor " hastamızın kalbi zaten tam kapasite ile çalışmıyordu, bu da işleri zorlaştırdı, kurtaramadık " diye bir açıklama yaptığında, hasta kalp yetmezliğinden mi öldü dersiniz, yoksa bıçaklandığı için mi öldü dersiniz?


    Bizim örneğimize gelirsek, hastalığı tetikleyendir ölüm sebebi, o da korona virüs. Eğer bu virüs olmasaydı var olan hastalık tetiklenip ya da organlar tahrip olmayacaktı.


    Bundan daha açık da artık anlatılmaz herhalde.





  • modern tıp, 1870'li yıllarda ortaya atılan "virüsten kaynaklı hastalık" yani germ theory üzerine kuruludur, tüm tıp fakülteleri 6 yıl boyunca bu teoriyi ezberletir, bu teoriyi biraz dahi sarsacak her türlü deney, gözlem, çalışma ve fikre şiddetle karşı çıkar. Bilim kurulları, kitlesel medya, Wikipedia, TV kanalları, politikalar, ekonomi, sağlık sanayisini destekler cunku bu sanayide yılda 15-20 Trilyon dolar para dönmektedir.

    Şu anki tıp eğitimi sanayiciler tarafından tasarlanmıştır. 1800'lerde demir-çelik, petrol ve ticaretten milyarder olan sanayiciler, sağlığı bir sektör, bu sektörün ürünü olarak insanı koyarak en kârlı ve hiç bitmeyecek bir gelir kaynağı oluşturdular. 2 yıllık doktor eğitimini 6 yıla çıkardılar. 6 yıl tıp eğitimini, doktor olmayan, biyolog, hatta fizikçi matematikçi dahi olmayan Abraham Flexner adında bir eğitmene yaptırdılar. The rest is history. Artık herşey bu sisteme göre işleyecekti. İnsanlar bu sisteme göre düşünecekti. İnsanlar biyolojinin gerçeklerini, yaşamın gerçek temellerini değil, bu sistemin istediği şeyleri bileceklerdi. Bilim, araştırma, deney, çalışmalar yaşamın gerçeklerini bilmek için değil, Sanayici Tıbbı Ekosistemini güçlendirmek için yapılacaktı. Şu anda tıp adı altında yapılan çalışmalar, ortalıkta dönen bilgiler Sanayici Tıbbı Ekosistemini destekleyen türdedir. O yüzden gerçek sağlık açısından bir degeri yoktur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.