Şimdi Ara

Dünya doktorlar birliği : Koronavirüs meselesi gerçek değil

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tüm mesele korona reklami yaparak korona aşilarini milyonlara uygulamak. Genetik prensiple çalişan bu aşilar, hicbir hastaliği onlemeyecegi gibi tamamen gen manipulasyonu icin hazirlanmiş urunlerdir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akordiyon -- 28 Ekim 2020; 15:5:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bunu bize değil, her gün Corona’dan dolayı ölen binlerce insanın kabrine gidip mezartaşına söylesinler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mebasta kullanıcısına yanıt

    diğer sebeplerle ölen 50 milyon insanın canı can değil zaten

    korona ölümlerinin de çarpıtma olduğunu yarın böyle açıkladıklarını görürsün

    ölüm değil burada çarpıtma olan. bütün hastalıkların korona başlığı altında toplanması.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akordiyon -- 28 Ekim 2020; 15:50:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Akordiyon

    diğer sebeplerle ölen 50 milyon insanın canı can değil zaten

    korona ölümlerinin de çarpıtma olduğunu yarın böyle açıkladıklarını görürsün

    ölüm değil burada çarpıtma olan. bütün hastalıkların korona başlığı altında toplanması.

    Kalp krizi, inme, kanser vb sebepler ve trafik kazası ölümlerine bişey dediğimiz yok ki. Sadece Corona Virüs hâlâ günde binlerce insanı öldürüyorken görmezden gelmenize tepki gösteriyoruz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mebasta kullanıcısına yanıt

    Bak yukardaki videoyu izledinmi?

    Koronavirus testi yanliş pozitif gösteriyor. Ama bu teste bakarak insanlara hastalik teşhisi koyuyorlar. Yukardaki gibi binlerce doktor ve hemşire bunun yanliş olduğunu söyluyor, ama bu aşilari ureten ve bu pandemi yalanini uyduran buyuk şirketlere karşi sesleri anca bu kadar cikabiliyor. Gerisi insanlara kalmis. Daha ne yapabilirler?

    Diyorumki dunyada her yil 50 milyon insan öluyor. HERGÜN yuzbinlerce insan ölüyor. YÜZBİNLERCE.

    yaptiklari tek şey pcr testi yapip sonucuna göre hastalik teşhislemek.

    Bir anda cikip korkunc bir etki yapan bir sey yok ortada. Zaten milyonlarca insan ölüyor. BUNLARA İSTER KORONA TESTİ YAPİN İSTER İNFLUENZA TESTİ YAPİN. Her turlu simdi oldugu kadar vaka sayisi ve ölüm alirsiniz. ÇUNKU İNSAN VUCUDU BUNUN GİBİ MİLYONLARCA VİRUS BAKTERİ İLE DOLU. Vaka elde etmek icin tek yapmaniz gereken test yapmak




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akordiyon -- 28 Ekim 2020; 17:9:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir grup insanın toplanıp saçmalaması.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3-5 tane ne oldukları belirsiz tip bir araya gelip sözde Dünya Doktorlar Birliği kuruyorlar. Sonra saçma sapan şeyler söylüyorlar.


    https://www.factcheck.org/2020/10/doctors-in-video-falsely-equate-covid-19-with-a-normal-flu-virus//


    Al sana doktor de klerk'in ve yanındaki yalancıların gerçek yüzü.


    Google translate ile Türkçeye çevirip okuyabilirsiniz. Adamların kendi ülkesindeki gerçeklerle bunların uydurmalarını bir kıyaslayın bakalım.


    Videodaki Doktorlar COVID-19'u 'Normal Grip Virüsü' ile Yanlış Bir Şekilde Eşitliyor

    By Joseph A. Gambardello

    Yayınlanan 21 Ekim 2020






    Hızlı Al

    World Doctors Alliance adlı Avrupa merkezli bir grup tarafından yayınlanan bir video, yanlış bir şekilde yeni koronavirüsün "normal bir grip virüsü" olduğunu ve COVID-19 salgını olmadığını iddia ediyor. Aslında, COVID-19 mevsimsel gripten daha ölümcül ve bazı Avrupa ülkeleri ikinci bir vaka dalgasıyla mücadele ediyor.


    Tüm hikaye

    Göre , Dünya Sağlık Örgütü ve ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri, biz vaka sayıları ve baş bazı bölgelerde tıp merkezleri yeteneğini zorlayarak hastaneye yatış artış olup olmadığına ile, bir COVID-19 salgınının ortasında kalır. Bazı Avrupa hükümetleri başka bir dava dalgasıyla mücadele etmek için daha fazla kısıtlama getirdi.

    Yine de 10 Ekim'de, Alman bir doktor ve Alman kısaltması ACU2020 ile bilinen bir grubun başkanı olan Heiko Schöning, COVID-19 salgınının doğruluğuna meydan okumak için World Doctors Alliance adlı bir organizasyonun kurulduğunu duyurdu . İttifak web sitesi, "salgının" temelde sona erdiği ve Haziran 2020'den bu yana geçtiği çok açık "olduğunu iddia ediyor.

    Grubun oluşumunu duyuran 18 dakikalık bir video ACU2020 web sitesinde yayınlandı, ancak o zamandan beri hizmet şartlarını ihlal ettiği için YouTube tarafından kaldırıldı. Yine de, pandeminin arkasındaki bilime meydan okuyan iki doktorun yer aldığı videonun bölümleri, yanlış iddialar ve istatistiklerle Facebook'ta dolaşıyor.

    Grubun pozisyonunu ortaya çıkaran Hollandalı pratisyen hekim Elke De Klerk, videoda "Pandemimiz yok" diyor ve COVID-19'u "normal grip virüsü" olarak adlandırıyor - WHO, CDC ve diğer uzmanlar.

    De Klerk, pandeminin kötü teste dayandığını iddia ediyor, polimeraz zincir reaksiyonu veya PCR moleküler test vakaların "% 89 ila 94'ünde" yanlış pozitif sonuçlar veriyor. Bu doğru değil.

    Yanlış pozitif oranı sürekli inceleme alanı olarak kalırken, ön çalışmalar testin yanlış pozitif oranının De Klerk'in iddia ettiğinden çok daha düşük olduğunu gösteriyor. Bir son makale İngiliz tıbbi yayında Lancet Solunum Tıp, UK yerinde tahminler 0.8 ila% 4 aralığında yalancı pozitiflik oranı, yanlış negatif sonuçlar% 33 olarak en yüksek olarak çalıştırabilir iken söyledi.

    COVID-19'a neden olan virüse gelince, bilim adamları evrensel olarak bunun bir grip türü değil yeni bir koronavirüs olan SARS-CoV-2 olduğu konusunda hemfikir .

    COVID-19 için ölüm oranı belirsizliğini korurken , bildirdiğimiz gibi , kanıtlar bunun mevsimsel gripten daha yüksek olduğunu gösteriyor.

    De Klerk'in kendi ülkesi Hollanda'da, 2018-19 döneminde grip ve zatürreye bağlı 2.900'e kıyasla, bu yıl COVID-19'a atfedilen 6.800'den fazla ölüm gerçekleşti .

    COVID-19'un 220.000'den fazla ölüme neden olduğu ABD'de, bildirdiğimiz gibi, son on yılın en kötü grip sezonu 2017-18'de tahmini 61.000 kişiyi öldürdü . Aslında, COVID-19 şu ana kadar ABD'de son beş grip mevsiminin  toplamından daha fazla insanı öldürdü  ve her gün yüzlerce kişi daha ölüyor. 

    Ek olarak, 20 Ekim'de yayınlanan bir CDC çalışması , Veterans Sağlık İdaresi'nde hastanede yatan COVID-19 hastalarının grip hastalarından beş kat daha yüksek ölüm riskine sahip olduğunu buldu.

    Facebook'ta dolaşan videodaki diğer konuşmacı , İrlanda'daki University College Dublin tıp fakültesinde profesör olan Dolores Cahill'dir . COVID-19 inkarcısı olarak paratoner haline gelen Cahill, Nisan ayından bu yana İrlanda'da koronavirüs nedeniyle yalnızca 98 kişinin öldüğünü iddia ediyor.

    Ancak İrlanda'nın Merkezi İstatistik Ofisine göre, ülkede Nisan ayından bu yana 200 hariç 1.800'den fazla kişi COVID-19'dan öldü.

    Ve yükselişteki vakalarla birlikte, İrlanda hükümeti 19 Ekim'de hastalığın yayılmasını yavaşlatmak için sert yeni kısıtlamalar getirdiğini duyurdu . En az 1 Aralık'a kadar sürecek önlemler, gerekli olmayan tüm perakende işletmelerinin, berberlerin, kuaförlerin ve salonların evlerde toplantıları kapatmasını ve yasaklamasını gerektiriyor. Restoranlar ve barlar, paket servis ve teslimat hizmeti ile sınırlı olacaktır.

    Cahill, kendisini görüşlerinden koparan bir bildiri yayınlayan üniversitesinden ve kendisinden bir AB tıbbi panelinden istifa etmesini isteyen Avrupa Birliği'nden ateş altında buldu .

    Editörün notu: FactCheck.org,  sosyal medyada paylaşılan yanlış bilgileri çürütmek için Facebook ile çalışan birkaç kuruluştan biridir  . Önceki hikayelerimize buradan  ulaşabilirsiniz .

    Kaynaklar

    Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri. Geçmiş Sezonlar Tahmini İnfluenza Hastalığı Yükü. 21 Ekim 2020'de erişildi.

    Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri. "COVID-19 ve İnfluenza ile İlişkili Hastane İçi Komplikasyonlar için Risk: Gaziler Sağlık İdaresi, Amerika Birleşik Devletleri, 1 Ekim 2018 - 31 Mayıs 2020." 20 Ekim 2020.

    Merkezi İstatistik Ofisi (İrlanda). COVID-19 Bilgi Merkezi. 20 Ekim 2020'de erişildi.

    Davies, Guy. "Kıta, koronavirüs vakalarının 'ikinci dalgası' ile mücadele ettiği için Avrupa'da uygulanan sokağa çıkma yasakları ve daha fazla kısıtlama." ABC. 19 Ekim 2020.

    Dolores Cahill profili. Profesör, Tıp Fakültesi, University College Dublin.

    Gallagher, Aoife. "UCD profesörü, Covid-19 iddiaları nedeniyle AB komitesinden istifa etmek istedi." The Irish Times. 13 Haziran 2020.

    Johns Hopkins Üniversitesi ve Tıp. Coronavirus Kaynak Merkezi. 20 Ekim 2020'de erişildi.

    Keena, Colm. "UCD tıp okulu, kendisini profesörün görüşlerinden ayırıyor." The Irish Times. 19 Haziran 2020.

    Lockerd Maragakis, Lisa. "Coronavirus Hastalığı 2019 - Grip Karşılaştırması." Johns Hopkins Medicine. 19 Ekim 2020'de erişildi.

    Lovelace Jr., Berkeley. "Koronavirüs hastanelerine yatışlar, Fauci dünya henüz pandemiyi sona erdirmek için 'yolda' olmadığından 37 eyalette artıyor." CNBC. 19 Ekim 2020.

    McDonald, Jessica, vd. al. "Trump'ın Pozitif Testten Sonraki COVID-19 Yanlış Bilgileri." 6 Ekim 2020.

    Menendez, Elisa. "Koronavirüs: İrlanda, Çarşamba gününden itibaren altı hafta süreyle kilit altına alınacak." Metro.co.uk. 19 Ekim 2020.

    Verilerdeki Dünyamız. Oxford Üniversitesi. 21 Ekim 2020'de erişildi.

    Surkova, Elena, vd. al. "Yanlış pozitif COVID-19 sonuçları: gizli sorunlar ve maliyetler." Lancet Solunum Tıbbı. 29 Eyl 2020.

    Hollanda Sağlık, Refah ve Spor Bakanlığı. Gerçekler ve rakamlar Hollanda'da grip . Ağu 2019.

    World Doctors Alliance.  20 Ekim 2020'de erişildi.

    Dünya Sağlık Örgütü. Koronavirüs hastalığı (COVID-19) pandemisi. 20 Ekim 2020'de erişildi.

    Dünya Sağlık Örgütü. Hollanda Durumu. 20 Ekim 2020'de erişildi.

    Dünya Sağlık Örgütü. Hollanda: Grip ve Pnömoni . 20 Ekim 2020'de erişildi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sozuak -- 28 Ekim 2020; 17:46:41 >
  • Sozuak S kullanıcısına yanıt

    ee? neymiş dr clerk in gerçek yüzü?

    kadın zaten açıklanan verilerin doğru olmadığını söylüyor. sen kalkıyorsun gene açıklanan veriyi gösteriyorsun.

    dso fonlu taraflı dergilere göre tabi pcr hatası düşüktür. gerçekte ise test aktif olmayan virüs kalıntısına pozitif vermektedir. insanlara gereksiz yere ilaç veriliyor. yanlış teşhis yanlış tedavi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir oku bakalım. İşine gelmeyince aynı veriler diyorsun. Aynı veriler yok. Kendini inandırmışsın olmadığına herkeste sana inansın istiyorsun. Yok öyle dünya.

  • Sozuak S kullanıcısına yanıt

    baktım ben merak etme, 8 aydır da yeşil tabloya bakıyoruz zaten. zavallı insanlar gidip korona aşısına kobay olacaklar. hiç umrunda değil değilmi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mebasta

    Bunu bize değil, her gün Corona’dan dolayı ölen binlerce insanın kabrine gidip mezartaşına söylesinler.

    Bu doktorlar insanlar ölmüyor demiyor. Diyorlar ki "bildiğimiz Gribal enfeksiyon Covid olarak etiketleniyor, Covid diye ayrı bir hastalık yok diyor"


    Dünya Sağlık Örgütü, kendi sitesinde tahmin ediyordu gribin her sene 650 BİN ölüme sebep olduğunu. Şimdi ellerinde %90 yanlış pozitif veren test ile grip semptomu gösteren covid sayılıyor. İngiltere'de ve diğer ülkelerde kovid testi pozitif çıktıktan sonra trafik kazasında bile ölsen kovid ölümü gösterildiği ortaya çıktı. Bu halde bile gripten olabilecek ölüm olarak tahmin ettikleri ölümün 2 katı ölüm olacak yıl sonuna kadar.


    Oyun bu işte. Zaten bakarsanız yıllardan beri her sene gösterilen grip vakaları artık gösterilmiyor, onun yerine artık kovid var. Yerse.


    Dünya doktorlar birliği : Koronavirüs meselesi gerçek değil


    Dünya doktorlar birliği : Koronavirüs meselesi gerçek değil
  • nucro kullanıcısına yanıt

    Covid ölüm sayıları söylenenden çok daha fazla. İnternette bir sürü örneği var. Ayrıca normal influenza virüsünden daha öldürücü olduğunu düşünüyorum. Ebola kadar aşırı ölümcül olmadığı da gerçek


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünya doktorlar birliği : Koronavirüs meselesi gerçek değil
  • BJK kullanıcısına yanıt

    bu konu açanda var bişey provorkatıf konular açıyor sanki :S

  • BJK kullanıcısına yanıt

    Hmm çok aydınlatıcı. Aynı yaş grubunda hiç bir şikayeti olmadan hastalığı atlatan kaç kişi acaba ? 50.000 felan mı ? Gerçek pandemi zaten kayıt altına alınamayan kişilerde olup bitiyor. Milyonlarca kişi belkide ? Şimdi bunu oranla istersen. Dur yapma bak yapmışlar.

    https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/hcp/planning-scenarios.html

    Bu doktorun tam olarak amacı ne sence ? Yada bademcik şişmesinden yada genel soğuk algınlığından ölen böyle bir hikaye hiç mi yok ? 70 yaş altında gribin daha öldürücü olduğu gerçeği ? Mesela grip aşısı vurulmasına rağmen ölen biri hiç mi yok ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9600_G_T kullanıcısına yanıt

    Karantina dimi mesela o halkı korumak için. Provakatif değil mesela o. Korkudan hastaneye gidemeyenlerin ölmesi felan evde. Onlar normal. 9.000 covid ölümüne karşı 90.000 kanser ölümü Türkiyede mesela. Ama hep karantina olsun değil mi ? 30 sene sonra açılır belki ülke😂😂. Haa bu arada bi İsveç vardı noldu ya oraya ? Silindiler heralde dünyadan karantina yapmadılar diye ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fero01

    Hmm çok aydınlatıcı. Aynı yaş grubunda hiç bir şikayeti olmadan hastalığı atlatan kaç kişi acaba ? 50.000 felan mı ? Gerçek pandemi zaten kayıt altına alınamayan kişilerde olup bitiyor. Milyonlarca kişi belkide ? Şimdi bunu oranla istersen. Dur yapma bak yapmışlar.

    https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/hcp/planning-scenarios.html

    Bu doktorun tam olarak amacı ne sence ? Yada bademcik şişmesinden yada genel soğuk algınlığından ölen böyle bir hikaye hiç mi yok ? 70 yaş altında gribin daha öldürücü olduğu gerçeği ? Mesela grip aşısı vurulmasına rağmen ölen biri hiç mi yok ?

    Kimin hastalığı sorunsuz atlatıp, kimin atlatamayacağını müneccim olmadığımız için bilemiyoruz maalesef, o yüzden en iyisi hastalığı ciddiye alıp tedbirleri elden bırakmamak.

  • Gecen sene bu virusu herkes Mart ayinda basladi saniyor. Oysa Aralik ayinda vardi ne varki Salgin ilan edilip kimse test edilmedifi icin bu denli patirti yoktu. Salgin ilaniyla birden tum dunya anlasmis gibi senkron sekilde kapandi. Bu sene ise kis geliyor grip corona cogalacak diye bir telas var, her usuten testten geciriliyor. Pozitif cikanlar hastaneye kosanlar derken bir karmasadir gidiyor. Simdi tekrardan karantina gundemde ve muhtemelen Kasim ayinda bircok ulkede uygulanacak. Sonrasi ekonomik cokuntu ic karisiklik siddetli gosteriler ve asker polis baskisi.

    Suanda yeni ekonomi duzeni olusturuluyor. Yaz aylari baslarinda kokusunu verecekler. Karsiliksiz oara basma devri bitecek. Big Data veri merkezi kuruluyor Çinde BM ye uye tum ulkelerin verileri orada toplanacak. Yani demem oki cok guzel gunler beklemiyor bizi. Salgin, asi, saglik sistemi, ekonomi, yeni duzen, otoriter devlet anlayisi ve demokrasinin yerini teknokrasiye birakmasi, insanlarin ozeli kavraminin kisitlanmasi, issizlik vs hersey icice gecmis durumda.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Uluslararası Hemşireler Konseyi: 44 ülkeden 1500 hemşire Kovid-19'dan öldü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.