Şimdi Ara

Dragon Age: Origins (2009) [ANA KONU] (295. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.915
Cevap
11
Favori
368.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 292293294295296
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt

    O modu kullanma öyleyse sonraki sefere yaparsın. Kişisel zevk meselesi o. Çift el hırsız açsan senin için daha iyi olur. Sonraki sefere okçu seçersin. Çünkü okçu kılıç-kalkan kadar olmasa bile biraz sabır istiyo. Büyücü içinse crashing prison (ezici zindan) büyüsünü mutlaka bir büyücüye öğret, sen büyücü oynamasan bile. Dragon Agein zevki yetenek açtıkça çıkar. İleri seviye yetenekleri açtıkça karakterler coşuyo. Oynaması çok daha zevkli hale geliyo. Başlarda kör topal dövüşüyosun ama ilerde ortalığın canına okuyosun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adol125 -- 11 Mart 2021; 16:32:36 >
  • Adol125 kullanıcısına yanıt
    Benim istediğim komple okçu olarak oynayabiliyormuyuz hırsız açtığımızda assassin tarzı birşey mi oluyor hocam okçu olmuyor mu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt

    Yoo gayette okçu oynayabilirsin. Aktif Skill ağacında okçuya verirsin diğerlerine vermezsin pasifte de ikna ve dövüş eğitimine verirsin. O şekil halledersin. Dövüş eğitimine vermeden katliam oku, yok edici (okçu yeteneği değil bu) gibi ileri seviye yetenekleri açamazsın zaten. Ben her zaman bu ikisini öncelikli tutarım, üstüne de herbalist (şifacı) ve survival (hayatta kalma) öğretirim farklı karakterlere.

  • Oyunda en zevkli , Hirsiz , Cift Kılıc :)

  • Adol125 kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam saolun bir dahaki başlayışta bu şekil yapacağım :) oyunu bir kere bitirebilsem yeter valla

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt

    Bir dahaki başlayış mı? Her oynayışında öyle yapman gerekiyo. (İkna ve dövüş eğitimini kastediyorum.) Diğer kısım sana kalmış.

  • Adol125 kullanıcısına yanıt
    İki kere denedim oynayamadım onlardan bahsettim
    Bu oyunu sadece ana senaryo üzerinden oynarsak ortalama kaç saatte bitiyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt

    30 saat civarı  Ama düz ana senaryo gitmeni önermem. En azından karakterlerin görevlerini yap.

  • Adol125 kullanıcısına yanıt
    Yine baya sürüyormuş hocam hikayesi içine çekmeyen oyunlar 10 saatten sonra aşırı bayıyor
    Bu dragon age hikayesiyle mi yoksa saf rpg oynayışı ile mi öne çıkan bir oyun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adol125 kullanıcısına yanıt

    18 saat oldu Andraste'nin mekandayız küller için yalnız şu köprü bulmacasında takıldım çıktım. 13 level oldum ikinci perki alacağım bugün. Daha cücelerin mekana bile uğramadım yan görev kovalamaktan. 75 altın oldu harcayacak yer yok. Gerçi bazı itemler orantısız pahalı. 100 altına bir kolye buldum mesela +2 all attributes veriyor o parasına değebilir. Onun dışında Sten'i kasıp Dragon Plate setiyle donattım herif tam ayıboğan oldu çift elli güzel bir kılıç da verdim eline. Lockpick fulledim, iknayı 3. seviyeye getirdim onu da fullemem lazım. Okçu efektif değil dedim ama pasifleri tamamlayınca bam bam yapıştırıyor.


    Bu craft mevzusu nasıl oluyor? Morrigan'ı full herbalist yaptım, envanterde tonla elfotu var can potu yapmak için ama craft ekranını bulamadım bir türlü.

  • @Zebercet Herbalist simgesini aşağıdaki menüye ekleyin ona tıklayın. Tıklayınca pencere açılıyor o şekil yapıyorsun. O köprü bulmacası biraz zahmetli. Kendin çözmek istersen; kağıt kalem alıp kabaca bir şeklini çizip sağlı sollu 1den 6ya kadar numaralandırıp o şekilde deneye deneye gideceksin. Veya spoilera bak.

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Sağ ve solda 6 tane yer var karakterleri yerleştirebileceğin. Aşağıdan yukarıya doğru 1den 6'ya numaralandır. Sağ 1-2-3-4-5-6 Sol 1-2-3-4-5-6 şeklinde. 1. adımda sol 3 ve 6'ya sağ 2'ye karakterleri götür. Böylece köprünün ilk 2 kısmı aktif olacak. Boştaki karakteri 2. kısma götür. 2. adımda sol 3teki sağ 4'e, sağ 2'dekini sol 1'e götür. Üçüncü kısım aktif olacak. 2. kısımdaki karakteri köprünün 3. kısmına götür. 3. adımda sol 6'dakini sağ 5'e, sağ 4'tekini de sol 5'e götür. Böylece köprünün 4. kısmı aktif olacak. Köprüdeki karakteri karşıya geçir. Sonrada move freely moduna geçip -H olması lazım- tüm karakterleri çağır.

    Cücelerin mekanını en sona bırak. Redcliff-Elfler-Cüceler sonra denerim. Bende sıralama bu. Ayrıca codexlere bi göz at. Özellikle de quest-related olanlara. Cücelerin mekanında ve büyücüler kolejinde harika birer kılıç var.


    @JaReD22 hikayesi, karakterleri, diyalogları vs vs. ile ön plana çıkan bir oyun. Sadece hikaye değil yani olay.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adol125 -- 12 Mart 2021; 19:38:52 >




  • Evet ikinci perki de aldım şu an. Yalnız hocam ejderhanın kanını içinde bana bir yetenej verdi yani gördüm de verdiğini ama göremiyorum nereye kayboldu bu fikrin var mı? Böyle kırmızı renkli bir yetenekti.


    Yav alıntı yapamıyorum arkadaşa görür inşallah.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 12 Mart 2021; 22:58:48 >
  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Andrastenin külleri görevindeki adamdan aldın de mi o yeteneği? Yağmacı gibi bir şeydi ismi yanılmıyosam. Oysa çok kötü bir şey yaptın. Her neyse pasif skillere gidiyo o. Ozan, Suikastçi gibi skillerin olduğu yerde. Savaşçıya özel bir skill. Gerekli leveli alınca aktifleştirebilirsin.


    @Zebercet hocam @ yazıp kullanıcı adını yazmaya başlayınca çıkıyo. O şekil etiketleyebilirsin. Alıntı sıkıntısı bende de oluyo.

  • Adol125 kullanıcısına yanıt

    Vadili hırsız elfle oynuyorum bende görünmez o zaman?


    @Adol125


    İyi veya kötü rol yapma oyunu sonuçta. Asla save load yapmam.


    Haa bir de bu crystal zırhları nasıl giyebilirim ileri seviyelerde mi aktif olacak? Çok güzel zırhlar var giyemiyorum. Yoksa köpek için mi bunlar?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 12 Mart 2021; 23:56:1 >
  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    @Zebercet Stene gider o yetenek. Alistaire verme. Biri daha var verebileceğin. Hatta adamım o benim. Ama ona daha yolun var. O kristallerse başka bir karakter için. Karakter stone of prisoner dlcsinde. 2-3 saatlik kısa bir dlc. Bazı zırhlar, silahlar tek karaktere özel oluyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adol125 -- 13 Mart 2021; 0:13:48 >
  • Envanter sıkıntısı çeken varsa;


    Expanded Inventory at Dragon Age: Origins - mods and community (nexusmods.com)


    şu modu indirip bin ship klasöründeki daupdater.exe ile kursun. Kurulumun sorunsuz olması için bölgeyi Amerika pc dilini ingilizce yapmayı unutmayın. Klavye türkçe kalabilir.

    ------------------------

    Yükleme ekranında oyundan atma sorunuyla karşılaşırsanız linkteki dosyayı oyunun ana klasörüne gidip bin ship klasörü içine atın. Gelen soruya değiştir deyin.


    İndir Steam Dao Exe (dosya.co)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adol125 -- 13 Mart 2021; 17:10:53 >




  • Ozammardan tiksindim ya. 18 level olduk o madenler niye bu kadar zorluyor. Yeminle açık havayı özledim. Hele son boss sanırım o yiyip yiyip s.çmamış snorlax'ı nasıl keseceğim bilmiyorum. Dün yarım saat uğraştım öldüremedim. Aynı anda üzerine kırk çeşit yaratığın envai çeşit hasarla saldırmasının zorluk olmadığını ne zaman anlayacak bu yapımcılar.


    Morrigan ve Sten için ideal combat taktikleri neler? Bununla ilgili bir rehber falan var mı en efektif skiller hangileri?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 14 Mart 2021; 14:57:31 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zebercet

    Ozammardan tiksindim ya. 18 level olduk o madenler niye bu kadar zorluyor. Yeminle açık havayı özledim. Hele son boss sanırım o yiyip yiyip s.çmamış snorlax'ı nasıl keseceğim bilmiyorum. Dün yarım saat uğraştım öldüremedim. Aynı anda üzerine kırk çeşit yaratığın envai çeşit hasarla saldırmasının zorluk olmadığını ne zaman anlayacak bu yapımcılar.


    Morrigan ve Sten için ideal combat taktikleri neler? Bununla ilgili bir rehber falan var mı en efektif skiller hangileri?

    Hocam

    Orzammar en son gidilecek yer.. orasi cok zordur. Kendini geliştiriyorken , takımınıda geliştirmelisin. Takım ayarlarindan takımın senin saldirdigin adama işaretlersen seninicin daha hayirli olur . yoksa herkes farkli birine dalarak zar zorkesiliyor.





  • Absnthe kullanıcısına yanıt

    Tamam da en son geldim zaten. 28 saat oldu. Herkesi topladım bir bu cüceler kaldı işte.

  • Cüce kralı seçtik şimdi Arl Eamon ile konuşup son savaşı başlatacağız herhalde. Yalnız bu sarı renkli bölgelere gitmedim premium içerik olarak görünüyor gitmeye değer mi? Görevlerin yarısı İngilizce zaten nasıl Türkçe yamaysa bu. Bugün bitiririm olmazsa ana senaryoyu. Bayağı yan görev falan da kovaladım suyunu çıkardım. Daha dlcleri var bitecek onlara geçerim. Sonra da 2. oyun bekliyor.

  • 
Sayfa: önceki 292293294295296
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.