Şimdi Ara

Dragon Age: Inquisition (2014) [ANA KONU] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.118
Cevap
20
Favori
59.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: siberarmi

    2. oyunun nadir hoşuma giden kısımlarından biri büyücülere gelen yeni "force" büyüleriydi. Force mage yok yan sınıflar arasında bu sefer, umarım standart büyüler arasında vardır :/ Düşmanları atıp, tutup, toplayıp, yavaşlatıp iyice maymun edebiliyorduk.

    O değilde ön sipariş fiyatı neden yüksek aral da 153 tl diyor ea games oyunu ise titanfall da origin ait 90 TL ön sipariş fiyatı vardı bu oyunu başka yerden almak lazım değil mi?
  • FreeMaNMeliH kullanıcısına yanıt
    Normal PC versiyonu mu 153? Deli mi onlar?

    Edit: Baktım şimdi harbiden de öyle O_o. koleksiyon falan da değil, üstelik ön sipariş 153 normal olarak 170 lira!
    EA nın manyaklığıdır kesin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 13 Mayıs 2014; 23:47:23 >
  • 153 lirayı gördüm küfürü bastım yuh o fiyata 2 oyun alınıyor. Bu fiyattan zor satar. Euro hesabından getirilirse olacağı bu tabi.
  • Aslında skyrim gibi bir şey olacağını bilsek ve ya 1. Oyun gibi uzun soluklu olacağını bilsek, vereceğim paraya acımam hiç.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E3 videoları:

    Tanıtım





    Hikaye


    Multi


    Toplu




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 11 Haziran 2014; 9:10:52 >




  • Muhteşem gözüküyor. Hem Dragon Age 1 deki dövüş sistemini geri getirmişler. Hem de dünyası Skyrim kadar büyük. Grafikleri zaten çok iyi. Bakalım nasıl bir şey olacak final hali.
  • almayı düşünen varsa meksika origin de 45$ arala filan para vermesin o kadar bende oyun çıkmasına yakın veririm siparişimi
  • İlk oyunun verdiği heyecanı veremeyeceğini düşünüyorum... adı için oynanır tabi.
  • ben epik bir oyun gelicek diyorum beyler ve atmosfer anlayışımızı tamamen değiştirecek.Ama nedense pek bir heyecan göremiyorum millette.
  • Bu oyunun her türlü gideri var ya :) uzun zamandır güzel bi rpg oynamamıştım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ungalath

    ben epik bir oyun gelicek diyorum beyler ve atmosfer anlayışımızı tamamen değiştirecek.Ama nedense pek bir heyecan göremiyorum millette.

    2. oyun pek bir heyecan bırakmadı oyuncularda.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: siberarmi

    quote:

    Orijinalden alıntı: ungalath

    ben epik bir oyun gelicek diyorum beyler ve atmosfer anlayışımızı tamamen değiştirecek.Ama nedense pek bir heyecan göremiyorum millette.

    2. oyun pek bir heyecan bırakmadı oyuncularda.

    öylede hocam insanlar her sene assasins creed cod gibi oyunları "heyecanla!?" bekliyorlar.Mesela mw 2 den sonra cod çöptü benim gözümde yada assasins creed revelations dan sonraki oyunlar kötü olmasına rağmen yinede millet bekliyordu yeni oyunları.açıkçası ben dragon age den bir skyrim etkisi bekliyorum.Yaratıklarla kapışmak falan çok daha zevkli olacaktır diye düşünüyorum.Originsteki gibi atmosferde yoğun olursa al sana yılın oyunu.




  • ungalath kullanıcısına yanıt
    Saydığın oyunlar ilk başlarda insanları çeken temellerini korudular(ben AC oyunlarını sırf tarihi mekanları gezmek ver o zamana damga vuran tipleri görmek için oynarım mesela, bu açılardan yanına yaklaşabilen bir oyun yok) ama DA2 bunun tam tersini yaptı resmen. İnsanların hastası olduğu çoğu şeyi değiştirdiler ilk oyundan.

    -Origin tarzı hikayeler gitti yerine fixlenmiş bir eleman ile oynamak zorunda kaldık,
    -insanları oyuna direkt bağlayan bir başlangıç yeri çok sıradan ve sıkıcı bir başlangıç verdiler bize.
    -Combat sistemi temel olarak aynı kalsa da düşmanlar hep aynı şekilde saldırdı bize sürü halinde (duvarlardan içinden falan atlayarak üstelik...)
    -Görsel olarak efektlerde çok abartıya kaçtılar, özellikle savaşçı ve hırsızların bazi animasyonları JRPGlerden fırlamaydı,
    -Hikaye hep aynı yerde, aynı haritalarda geçti. İlk oyun gibi gezebileceğimiz büyük bir harita yoktu. Gidebileceğimiz mekanlar birbirinin kopyasıydı genel olarak.
    -Hikaye olarak dünyayı kurtarmak yerine kişiselliğe indirgemek güzeldi ama çok kopukluk oldu hem görevler hem bölümler arası anlatımda.
    -Karakterler ilk oyundakilerin yanında çok sönük kaldı, inventorylerine müdahale edememek ek olarak arttırdı rezilliği. 10 sene boyunca aynı kıyafetleri giydiler...
    -Oyunun sonu kafadan en kötü ilk 10 son arasına girer.

    Bu değişikliklere ek olarak oyun oldukça da sorunlu çıktı. Ölünce lego gibi kırılan düşmanlar, hatalar yüzünden bitirilmesi imkansız görevler, uçsuz bucaksız mantık hataları. İnsanlar oynama şevkini kaybetti iyice. DA:O için oyun sonrası çıkan içerik ile DA2 nin kileri karşılaştırınca zaten belli ediyor kendini.3. DLCyi iptal edip direk 3.oyuna yöneldiler, ki bence çok mantıklı bir hareket oldu.
    DA2 üzerinde bir kaç ay daha uğraşılsa ve başka bir isimle çıksaydı (Hawke's Farm: A Thedas story) bu kadar tepki çekmezdi. Ama DA:O ve Awakenings'ten sonra beklentiler biraz arttı doğal olarak. Beklenti ile hayal kırıklığı doğru orantılı ne yazık ki.




  • ikinci oyunu oynamadım herkes(oynayanlar,editörler) kötü dediği için ama a.c 3 ten kaç kişi memnun yada cod ghosttan ? bu serilerin fanlarına sorsak onlarda bir sürü eksik sayabilir özellikle ac 2 ye göre yada mw 2 ye göre. yine mass effect 3 te ea ve bioware ne kadar çok eleştirilmişti.Hatta son gothic oyunu felaket ötesiydi.Demek istediğim her oyun zaten üstüne koyarak gitmiyor ama yinede serinin devam oyunu duyurulduğunda bir heyecan yaratıyor.
    gerçi beni ilgilendirmiyor insanların ne kadar heyecanlandığı.Yayıncının sorunu o
  • E3 teki oynanış videolarından bir tanesi.





    Grafik ve atmosfer olarak pek lafım yok ama karakter ve zırh dizaynlarını beğenmedim.
    Dövüşlerde güye taktiksel olmayı bırakıp Dragons Dogma yolunu izlesinler ya da full taktik olayına dönsünler, gerçi çok geç artık değişiklik için ama böyle 2 arada bir derede, her kesmi mutlu edecez derken iyice sıvıyorlar.
    Oyun hala "yoklukta gider" den öteye geçemiyor bence ve işin kötü tarafı yoklukta değiliz bu aralar. KS oyunları sağolsun yıllardan beri süregelen RPG açlığımız doyuyor bu günlerde ve irili ufaklı firmalarda ortalama bile olsa bu tarza el atmaya başladılar. 2. oyun Witcher 2 nin gölgesinde kalmıştı bu da 3.nün gölgesinde kalacak diye bir düşüncem.




  • ejderhalar bildiğin boss olmuş.öldürmek için herhalde bir 10 dakika falan uğraşırız.Çok hoşuma gitti böyle olması ve büyüleri cast ederken ki animasyonlar çok iyi.Okçulukta zevkli olabilir.
  • Oyun mükemmel olacak,olmak zorunda,aksi kabul edilemez.2. oyunun faciasıyla bize borçlu olduklarını düşünüyorum.Ayrıca,madem Büyücüler ve Templarların savaşını konu alıyor,bu yırtık ne alaka peki?Ejderha olayı iyi olmuş,zor kesiliyor ama hiç damage vuramıyor ejderha,adamın partisinden tek kişi bile ölmedi.Animasyonlar,grafikler çok güzel olmuş,DAO gibi efsane bir oyun olacağını düşünüyorum.Bir de son olarak,Origin'den sonrasını konu alıyor değil mi bu oyun?
  • Beyler Inquisiton'da bizim elemanın amacını anlamadım.Fade yırtılıyor yine ****r falan doluşuyor iyi güzel de,onları sadece Grey Warden'ler öldürebilir,ben mi yanlış biliyorum?
  • Bu oyunda açık bir dünya olacak mı yoksa ilk oyun gibi bölüm bölüm mü ilerleyecek?
  • Açık dünya.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.