Şimdi Ara

Dominos Sosyal Pizza 3 Al 1 Öde 32,90 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
2
Favori
3.467
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dominostan vancouverda yemiştik, vejeteryan pizza 40 liraya falan gelmişti ve tabi yine berbattı
  • Pizza ne yahu. Kusbasi kasarli veya kiymali kasarli pide dururken pizza ya para mi verilir. Pizza anca yukardakilerin bulunmadi ulkelerde ise yarar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dominos'tan severek yediğim tek şey: Bol peynir ekmek (sarımsaklı).. Pizzaları yenecek gibi değil. Hani açlıktan ölüyorsunuzdur, başka restoran açık değildir, 30 dakika içerisinde karnınızı doyurmanız zorunludur ve gerçekten çaresizliğin dibindesinizdir işte ancak o zaman yer.. Yok yahu o zaman bile pizzalarından yemem
  • ben sbarrodan bi tane almıştım soğumuştu resmen çöptü dominosdaki ise çöpün bi üstü
  • Dominos'un pizzalarındaki tavuk eti "domuz ürünleri kullanılıyor" dedikodularını önlemek için. kırmızı et hertürlü istismara açık olduğundan şüpheleri yok etmek için tavuk ürünleri kullanıyorlar. bende tavuk ürünlerini sevmesemde, böyle. kalitesi idare eder. özellikle cheddar veya mozarella çift hamurlusunu yemek lazım. ama tabi fiyatı sunduğu ürünlere göre yüksek. 20 tl ye cheddar hamurlu orta boy bolmalzemos yerine kaşarlı kuşbaşılı pide tercih ediyorum genelde. üstelik o bile daha düşük fiyat oluyor.
  • nefert38 N kullanıcısına yanıt
    verdiğim linkteki ironiyi anlamıyorsan ne yapayım ben
    hani tanesi 33.90 tl ya 3 tanesi 101.7 tl yapıyor ötekinin de tanesi 10tl 3 tanesi 30tl yapıyor(gerçi 3tl daha kazık) bilmem anladınız mı gerçi pek umudum yok ama anlamanız için şöyle söyleyeyim: 1 simit 1tl ama 3 tane alırsanız size özel promosyonla 3tl bu fırsatı kaçırmayın anlamışsınızdır herhalde
  • Azstek kullanıcısına yanıt
    Anladık senin için fırsat değil. Bittimi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Azstek kullanıcısına yanıt
    kardeş sen ilkokula da gitmedin galiba zira elmayla armutu toplamaya çalışıyorsun. ayrı içerikli paketleri kıyaslamaya çalışıp laf ebeliği peşinde koşma haksızsan kabullenmeyi öğren. o pakette içecek sunulmuş ki bu fiyatlamayı değiştirir. (kazık kabul ediyorum ama bunun konuyla alakası yok). ama ne desemde farketmeyecek neyse senin dediğinden.
  • Dominos pizza gerçekten çok bozdu, üniversite yıllarında ayıla bayıla yerdik, belkide öğrenciliğin getirdiği açlıktandır bilemiyorum

    İmkanı olana tavsiyem evde yapılması, bir tane fırın taşı edinebilirseniz pizzanın altıda üstüde kısa sürede pişiyor ve inanılmaz lezzetli oluyor, dominosa veya bir başkasına dönüp bakmazsınız bile.
  • nefert38 N kullanıcısına yanıt
    Diyorum ki bu pizzanın tek fiyatı zaten 9,9tl. 3 tanesi 29,7tl yapar. 3al 1 öde mi olmuş oluyor? 3al 3ödedir bunun adı. Üstüne de 4,2tl yani bir pizzanın yaklaşık %42 buçuğu daha fazla alırlar. Son olarak 1x1=1 3x1=3 yapar ben o paketi örnek olarak verdim. Hani anlamakta zorluk çekenler olur diye... O zaman ben de bir başka pizzadan 3 tane alayım 3 tane fiyatı vereyim sıcak fırsat mı oluyor? İdrak edemediysenhttp://www.dominos.com.tr/orta-boy-bol-malzemos-extravaganzza-16-90-tl/_O313/Firsat şu pizzadan 3 tane alıyorsun ama 1 tane fiyatı veriyorsun(vermiyorsun da anla diye) ama o da ne 1 tanesi 16.9tl iken 3 tanesi 50.7tl anladın herhalde?




  • Azstek kullanıcısına yanıt
    Üstte bir mesajımda anlatmaya çalıştım ama at gözlüğü herşeyi göstermiyor tabi. diyorumki 9.90 tl gel al servis. 3 tanesi 29.70 tl yapar. Ben 32.90 verdim. Yani fazladan 3.20 tl verdim. Pizzacı bana uzak ve bulunduğu bölgeye vesait yok. Olsa bile gidiş dönüş 1.75x2= 3.50 tl yol parası verecektim. Ama yürüme mesafesi fazla. Yani bu durumda bu pizza paketi benim için fırsat oldu farkettinmi... Yerimden kıpırdamadan ayağıma getirttim. Ha bide bizim hesaba kızıyordunya sen bizden kötüymüşsün. Fazladan verilen 4.20 değil 3.20 tl.

    Bide bana şuna uygun paket menü bul bakalım ucuza veya aynı paraya bende onu alayım arkadaşım. 3 tane orta boy pizzayı bana bundan uygun eve göndericek paketi yaparmısın. Gel al servisini kullananıyorum üstte belirttiğim sebepten. Hadi bekliyorum. Göster o dediğini alıcam. Laf kalabalığı değil ama. De ki bana şu pizza 3 tane orta boy eve servis bu para de. Seninkinden ucuz de onu alıcam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Herkes dominosu yerden yere vurmuş ama nasıl pizza yiyeceğiz şimdi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: In Time

    Herkes dominosu yerden yere vurmuş ama nasıl pizza yiyeceğiz şimdi?

    Bim&A101

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dominos kadar aptal fiyat politikası olan bir pizzacı görmedim. Müşteriye Ne kitlersek mantığı ile kendi içlerinde fiyatları çelişiyor.

    Geçen yaz önlerinden geçerken pencerelerinde bilmem ne pizza 14 tl yazıyordu. yanında başka afişte de gel al'da 1 alana 1 bedava. Girdim pizzadan almak istiyorum bir alana bir bedava oluyor dimi dedim o fiyata olmuyormuş. Hangi fiyata oluyor dedim menüyü uzattı 32tlye alırsam oluyormuş. hiçbirini almadan çıktım. Kendini enayi hissetmek isteyenler için güzel tercih dominos.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamur yemek isteyen alsın. Malzeme fakiri pizza.
  • sarımsak kenar italiano pizzası iyidir başkasını yemem.
  • İtalya'dan selamlar.
     Dominos Sosyal Pizza 3 Al 1 Öde 32,90 TL



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onder.t -- 15 Ocak 2016; 4:50:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: In Time

    Herkes dominosu yerden yere vurmuş ama nasıl pizza yiyeceğiz şimdi?

    en kötü pizzacı DOMINOS'tur . berbat bir tadı var
  • valla ben yerel pizzacılardan takılıyorum şu sıralar baya memnunum
  • bi sorum olacak cevaplarsanız sevinirim. 10tl üstü harcamaya 10tl lik indirim verdi yemeksepeti. bunları birleştirebilme durumum var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.