Şimdi Ara

DOMINATOR Araniyor!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni turnuva, yeni format, yeni şampiyonlar.
    Ağustos-Eylül 2009 ayları içerisinde yeni organizasyonlarımız ile karşınızdayız. Her yıl belirli aralıklarla ve düzenli olarak LAN finalleri ile neticelenen turnuvalarımızın yeni halkası Powercup Dominasyon yeni şampiyonlar belirlemek için hazır.
    Bu yeni formatta her şey “lider” odaklı düşünüldü, hesaplandı. Yumruğunu masaya en sert vuran, sesi en gür çıkan, ya da en iyi giyinen takım değil aradığımız. Sürekli kazanan, yarışmada en baskın karakter olarak kendisini hissettirenleri işaret edeceğiz, ve ard arda ödüllendireceğiz.
    Oyuncuyuz.com sıralama sistemi (Ladder) finalistleri belirleyecek ve finaller gene her zaman olduğu gibi Adeks Kafe’de yapılacak. Takımların yapması gerekenler sırası ile şöyle; öncelikle Oyuncuyuz.com’a kayıtlı oyuncular kendilerine ait takım bilgilerini sisteme girecek ve takımlarını oluşturacaklar. Oyuncular Powercup Dominasyon D.O.T.A 5v5 isimli Ladderlara takımlarını kayıt edecekler.
    Daima, soru işareti bırakmayacak yarışma ortamlarını hazırlayan Oyuncuyuz.com, hedefe yönelik sistemleri hızla birer birer devreye almaya devam ediyor. Önümüzdeki organizasyonda tüm oyuncular internet ayağı için, garena sunucularında karsılasmalarını yapacak, antihile ve replay opsiyonlarından mahrum kalmayacaklardır.
    Dominasyon sistemine kısaca bir göz atıp detayları hakkında bilgi sahibi olmak gerekirse; Açılmış olan Ladder’a kayıt yaptırdıktan sonra belirlenen süre içerisinde yapılacak maçlarla Türkiye sıralaması oluşacak ve oluşan sıralamanın ilk “Sekiz” sırasında yer alan takımlar yine belirtilen tarihlerdeki LAN finalinde yarışmaya hak kazanacaktır. İlk LAN finallerinin neticesinde ilk ayağa ait şampiyonu belirlemekle kalmayıp ikinci ayağın Finalistini de belirlemiş olacağız. Dominasyon sistemi gereği ikinci ayakta aynı süreci geçip şampiyon olan takım ödüllere uzanabilmek için büyük finalde birinci ayağın şampiyonunu da devirmek zorunda. İkinci ayakta büyük finalde kozlarını paylaşan iki takım üçüncü ayakta internet ayağını direk geçip LAN olarak gerçekleşecek final maçlarına seribaşı olarak direk katılmaya hak kazanacak. Dolayısı ile son ayakta açılan Ladder’da ilk “Altı” sırasında yer alan takımlar LAN final maçlarında yer alacaklardır. Yarışma heyecanını üst seviyede tutmak ve turnuvayı baştan sona domine etme fırsatlarının önünü açacak olan bu yarışma sistemi içerisinde Türkiye’nin gerçek Dominatörlerini bütün oyuncularımıza göstermiş olacağız. Üçüncü ve son ayağı şampiyon bitiren takım Dominatör unvanı ile son ayağın donanım ödüllerinin yanında büyük para ödülünün de sahibi olacak. Her ayakta yalnızca birinci olan takımlar donanım ödüllerine hak kazanacak, son ayakta da gene birinci olan takımlar donanım ödüllerinin yanında nakit ödülünü de kendi hanelerine yazdırmış olacaklar. Kısacası ait oldukları oyunda şampiyonayı “domine” edebilen takımlar hem bilgisayarlarını güçlendirecekler ve hem de ceplerini dolduracaklar.
    Birinci ayak final maçları tarihleri ; 9 Ağustos 2009 Pazar D.O.T.A Final maçları Kadıköy Adeks Kafe
    Öduller
    5 Adet Ati Powercolor HD4850

    İkinci ayak Final maçları tarihleri ; 30 Ağustos 2009 Pazar Call of duty 2 Final maçları Kadıköy Adeks Kafe
    Öduller
    1000 USD para odulu

    DOTA oyuniçi kuralları : Oyun içinde : MYM kuralları geçerlidir
    Maç süresi : Kazanan belli olana kadar.
    Maç kazanma koşulları : Rakibin Ancient'ının yokedılmesı.
    Taraf seçimi : Anlaşmazlık durumunda admin tarafından yazı tura atılır.
    -Kesinlikle ALL Chat kullanmak yasaktır. (Karşı tarafa herhangi bir biçimde hakaret edici söz,diskalifiye nedenidir.)
    -Oyun içinde hack programları kullanmak yasaktır.Kurala uymayan oyuncu diskalifiye edilir.
    -Turnuva haritası 6.60`dir. (stable)
    Takımım sayfasından erişebileceğiniz Powercup Dominasyon D.O.T.A. isimli ladder a kayıtlar başlamıştır. Oyuncuyuz.com







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.