Şimdi Ara

Disney+ | Ana Konu | (348. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
7.043
Cevap
230
Favori
459.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 346347348349350
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • John Denver kullanıcısına yanıt

    tmm

  • Windows uygulamasını site kısayolu haline getirmişler. Haliyle hızlanmış gibi. Fakat tarayıcıyı kapattığınızda çerezler otomatik olarak temizlensin şeklinde ayarladıysanız veya çerezleri temizleyen biriyseniz Disney+ hesabınıza sürekli yeniden giriş yapmak zorunda kalıyorsunuz. Windows uygulamasından içerik seyretmek zaten kötü bir deneyimdi şimdi daha da kötü oldu bence. Bahsettiğim gibi tek artısı hızlanmış olması ve uBlock Origin, vs, gibi eklentilerin işlev görüyor olması.


    Disney+ | Ana Konu |




  • Ben uzattım aboneliğimi zam gelmeden. Ahsoka çok iyi geldi. Loki de başlayacak kaliteli dizi sayısı az ama güzel oluyor izlemek. Disney Plus'u iptal etmek isteyene saygım sonsuz, ama bunun üzerinden ermeni lobisi Atatürk dizisinin yayınlamasını engelledi demek gülünç. Adamlar bir çok ülkede yerel içeriklerde daralmaya gittiler. Bu ülkede ki insanların hayal dünyası çok garip cidden. O kadar para dökülmüş, prodüksiyon yapılmış dizi çekilmiş. Sonra Ermeni lobisinden korkup diziyi yayınlamama kararı mı almışlar yani. Disney Plus'un haftalık geliri Ermenistan'ın yıllık gelirinden fazladır. Ortada ciddi bir iletişim sıkıntısı var sadece. Bizim ülkede gelişen saçma sapan bir linç kültürü var. Bu toplumun her kesiminde böyle. Futbolda yeni transfer edilen adam 1 maç kötü oynasın, sosyal medyada örgütlenip adamı linç ediyrlar, instagramdan anasına, çocuğuna küfür ediyorlar. Otobüste yolculuk yaparken bir tane kadın sizi taciz etmekle suçlasa, siz kendinizi anlatana kadar leşiniz çıkar o otobüsten. Kimse demez şu olayı çift taraflı bir dinleyelim, yargısız infaz yapmayalım demezler. Bunun gibi çok örnek oldu, boşu boşuna hapis yatan insanlar oldu. Atatürk hakkında neler neler söylediler, ne küfürler ettiler şu an da milletvekili-bakan çoğu. Bunlara gücü yetmeyen halk, Atatürkçülüğü sosyal medyada yarıştırıyor sadece. Kısaca bu ülke Hindistan olma yolunda hızla ilerliyor.





  • Jose_Gökhan kullanıcısına yanıt
    Niyetleri başka. Amaç herkesi trt dizilerine mahkum etmek. Tüm streaming servisleri yasaklanacak sadece yerliler kalacak bence yakında.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bugün 1 yıllık üyeliğimi uzattım normalde 649.90 ama kartımdan 671.17 gibi saçma bir tutar çekildi aradaki fark çok mühim değil ama sebebini merak ediyorum

  • Jose_Gökhan kullanıcısına yanıt

    O iş öyle olmuyor. Bak şimdi oylama yaptılar 9'a karşı 491 oyla Azerbaycan'a yaptırım kararı aldı. Atatürk gibi bir ülkenin kurucusunun dizisini yapacaksan onu yayınlayacaksın. Onu yayınla başka bir yerel içerik yayınlama kimse bir şey demez. Benim de üyelik alanlara saygım var ama biraz da böyle konularda duyarlı olmak lazım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarForFears -- 7 Ekim 2023; 12:0:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PomPom kullanıcısına yanıt

    visa kartla yabancı ülke ödemesinden büyük ihtimal, mastercardla yabancı ülkeye bile tam tl karşılığı kesiliyor ama visada tr dışı her seferinde fark oluyor döviz kurundan

  • It's Always Sunny in Philadelphia dizisi var mi platformda, varsa sirf o dizi icin uyelik alacagim.

  • maicole kullanıcısına yanıt
    Evet var.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kac sezon yuklu acaba, 16 sezonu bitmis dizinin en son.

  • maicole kullanıcısına yanıt
    Evet 16.sezon 8. Bölüme kadar yüklü.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Silphatos kullanıcısına yanıt

    yapı kredi visa da fark alıyordu hocam

  • başlığı gördüm geldim, merak ettim yazılanlara normal şartlarda yazmam, forumda fazla mesajım olmadığını da görebilirsiniz.

    sözüm kimsenin de şahsına değil bununla birlikte burada yangın için ağzında su taşıyan karınca örneğini vermek isterim.

    Biliyorum ki "Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil!"


    1. platformun yerli dizileri kaldırıyor olmasının Atatürk dizisi ile alakası yok ikisinin benzer zamanlarda olması bir tesadüf bunun üzerinden savunma yapmak "kendini kandırmaktır".
    2. Tesadüf olsaydı bile (ki değil) buna tepki koyup diziyi milletçe tüm dünyada yayınlatabilmemiz gerekirdi. 100+ milyonluk Türk dünyası bunu yapamamıştır. (Öz eleştiri)
    3. Atatürk ve milletimiz için öneme sahip her bir kişimiz hatta sıradan tek bir vatandaşımız için bile tepki koyabilmek milletçe birliğimizi ortaya koymak açısından önemlidir.
    4. Ermeni nüfusunun azlığı ama bir arada durma kabiliyeti ile etkisi ortada iken birlikte tepki koyamamak büyük bir organizasyon eksikliğidir.
    5. Geçmişte Fransız malları boykot edildi, iki günlük tepkilerle geçti bizde her şey unutuyor diyenlere de katılıyorum ama yine de unutmamak-unutturmamak lazım diye düşünüyorum. Aynılarını yaparak farklı sonuç alamayız.
    6. Şahsi görüşümdür katılmayabilirsiniz bununla birlikte platform üyeliğini iptal ettirmeyen veya yenileyen "benim gözümde" (ki kimsenin umrunda olmak zorunda da değilim) milli birlik duyguları ile hareket eden bir kişi değildir; milliyetçi hassasiyet sözleri de hiç umrumda değildir. (Karınca örneğini bundan vermiştim)
    7. Bu arada kimse milliyetçi olmak zorunda değildir, Dünya vatandaşlığı der başka bir şey der istediğini desin ama ben Türk/Türkiye Milliyetçisiyim demesin.
    8. Platformda o kadar takip ettiğim dizi varken ilk üyelik alanlardan biriyken üyeliğimi yenilemedim devam ediyor olsaydı da iptal edecektim.
    9. Milliyetçi olmamak ya da bu tarz hassasiyetleri eski moda görmek, gereksiz görmek, aynı şeylere inanmamak bunların hepsini kabul ederim gerçekten saygı da duyarım bununla birlikte çok basit bir konuda bile milletçe bir olamamak benim için sadece üzüntü kaynağıdır.
    10. Dizi izlemek mi milletçe bir tepki koymak mı ikileminde dizi izlemeyi tercih edenin önceliği dizidir. Lütfen, milliyetçi hassasiyetleri hatta dini kullanıp bence dindar bile olmayan/olsa bile benim umrumda olmayan menfaatleri her şeyin önünde gelen oturduğu koltuğu hak etmeyen karakteri oturmamış kişiliksizlerden örnek verip milliyetçi duyguları/tepkileri önemsizleştirmeyin. Sizin için anlamı olmayabilir ancak kötüden örnek verip konuyu basite indirgemeyin lütfen. Sizin için öyle olabilir bir çok insan için önemli.
    11. Sözüm kimsenin şahsına, inanışına, düşüncesine değil isteyen istediğine inanır-inanmaz. Üzüntümü kelimelerle ifade etmeye çalıştım o kadar.


    Ben milletçe sözde esip yağdığımızı ancak icraatlerde üzülerek her defasında sınıfta kaldığımızı görüyorum.


    Sözlerim kimsenin şahsına değil, o yüzden de yazdıklarımı okuyup geçebilirsiniz.





  • Çok hayal kırıklığı oldu disney. Doğru düzgün içerik eklenmiyor . Ne zaman baksam genelde aynı filmler

  • Selam herkese


    Disney de neden dijital ses alamıyorum..?

    film başlatmadan önce yukarıdaki ibarede 5.1 yazıyor

    ama malesef sadece stereo ses geliyor :(


    Diğer hiç bir platformda sorun yok

    amazon netflix sorunsuz Atmos dahil

    samsung Q990 sound barım var


    Bilen biri çözümü varsa hayrına yardım etsin :)

    Teşekkürler...

  • p1azma P kullanıcısına yanıt

    hocam benim tv samsung q80r netflix amazın vs. de atmos alabilirken disney+ plusda alamıyordum. biraz araştırdım. benim tv de desteği yokmuş . sonra google choromecast 4k aldım onunla dolby atmos alabiliyorum. sende de benzeri bir durum olabilir ? tv marka modeli ne?

  • p1azma P kullanıcısına yanıt
    Türkçe dublajda mı yoksa orijinal İngilizce mi? Türkçe sesleri genelde stereo.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kacanga kullanıcısına yanıt

    Bu android cihazlar için dolby atmos desteği vermiyor diyorlar bende bu yüzden laptop bağlayıp windows storedan disney pluss app indirdim öyle izliyorum. Dolby Atmos çalıştırdığından emin değilim. Soundbarım samsung q990c.

  • kacanga kullanıcısına yanıt

    sony xf9005

  • 
Sayfa: önceki 346347348349350
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.