Şimdi Ara

Dişçi dolgu mu yapmıştır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Diş etim şişti diye dişçiye gittim. Dişindeki aftı ve diş taşlarını da temizledim dedi. Şuan şiş pek inmedi. 1 saat bekle bir şey içme dedi. İçmedim. Bir gariplik vardı dişlerimde ama daha önce dişçiye gitmediğim için bilmiyorum. Ben bunları çıkardım saat 6da. 1-2 tane kaldı. Şimdi eve geldim. Anneme gösterdim şimdi çıkaramadığımı. Dolgu bu dedi. Doktor bana dolgu yaptığını söylemedi. Sizce dolgu mudur? Saat 2.30da gittim dişçiye ve 10 dk dalan sürdü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Dolgu için dişini temizlemesi lazım, acı çekmemen için önce uyuşturucu iğne kullanır sonra dişini bir aletle oyar sen bunu hissedersin. Bu bazen birkaç seans sürebilir. 10 dakikada dolgu yapmaz yapsa da bu sağıklı olmaz. Özelse zaten dolgu deyip bi güzel parasını istemiştir.
  • of5 O kullanıcısına yanıt
    Garip gelen de bu. Bugün son kalan da düştü yemek yerken. Devlet hastanesi. Mavi ışıklı bir cihaz kullandı. Bana dolgu hakkında bilgi vermedi. Şuan hala diş etim biraz şişik. Dişimi temizlemiş te olabilir. Aft ve diş taşlarını temizledim dedi sadece.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyuncudroid -- 20 Ocak 2017; 19:13:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolgu için her halukarda uyuşturma gerekir. Diş taşı temizliği farklı bir olay. Bunları çıkardım derken neyi kast ediyorsun ? Dolgu tek seansta biter. Hızlı yapılmışsa kompozit dolgudur muhtemelen. Fakat genelde ölü dişlere falan yaparlar. Sinirleri alınmış olması gerekir yani. Ayrıca apse yapan dişte bir müdahalede bulunamazlar antibiyotik verirler şişliğin inmesini beklerler daha sonra müdahalede bulunurlar. Anlayamadım size ne yapıldığını (temizlik haricinde).
  • Morgoth Draqe kullanıcısına yanıt
    Dişçi oradaki galiba yardımcısı olan kişiye batikondan söz etti galiba. Bunlar derken dişime yaptığı beyaz şeyleri kast ettim. Galiba dolguydu onlar ama doktor kesinlikle bana dolgudan bahsetmedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.