Şimdi Ara

DiRT 5 (2020) [ANA KONU] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
2
Favori
6.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Dirt 2 ve 3 un kariyeri tadindan yenmiyor anca bedava olunca alirim bu oyunu
  • Konsept harika, eğlenceli bir oyunmuş gibi gözüküyor fakat grafikler çok kötü, oynanış mobil oyundan farksız. Araçların tepkisi eh.. Dirt 2 daha iyiydi açıkçası. Bu oyunu çok beğenmedim ama bitireceğim achivements muhabbetinden dolayı. İndirime girerse deneyin ama beklentiniz olmasın next gen ile alakası yok.

  • Arkadaşlar bu Jupiter Hawk 410 isimli ufak arabalarla Sprint yaptığımız yarışı geçmenin taktiği var mı? Sanki oyunu bu yarışları test etmeden çıkarmışlar gibime geldi. En zorda botlara fark atıyorum, bu yarışa gelince en kolayda botlar uçuyor gidiyor.

  • The Frost kullanıcısına yanıt
    Çok geç bir cevap ama o yarışları ben de geçemiyorum... uçup gidiyorlar. Neyseki o yarışlarda 1 jeton alsak da diğer aşamaya geçebiliyoruz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DIRT 5 e bugün gelen güncelleme ile yeni içerikler ve görsel geliştirmeler eklendi.Özellikle Ray Tracing desteğinin eklenmesi oyunun görsel yönden daha iyi görünmesini sağlamış.Oyunda kullanılan RT tekniği gerçek zamanlı araç gölgeleri üzerine ve açık olduğunda hem araç yüzeylerindeki gölgeler hemde araçların oluşturduğu gölgeler ışık yönüne göre gerçek zamanlı olarak işleniyor.Haliylede bunun genel performansa bir etkisi mevcut,oyun içi benchmark aracı ile yapmış olduğum testlerde RT açıkken 1440P Ultra High ayarlarda ortalama 74,RT Kapalı iken 94 FPS lik bir performans elde ediliyor.Oyunun DLSS desteği yok fakat buna rağmen RT açıkken iyi bir performans gözlemledim.


    Görsel geliştirme dışında oyuna yeni içeriklerde eklendi.Uproar Content içeriği ile DİRT Showdown'daki 4 arazi aracının yeniden restore edilmiş halini içeriyor ve Amplified Edition sahiplerine ücretsiz olarak oyuna ekleniyor.Bir diğer içerik ise tüm oyunculara açık olan Playground içerik güncellemesi,bu içerikte yeni Playground haritaları ile daha farklı ve gece yarışlarına özgü yeni mapler tasarlabiliyorsunuz.Playground modu oyuncuların kendi tasarladığı pistlerden oluşuyor.Bunun dışında özel lobiler oluşturarak arkadaşlarımızı davet edip birlikte yarışma seçeneği eklediler.


    Güncelleme içerikleri genel olarak bu şekilde,oyunun içeriğini genişleten türde bir güncelleme olmuş.Her ne kadar bu sıra Forza Horizon 4 dışında bir yarış oyunu oynamasamda bu güncelleme sonrası ara sıra DIRT 5 ede bakabilirim.DiRT 5 (2020) [ANA KONU] 





  • Cmr 2 den beri bu seriyi oynamış biri olarak söylüyorum, bu dirt 5 colin mcrally 2 nin yanına bile yanaşamaz, araç sürüşleri çok poktan, araç olduğu yerde neden titrer allah aşkına, araç dönerken komple kendi dönüyor sanki, grafikleri berbat, oynanış berbat, dirt serisinden tek haz aldığım seri dirt 3 dür. Aracı kullanırken içinde hissediyorsunuz sanki. Bu olmamış aga, game pass içerinde oynayım dedim ama 20 dakika dayanabildim.

  • Dirt serisinin çoğu oyununu bitirmiş biri olarak bu oyun ana seriden ziyade yan oyun olan Dirt Showdown'un devamı niteliğinde olduğunu söyleyebilirim. Evolution Studios'un katkısı da hava şartları, çamur efektleri ve genel olarak efektlerle kendini belli ediyor. Oyunu görsel anlamda güzel gösterende bu efektler vs. olmuş. Ama araç modellemeleri vs. iyi durmuyor yine görüntünün bulanık olması da ayrı bir problem. Oyuna saf arcade kafasında yaklaşırsak bence keyifli bir oyun bana Sega Rally Revo'yu hatırlattı. Oyuna RT'de eklenmiş, RT sadece araç gölgelerini etkiliyor birkaç karşılaştırma videosu izledim fakat pek fark göremedim. Diğer taraftan Global İllumination yine performansı oldukça etkiliyor. Teknik sıkıntıları bir kenara bırakırsak Dirt 5, Sega Rally Revo + Dirt Showdown + Motorstorm karışımı gibi bir şey olmuş bence arcade yarış oyunları seveneler için denenebilir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DiRT 5 (2020) [ANA KONU]
    DiRT 5 (2020) [ANA KONU]




  • Konuyu biraz öne çekeyim ve henüz oynamamış arkadaşlar varsa onlar da bakabilirler. oyun hakkında karaladıklarım.


  • DIRT 3'e 100'lerce saat harcamış biri olarak bugün ilk kez oynadım ve rezalet bir oyun olmuş. Gece ışıklandırmaları çok hoş ancak araç fizikleri, gameplay, harita kaplamaları vs. tam bir facia.

  • Arkadaşlar splitscreen olayını çözebilen var mı? Bir türlü beceremedim benDiRT 5 (2020) [ANA KONU] Yardımcı olabilecek var mı bu konuda?

  • karlı pistte 4 çeker araç öküz gibi böğürüyor arkadan itişli aracla farki kapatamiyorsun,arkadan itişli aracı aliyorsun 4 çeker araç birinci geliyor,en uygun aracı seciyorsun hepsini deneyip bu seferde store da satilan paket araci birinci geliyor..tekrara dusurmek icin kicindan uydurmus işte gerzekali firma biseyler..bi yere kadar eglence bi yerden sonra çöpingen..

    land rush nepal yarisina kadar denedik,yaris ortasinda durdurup sildim oyunu...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legacy of kain -- 25 Ocak 2022; 17:46:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pharm4vita kullanıcısına yanıt

    ???

  • ben grafik ayarlarını değiştiremiyorum sadece automatic ve ultra low var.

    ekran kartım gtx1070

  • GRID 2019'dan sonra bu grafiklere nasıl düşmüşler anlamak zor. Yüksek çözünürlüklerde bile piksel piksel ve aşırı bulanık bi görüntü var. Kaç yıl önceki Dirt Showdown bile bundan daha özenliydi. Son GRID de öncekinden kötü. Adamlar bütün yatırımı F1'e aktardılar heralde. Bu araç fizikleriyle Forza tarzı bi açık dünya yapsalar keşke.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grid serileri guzel olur her zaman

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dirt 5 direksiyonu nasıl ayarlıyoruz. Ben bir türlü çalıştıramadım.



  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.