Şimdi Ara

DiRT 5 (2020) [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
2
Favori
6.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Steam Linki:
    https://store.steampowered.com/app/1038250/

    DiRT 5 (2020) [ANA KONU]




    - Tüm Dünya'ya yayılmış 70 farklı güzergâh
    - 8 farklı yarış modu
    - Çakıllı, karlı, çamurlu, buzlu yollar ve dinamik hava
    - Kariyer ve çevrimdışı modlarında 4 kişiye kadar 'split screen' oynayabilme
    - Foto modu ve önceki Dirt oyunlarına göre detaylı bir livery editör
    - Zorlayıcı araziler ve bu arazilerde beklenmedik durumlarla karşılaşma gibi özellikler ve detaylar bulunacak.
    - İlerleyen zamanlarda da daha önceki Dirt oyunlarında olmayan yeni bir modu tanıtacaklarmış.
    - Ayrıca The Last of Us'taki Joel'i seslendiren Troy Baker ile çalışmışlar.

    DiRT 5 (2020) [ANA KONU] DiRT 5 (2020) [ANA KONU] DiRT 5 (2020) [ANA KONU] DiRT 5 (2020) [ANA KONU] DiRT 5 (2020) [ANA KONU]
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • DIRT 5 e bugün gelen güncelleme ile yeni içerikler ve görsel geliştirmeler eklendi.Özellikle Ray Tracing desteğinin eklenmesi oyunun görsel yönden daha iyi görünmesini sağlamış.Oyunda kullanılan RT tekniği gerçek zamanlı araç gölgeleri üzerine ve açık olduğunda hem araç yüzeylerindeki gölgeler hemde araçların oluşturduğu gölgeler ışık yönüne göre gerçek zamanlı olarak işleniyor.Haliylede bunun genel performansa bir etkisi mevcut,oyun içi benchmark aracı ile yapmış olduğum testlerde RT açıkken 1440P Ultra High ayarlarda ortalama 74,RT Kapalı iken 94 FPS lik bir performans elde ediliyor.Oyunun DLSS desteği yok fakat buna rağmen RT açıkken iyi bir performans gözlemledim.


    Görsel geliştirme dışında oyuna yeni içeriklerde eklendi.Uproar Content içeriği ile DİRT Showdown'daki 4 arazi aracının yeniden restore edilmiş halini içeriyor ve Amplified Edition sahiplerine ücretsiz olarak oyuna ekleniyor.Bir diğer içerik ise tüm oyunculara açık olan Playground içerik güncellemesi,bu içerikte yeni Playground haritaları ile daha farklı ve gece yarışlarına özgü yeni mapler tasarlabiliyorsunuz.Playground modu oyuncuların kendi tasarladığı pistlerden oluşuyor.Bunun dışında özel lobiler oluşturarak arkadaşlarımızı davet edip birlikte yarışma seçeneği eklediler.


    Güncelleme içerikleri genel olarak bu şekilde,oyunun içeriğini genişleten türde bir güncelleme olmuş.Her ne kadar bu sıra Forza Horizon 4 dışında bir yarış oyunu oynamasamda bu güncelleme sonrası ara sıra DIRT 5 ede bakabilirim.DiRT 5 (2020) [ANA KONU] 

    karlı pistte 4 çeker araç öküz gibi böğürüyor arkadan itişli aracla farki kapatamiyorsun,arkadan itişli aracı aliyorsun 4 çeker araç birinci geliyor,en uygun aracı seciyorsun hepsini deneyip bu seferde store da satilan paket araci birinci geliyor..tekrara dusurmek icin kicindan uydurmus işte gerzekali firma biseyler..bi yere kadar eglence bi yerden sonra çöpingen..

    land rush nepal yarisina kadar denedik,yaris ortasinda durdurup sildim oyunu...
  • zerre heyecanlanmadım
  • Steam'de 92₺ ön siparişe açılmış.
    https://store.steampowered.com/app/1038250/DIRT_5/

    DiRT 5 (2020) [ANA KONU]
  • Piyasada bu tarz oyunlar o kadar çok var ki her sene güncellenir güncellenir gelir. Codemasters çok iyi bir firma ama ben bu tarz arcade şerden sıkılıyorum. Fiyat iyi bu tarzı sevenler kaçırmasın en azından Codemasters oyunu
  • Oyun dünyasında bütün oyunlar arcadeleşme meraklısı oldu çıktı. Hiçbiri az da olsa teknik bir oyun olma derdinde değil. Ah ah, nerede o eski colin mcrae serisi. Colin mcrae ibaresi kalktığından beri seri b.ka sardı iyice. Ralli oyunu serisiydi, saçma sapan bir yarış oyunu halini aldı iyice.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LastStand

    Oyun dünyasında bütün oyunlar arcadeleşme meraklısı oldu çıktı. Hiçbiri az da olsa teknik bir oyun olma derdinde değil. Ah ah, nerede o eski colin mcrae serisi. Colin mcrae ibaresi kalktığından beri seri b.ka sardı iyice. Ralli oyunu serisiydi, saçma sapan bir yarış oyunu halini aldı iyice.
    Neyse ki sim severler için Dirt Rally 2.0 var
  • Oyunun konusuna bakayım dedim. Hemen olumsuz yorumlar başlamış. Forum aşırı negatif bir ortam olmuş artık onu anladım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bob Seger

    Oyunun konusuna bakayım dedim. Hemen olumsuz yorumlar başlamış. Forum aşırı negatif bir ortam olmuş artık onu anladım.
    Burada yorum yapan insanlar ülke genelinin oldukça üzerinde bir oyun kültürüne sahip. Görünen köy de kılavuz istemiyor çoğu zaman. Codemasters vasat'ın az üzerinde bir firma. Pcde muadili yok diye tutuluyor çoğu zaman. Bu oyun da Dirt Showdown tadında 60-70'lik bir oyun olacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bob Seger

    Oyunun konusuna bakayım dedim. Hemen olumsuz yorumlar başlamış. Forum aşırı negatif bir ortam olmuş artık onu anladım.
    Öyle maalesef. Aslında baktığımız zaman her yerde, her konuda böyle olduk diyebiliriz. Etrafta bir beğenmeme/gömme kültürü yayılıyor. Oyun çıksın bir oynayalım, görelim eleştiririz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciclista -- 9 Mayıs 2020; 18:17:29 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zebercet

    Burada yorum yapan insanlar ülke genelinin oldukça üzerinde bir oyun kültürüne sahip. Görünen köy de kılavuz istemiyor çoğu zaman. Codemasters vasat'ın az üzerinde bir firma. Pcde muadili yok diye tutuluyor çoğu zaman. Bu oyun da Dirt Showdown tadında 60-70'lik bir oyun olacak.

    Alıntıları Göster
    Anladım ne demek istediğinizi ama ''Hmm şöyle yeni bir oyun çıkmış'' deyip konuya girdim.Dertlenip çıktım valla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bob Seger -- 9 Mayıs 2020; 14:53:14 >
  • Bob Seger kullanıcısına yanıt
    Tabii insanların artık iyiden iyiye tatminsiz oluşu da bunda etken. Ancak ben genel anlamda bu forumda iyiye iyi denildiğini düşünüyorum. Ortak bir fikir birliğine varılıyor çoğu zaman.
  • dirty rally saçmalığından sonra ilaç gibi gelecektir, merakla bekliyorum
  • Beni de heyecanlandırmadı. Ama kötü de bulmuyorum. Bu oyunlar da lazım. Keşke daha kaliteli çıksalar tabi. Beni heyecanlandıran tek oyun FH ve GT olur bu saatten sonra.
  • Ben heyecanlandım.Son Dirt oyunları pek güzel değil,bu Dirt 2 gibi bişey olacak heralde.
  • Açıklamalarında hiç öyle gözükmesede videolarından gördüğüm kadarıyla dirt showdown seviyesinde bir alt seviye oyun çıkacak gibi. Hatta dirt showdown 2.0 gibi görünüyor tanıtım videosunda. Umarımda yanılırımda güzel bir arcade çıkar.

    Gerçi codemasters niye bunlarla uğraşıyor anlamıyorum. Dirt 2 gibi bir efsaneyi remake yap yeni yollar ve bol bol yeni araç koy enfeste grafik koy zaten efsane olur. Dirt 2 ve ilk Grid oyunu hayatımda oynadığım en iyi yarış oyunları. Maalesef codemastersın çıkardığı yeni oyunlarda o eski codemasters kalitesi hiç yok. Dirt 2nin Crotia ve Utahtaki trailblazer yarışlarını unutamıyorum. Efsane oyundu. Yapay zekasıda iyiydi. Yarışın ortasında sağda solda öndeki rakibin bozulan arabasını kaputundan duman çıkarken falan görürdün. Öyle forza vs. çöplerindeki gibi rakipler süper uçup kaçıp hatasız sürmezdi. Günümüzün kanseri olan script sahneler yoktu. Şimdi forza gibi oyunlara koyuyorlar scripti rakip son 10 metre kala durup sana yarışı bırakıyor. Forzanın ne kadar çöp bir oyun olduğunu şu videoda daha iyi anlayabilirsiniz:https://www.youtube.com/watch?v=-4dbADkUR6I&feature=youtu.be&t=876 Dirt 2 gibi oyunlardaysa gerçekçi rakipler vardı. Zorluğu ve sürüşüde güzeldi.

    Dirt 5se dediğim gibi açıklamalarda yazanlar iyi birşey çıkacak gibi yazılmış ama tanıtım videosu biraz daha detaylı yeni bir dirt showdown oyunu geliyor gibi gösteriyor. İnşallah ortalama üstü bir oyun çıkar. Bu arada arcade oyun yapmaları beni daha çok cezbediyor. Sim olunca klavyeyle oynanmıyor. Aracı yolda tutucam derken oyunun zevkini alamıyorsun. Tabi arcade derkende dibine kadar bir arcadelıktan bahsetmiyorum. Arabanın ağırlığını hissetmem şart. Dirt 2, ilk Grid vs. seviyelerinde arcade yeterli.

    DiRT 5 (2020) [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhans19 -- 25 Mayıs 2020; 13:45:32 >
  • Dirt 2 o kadar iyi mi ya hiç oynamadım o oyunu. Deneyeyim bir. Orijinali de yok herhalde satılmıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zebercet

    Dirt 2 o kadar iyi mi ya hiç oynamadım o oyunu. Deneyeyim bir. Orijinali de yok herhalde satılmıyor.
    Oynamadıysan çok şey kaçırmışsın. Harika zevkli bir oyun. Tr yamasını unutma.
  • Klavyeyle oynanış için Dirt 2 efsaneydi. Çünkü gerçekçi sürüş hissi veriyordu. Asla bir NFS kadar arcade değildi. Aynı lezzette bir oyun çıkarsa çok sevinirim.
    Sim sevenler için de yeterince dirt oyunu var zaten. Artık sıra klavyecilerde olmalı.
    Ön sipariş vereceğim.
  • Yahu bu Dirt 2 şahane oyunmuş. Grafik, araç ağırlığı ve fiziği, eğlence. Codermasters 2009 yılında bu oyunu yapabilmişse niye sonradan giderek koftileşmiş akıl alır gibi değil.

    Yalnız Windows Live belası yüzünden oynayamıyorum. Oyun başı üç beş yarış yaptım hepsi silindi save dosyası kaydetmemiş. Allahın belası Windows Live kabus gibi nereden nasıl çıkacağı belli olmuyor seneler sonra gelip buluyor sizi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zebercet

    Yahu bu Dirt 2 şahane oyunmuş. Grafik, araç ağırlığı ve fiziği, eğlence. Codermasters 2009 yılında bu oyunu yapabilmişse niye sonradan giderek koftileşmiş akıl alır gibi değil.

    Yalnız Windows Live belası yüzünden oynayamıyorum. Oyun başı üç beş yarış yaptım hepsi silindi save dosyası kaydetmemiş. Allahın belası Windows Live kabus gibi nereden nasıl çıkacağı belli olmuyor seneler sonra gelip buluyor sizi.
    Güncel sürümlerinde o sorun çözülmüştü diye biliyorum. En güncel repackini kurun. Yine windows live çıkarsa offline profil oluşturma vardı ordan offline profil oluşturun. Bir dönemin oyunlarını h(p)iç eden teknolojiydi bu aptal windows live olayı.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.