Şimdi Ara

DİKKAT! Hükümet Sokaklarda Para Avında ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
2
Favori
7.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • o sizin naifliğiniz.

  • Geçen gün inanılmaz bir trafik vardı beşiktaş dan eminönüne 2 3 saatde anca varabildik sonra baktım olacak gibi değil arabaya yazık böyle devam edersem hararet yapacak mecbur galata köprüsünde sağa çekip diğer araçlar gibi park ettim.Normalde park yapmak yasak köprü üstünde ama mecbur kaldım diyebilirim.Ardından 5 dk geçmeden arkadan eds aracının geldiğini gördüm yanımda dur kalk trafikte geçti gitti umarım ceza yazmamışlardır.

  • SinanEnginizm kullanıcısına yanıt

    Avrupa'da "kilise vergisi" var bazi ulkelerde.

    Eger inancliysan, dinin imkanlarindan yararlaniyorsan, her ay vergi oduyorsun.

  • Huan8 H kullanıcısına yanıt

    Coin muhabbeti dünyadaki ekonomik düzene direk entegre olmalı. Pos cihazından coinle ödeme yapabilmeliyim ama bunu istemeyenler vergi kaçıranlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • intikam peşinde :D

  • Sabah iş yerindei arkadaşın biri servis bozuldu diye yol üstünden 3-4 kişi almış. ön koltukta 2 kişi vardı diye ceza kesmiş trafik polisi :)

  • EvMüdüresiii kullanıcısına yanıt
    Devleti yönetenler vergi kaçırdığı için… bi tek Almanya veya Amerika gibi yerlerde bu işler düzene girer. Amerika’dan tam emin değilim gerçi.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • maaslarin bir sekilde odenmesi lazim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 'Yurtdışı telefon harcı 6091₺ den 20.000₺ ye çıkarıldı' başlıklı konum hakkında dh işlem yapmış sanırım silinmiş konu bakmadım ama, dh de maşallah adamların dudakları çatladı resmen /)))::)))))

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SinanEnginizm kullanıcısına yanıt
    ozaman herkes ateist olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shegenli chingen -- 11 Temmuz 2023; 19:33:56 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Millet kırmızı da geçsin ceza yazılmasın mı? Devlet iyi yapıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shegenli chingen kullanıcısına yanıt

    Stadta maç izlemek ücretsiz değil. Tribünler doluyor. Gelmek isteyen gelir. Parası az olan az gelir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dnzcnkrdnz kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KristalTürk K kullanıcısına yanıt
    Kırmızıda her defasında geçildiğinde ceza yazsın ?!
    Seçim öncesi yazmayıp, kafalarına göre para lazım oldugunda yapılan zamlar geri alınmak istendiğinde sadece yazmasın !!

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sadece sıradan sokaklarda değil deprem bölgesinde ve özellikle Hatay'da da para avında. Bizim boşalttığımız ama sona birkaç parça eşya bıraktığımız evden profesyonelce bazı şeyleri çalmışlar. Bu 2. kez başımıza gelen soygun, engelli bireyi olan evden bir şeye tenezzül etmek de zavallılığın bir başka boyutu...

    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/156218677

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dnzcnkrdnz kullanıcısına yanıt
    Trafik ışıklarında bekliyorsa pusmuş olmuyor zaten trafik ışıkları başlı başına bi trafik işaretidir uymak zorundasın! Devletin kolluk kuvveti devriye atmazsa sokakta devriye gezen kimse yok dersin maaş alıyorlar işlerini yapmıyorlar dersin. Arkadaşın çok eminse trafik cezası gelmeyen yolda ceza yediğine -ki bu nasıl bi ifade bilmiyorum her yol sabit mi yani hiç mi trafik uygulaması yapılmaz onu da anlamadım- gerekli merciilere gerekli fotoğraflamayo yaparak ceza yediği yerde aksi halde trafik işareti olmadığına dair itirazını yapabilir. Son olarak da muhtemelen trafk cezası yiyip de yediremeyen arkadaş gene devlette suç buluyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Plajda sigarasını kuma atanlara, 1000 tl ceza kesilse, bu ağustos sonuna kadar hazinede öyle para toplanır ki 1999-2010 arası kişiler bile eyt kapsamına girse ekonomiye zerre etki etmez.


    Hükümet para toplama yolunu cidden bilmiyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doory kullanıcısına yanıt

    biliyor da işine gelmiyor. koy 3 milyon üzeri arabaya yüzde 200 vergi ve bunu giderden gösteremeyeceksin de.. koy villaların alım satımına kiralanmasına ve vergilerine eşek yükü zam.. koy pırlantaya zam. şirketler bu yıl gider gösteremeyecek de holdinglere de ek vergi getir o bu şu


    zengin olan yüzde 10 kesim daha da zenginleşsin diye yüzde 90 a yükleniyor. bu gelen vergilerden zamlardan etkilenen bir tane mv yoktur. bir tane bakan bile etkilenmemiştir. hiç umurlarında bile değil kısacası.


    20 yıllık broadwayi olandan ne istiyorsun arkadaş. git taycan alandan olandan kes bu paraları.




    trafik ceza olayında da o kadar serbest araba kullanır olmuş ki millet makaslar hız yapmalar ne bileyim ickili araba kullanmalar. bütün kuralları yok sayıyorlar. azıcık trafik görünce emniyet şeridine dalmalar anlat anlat bitmez.


    bunu yapanlara yazın abicim yüzde 200 300 zamlı tarifeden cezayı affetmeyin. kırmızı ışıkta gecene vs. acımayın. AMA ADİL OLUNSUN. dayısı olana yazmayıp da digerlerine kat kat yazılma olayı olmasın.





  • Tekirdağda, cumartesi günleri kapımın önünde pazar kurulduğu için, aracımı arka caddeye parkederim, yıllardan beri böyledir.. Herkes caddeye koyar, cumartesi akşam pazar kalkınca araçlarımızı alırız caddeden.. Geçen hafta caddeye parkeden herkese 436 tl ceza kesildi. Evet, Uzun süre park yasağı olduğunu zaten hepimiz biliyoruz, normalde kimse bırakmaz caddeye. Belde küçük ve pazar kurulumunda araçları koymaya yer olmadığı için cumartesi istisna olurdu.. Artık çatır çatır yazılıyor ceza..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.