Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (8721. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Darksun80 , kreasom , sunshines35 , 13th Patronus Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 18 Misafir - 21 Masaüstü1 Mobil1 Android
5 sn
349.900
Cevap
2.721
Favori
21.337.057
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
571 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 87198720872187228723
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • orijin den meksika vpn si dün akşam oyunu aldık ve indirmeye başladık. Ancak bugün hesapta göremiyorum. History kısmında ödeme hatalı diyor. Girilen bilgi yanlış ya da süresi dolmuş diye çevirdim. Canlı chat önce yasaklı oldugunu söyledi sonra halledeceğim dedi. hallettim dedi ancak olmadı.
    son kısımda "Actually the game is banned so we are not able to refund the process But after I will TOS and if they found everything valid then this can be done." diyor. Tarzanca ingilizcemle TOS nedir?
    Düzeltme : TOS Terms of services team . demekmiş)))

    sorumu şöyle düzelteyim: parayı iade etmeleri için bir şey yapabilir miyim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metehan_bera -- 13 Haziran 2016; 22:37:25 >
  • 1 cent atsak oluyor mu yoksa illa 1 dolar mi lazim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metehan_bera M kullanıcısına yanıt
    Hangi oyunu aldınız?
  • Yeri burası değil fakat uplay forumu bulamadım.

    https://club.ubi.com/#!/en-GB/ubi30

    Ubisoft haziran ve aralık arasında her ay 1 oyun bedava dağıtıyor. Haziran ayının oyunu Prince of persia 1
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim bilgilendirme için.
  • Koleksiyon kartı satmak isteyenler için birkaç şey yazayım. Öncesinde hiç bir tecrübem yoktu ama birkaç günlük satıştan sonra fena gitmiyor şimdilik.

    Bir kartın satışı şu anda 0.2tl ise o karttan 0.18tl geliriniz olacak demektir. Bu fiyattan %99 oranında, çok süre geçmeden satılacak. Kartın fiyatı artar mı azalır mı diye kafa yormaya gerek yok çünkü incelediğim kadarıyla bunu bilmek imkansız. Geçen seneki yaz indirimlerinde kartlar genellikle aynı kalmış. Artsa bile birkaç kuruştan fazla değer kazanmıyor. İstisnalar vardır tabi. Bu yüzden acelesi olan şu andaki fiyatlara göre satışa çıkarabilir.

    Benim şahsen pek acelem yok. Bu yüzden başka bir yöntem izledim. Elimde 1000 civarı kart var. Elimdeki kartlar ortalama 25 kuruştan gidiyor diyelim. Bu durumda bize kalan miktar 0.22TL. Yani toplamda 220TL edecek. Kartları zamana göre oluşturulmuş fiyat grafiklerine bakarsanız belli bir müddet bekleyince daha yüksek fiyatlara satılabildiğini görürsünüz. Yani şimdi 25 kuruş olan kartı 35 kuruştan satışa çıkarıp 31 kuruş bile kazanabilirsiniz. Biraz bekleme süresiyle tabi. Yaz indirimlerine kadar hepsini satayım da o paralarla oyun alayım diyenler bunu denememeli.

    Son 1 aylık süreye bakın ve göreceksiniz ki 25 kuruşluk kart 30-35 kuruşlardan onlarca veya yüzlerce satış yapmış. Çok abartmadan bu tarz fiyatlar verilebilir. Yüzlerce kartı böyle tek tek incelemek zor olacaktır, gerek de yok zaten. Bir göz atmanız ve kartın şu anki getirisinden 4-5 kuruş yukarı yazmanız yeterli.

    Yani şu anda 30 kuruşa satılan kartın bize 27 kuruş getirisi oluyor ama acelesi olmayan kişi fiyatını 36 kuruş olarak belirlerse eline 32 kuruş geçecek. Sonuçta bunlar lira değil, sadece kuruş olduğu için uğraşmaya değmez diye düşünülebilir ama yüzlerce kart söz konusu olunca fazladan 1 tane AAA oyun parası edecektir.

    Diğer bir husus ise belirlenen fiyatlar arasındaki küçük nüans farkları. Şöyle ki; sonu 9 ile biten sayılada satış yapmak daha kolay. Örnek olarak bir karttan 0.3tl kazancınız olacak şekilde fiyat belirlerseniz alıcının 0.34tl ödemesi gerekecek. Bunun yerine, 1 kuruş daha az kazanayım ama daha kolay satayım derseniz fiyatı 0.29 yaparsınız ve kazancınız 1 kuruş düşer fakat alıcının ödeyeceği fiyat 2 kuruş (bazen 3) düşecektir. Bu da sizin kart satma ihtimalinizi 1 kademe atlatacaktır. 0.34tl'den de koysanız satılacaktır zaten ama biraz daha fazla zaman alacaktır.

    Bu şekilde 250 tane kartı satışa koydum ve 5 gün içinde 40 tane satıldı. Çok uzun bir bekleyişten de bahsetmiyorum yani. 1000 tane kartı bu şekilde satarsam 50-60 lira fazladan gelmiş olacak. Fena değil bence.




  • http://www.epicbundle.com/article/steam-game-for-free-limbo-for-pc

    Limbo 21-22 haziranda bedava.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EciVeci -- 14 Haziran 2016; 0:44:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.humblebundle.com/e3-digital-ticket

    Yeni bundle bu mu? 9 dolara alabiliyorum sanırım bu paketi? Ne dersiniz değer mi sizce?

    Bir de Skyrim'in Special Edition'u çıkacakmış sanırım. Grafikleri falan mı güzelleştirecekler? Bilgi var mı?
  • geçen gün market sorununu benden başka yazanlarda vardı, bunun nedeni çökme değil steam'in yeni getirdiği saçma sapan sistemmiş botları engellemek amacıyla aynı ip'den markete erişime sınır koymuşlar. yani 5-10 sekmede marketten birşeylere baksanız (key, kart vs) ip ban yiyorsunuz. ip değiştirmedikçe belli bir süre için markette gezemiyorsunuz ya fiyatlar yüklenmiyor ya error ekranı geliyor. bu sürenin ne kadar olduğu tam kesin değil sanırım bir kaç dakika içinde düzelip tekrar blok yiyenlerde var 24 saat boyunca error yiyenlerde var. tek çare vpn gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 14 Haziran 2016; 1:21:33 >
  • Geçen sene de oldu ve normal düzenden bağımsız olarak sunuldu e3 bundle . Tahminimce yarın haftalık gelir yine

    Edit: gelmedi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expo-9009 -- 14 Haziran 2016; 21:09:01 >
  • Kinguin E3 2016 oyunları sayfası

    http://www.kinguin.net/tr/e3-exclusive-deals
  • arkadaşlar cep telefonundan steam e girince neden dolar olarak çıkıyor oyunların fiyatı? steam uygulaması değil sitesine giriyorum mobil sürümüde istesem masaüstü sürümünü yükle de desem dolar çıkıyor. steam uygulamasında normal tl çıkıyor. steam mobil guard yüklü değil bu arada.
  • istanblue3455 kullanıcısına yanıt
    Fifa 16

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps3xbox360 kullanıcısına yanıt
    hesabına giriş yapmamışsındır
  • e3 de tek heyecanlandığım oyun south park 180 tl den satışa çıktı şaka gibi aslında normalleşti artık ama south park ile bu fiyatı eşleştirince bir şeyler yerine oturmuyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shovel Knight -- 14 Haziran 2016; 3:38:09 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dustywaffe

    Yeni fiyatımız 219 lira demek...
    Kafayı yemiş bunlar. Çıldırmışlar.

    Bu Aral hâlâ nasıl ayakta durabiliyor ? Ben dahil çevremdeki hiç kimse Aral'dan oyun almıyor ki ? Herkes G2A, Steam'den oyun alıyor.
    Aral nereden kazanıyor parayı ? 3-5 tane konsol oyunu satarak mı ?

    Edit: İmla.


    valla oyunda satıyorlar aral da çalışan arkadaşta var geçen yanındayken çocuk geldi mesela 170 liradan the crew istiyodu babasından babasında para olunca pek iplemiyorlar kaç para çocukta steam nedir bilmiyo zaten mesela alıp çıkıyor. alanların çoğu kendi parasıyla almıyor demek istediğim yada para derdi olmayan kişiler tabi bu dediğim pc için geçerli ve yeterli değil evet ama pc oyunundan çok konsol sahiplerine iyi satıyorlar




  • quote:

    Orijinalden alıntı: b0Ni

    geçen gün market sorununu benden başka yazanlarda vardı, bunun nedeni çökme değil steam'in yeni getirdiği saçma sapan sistemmiş botları engellemek amacıyla aynı ip'den markete erişime sınır koymuşlar. yani 5-10 sekmede marketten birşeylere baksanız (key, kart vs) ip ban yiyorsunuz. ip değiştirmedikçe belli bir süre için markette gezemiyorsunuz ya fiyatlar yüklenmiyor ya error ekranı geliyor. bu sürenin ne kadar olduğu tam kesin değil sanırım bir kaç dakika içinde düzelip tekrar blok yiyenlerde var 24 saat boyunca error yiyenlerde var. tek çare vpn gibi.

    Sen söylemesen dünyadan haberimiz olmayacak Gerçi ben işkillenmiştim neden 3-5'ten fazla açtığım sekmelerde fiyat yüklenmiyor diye. Azar azar açıyordum ürkütmemek için, meğer durum başkaymış. Ancak botları pek engeller gibi durmuyor.




  • Arkadaşlar, Watch Dogs Hindistanda 21 tl diyorhttps://steamdb.info/app/243470/ bunu vpn kullanarak nasıl alabilirim? Farklı bir hesap açmak şart mı? Hediye olarak alıp mı TR'deki hesaba tanımlatıcaz? Hediye edince Region Free olurmu yolsa illaki Hindistan ip olmak zorundamı?
  • eak101 kullanıcısına yanıt
    Tam bilmediğim için cevap yazmak istemedim ama bildiğim kadarıyla Steam başka ülke olarak gösterilip alınmasın diye bölge kilidi getirdi.Yani aldığın oyun global key olmuyor.Steamden vpn, yeni hesap falan uğraşarak alsanız bile o oyunu sadece Hindistan'da oynayabileceksiniz.Umarım yanlış biliyorumdur.
  • E3, Ubisoft'un tanıtımı çok güzeldi valla o yeni oyundan tut Watch Dogs 2'ye kadar hepsi güzeldi. Ama bombayı Sony yaptı. PS 4 alma sebebim. İzlemeyen varsa spoiler vermiyorum izleyin.

    Edit: asıl yazmak istediğim şeyi yazmadım. E3'de tanıtılan oyunlar Steam'e döküldükçe heyecanlandım ama fiyatları nedir arkadaş buna dur dememiz lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny Silverhand -- 14 Haziran 2016; 11:10:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 87198720872187228723
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.